Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• ElektrikusDE

senior tag

Én meg úgy jártam, hogy rendeltem számítógép alkatrészt az OLX ingyenes kiszállítási akciójával utánvétellel!

Mivel már átvettem szombaton az OLX a futártól árut amit pénteken adtak fel, nyugodtan vártam szombaton a futár SMS értesítését.

Mivel nem jött, felhívtam a futárszolgálatot, közölték velem hogy ugyan náluk az áru de nem kértek szombati kiszállítást! (az OLX ezt automatikusan megteszi, de nekem az eladó személyesen vitte be a futárszolgálatra, és valamiért lemaradt ez a bejegyzés)

Megoldási javaslat:

Menjen be az eladó a futárszolgálatra, és neki visszaadják az árut! (ő meg elhozza hozzám kocsival, amit természetesen én kifizetek)

OK

Hív az eladó hogy probléma van, mert a futárszolgálat csak fizetés ellenében adja ki neki a saját áruját.

Mondom neki hogy én kifizetem az árut KP., az általa kifizetett utánvételes pénzét meg később megkapja a futárszolgálattól.

Kicsit nehezen de belement. (miután megértette a folyamatát)

Így lett szombaton gépem!

Ez az abszolút rugalmasság!

Ui:

És ez lett egy hosszútávú együttműködés kezdete az eladóval! :))

[ Szerkesztve ]

“Lex malla, lex nulla. A bad law is no law.” A rossz törvény, nem törvény! DW: The Moment is Coming || Doctor Who BBC www.youtube.com/watch?v=uZAO6E2x9xs

Új hozzászólás Aktív témák