- Megkezdte a Honor a MagicOS 9.0 bétáját
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Motorola Edge 30 Neo - wake up, Jr...
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Kuo: Az iPhone 18 Pro állítható blendét kap
- TCL 50 NxtPaper 5G - átgombolom magam monokrómiába
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
-
Mobilarena
"név nélkül, hirdetés linkelése nélkül írjuk ki a fájdalmunkat", tehát a Hardverapróról
- ne linkelj konkrét hirdetést
- ne tegyél be hirdetés screenshotot
- ne idézz hirdetésből konkrét szöveget
Személyes adatot ne tartalmazzon a hozzászólásod!
Új hozzászólás Aktív témák
-
ElektrikusDE
senior tag
Én meg úgy jártam, hogy rendeltem számítógép alkatrészt az OLX ingyenes kiszállítási akciójával utánvétellel!
Mivel már átvettem szombaton az OLX a futártól árut amit pénteken adtak fel, nyugodtan vártam szombaton a futár SMS értesítését.
Mivel nem jött, felhívtam a futárszolgálatot, közölték velem hogy ugyan náluk az áru de nem kértek szombati kiszállítást! (az OLX ezt automatikusan megteszi, de nekem az eladó személyesen vitte be a futárszolgálatra, és valamiért lemaradt ez a bejegyzés)
Megoldási javaslat:
Menjen be az eladó a futárszolgálatra, és neki visszaadják az árut! (ő meg elhozza hozzám kocsival, amit természetesen én kifizetek)
OK
Hív az eladó hogy probléma van, mert a futárszolgálat csak fizetés ellenében adja ki neki a saját áruját.
Mondom neki hogy én kifizetem az árut KP., az általa kifizetett utánvételes pénzét meg később megkapja a futárszolgálattól.
Kicsit nehezen de belement. (miután megértette a folyamatát)
Így lett szombaton gépem!
Ez az abszolút rugalmasság!
Ui:
És ez lett egy hosszútávú együttműködés kezdete az eladóval!
[ Szerkesztve ]
“Lex malla, lex nulla. A bad law is no law.” A rossz törvény, nem törvény! DW: The Moment is Coming || Doctor Who BBC www.youtube.com/watch?v=uZAO6E2x9xs
Új hozzászólás Aktív témák
- Szép Tervező Vágó Dell Precision 5530 Laptop -80% 15,6" i9-8950HK 32/512 QUADRO P2000 4GB FHD IPS
- Apple Iphone 13 Pro - 256 GB (Space Grey)
- Komplett fénytechnika (Robotlámpa, stroboszkóp, vezérlő, állvány)
- Szép Tervező Vágó Dell Precision 5530 Laptop -75% 15,6" i7-8850H 32/1TB QUADRO P2000 4GB 4K Touch
- Canon 750D + Összes tartózékával 5600 EXPO
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest