- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- MIUI / HyperOS topik
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- iPhone topik
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
Hirdetés
-
Mobilarena
"név nélkül, hirdetés linkelése nélkül írjuk ki a fájdalmunkat", tehát a Hardverapróról
- ne linkelj konkrét hirdetést
- ne tegyél be hirdetés screenshotot
- ne idézz hirdetésből konkrét szöveget
Személyes adatot ne tartalmazzon a hozzászólásod!
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
KROK640
nagyúr
Ez nem így megy ... ha mondjuk teszem azt elintézné, hogy minden fele annyiba kerüljön nekik (élelmiszer, energiaárak stb.) az sem lenne nagy segítség, mert a NINCSnél teljesen mindegy, hogy mennyibe kerülnek a dolgok.
és ez nem csak arról szól, hogy menjenek el dolgozni. Jártam olyan helyeken mint pl Csenyéte, ahol kb az egyetlen életpályád az, hogy várod a segélyt ... -
-
koko52
nagyúr
- váltó 1a állapot-- váltó első osztályú
- ő. ablak-- összes ablak elektromos
- szerver - szervó
- orvosi vonal- orvos használta, gyereket vitte oviba 30-al, onnan haza és bevitte a szobába.Amúgy ez az orvosos, tanáros meg papé, idős emberé volt dolgot sosem értettem. Ezeknek az autója sokszor a legnagyobb fostalicska.
-
-
Cs1csó
titán
Ez szerintem a szokásos haverkodós marketing szleng. Nem szeretem főleg olyan eszköznél ami egy az egyben kapható vagy kapható volt boltban pl. egy notebook és a sor rizsa helyett elég lenne:
- pontos típus
- mennyi idős - van e még garancia ha igen mennyi, hova szól, hogy lehet érvényesíteni stb.
- van e valami kisebb - pl. esztétikai - vagy súlyosabb hibája
- hogy lehet megtekinteni, kipróbálni, vagy megvásárolni -
koko52
nagyúr
Van törvény rá. Meglopott/csalt, van bizonyíték, (bíróság sem kell) jár érte fizetési meghagyás(ha van munkája), közmunka (ha nincs munkája), ingatlanra terhelés (ha van), leüli attat a vétén (ez mindig van).
Csak ezt nem alkalmazzák ami szintén törvénysértő!!!!
A károsultaknak kellene egy ügyvéd és nem erre a hulladék államra bízni a töketlenkedést! Tessék összefogni! -
Még azt sem.
Azt szoktam nézni, hogy szerintem teljesen alkalomszerű az egész magyar jogszolgáltatás.
Gyorshajtás? Mindenki tolja, mint atom, VÉDA alatt 50, aztán akiket néha megfognak (és nem helyi csókos) a kitelepülő yardok, azt megvágják pár tízezerre. De attól még ha 90-nel megyek az úton, letolnak.
És mindennel ez van. Néha megfognak egy madarat a hatóságok, példastatuálás, szétbüntetik, azt' a többi közben tolja tovább.@Chaser : Az is jó példa. Ott is csak néha bukik meg egy-egy.
De a mésik kemény, hogy tök hozzá nem értők elkezdenek vásárolni olyasmit, amihez fingjuk nincs - erről szól a fél topic - és csodálkoznak, hogy átverik őket...Kivéve néha, amikor történik egy-egy durvább gyilkosság, stb., arra ráfekszenek.
-
Chaser
legenda
ott volt a tetős példa, ezek a kis csalások eltörpülnek ahhoz képest mi megy az építőiparban
néha-néha bekerül valami a médiába, de tényleg néha
egy tulajnál/lakásnál több m ft-okat húznak le, és azzal sem foglalkoznak - és ott még nem is lehet azt mondani hogy a vevő is saras a hülyeségben, teljesen laikus embereket "vállalkozások" vernek át - -
Nincsenek, amennyire tudom. Bejelenti valaki, akkor persze megkeresik az illetőt, bár egy ilyen hirdetés sem bizonyíték semmire.
Viszont attól még idióta az illető@Top Cat : Internetes csalókat eléggé keresik - fél év alatt el szokták kapni. Hogy ezek szabadlábon vannak, az inkább valami egyéb hatása... Jó kapcsolatok...
Szigorú törvény nem elég, be is kellene tartani.@koko52 : A Ramos még szabadlábon van?
-
koko52
nagyúr
Ne álmodozz! Az új "bánáti" páros is otthon lesi a bankszámlája hízását, 500 ügy felett járnak Ózdon. somodi és szerelme ramos beatrix. Tegnap is behúztak valakit vga-val.
Trailblazernek: Éber őreink meg trafiznak a házuk előtt a 20-as táblánál.Trailblazer:
át kell csoportosítani, problem solved. De ha szerinted ez normális....
-
gban
veterán
Az biztos hogy pislognának.
Leginkább mert nem volt egy megás EDO RAM
De amúgy nekem is az jutott eszembe, hogy mi lenne ha be kellene sétálnom egy 9 bites egy megás rammal a Mistralba vagy a Ready-be.
Nem az lenne a gond hogy ki tudják-e cserélni.
Sokkal nagyobb gond lenne hogy nincs hova besétálni. -
Felőlem elviheti, ha szóban felfogja, hogy mi van. Csak általában amikor megtudja, mi volt a hirdetésben, akkor már nem kell neki
@Chaser : Nálam van, hogy a címben van, hogy hibás, alkatrésznek, vagy hogy OLVASD EL A HIRDETÉST!!!!
Ennek ellenére nem olvassák el, meg akarják venni használatra. -
Astroboy
őstag
Már-már bájos a cikk naiv hangvétele, kizártnak tartom, hogy erről fent nem tudnak...gondolom ezek a zöld-rendszámos üzlettulajdonosok tejelnek rendesen az üzemeltetés felé, azok meg zsebre vágják, szerintem millás villanyszámláknál fel se tűnik.
Vagy ahogy fehér sas kollégánk lehelet finoman utalt rá felettem: kérdezzék meg Lajost, hogy megy ez.
-
-
Csillagkapu
@Ciccuka : Ilyesmire légolajozásos kompresszort nem használunk, csak szárazat (fényképezőgéphez is).
JNC tápot is volt szerencsém javítani...
@KROK640 : "Szerintem ő nem is nagyon akar ebben dolgozni."
Ez a kulcs"Athlon XPnél már azért a "minőségibb" Codegen. Mercury jöttek."
Mercury az talán még rosszabb is voltVolt szerencsém használni, az AthlonXP gépem nagyrészt Mercuryból volt, az elején...
"Hát ez azért annyira nem durva fogyasztásra : "
De. Ha csak azt nézed, hogy konkrétan teljesítményfelvétel mennyi, akkor nem, csak azért néha vannak benne nagyobb löketek, stb., és azt már az öreg elektrolitkondik nem szereSSék. -
Silverboy
aktív tag
"Magyarországon az egy főre jutó bunkók száma: kettő." -Hofi
"Én a bunkókat fel tudnám használni. Gondolják el: Kivinni őket árvízvédelemhez. Nem lapátolni, ne vicceljen már! Bunkót kivinni a gátra! Beleverni! Így egymás mellett állnának, így szépen! Ez lenne a nagy magyar fal. A Földet legalább kétszer körülérné, amennyi alapanyag van hozzá." -Hofi
DolgozniIdézni csak pontosan, szépen, ahogy a csillag megy az égen, úgy érdemes. -J.A. -
fatpingvin
addikt
azért ez nem mindig így van ám. én is szoktam plusz fotót kérni ha a hirdetésből valami számomra lényeges részlet nem derül ki ésvagy az eladó láthatóan nem ért hozzá annyira hogy célirányosan meg tudjam kérdezni...
vagy ha az az érzésem hogy át akar baszni. majd lesz erről sztorim, csak még fent van a hirdetés és azonnal beazonosítható a sztori alapján. -
KROK640
nagyúr
Hát, hogy úgy megy a kocsi mintha egy jojó lenne
Hidraulika nélkül is pattog az első két kerék menet közben, mint a lowridereknél -
és @megott :
@szebe : Én időpont se szoktam foglalni. Másfél órából 1 óra az, hogy nyitás előtt időben ott vagy...
@koby11h : EESZT-ben a 80-as években kezdődött kb. 10 évnyi kórházbajárásomból semmi nincs
Utána a 2000-es évekből 1-2 doksi, amikor éppen elvágtam valamimet meg ilyesmi. Persze az elején az volt a mondás, hogy mindent feltolnak
@BiP : És ahogy elnézem, gépelni se tudnak...
-
BiP
nagyúr
Mi mondjuk a kocsi átírást megoldottuk ügyfélkapuval, fotóval.
(eladtuk a kocsit, és a bejelentést, hogy már nem a miénk).Kellett is, mert az adásvételit ottfelejtettük apósoméknál (100km-rel arrébb), de szerencsére előtte lefotóztam. Így mivel úgysem tudtuk volna személyesen bevinni, bepróbáltuk online, még aznap, vasárnap este, el is fogadták.
Legalább ez tök jól ment. És egyébként szerencsére egyre több ügyet lehet online intézni. (vagy ha más nem, akkor legalább online időpontot foglalni)
-
-
-
-
KROK640
nagyúr
Mert az a topic arról szól, hogy milyen amikor nem akarnak fizetni, meg ingyen kéne minden.
Ha arról szólna, hogy sikersztorik, akkor azt írtam volna le, hogy hogyan kaptam egy Windows telepítésért 9000ft + 1 üveg Tokaji Aszút, vagy azt, hogy 2006 végén egy vasárnap délután hogyan kerestem 30 ezer ft-ot (ami akkor egy félhavi fizetésem volt kb), meg azt, hogy miért volt olyan ügyfelem akinek vasárnap este 9 után is rohantam ha hívott (volt rá példa), és kik voltak azok akinek már vártam a telefonjukat. -
fatpingvin
addikt
miért ne írhatnád le? a ne kezdjünk bele azt arra írtam hogy előre láttam miszerint valaki elkezdene okoskodni hogy miért faszság az hogy nem a gyári oprendszerrel akarnám használni és ugyanaz a parttalan szájtépés menne végig.
Elnézésedet kérem ha úgy jött át hogy beléd akartam fojtani a szót, nem ez volt a szándékom. -
BiP
nagyúr
Oké, kisképen nem látszott, hogy ez mennyire retkes vagy inkább csak régi.
Amúgy ha tényleg koszos, retkes, akkor arra nem elég a fél óra.
Takarítottam már ilyesmi helyet, fél óra kell ahhoz, hogy az ember elsőre végigkenje, majd eljusson oda, hogy felmérje, ide alaposabb takarítás kéne. -
fatpingvin
addikt
ugyanazt tudom írni: amint összekalapálják az értelmezhető natív Linux supportot, számomra azonnal érdekessé válik. az Apple ígéreteiből szokás szerint nem lett semmi, szóval az Asahi projektre kell hagyatkoznunk.
de ebbe szerintem bele se kezdjünk mert már sokszor végigmentek ugyanazok a körök. -
fatpingvin
addikt
menj már a f...
amúgy nem, akkor kezdtem bármilyen szintedn foglalkozni a témával amikor az egyetemet kezdtem (biológia), ez 6 éve volt. pingvinekkel nőttem fel, de én csak játszottam velük, gondozni apám gondozta őket és nem is érdekelt a dolog amíg nem lett egy saját, nulla kilométertől az enyém laptopom. (nekem konkrétan soha nem is volt windows-os gépem, a leharcolt üzleti notikra amiket megkaptam OpenSuSE vagy Kubuntu került mindig)
ez is lehet megér egy logout posztot, redditen angolul már egyszer megírtamegészen szórakoztató sztori hogy hogyan lettem számtech analfabétából elviselhetetlen Linux neckbeard
-
fatpingvin
addikt
30 alatt ugyanolyan vén trotty vagyok mint te
azzal a különbséggel hogy én nem az okostelefonról gyalulom le ezeket, mert még az sincs. amíg volt, arról olyan szinten vakartam le kb mindent IS hogy az volt a csoida hogy az android mint rendszer még működött. F_Droid volt a csomagkezelő rajta, de az Iceweasel mellett a leggyakrabban használt app az a terminál emulátor volt amivel SSH-n bejelentkeztem az android kernel és az initje közé bekalapált Alpine Linuxra.
-
Cs1csó
titán
Ne érts félre, az idióta megosztások pl. a ki mit reggelizett, vagy hol nyaralt stb. de mint írtam nem ez a lényeg, hanem, hogy sajnos vagy sem de már minden okostelefont használó telefonján ott a messenger app és ezért ha ráírsz valakire várható, hogy rövid időn belül válaszoljon.
-
Cs1csó
titán
Sokan jönnek ezzel hogy "nincs Facebook-ja" ami nem tudom miért jó, ugyanis a messenger része egy nagyon jó megoldás, könnyű a kapcsolattartás stb.
A messenger-t úgy is lehet használni, hogy a lájkolást, az idővonal pörgetést kihagyod és akkor csak egy jó és ingyenes mindenkit - kb. valós időben - elérni képes üzenetküldőt kapsz. -
-
KROK640
nagyúr
Azért legyünk korrektek, valamiben tényleg szuper volt : igaz, hogy közel 100 ezer ft után még se a word se amail, se a facebook nem megy (kb ezek a követelmények), de tucatnyi ember várja országszerte az ügy folyattását / végkimenetelét, és ő ezáltal ha kicsit is, de híressé vált
-
KROK640
nagyúr
Fúúúú, ez rengeteg mindentől függ.
Függ attól, hogy mekkora a házad, milyen a tájolása, mikor épült, milyen szigetelése és energiaosztálya van, hány helységet fűtesz, milyen (mekkora) kazánod van* , milyen az időjárás odakint... és hogy mi neked a meleg? Mert van ember akinel konstans 30-35 fok kell legyen a lakásban, meg van oylan is mint én 20-22 fok tök elég.* A fa szárazsága és mérete sem mindegy.
-
-
-
envagyok
veterán
Szerintem nem vagyok én problémás
Sőt türelmes vagyok.
Nem jött értesítés sem hétfőn, sem kedden, szerdán csak rákérdezek mi van főleg mivel nem is írt semmit az eladó.Volt már, hogy valamiért nem tudtam feladni az ígért időpontra a csomagot. Még aznap írtam, hogy "Ne haragudj, de nem tudom mégse megoldani a feladást, holnap feladom." Elnézést kértem
-
envagyok
veterán
Azzal megszegted volna az írásban kötött egyezségünket egyoldalúan, amiből bírósági ügyed is lehet ha valaki problémásabb vevővel találkozol.
Egyezség volt, fizetés megtörtént.Itt ebben az esetben a megbeszélt teljesítés elmaradt.
És még én udvariaskodjak.
Sose értettem ezt a légyszíves dolgot.
Miért kell kéregetni valakit, hogy tegye a dolgát, amit vállalt és megbeszéltünk.
Légyszíves szóval szivességre kérek meg valakit, pl. Légyszíves add kölcsön a kalapácsod, mert az enyém nem találom. -
Válaszoltam neki, hogy nem tölti be (mondjuk benne van a hirdetésben), így maga mondta, hogy nem kell.
-
KROK640
nagyúr
Nekem akkor barátnőmel szerencsém van, ugyanis ő is az a céltudatos vásárló. Bemegy kell ez meg az... legrövidebb úton megszerzi és irány kifelé.
Nekem irányzatban a tesco esik a legközelebb, amit heti 1× mostanában inkább 2× ejtek meg, előre kiválasztva alacsonyforgalmú időpontokat (pl déltájban eléggé jó a helyzet).
Általában 5-10 perc alatt bevásárolk, forgalomtól függően 5-30 percet állok sorba a pénztárnál és irány kifelé.De sokszor választom a helyi coopot, ahol szerencsére már 5 perc sorban állás is rekordnak számít... cserébe eléggé drága és szűkös a választék, de gyorsan végzek az tuti.
-
-
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! Mini PC! I5 10600KF / RTX 3060 12GB/ 16GB DDR4 / 1TB SSD
- Samsung Galaxy S25 / 25 Ultra 5G 256GB - 512GB / - Bontatlan - 3 év gari
- Megkímélt állapot!! Samsung Galaxy S10+ 128 GB SM-G975F/DS - fekete
- Nagyon szép állapot!! Xiaomi Redmi 10 2022 64 GB - fehér
- BONTATLAN Steelseries termékek VERHETETLEN ÁRON!
- Telefon Felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- iKing.Hu - Apple iPhone 13 Pro Max - Silver - Használt, karcmentes, 100% akku
- Akció! Apple MacBook Pro 16 M4 Pro - M4 Pro 24GB 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- Fujitsu LIFEBOOK E449 i5-8130U 8GB 256GB 14" FHD 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest