Hirdetés
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Indiában Philips okostelefonokat is lehet majd választani
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Kis méret, nagy változás a Motorolánál
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Kapható a strapamobil, aminek kikapcsolása nélkül lehet kicserélni az aksiját
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
-
Mobilarena
"név nélkül, hirdetés linkelése nélkül írjuk ki a fájdalmunkat", tehát a Hardverapróról
- ne linkelj konkrét hirdetést
- ne tegyél be hirdetés screenshotot
- ne idézz hirdetésből konkrét szöveget
Személyes adatot ne tartalmazzon a hozzászólásod!
Új hozzászólás Aktív témák
-
norbert1998
nagyúr
Most akkor eladó vagy nem?

-
norbert1998
nagyúr
válasz
Trailblazer
üzenetére
Igen, elnézést kérek. Még ökölben volt a lábujjam

-
norbert1998
nagyúr
Ipari switchet vettem volna.
A vevő úgy döntött, hogy szerinte másnak jobban kell. Csütörtökön írtam rá, mindent látott, amit pénteken írtam neki, mégis ma délben talált visszaírni...
Amúgy csütörtökön még úgy volt, hogy hétvégén ráér.
És én vagyok a spur szerinte, amiért nem postával, hanem a barátnőm testvérevel oldottam volna meg a szállítást, aki 1.5 kilométerre van tőle. -
norbert1998
nagyúr
válasz
Trailblazer
üzenetére
Ez lehet az én rossz kártyám, amit egy éve rossz ként adtam el

10 percig jó volt ugyan, de utána megállt.
-
norbert1998
nagyúr
Amikor megállt az autóval, akkor indítottam ki apámat, ráadásul jó hangosan húztam a redőnyt, mikor úgy döntött a futár, hogy lelép. Azt a redőnyt, amelyik ablak egyértelműen felé néz. Ráadásul 3 ilyen ablak van, abból kettőn húztam fel a redőnyt, a harmadikról láttam, hogy ott a futár.
Az autókat biztosan látta, mert abból az utcából jött.
Chaser
Kínai csomag. Amikor jön, akkkor jön. Olyan ébredés volt, hogy azt se tudtam, ébresztő vagy mi a szösz szól. -
norbert1998
nagyúr
Ma reggel arra ébredtem, hogy csörög a telefon (úgy 8:20 körül), félálomban nem tudtam ki az, kinyomtam.
Húzom fel a redőnyt egy 10 perccel később, látom a futár sétál a ház felé. Mivel kimenetelre alkalmatlan ruházatban voltam, apámat kértem meg, hogy szaéadjon ki a csomagért. Mire a teraszra kiért, a futár már sétált vissza az autóhoz. (tehát nem volt 10-15 másodpercet a ház előtt)Visszahívtam, hogy mizu, nem vette fel. Majd ő hívott vissza. Mondom neki, hogy volt nem fogadott hívás, valószínű ő volt az. Igen igen, nem találtam senkit otthon, ezért ....
Excuse me?
Nem vettem fel a telefont, ennyi. Két autó áll a másik utcába nyíló felhajtón, de nem találtál senkit itthon (sarokház, mindkét utcába van felhajtónk)?
Csengőt se próbálta megnyomni, odajött, visszament, ennyi. 
Csomagot meg a kerítésre rakta.
-
norbert1998
nagyúr
Kicsit én is bűnösnek éreztem magam, ate ügyed "tisztább". Valamint ez vagy 5 éve volt, az kimaradt

Padlón induló sofőrök

Osztályfőnököm volt ilyen. Beült a régi mikrába, padló, 10 mp-es kuplung kiengedés, zeng a tantestület, akkor tudjuk, hogy az öfő tolat ki a parkolóból
Vitt minket egyszer városon kívülre. 4 sávos városi úton kettőben végig, majd a dombon felment a végállomásunkhoz 5-ben, 30-cal, azt néztem, hogy bőven az alapjárat alatt remeg már csak a motor
A domb tetején lefulladt és ott is hagyta az autót, ezzel el volt intézve, hogy P-be rakta 
Cefrét vittük mamám pasijával, mert csak neki van horga (
). Futót húzza százzal, hármasban. Igen, Wagon R
-
norbert1998
nagyúr
-
norbert1998
nagyúr
Nem tudom, hogy molt-e vá', de ez lehet az évszázad dealje.
[link]Nem említi, hogy extra limitált kiadás lenne vagy ilyesmi.
-
norbert1998
nagyúr
[link]
Senki nem néz itt totalcar-t? Pedig egy az egybe idevágna ez a videó
(77000) -
norbert1998
nagyúr
Kerestem egy terméket HA-n... A két darab eladó darab tulajdonosa tök egyforma. Öreg, inaktív fiók, néhány pozitívval, 4 hete nincs belépve és a hírdetés aktív

-
norbert1998
nagyúr
válasz
Ciccuka
üzenetére
Linusék csináltak pár hete erről videót ElectroBOOM-mal. Ha nem közvetlen a az ESD töltőről, hanem magukon keresztül sötügették a gépeket, nem mentek tönkre, pedig próbálták bőszen. Ettől függetlenül mindkettő tett már tönkre ténylegesen magukról átpattanó ESD-vel eszközt.
Én semmi ilyet nem használok, sőt, ha nincs hiba, csak hardvercsere, az áramot se nyomom le, csak kikapcsolom a gépet.
Daamn, megelőztek

-
norbert1998
nagyúr
válasz
Trailblazer
üzenetére
Másik topikban számítgattuk, hogy a megtérülés az bő 1,5-2 év a magyar villanyárak mellett. Konkrétan ha egy légtérben akarja használni, mint ahogy a képen látszik, kell mellé egy több 10 kW-os klímát is nonstopba üzelemtetni, 3 fázison fázisonként is kéne hozzá 65A-os biztosíték, csak a gépnek. És akkor a híresen megbízható kártyákból semmi nem ment tönkre, ami szintén brutális pénzkiesést jelenthet már egy hibás darab esetében is. A lényeg, hogy biztos nem vállalnám, ha lenne fölösleges 30 millám, akkor sem.
-
norbert1998
nagyúr
-
norbert1998
nagyúr
Elképesztőek. Az elöltőseken meg rendre a cspágy megy szét, hiszen mekkora erőt kell tartania. És ugyebár az olcsóbb gépeken nem is szerelhető szét a dob, magyarul egy új gép olcsóbb vétel. Ettől függetlenül kettő ilyet is megcsináltunk már, és egy harmadik Miele-t (mindenkinek ajánlom a márkát, nagyon más liga), de ez utóbbi szétszedhető volt, és rengeteget ment már, mielőtt hozzánk került.
Az első automata gépünk nekünk is felültöltős volt (új, 2001 körül), Whirlpool. Hibátlan működés, rozsdás födő. Senkinek se kellett, kibeleztük, ami értelmesnek tűnt, csapágyházak, motor, teleszkóp, és elektronikai hulladékba vele.
Azóta megfordult nálunk 2 Bosch és egy Miele elöltöltős, ők használtak voltak. Egyet adtunk el, de a javítás és a használt vételár ellenére is pozitívban vagyunk miatta, 10 éve nem a felültöltőset használjuk már.Illetőleg a teleszkópokért is méretes összeget elkérnek, mert elkopik a filc anyag, ami tömít. Hát kb egy tiz perces mulatság meg 300 forint és jobb, mint újkorában.
-
norbert1998
nagyúr
Elengedte, a végén már az eladó alkudozott lefelé, az utolsó árat egy az egyben ő mondta.
Elsőkörben 100 forint, éredkődj privátban típusú hirdetés volt, azért is került vele szóváltásba.kenwood
Ez jól hangzik. Arra igyekeztem reflektálni, hogy nem derült ez ki az előző kommentedből, mármint, hogy a probléma jelenlétébe ezt is belekalkulátad, és hogy így is fennáll. -
norbert1998
nagyúr
Egy haver panaszkodott most, telefonhoz keres alkatrészt, talált is egy eladót, aki bontja az ő ilyen telefonját. A két alkatrészt, kb fél telefont, 2,3-szoros áron akarta eladni ahhoz képest, amiért patika HA!-s telefont lehet venni komplettet. Miután ezt közölte a kedves eladóval, a szorzót kedvesen csökkentette ~2-re, és mikor elküldte a fenébe a csávót a haver, egészen 1.6-os szorzóig képes volt engedni

Erről eszembe jutott az alaplapom megvétele, de ezt majd később, vicces sztori lesz

kenwood:
Azért 45" és 45", LCD és LCD között is méretes különbségek vannak ám , amik az új kínálat alja és a használt kínálat közötti távolság hiányát részben tudják igazolni, meg-érvelni. -
norbert1998
nagyúr
Ezt loptam

-
norbert1998
nagyúr
válasz
virkir
üzenetére
Jártam hasonlóan én is. 6 éves csúcs lapot az újkori árán raktam fel, másnap elvitték. Nem jártam utána, hogy ment volna-e többért, de tény, hogy nem számoltam azzal, hogy elviszik olyan drágán. Elvitték. Én boldog voltam
Régi dolgok, főleg, ha a magasabb szinvonalból valók, jó drágán el tudnak menni, és nem csak a gyűjtés miatt. -
norbert1998
nagyúr
válasz
üzenetére
Az éhezők viadala filmben sokkal emészthetőbb volt, mint könyvben. Talán a második köny közepén meg is untam, és elengedtem.
A Csontváros könyvben ezerszer jobb (van vagy 10+ könyv már), mint filmben, viszont kihagyhatatlan megemlíteni a látványvilágot. Illetőleg volt belőle egy 6 évados sorozat, szinte szóról szóra a könyv szerint. Azt ajánlom figyelmedbe, ha a film bejött. (Shadowhunters)És valaki a Labirintust említette. Az első film nézhető volt, és érdekelt "normálisan" megírva is, elkezdte olvasni. 4 könyv van, a második könyvnél már szenvedtem vele, de be akartam fejezni, a negyedik közepéig bírtam. Szabályosan szarabb a könyv, mint a filmek
(Ellentmondok magamnak, mert ez sokkal rosszabb könyben, mint a viadal.) -
norbert1998
nagyúr
-
norbert1998
nagyúr
válasz
quailstorm
üzenetére
És én a 60-at sajnáltam rá nyáron

-
norbert1998
nagyúr
válasz
envagyok
üzenetére
Te nagyon kék vagy látom

Természetesen arra gondoltam, hogy render, videó szerkesztés stb. Nyilván nem 7% a különbség a 3600 javára, de a linkelt képen ez volt látható. Erre utaltam.
A 3000-eseknel lehet jobb az ipc picit, főleg a magasabb órajel miatt. Mindenesetre, minden célra megvan, hogy piros vagy kék jobb-e. Felesleges esetleg vitába kezdeni

Nekem R5 2600 van. Már keveslem.
Érzésben tényleg nem sokkal több daily use, mint a 2500K 4.7-en, ami előtte volt. -
norbert1998
nagyúr
[link]
A cslád kedvence
Rengeteg furcsa érzés fogalmazódott meg bennem
-
norbert1998
nagyúr
válasz
Astroboy
üzenetére
Úgyúgy. Egész jó is volt, amire kellett. Egyéb okokból eladtam a talán 7970-et még valamikor, nem volt VGA-m közel fél évig, csak az iGP, és ilyenekre is képes volt, mint a C3 multi. Azalatt a fél év alatt elég sokat estek az árak, jött is egy combosabb valami. Már sajnos nem nagyon emlékszem rá. Csak a rossz emlékek maradtak meg a VGA-k terén.
Például hogy XFX-et soha, csak ha kihagyhatatlan és vész esete áll fenn.
Meg hogy a Tri-XX-nél nincs jiobb
envagyok: és milyen jól tették

Tökönrugták vele az nV-t az biztos, nem egy vásárló esetén
-
-
norbert1998
nagyúr
válasz
westcoastog
üzenetére
Ez hülye. Nem adnék érte 50k-t se. Netezni se elég.
Az a táp két hetet bír max. Volt olyanom. Életem mellé nyúlása.
7850+alap 8320 játék közben kb 250 W falból. A táp tűz forró volt és 5 nap alatt teljesen meghalt.
Mondjuk ekkor voltam kb 13, benéztem. -
norbert1998
nagyúr
válasz
Chaser
üzenetére
No, pont ezért fogok mindent is a saját kezemmel csinálni

Ha annak megy, akkor én miért ne tudjam megtanulni? Konnektort kötöttem be 13 évesen is már, nem állt égnek a hajam, mint Koko-nak![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Előttem a példa, a szülői ház (múlt héten "ünnepeltük" a 20 éves évfordulóját a lakhatási engedély/beköltözésnek) saját kezi munka volt. 1-2 rokon persze segített, meg cimbora, de 3 évvel a telekvásárlás után költözhető volt a 120 nm-es családi ház így is. Úgy, hogy az elején velem, a végén tesómékkal volt terhes anyám, apám meg végig dolgozott, brigádosan, hétvégente hazájrósan is néha, helyszínfüggő volt a buli, attól függ, hol kellett új Tesco-t építeni
.
Ács, villanyóra, gázszerelő volt az összes szaki. A falazás is szaki volt, de rokon/haver, jelentéktelen összegért. Tavaly decemberben megkaptam a teljes "számlát", elhatároztam, hogy összeírom, 2020-ban ugyanez mennyibe jönne ki. (Telektől a bútorokig). Mondanom se kell, hogy közmű nélkül már a háromszorosánál járok, de nagyon lassan haladok vele idő hiányában. Damn inflation. -
-
norbert1998
nagyúr
válasz
envagyok
üzenetére
Engem is átbakkerolt. Nem akartam írni róla, mert nagyjából kiegyeztünk.
Vettem egy Crosshair VI Hero-t. A képen tök jónak tűnt, előben meg szharrá van verve. És szerencsémre nem utánvéttel adta fel, hanem kvázi ingyen. Több fórumtárs tanácsára bekínáltam egy fél árat utalok VAGY posta árát fizeted és utánvéttel visszaküldöm opcióval. Kifejezetten meglepő módon az alaplap fél áron itt maradt.
Még működik

Veled mi volt a sztori?
-
norbert1998
nagyúr
Kezdek félni.
Emberünk válaszolt a saját kérdésére.
Megvan még, csak a tápot már elvitték, anélkül eladó de már kompletten. Vagy valami ilyesmi
*More like: megvan meg csak tapot mar elvitek...Nem merek visszaírni neki....

-
norbert1998
nagyúr
Ilyenkor jön az a lépés, hogy kiírod a címébe, hogy elkelt, értékelésre vár

-
norbert1998
nagyúr
Jegelt az alaplap amit korábban írtam.
Betalált egy korábbi érdeklődő....

Kérdezte elérhető-e. Írtam hogy már úton van a vevő felé.Két napra rá, ma, megkérdezi hogy akkor megvan e még vagy nem?

-
norbert1998
nagyúr
Jelentem, hülyét kapok egy eladótól. Az eladó én vagyok

Eladtam egy alaplapot úgy, hogy a hozzá tartozó hátlapot átraktam az új alaplapra (amihez nem kaptam semmit sem). A régihez pedig "minden tartozék" járt. No szép.
Szerencse, hogy a régi alaplap csak AM4-es lévén terveztem hozzá egyedi lefogatót a gyári hátlaphoz, ám az új alaplap AM3/AM4 lefogatóval működik, így a 10 éves toronyhűtőm tökéletesen felmegy rá majd az AM3 lefogatóval és a hűtő saját hátlapjával.
-
norbert1998
nagyúr
Árulnak itt a HA-n 390-es videókártyát. El kell neki hinni, hogy nem volt bányász, ezért kerül többe, mint amennyiért 2 éve vettem a pont ugyanolyan, X-esemet, alkudni nem lehet, mert FIX

Kommentben meg is jegyezték, hogy agresszív a kis eladónk az alkuvás hallatán
-
norbert1998
nagyúr
válasz
Saccco
üzenetére
Megane (Mk2/Ph2) júzerként én kifejezetten örülök azok értékvesztésének. 2008-as autót, patika dízelt, reasonable kilóméterrel vettem 2 éve (9.5 évesen) 830 pénzért. Nem tudom, német forrásból mi jutott volna ennyi pénzért, de gyanítom a 2003-as Octavia tédéíí fölé nemigen sikerült volna jutnom, annál meg azért úgy érzem, "több" autót sikerült kapnom. Nyilván nem olyan kifinomult, de a kora a fele, és extrákban sincs alulmaradva. Innentől fogva meg nemhiszem, hogy sokat fog veszíteni az értékéből az autó már, szóval ez egy nagy előnye az értékvesztésnek.
-
-
norbert1998
nagyúr
válasz
üzenetére
De egy Megane csoportban senki nem fogja neki azt mondani, hogy szar francia

Amúgyis, lehetne szar német (merci) vagy szar japán (nissan) ezzel a motorral
De ez egy Megane 2 csoport.Amúgy azt is szeretem, mikor leirja még a fogyasztást is a motortípus, köbcenti, benzinkúttípus motorkód évjárat mellé, csak mert letört a lábtérben lévő tárolórekesz füle
Ez nyilván minden csoportban megvan, kis fejtörő az értelmeseknek, hogy mennyire képesek az irreleváns infókat kiszűrni 
-
norbert1998
nagyúr
Azért ez se rossz. Tuti sokat aprózik, hogy így berögzült az utolsó mondat

Jeleztem neki, hogy ezt így nem kéne, ez nem az agytot hallottotak csoportja, erre: akinek nem inge duma...
-
norbert1998
nagyúr
Az se rossz, hogy csávó hirdet egy telefont HA-n, hogy 2 éve vette GB-ről, és látod az értékeléseinél (inkább egyes szám, mert egy van neki), hogy 1,5 hónapja vette itt, a HA-n

Hol érdemes amúgy még telefont nézni? HA-n alig van valami értelmes...
Olyat vadászok öcsémnek is, mint ami nekem van, de egyelőre a siker az közel nullához konvergál.Volt egy, aki "ha elutalod a foxpost odavisszát, akkor küldöm utánvéttel."
"De a foxpost nem számít fel visszadíjat, nem?"
Válasz nélkül 1,5 nappal később a hirdetés törlésre került
Másik. Írtam neki, hogy kéne még kép, mert egy darab van. UP-olja a hírdetést, de válaszolni nem válaszol
ennek már 1 hete
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Indiában Philips okostelefonokat is lehet majd választani
- Elektromos autók - motorok
- Álláskeresés, interjú, önéletrajz
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Windows 10
- ASUS ROG Ally
- Autós topik
- Gyúrósok ide!
- Okos Otthon / Smart Home
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkPad P1 Gen 4 i7 32GB RAM 512GB SSD NVIDIA T1200 16 2560 1600 Garancia
- Dell Precision 7550 i7 32GB RAM 512GB SSD NVIDIA Quadro T1000 FHD
- Dell Precision 5560 i7 32GB RAM 512GB SSD NVIDIA RTX A2000 FHD+
- BOMBA áron eladó új Microsoft Surface Laptop 4 garanciával! AMD Ryzen 5 /16GB /256 SSD/TOUCH/13.5"/
- Dell Latitude 7420 i7 / 32GB /1TB SSD / FHD IPS
- Apple MacBook Air 13 M1 8GB 256GB magyar bill 1 év garancia
- Geforce GTX 1050, 1050 Ti, 1060, 1650, 1660 - GT 1030 - Low profile is (LP)
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 5 Slim 1TB SSD Lemezes konzol Elite kontrollerrel garanciával hibátlan
- GYÁRI TÖLTŐK DELL LENOVO HP FUJITSU TOSHIBA Macbook---------- Budapest,/MPL/Foxpost
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

). Futót húzza százzal, hármasban. Igen, Wagon R