-
Mobilarena
"név nélkül, hirdetés linkelése nélkül írjuk ki a fájdalmunkat", tehát a Hardverapróról
- ne linkelj konkrét hirdetést
- ne tegyél be hirdetés screenshotot
- ne idézz hirdetésből konkrét szöveget
Személyes adatot ne tartalmazzon a hozzászólásod!
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
emre
veterán
válasz
Astroboy #38719 üzenetére
8 köbmétert nem fog senki kitalicskázni a határba, olyan helyre ahol nem látják. Ha lenne platós kocsija akkor nem hirdetné, apránként utánfutóval el lehet hordani de az ekkora mennyiségben baromi macerás és dolgozni kell vele. Kevesebben vittem én is, (olyan 6-700kg-ot) de 500kg felett az ilyen vegyes szarért tonnánként 10k körül kell fizetni hogy átvegyék. A tiszta tégla olcsóbb, de hogy abban átvegyék ahhoz meg jattolni kell. A legjobban akkor járna ha rendelne egy konténert. Mire kijön a tavasz és útban lesz a cucc erre a hirdető is rá fog jönni.
-
törölt tag
válasz
Astroboy #38495 üzenetére
Ha én erre hivatkozok (ugyanígy a gyerekkel is), akkor általában ezt értem alatta:
- nem tudom pontosan a napi menetrendem, azt meg nem tartom tisztességesnek, hogy megbeszélem az X órát, majd előtte hívogatlak mennyit fogok késni / mennyivel előbb érkezni. Esetleg lemondani a találkozót.
Mondhatnám persze azt is, hogy aznap nem jó. De arra is visszakérdeznek, de miért? Ha mondok valami indokot, az már elég szokott lenni. A többség meg mondjuk érteni is szokta.
Kicsit van sapka nincs sapka esete. -
Gyuri27
félisten
válasz
Astroboy #38251 üzenetére
Te hollókutya! Vetyél magadnak heszirázsi szótártot!
Üvegtigrisből eszembe jut egy jelenet. Te nem helyi hülye vagy ugye? De helyi, helyi.
Ha: mondom uram nem tudok utalni. Posta utánvét vagy futár utánvét. Kérdés: barátod sem.
Nyilván nagy nehezen akadna valaki. De nem szívesen kérek ilyesfajta szívességet. Mert ha már az ember egy 32-s blackmagicet vesz azt ne verje nagydobra.
No de ha nem akarom így küldeni vagy nincs zsanzsém akkor mondja azt. Ne ötleteljünk.
Másik az a típus akire írsz pü-t. Írsz az eladó holmihoz, hogy írtál pü-t. Aztán hiába jön fel napjában tízszer az oldalra 2 napja nem válaszol.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- GAMER PC : RYZEN 5 4500 / 16GB DDR4 / ASUS RX 480 8GB / WiFi / Bluetooth / 512GB M.2 SSD / 500GB HDD
- Dell Latitude 7390, 13,3" FHD IPS , I5-7300U CPU, 16GB DDR4, 512GB SSD, WIN 11, ( olvasd végig )
- Acer PREDATOR HELIOS NEO 16 / i9-14900HX / RTX 4070 (140W) / 1 TB SSD / 240HZ
- Topping A70 Pro fejhallgató erősítő
- Topping D70 Pro Octo DAC
- HP Rack szerverek és tartozékok egyben vagy külön-külön
- Telefon Felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Eladó szép állapotban levő Apple iPhone 8 64GB fekete / ÚJ KIJELZŐ / ÚJ AKKU / 12 hónap jótállás
- 18 éve! Billentyűzet magyarítás magyarosítás. Festés vagy lézerezés és egyebek! 3 lehetőség is van.
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest