-
Mobilarena
"név nélkül, hirdetés linkelése nélkül írjuk ki a fájdalmunkat", tehát a Hardverapróról
- ne linkelj konkrét hirdetést
- ne tegyél be hirdetés screenshotot
- ne idézz hirdetésből konkrét szöveget
Személyes adatot ne tartalmazzon a hozzászólásod!
Új hozzászólás Aktív témák
-
blp85
senior tag
válasz
biker #105127 üzenetére
Inkább alkudozzon emailben vagy telefonon, mintsem a helyszínen, amitől nekem herótom van, mert drágább az idő annál, mint eljön és ott sápítozik, hogy neki ez drága (főleg, ha több ember is jelentkezik a cuccra). Oda szoktam írni a hirdetésbe, hogy helyszínen már alku nincs, így tudja, hogy mire számíthat.
-
cidalain
veterán
válasz
biker #105127 üzenetére
Persze elhajtottam volna én is abban az esetben előre alkudozásnál is. Ha valamit eleve a piaci ár alatt kínálok, hogy elmenjen, akkor abból ne akarjon alkudozni.
A másik, amikor mondjuk éppen nem (20-ért adtam komplett gyerekágyat), akkor mondja hogy látott a neten 15-ért is. Mondom hogy én is láttam, össze volt firkálva, és bivalybasznádon van innen 250 km-re. Elmehetsz azért is kocsival, de én 5 km-re vagyok tőled, és kitűnő álapotú, nem összefirkát... -
KROK640
nagyúr
válasz
biker #103891 üzenetére
Amit leírsz hetente tapasztalom. Én úgy vásárlok, hogy kb nagyságrendileg tudom, hogy mennyi az értéke annak ami a kosaramban van (számolok), és nem lepődök meg azon sem, hogy a pénztárnál kifelé fizetni kell. Ellenben amit leírsz rengeteg embernél látom, talán kiegészítve azzal, hogy amikor teljesen meglepődnek azon, hogy ki is kell fizetni amit megvettek, akkor hosszas pénztárca keresés után, megy a variálás, hogy ez miért ilyen sok, meg miért ennyi, majd akkor itt a 20 ezres, áh nem inkább két 10-est adok, jajj az nem jó, mert kell a 10-es, mégis inkább a 20-ast adom... még 650ft? várjá' meglesz! és nekiáll 5-10ft-osokból ki staférungozni... Majd büszkén körbe néz, hogy megtöltött egy bevásárló kocsit, és ő ezt megengedheti magának, szinte várja a gratulációt, hogy micsoda remek anyagi helyzetben van, ami persze csakis kizárólag az ő érdeme ... miközben pont ez a réteg az, akinek folyamatosan fogalma sincs, hogy mennyi pénze is van (na nem azért mert olyan sok) és 25-én már a helyi kisboltban vásárol dupla áron, mert ott lehet "majd behozom"ot játszani, vagy kölcsönkér... Ismerek sajnos ilyeneket.
#103890 koby11h : egy Tivadar félének az ilyenből, csak a részlet fizetés maradna meg!
-
szebe
addikt
válasz
biker #103891 üzenetére
Pénztár:
Ahol lehet ott önkiszolgálóhoz megyek, egyéb esetben max 4 tételt vásárolok, mert olyan gyorsan dolgoznak a kasszások, hogy esélyem sincs követni. Még talán saját subredditje is van a dolognak (kivétel a Spar, ott rendesen lassúak).
A cuccaim felét el se pakoltam még, de már fizessekAmi nem gond, mert kártyával (telefonnal) szoktam, csak már húzná a következő vásárló cuccait, én meg ott szenvedek.
Tapasztaltabbak tippjei alapján ilyenkor el kell helyezni 3-4 tételenként egy taktikai pékáru/zöldség/gyümölcsöt, mert azt be kell ütnie, és van idő pakolni
-
-
koby11h
őstag
válasz
biker #103888 üzenetére
TV-t automatába? Én erre azt válaszoltam, hogy persze, csak akkor dupla a fuvarköltség mert két csomagban tudom küldeni, úgy fér bele az automatába.
És így ráér RÉSZLETEKBEN is fizetniFelfogta... más meg elvitte 5 perc próba után teljes áron.
Szerk: olyan lazán vedd mint ők, ha nem hát nem, majd a következő. Ez egy ilyen világ, nem érdemes miatta parázni...
-
SUPREME7
őstag
Mióta kocsival járok én is "rugalmatlanabb" vagyok itt Budapesten, mikor BKV-val utaztam, lehet elvittem a város másik felébe is ha nem alkudozott, a bérlet elbírta, de kocsival bemenni a városba, több vele az idegeskedés mint ha azt mondom, hogy engedek az árból, ártól függően 1-2 ezer forintot és jöjjön érte, többnyire ez sikerül is, de pár napja raktam be egy jófogásos emberkét, engedjek neki az árból és vigyem be a nyugatihoz, hátpersze, erre akkor a corvin negyedbe, neki 5 metrómegálló, nekem ugyanúgy szopás, tovább nem akart jönni, eredeti áron nem kellett, ez van.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- GAMER PC : RYZEN 5 4500 / 16GB DDR4 / ASUS RX 480 8GB / WiFi / Bluetooth / 512GB M.2 SSD / 500GB HDD
- Dell Latitude 7390, 13,3" FHD IPS , I5-7300U CPU, 16GB DDR4, 512GB SSD, WIN 11, ( olvasd végig )
- Acer PREDATOR HELIOS NEO 16 / i9-14900HX / RTX 4070 (140W) / 1 TB SSD / 240HZ
- Topping A70 Pro fejhallgató erősítő
- Topping D70 Pro Octo DAC
- Eladó szép állapotban levő Huawei P30 Pro kék 6/128GB 12 hónap jótállással!
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 3rd - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I W11 I CAM I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Chieftec 600W
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490 - i5-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Corsair K100 Air wireless (CH-913A01U-DE) DE SN - A1E4G325503IVC
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest