-
Mobilarena
"név nélkül, hirdetés linkelése nélkül írjuk ki a fájdalmunkat", tehát a Hardverapróról
- ne linkelj konkrét hirdetést
- ne tegyél be hirdetés screenshotot
- ne idézz hirdetésből konkrét szöveget
Személyes adatot ne tartalmazzon a hozzászólásod!
Új hozzászólás Aktív témák
-
kenwood
veterán
válasz
Astroboy #46321 üzenetére
En azt nem vagom, az ejcsbio,miert nem hábéóóó itthon,vagy a jupiszi is lehetne 'upc' ?
Az "ánör" markat meg maga a forgalmazo is "honor"-nak mondja a reklambanMas :
ugy szeretem a hirdeteseket,amikor az 5-10 eve felso kategorias cuccot hasonlo szoveggel vezeti be"Szerintem nem is kell különösebben magyaráznom ..."
-
rednifegnar
senior tag
válasz
Astroboy #46090 üzenetére
nekem a "padlo szukseges" utotte meg a szemem. ja az elegge szukseges.
27 millio 44nm es a padlo nincs benne? mit csinalt vele hazavitte? vagy ha valaki nem fizet tobbet akkor fogja felszedni? gondolom a parkettara vagy ilyesmire gondolt a szerzo, hogy azt meg le kell tenni. lehet a kep pont errol a nemletezo padlorol keszult... -
cbmfan
senior tag
válasz
Astroboy #45763 üzenetére
mondok jobbat: anno nagyanyám augusztusban megcsinált vagy 50 rudat és alufóliába csomagolva elrakta spájzba. karácsonykor felszeletelt legalább négyet (talán fűrész vitte...), de "valamiért" mindig megmaradt, hiába kínálta mindenkinek. persze kötelező volt vinni minimum ötöt, bontatlanul ment a kukára. néha csövesek elvitték, de volt amelyik kibontás után azonnal dobta is bele. kutya és macskaszőr pedig csak a ráadás volt benne.
-
Cs1csó
titán
válasz
Astroboy #45757 üzenetére
Ha jól értelmezem:
"Jó állapotban van és nagyon hangos, jótállásos." Tehát 2 dolgot megtudtunk:
- jó állapotban van - gondolom nem sérült tökéletesen működik
- jótállásos - garancia van még rá persze azt nem tudjuk hogy mennyi és a pontos típusát sem tudjuk meg amire rákeresve a guglin mindent - is - megtudhatnánk róla. -
válasz
Astroboy #45261 üzenetére
Épp ma fordult meg a fejemben, hogy nyitok egy blogot, ennyire naivak vagytok címmel, ezt már nem hiszem el.
A csalós topik utolsó hozzászólása miatt.
Nem értem, hogy a tökömbe mernek előreutalni ilyen embernek aki mailba megkeres.
A sablon leírása, 2 tanú, nincs vesztenivalód, bla bla, már rögtön gyanút ébresztene bennem még ha nem is ismerném.
Évek óta csinálja, előzetesbe is volt, ez is számomra egy érthetetlen dolog. -
mpo
veterán
válasz
Astroboy #45247 üzenetére
Bevállal, rám írt, rád csörgök.
Tali, telcsi, vacsi, husi.Ha fociban a labda a felső kapufa fölött megy el, akkor nem felé rúgta, hanem fölé (hülye sportriporterek!).
-------
Ajándékvásárláskor egy egyetemista diákmunkás lány segített a parfümök között a 8 lehetséges kiszemeltet megkeresni.
Mindegyikre azt mondta "ő".
Mondom az személyes névmás, a húsboltban a tarjára is azt mondta egy nő, hogy őt kérem.
Az valami disznóval kapcsolatos? -kérdezte.A szexről többet tud, mint a sertéshús bolti bontásáról vagy a főzésről.
------
Barátom 30 fölötti lánya férjhez ment, áttértek a vegetáriánus étrendre.
Elküldte a vacsora képét az anyjának, a tepsi tele zöldségekkel, a tetején véres hurka és kolbász.
Nem vegetáriánusok vagytok?
Ezek nem húsból vannak. -
Cs1csó
titán
válasz
Astroboy #45212 üzenetére
Ha ilyen módon akkor igazad van tényleg nem drága: James Bond
-
Cs1csó
titán
válasz
Astroboy #44888 üzenetére
Akkor írok már mert én "komoJ vevO " vagyok
Itt az ideje szerintem a KÖZOKTATÁS TELJES reformjának. A "minél többet markol, annál kevesebbet fog" szólás analógiájára: "inkább kevesebbet markoljunk, de azt legalább fogjuk is meg"
Bizonyos egyéneknél teljes tananyag változtatás:
matematika: csak az összeadás, kivonás, osztás, szorzás és a százalékszámítás lenne a tananyag
nyelvtan: CSAK a helyesírás és az olvasásEzeken kívül semmi más FÖLÖSLEGES. Ugyanúgy nem fogja tudni mi az az igekötő meg névmás de legalább a sok gyakorlás miatt 8-12 év alatt talán helyesen megtanulnak írni olvasni
Eddig sem tudták mi az a sinus de legalább az alap műveletek mennének. de legalább tudnák mikor kamatos kamatra vesznek fel hitelt hogy az mit jelent.
-
Erdei88
veterán
válasz
Astroboy #44829 üzenetére
Csodálkozom, hogy munkahelynek nem Rozsdás Rákolló van megadva
-
-
-
pikszel
addikt
válasz
Astroboy #44042 üzenetére
Mi idén sajnos nem jutottunk el, mert ütközött a nyaralással, de ott voltunk 2014-ben. Nem volt gyenge a buli. Viszont valamiért úgy rémlett, hogy két éve volt...tényleg könyörtelenül megy az idő
Ezt ismered?
-
pikszel
addikt
válasz
Astroboy #44035 üzenetére
píszíkompjútör
DJ Hi-Tek like this.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- GAMER PC : RYZEN 5 4500 / 16GB DDR4 / ASUS RX 480 8GB / WiFi / Bluetooth / 512GB M.2 SSD / 500GB HDD
- Dell Latitude 7390, 13,3" FHD IPS , I5-7300U CPU, 16GB DDR4, 512GB SSD, WIN 11, ( olvasd végig )
- Acer PREDATOR HELIOS NEO 16 / i9-14900HX / RTX 4070 (140W) / 1 TB SSD / 240HZ
- Topping A70 Pro fejhallgató erősítő
- Topping D70 Pro Octo DAC
- Apple iPhone 14 Plus 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 27GR93U-B - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A12/Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A32/Samsung Galaxy A52
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép PC Játékra! I3 10100F / RTX 2060 12GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Csere-Beszámítás! AMD Ryzen 9 9900X Processzor!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest