Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Perillustris #8137 üzenetére
By design, nem lehet rajta változtatni.
-
Ragnar95
félisten
válasz
Perillustris #7676 üzenetére
Google Hangouts például, ráadásul abban konferencia-videóhívást is lehet ingyen kezdeményezni.
-
erdoke
titán
válasz
Perillustris #6687 üzenetére
Azzal nem, ott a szükséges profil egyáltalán nem aktív. WiFi-n össze fog jönni, és még gyorsabb is.
-
erdoke
titán
válasz
Perillustris #6685 üzenetére
Ahogy írtam, képekkel univerzálisan működik az átvitel, azokat közös helyen érik el az appok. PC-re dugva is csak a képek és kamerás videók látszanak meghajtóként.
-
Ragnar95
félisten
válasz
Perillustris #6676 üzenetére
Mivel nem férsz hozzá a fájlrendszerhez, illetve minden magukon az appokon belül tárolódik, így szembemenne a rendszer alapjaival + az illegális fájlmegosztást akarták ezzel elkerülni. Amúgy fura módon mostmár csak Androidon lehet BT-on fájltküldeni, szóval lassan teljesen kihal ez a funkció a mobilokból...
-
erdoke
titán
válasz
Perillustris #6676 üzenetére
Szó sincs tiltásról, egyszerűen az OS logikája szerint nem értelmezhető az általános fájlküldés. Hová küldené?
-
Ragnar95
félisten
válasz
Perillustris #6670 üzenetére
iOS-en nem lehet fájltküldésre/fogadásra használni a BT-t. Bump pl jó arra, h droidról iOSre wifin küldj képet
-
erdoke
titán
válasz
Perillustris #6670 üzenetére
Vannak olyan appok, amik kezelnek WiFi-n keresztüli (böngészős) másolást. Persze ezekből még tovább kell majd küldened annak az appnak, amiben használni akarod a fájlt... Kivéve a képeket, azokat direktben fogja látni minden. Pl. iFiles vagy FileApp Pro.
-
vadászcsiga
félisten
válasz
Perillustris #6566 üzenetére
Talán annyit hogy nem írod le majd harmadszor is
-
vadászcsiga
félisten
válasz
Perillustris #6564 üzenetére
Ezt már leírtad egyszer
-
Ragnar95
félisten
válasz
Perillustris #6393 üzenetére
Nyilván ha aktívan használja egy app, akkor nem kapcsolja le az iPad
-
Palika71
őstag
válasz
Perillustris #6382 üzenetére
Én ezt vettem. Igaz, még nem jött meg, de nagyot nem bukhatok.
-
bferenc
tag
válasz
Perillustris #6380 üzenetére
Én ezt használom smart coverrel. [link] Van sok t-mobile pontod elköltheted!:-)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Csere-Beszámítás! Számítógép PC Játékra! Intel I7 6700/ RX 580 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Bomba ár! Dell Latitude 7390 2in1 - i7-8G I 16GB I 256SSD I 13,3"FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gar
- AKCIÓ! Intel Core i9 14900K 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- LG 27UL500-W - 27" IPS - 3840x2160 4K - 60Hz 5ms - HDR10 - AMD FreeSync - 300 Nits - sRGB 99%
- Jogtiszta Microsoft Windows / Office / Stb.
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest