- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Hatalmas teleppel futott be a Xiaomi Mix Flip 2
- Apple Watch
- Samsung Galaxy Z Flip5 - ami kint, az van bent
- Mobil flották
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- iPhone topik
- Profi EKG-s óra lett a Watch Fitből
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Google Pixel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
zeee
senior tag
válasz
klayton#1 #5636 üzenetére
Köszönöm, ez tényleg jó
Más! A napokban tapasztaltam (ipad 2 retina) hogy az akku üzemidőt jelentősen lehet növelni.... A munkahelyen és itthon is wifiről netezek, és bizony közben ki kell kapcsolni a mobilhálózatot. A mai nap teszteltem is, reggel a töltőről 100%-al húztam ki, és kb 50% fényerő mellett kb szumma 3 órát használhattam böngészésre, és még most is 92% az akksi állapota. Jajj, mostmár 91 :-D. Lehet hogy nem mondtam ezzel újat, nem olvasgattam vissza hogy volt-e már ezzel kapcsolatban hozzászólás, de gondoltam megosztom Veletek!
-
@matthew@
őstag
válasz
klayton#1 #5447 üzenetére
Ha biztosara akarsz menni akkor rendeld innen: [link] ingyen ki is hozzák és 24 órán belül, tuti megbízható forrás.
Bár arra figyelj h amit linkeltem az brit angol kiosztású, a Logitech oldalán nem tudom milyen kivitel rendelhető, esetleg Ügyfélszolgálatot hívd fel, de ezen a héten neccces, mert szerdán alapból nem lesz mozgás, ha ma rendeled, valószínüleg csak holnap fognak vele foglalkozni, h és csütörtökön feladják, vagy esetleg holnap, de május 1 miatt necces lehet a dolog, h megjön-e, de ha ott is brit angol lenne, akkor Apple-től rendeld, úgy jársz a legjobban
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BestBuy topik
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Gitáros topic
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Óra topik
- Hatalmas teleppel futott be a Xiaomi Mix Flip 2
- Apple Watch
- Borotva, szakállnyíró, szakállvágó topic
- Nintendo Switch 2
- Az AI-ügynökök közel fele hamarosan a kukában végzi
- További aktív témák...
- BONTATLAN ÚJ iPad Pro 2022 2024 M2 M4 Chip 11 és 12,9 128-2000 Deák Térnél Azonnal ÁTVEHETŐ
- BONTATLAN Új Magyar Magic Keyboard és Smart Keyboard iPad Pro 12.9 Azonnal Átvehető DEÁK Térnél Átve
- ELADÓ iPad mini 6 generáció 64GB WiFi / A2567 - Starlight
- MacSzerez.com - iPad Pro 12.9" / 4. generáció / Asztroszürke / Wifi + Cellular / 512GB / Garancia
- Samsung Galaxy Tab A8 (2021) , 3/32 GB,
- ÁRCSÖKKENTÉS LG 24" full HD LED IPS monitor (HDMI, DSUB, jack) eladó
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U7310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- DELL PowerEdge R730xd 12LFF+2SFF rack szerver - 2xE5-2680v3,64GB RAM,4x1GbE,H730 RAID v ZFS
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! HP Elitebook 8570W - i7-QM I 16GB I 750GB I 15,6" HD+/FHD I Nvidia I W10 I Garancia
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest