Új hozzászólás Aktív témák
-
-
@matthew@
őstag
válasz
imotep03 #4962 üzenetére
Sajna nem, vagy max vaterán találhatsz 1-2 db-ot, de 6k körül kijön mindennel együtt és PayPal-el biztonságos is a dolog, én is rendeltem ár így tokot. Legrosszabb esetben 14 napot írnak a kézbesítéshez, igazából nekem is tetszik, szemezgettem vele, de Smart Cover lett belőle
-
@matthew@
őstag
válasz
imotep03 #4960 üzenetére
Nos igen pucéran nem érdemes betenni táskába, szerintem ha tényleg viszed magaddal pár helyre érdemes venni vmi tokot rá, mert egy fólia nem biztos h megfelelő védelmet fog így nyújtani, bár pucéran tuti h kellene rá inkább.
Ezt a tokot vették páran a fórumtársak közül és jó ára is van, véd jól, vagy egy Smart Case/Cover is jó bár azok drágábbak, nekem Cover-em van és nagyon jó, amikor megyek vhová csak rácsattintom és kész is -
@matthew@
őstag
válasz
imotep03 #4958 üzenetére
Vedd le és használd úgy
Én fólia nélkül használom és soha nem törölgetem mert nagyon jó a zsíros kijelzőt tapicskolni
fóli sztem felesleges, max akkor kell ha cipelészed magaddal, de akkor is ha van rajta egy Smart Cover vagy vmi kijelzőt borító dolog, ami belül puha, akkor is felesleges.
Új hozzászólás Aktív témák
- CPU léghűtés kibeszélő
- CURVE - "All your cards in one." Minden bankkártyád egyben.
- Milyen légkondit a lakásba?
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Milyen okostelefont vegyek?
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Horgász topik
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- Hamarosan kapható a Helegaly linuxos handheld gépe
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 16 M4 Pro 24GB RAM 512GB SSD - garanciával hibátlan működéssel
- Lenovo ThinkPad L15 Gen 2 - 15.6" FullHD IPS - i5-1135G7 - 8GB - 256GB SSD - Win11 - MAGYAR
- Dell P2419H P2419Hc Full HD LED IPS 24" + P2719H 27" LCD monitor (vékony keretes)
- Nothing Phone 1 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 27UL500-W - 27" IPS - 3840x2160 4K - 60Hz 5ms - HDR10 - AMD FreeSync - 300 Nits - sRGB 99%
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest