Új hozzászólás Aktív témák
-
BroCreSt
aktív tag
A YouTube.hu-n, ha a videót teljes képernyőre akarom rakni, nem engedi, viszont régebben működött.
Vagy csak nekem rossz? -
BroCreSt
aktív tag
Thank!
Picit most hanyagoljuk a pad-ot!
-
BroCreSt
aktív tag
válasz
@matthew@ #5313 üzenetére
Tudom, de ebben legalább pozitívan csalódtam, már volt 2 visszavásárlásos ügyem.
Az egyik 65e., azt tudom hogy hétfőn adtam le, és csütörtökön a számlán volt a pénz.
A másik egy 370e.-s tétel, az meg 1.5 hét volt.Őszintén?
Elment a kedvem az iPad-tól, pláne hogy a haverom a múlt hónapban 3x cseréltette az Andrássy úti üzletben.
Az vagy nem kapcsolt be, vagy recsegett az előlapja, vagy pixelhibás volt, de aztán Ő is megunta.
Majd ha esetleg tudnak nagyobb %-ban teljesen hibamenteset gyártani, akkor igen.Gondoltam az enyém hibamentes lesz, de nem..
Főleg van itt egy kolléga, aki már az 5.-nél tart, na, ez azért durva!
-
BroCreSt
aktív tag
válasz
@matthew@ #5310 üzenetére
Jó, akkor viszont eljátsszuk a következőt.
Jelenleg 1 db. van készleten, lefoglalom, és azt adják oda, ha ragaszkodnak a cseréhez.
A hibásat visszaveszik, lesz egy storno-s számla, majd az újat megint kiszámlázzák,
és mivel netes vásárlás, jöhet a 8 napon belüli visszavásárlás.
Akkor ott azon nyomban vissza is adom nekik.És ez működik bizony!
-
BroCreSt
aktív tag
válasz
szőröscica #5307 üzenetére
Hidd el kértem, de Ők nem mentek bele, mert mindenképp meg akarták nézetni az Apple-el.
Lehet fenyegetőzni kellett volna, nem tudom.. -
BroCreSt
aktív tag
válasz
BroCreSt #5261 üzenetére
Nem bírtam, ma megint felhívtam, annak ellenére, hogy ígérték a héten visszahívnak.
Megint ua. a fickó vette fel a telefont, már csak az iPad szót kellett kimondani, egyből tudta, miről van szó, és
épp akkor akart hívni.Szóval holnap menjek be 9-12 óra között, ennyit mondott.
Kérdés:
Kérhetem a pénzvisszafizetést, vagy csak csere lehet, ill. levásárlás?
Mert akkor határozottan fogok odamenni, ha van lehetőség a pénzvisszafizetésre is. -
BroCreSt
aktív tag
válasz
BroCreSt #5136 üzenetére
A köts.. edigital-al kivan a fax.
To be continued..
Ma ismét felhívtam megint az Ezred utcai üzletet, mindig a kisfiús hangú pofa veszi fel a telefont,
bár már az én hangomat is megismeri, na mindegy..Mondom, kezd fogyni a türelmem, a múlt hétre ígérték, hogy lesz valami az iPad-al, most hétfő van, és még mindig semmi.
Már ez a játék megy 4 hete, de ha a héten sem történik semmi érdemleges, pénteken megyek rajzolgatni a vásárlók könyvébe, mivel mondtam, hogy szerdán már lejár a 30 nap.
(3 napon belüli csere, tök vicces)
Na erre a pofa, a héten mindenképp hívjuk Önt, mert VALÓBAN LEJÁR A 30 NAP!
Oké mondom, de valószínű hogy akkor most már a 189e. forintra tartok igényt.
Azt mondja, természetesen ez is megoldható, és még egyszer kéri a türelmem.Kíváncsi leszek most már végre, hogy a héten megoldódik-e.
-
BroCreSt
aktív tag
Ha a héten végre visszaérkezik a válasz az Edigital-ba az Apple-tól, hogy a 3 napon belül meghibásodott iPad, cserélhető, akkor kérhetem a pénzvisszafizetést is?
Egyébként nekem ez még "csak" a második, ami 3 napon belül befuccsolt.
-
BroCreSt
aktív tag
Érdekes!
Kb. 2 hónapja voltam az Andrássy úti iStyle-ban, a szervizben várakoztam, előttem volt ott egy ipse, vitt be egy iPad-ot, mert elromlott.
Mondták neki, mivel nem a 3 napon belül hibásodott meg, így azonnal nem tudnak adni újat,
(mert azon csinálta a fesztivált, hogy neki már pedig most kell egy új)
hanem meg kell rendelniük, ami 2-3 nap.
A szervizes mondta, teljesen újat kap, fóliázottat, csak a tartozékok nem lesznek bent.
Kezdett már idegesíteni, mert majdnem fél órát tökölt, meg annyi hülye kérdést feltett, hogy biztos hogy újat kap, stb..
Már ott mögöttem is fogták a fejüket a várakozok.Akkor átbas....?
-
BroCreSt
aktív tag
válasz
Ragnar95 #5154 üzenetére
Már bánom hogy oda vittem..
Ma felhívtam őket megint, és még mindig nem érkezett vissza az Apple-tól a gép, a héten elvileg..
A srác azt mondta, hogy a 3 napon belüli meghibásodásnál joguk van bevizsgáltatni a terméket, ha úgy látják hogy esetleg külső behatás által hibásodott meg.
-
BroCreSt
aktív tag
Az edigital-ban vettem márc.20-án egy 4G-s iPad-ot.
Nem működött a SIM olvasó, nem látta a kártyát.
21.-én visszavittem az edigital-ba, azok meg azt mondták, elküldik bevizsgáltatni.
Na ez már több mint 2 hete, és semmi.
Kedden azért felhívtam őket, és azt mondták a héten megkapják, de nem úgy néz ki hogy megkapták volna,
mert akkor mondta a srác, hívnak, vagy küldenek SMS-t.Annyit mondott, hogy először a Starking-hez küldték, ők meg tovább az Apple szervízbe.
Mert mondtam, hogy akkor én bemegyek érte személyesen, megérdeklődöm, mi tart ilyen sokáig,
nehogy már 2 hetet kelljen várni, de az Apple szervíz címét nem árulhatja el, üzleti titokra hivatkozva. -
BroCreSt
aktív tag
Köszi!
Érdekes ez az iStyle, felhívtam az Andrássy úti üzletet, azt mondta a srác, mindenképp cserélik, de 2-3 munkanap,
viszont nincs most készleten, (ha van akkor is 2-3 nap) felhívom a Mammut-ot, hogy ott cserélhetem-e, azt mondták igen, nem kell várni semmit, de mondtam hogy a Andrássy-n vettem, erre azt mondja a srác,
miért nem oda viszem vissza, mert ott is van!
Mondom, ott azt mondta a srác, hogy nincs! -
BroCreSt
aktív tag
Lehet nem hiba, de azért leírom.
Ha picit erősebben megnyomom a kijelzőnél felül,
nagyjából ahol a kamera van, akkorát "pattog", hogy nem is tudom mihez hasonlítsam,
talán olyan mintha valami hézag lenne ott.
Egyébként nem kell nagy erőkifejtés hozzá, véletlenül jöttem rá, amikor ott fogtam meg.Amennyiben másnak is van ilyen jelenség, akkor oké, ha nem, viszem vissza cseréltetni 72 órásba, az iStyle-ba.
-
BroCreSt
aktív tag
Rendeltem ma egy 4-est.
Kb. meddig bírja az akksija, ill. a töltési idő hány óra?
(Gondolom nem kell első töltésnél 16 órát tölteni..)iPhone 5-ról inkább lemondtam, jó a 4S is.
-
BroCreSt
aktív tag
Az iPad 3-ból van 3G, és 4G-s is?
A 4G-s is megy 3G-s hálózaton?Mert pár helyen láttam 4G-st, 160e.-ért.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 15 Pro Max - Natural Titanium - Újszerű karcmentes állapotban! 100% akku! Gyári garis!
- LG 55B4 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T15 G1 - i5-10GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Új, verhetetlen alaplap sok extrával!
- Készpénzes számítógép PC félkonfig alkatrész hardver felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest