- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- VoLTE/VoWiFi
- Nothing Phone (2) - több, mint elsőre látszik
- One mobilszolgáltatások
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Honor Magic V2 - origami
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
Új hozzászólás Aktív témák
-
Armahun
addikt
Sajnos azt sosem fogjuk megérni, hogy egységes szabványok legyenek. Pedig jó lenne.
A micro usb pedig egész jó elterjedt, de sajnos ezt is feláldoztuk a kényelem (fogathatóság) oltárán.
De még mindig jobb mint ami pár éve volt, hogy ahány gyártó ahány típusa mind más csati a töltöfejbe forrasztott kábellel. -
Xero
nagyúr
Az iPad Air ugyan ez.
Anno vettem kettőt. Az egyiken még iOS 9 van, míg a másikon a latest-greatest. Nyilván a 9-el a világon semmi baja. Aksija mind a kettőnek hibátlan, megölhetetlen. A 11-el használt (amit én használok) kissé nyögvenyelős már. Ez csak arra motivál, hogy ha nagyon megunom vegyek egy iPad Pro-t és max 1 főverziót frissítsek rajta.
-
janeszgol
félisten
Igen, a Samsungnal sem kerek minden. Eleg valtozatos a hibalista es pl a kamera fokuszanak elalvasa tobb forumon is tema. Emiatt nem biztos, hogy szivesen mondanam az ev telojakent az s8-at. Pl az LG G4-tol siman vissza vennem a 2015-os kinevezest es inkabb az s6 kapna meg.
Komolyan mondom ma mar a flagship nem egyenlo a vak minosegben. Szegyen, hogy itt tartunk.
-
ΞΔGLΞ
nagyúr
Nagyon úgy néz ki, hogy én már valami hasonlót megtapasztaltam, de néhány óra múlva, épp akartam hívni a samu-t, hogy vigyék a francba a "300 ezres moslékjukat", sikerült bekapcsolni, de akkor sem kerek valami... A többi esemény a topikjában olvasható..
Ami elég vicces, hogy az egyik user szerint teljesen természetes, hogy több óra töltés után tér magához egy 300 rongyos flagship. Komolyan ez a bármi áron megvédem az adott terméket, ez már valami betegség lehet.
--------------
(#780) janeszgol
Hát kösz, de tudod én nem tartozom és tartoztam soha azok közé, akik birtokolnak egy, vagy több terméket és az anyjuknál is jobban védik. Nonszensz! Ki is utáltak már emiatt jó pár topikból, ahol le mertem írni, hogy az adott készülékkel milyen problémák vannak és nem kellene lila ködben elélvezni tőle. Én nem is értem ezt, de szerintem nem is akarom megérteni!
-
Blizzardking
őstag
Mondjuk annál, hogy komplett particiókat 3,2 perc alatt lementek, és az így elkészült fájlokat oda teszem, úgy tárolom ahogy akarom, annál nem tudom mi lehet egyszerűbb... Egyszer piros lámpánál csináltam komplett rendszer visszaálltást. A következő lámpánál már ment a waze a régi rendszeren. De szerintem ezt Te is pontosan tudod...
-
Nyilván, nem az 1 euró volt a tétel, hanem hogy addig a tulajdonos SEMMILYEN Cloud szolgáltatást nem használt, mert minek. Azt hitte, a képei biztonságban vannak, mert a telefon mindent szinkronizál. Ja, meg is volt az első pár hónapnyi anyag. Most arról feledkezzünk meg, hogy erről vélhetően szólt neki a rendszer, de elnyomta, mert nem értette, mi a gond. Este 9 órakor felsővezetőt felhívni, hogy ne haragudj, fizess már elő egy 1 eurós szolgáltatásra, mert az most életet mentene, nem feltétlenül jó ómen. Ja, vagy add meg a bankkártya adataidat egy külsős informatikusnak, és akkor megcsinálom helyetted, ez meg pláne esélyes!
Én megértem, hogy Nálad 100 százalékos a backup, fogadjuk el tényként. Meg mellé azt is, hogy nálam olyan tízből kétszer csődöt mondott az elmúlt két évben, különböző iPhone generációkon, igaz, ettől eltekintve valóban kényelmes megoldás.
-
B-L-A-C-K
titán
De nem érted az a király mert neki az van? Az X képeit is egy 60 ezres androidoshoz hasonlította hiszen ájfónék bármit csinálnak fos. Igaz minden mobil kamerás tesztoldalaknál jól szerepel a telefon, de az mind1, lényeg fos. Ja és persze ő is abba a táborba tartozik akinek sose volt ájfonja, nem is akar venni, de az X topikba is az első fikzók között volt, ide meg ugye jelzett már neki a rendszer kötelező jönnie.
-
no more
veterán
-
Tikakukac
titán
Ipadok nem is akarnak dögleni. Csak telefon. De abból centis a munkalap stócunk
Volt ilyen droidon is, de azt bevallottan tudták, el s mondták: poros lesz a kijelző és el fog válni az antenna csati a hátlaptól. És szorgosan hordtam is befele. Utána lett szifon 4-em. Aztán kapott húgom is. Azóta élvezzük a prémium termék prémium gariját: fél évente van új teló, minimum
-
bigrock
addikt
Jobbára csak droidos telefonokat használtam világéletemben. Mielőtt a hüvej pétízet megvettem, már tudtam jól, hogy a Huawei tudatosan átk*rta a vásárlóit, mert random telefonokba az EMMC tárolót tette, ami jóval lassabb, mint a spec-ben reklámozott UFS2.1 Jól kidühöngtem magam a fórumon (meg velem együtt jópár droidos), szídtam a Huaweit az anyjába, aztán mégis megvettem a P10-et, amivel semmi bajom nem volt lassan egy év alatt. Lényeg a lényeg, mindegy kitől veszel fogyasztási cikket, át leszel verve. Viszont, soha nem próbáltam úgy beállítani a dolgot, hogy pl. "a fogyasztók felhasználói élményének fokozására tettek lassú tárolót bele, mert így tovább tart az akksi, nem melegszik a teló, blabla" Ha valaki szidta a Huawei-t (jogosan), akkor igazat adtam neki. Nincs ebben semmi, szerintem.
szerk: bocs, offtopik -
S e t h
nagyúr
Az Apple mikor szokott kiadni adatokat a vásárolt készülékek számáról? Ők is negyedévente, vagy vmi alternatív számolás alapján?
Csak azért érdekelne, mert egyre több ismerősöm fordít hátat sok év után az iosnak és szívesen látnám azt a qurvára nagy igazságot az Apple kommunikációjában. -
ForRedGlory
félisten
"Ne már, ezer százalék, hogy ilyen nolifer paralelopipedonok szavára fogok adni, akik szerint a szabadidő értelmes eltöltése az, hogy az egyik tákolt xda rom 24 másodperccel több screen-on-time-ot tud, mint a másik. Biztos tisztában lesznek azzal, melyik telefon hogy viselkedik a téli hidegben, legalább 6 percet töltenek el odakint naponta, a metróra várva, ahol természetesen a cuccok részbe felvezetett nagynevű de amúgy középsz@r fülessel hallgatják a csakazértis flac tüctüczenét."
Amúgy csak mellékesen. Ki vagy te és hogy jössz te ahhoz, hogy másnak a szabadidejét minősítsed, mert a te szemedben a szabadidő mást jelent? Nem beszélve, hogy ez egy hobbi és aki ebbe öli a szabadidőt, egy grammal sem ér kevesebbet, mint te aki folyamatosan magas lóról ordibál, mintha akkor igaza lenne.
Pont nem érdekel senkit, hogy kinek hiszel és kinek nem, de azt engedd meg mindenkinek, hogy ne a te értékrended alapján élje az életét és ne a te értékrended legyen a mérce...
Egyébként értelmes ember tudja mit csinál a telefonja hidegben, mert használja hidegben, miután most lehet újat mondok, de a 4 évszakból legalább 1-ben általában hideg van (tél...) Mindenki a saját tapasztalatából indul ki jogosan és nyugodtan elhiheted a Sheldon Coopereknek, hogy van róla fogalmuk, tapasztalatuk, mit is kellene kibírnia egy telefonnak. Neked meg ajánlom ezt: [link]
-
D013
aktív tag
Gratulálok, ezzel sikerült kb a kétharmadát a mobilos ph-s közösségnek leszólni. Tehát ezzel semmivel sem vagy jobb azoknál akik oltják hogy ígyszar úgyszar az Apple. Hozzátenném hogy ezek a wécépapíros emberkék nem azért csinálják sokszor a mókolást meg xda-t mert nem engedhetik meg maguknak a 300k+ ezres telefont, hanem azért mer ez nekik hobbi. Költenek 40-80 ezer forintot és kihozzák a maximumot a készülékből, használják 2-3 évig majd vesznek megint egy jó középkategóriás telefont. Szóval szerintem ne személyeskedjünk szerintem. Visszatérve a hírhez ez elképesztő gerinctelen túlzás, ehhez elég a józanész,hogy felfogd, mindegy milyen fan vagy. Ha a Samsung jelentene ki ilyet, úgyígy ugyanezt leírnám.
-
QwErTy42
addikt
Attól hogy ezt mind szépen leírtad még nem változtat a tényen, amit a cikk közölt.
"...korlátozzák a régebbi iPhone-ok teljesítményét"És itt a régi alatt már az 1-2 éves készülékeket is értik. Ez itt a baj.
Ahelyett hogy nem fukarkodtak volna a szir-szar, hurka akksijaiikal és normális kapacitást raktak volna a telefonokba élből. Akkor lett volna egy kis tartalék a rendszerben hogy ez a hiba sose forduljon elő. -
mattheus
őstag
Sajnos ez engem, mint iPhone 6 tulaj nem vígasztal
Pont ma történt velem, hogy újra kellett indítanom a telefonomat, mert BT kapcsolatot a fejegységemmel aktívnak írta, de hívást már nem tudtam kezdeményezni. Telefon újraindít, vártam míg betöltődik, kiválasztottam a híváslista menüt és láttam, hogy üres, majd mondom ok, akkor kapcsolatok listából választom ki a hívandó személyt. Legnagyobb meglepetésemre, semmire, de semmire nem reagált........ vártam több mint 20 másodpercet, mire mint a gyorsított felvétel az összes parancsomat végrehajtotta....
Ez volt az a pillanat, amikor legszívesebben megszabadultam volna tőle örökre...... nem a legszebb körülmények között. Természetesen nem tettem, mert nincs szívem egy új iPhone-t venni, mert csalódtam....nagyonnnn
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 14 Pro, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Akciós dokkolók, Lenovo Legion Pro 7 RTX 4080/4090 laptopok, licencek, antivírusok
- Creative Sound BlasterX G5 (70SB170000000) (Sound Blaster) (DAC) (ELKELT)
- Bomba ár! HP EliteBook 845 G10 - Ryzen 5 7540U I 16GB I 512SSD I 14,1" Touch I Cam I W11 I NBD Gari!
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép PC Játékra! R5 8400F / RTX 3070Ti / 32GB DDR5 / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest