- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- VoLTE/VoWiFi
- Nothing Phone (2) - több, mint elsőre látszik
- One mobilszolgáltatások
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Honor Magic V2 - origami
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
Új hozzászólás Aktív témák
-
madgie
titán
Az biztos. Mondjuk az Apple most éppen fejvakarós dolgokat csinál, a notebookjaiban USB-C van csak (és semmi más!), a telefonban, tabletben ragaszkodnak a Lightninghez... tudom, hogy sok Lightning csatis iPhone kiegészítő van a piacon, de valahogy fenejó lenne valami közös szabvány... a wirelessnél is hála Istennek a Qi lett az almánál is, pedig szinte biztos voltam benne, hogy valami saját szabványt kreálnak megint.
-
B-L-A-C-K
titán
Persze hogy így van, ha tiéd lenne a cég hülye lennél nem így csinálni. Viszont aki akar tud tudatosan is vásárolni, nem csak ájfónt hanem bàrmit. Pl megjelenik egy széria, rà 4-5 hónap múlva megveszi használtan, 1 év után ezt eljátssza nem bukik rajta sokat. Aki meg megveszi megjelenéskor azonnal hivatalos helyről, majd 2 év utàn eladja, az ne pislogjon mennyit bukott.
Timer: én direkt válaszolgatok így, de nem is véletlenül, kicsit elegem van már a témobilba megnyomogattam, vagy még ott se, de szar illetők véleményéből.
-
Blizzardking
őstag
Itt az elv a baj. Elhiteti veled hogy ő gyártja a legjobbat, legerősebbet, zsebrerakja a pénzedet, utána a legjobból csinál egy közepes szart (Madgie-n kívül mindenki szerint), majd kezdi elölről, mindezt egy általuk elkövetett tervezési hiba javításaként kommunikálva.
Ha a 8 éves gyerekem ilyen hazugság- és csalás sorozatba bonyolódna az iskolában, nyakon verném. Még akkor is, ha a szellemileg lomhább osztálytársaitól ki tudna sajtolni ezzel a módszerrel némi zsetont.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy S21 Ultra /Kártyafüggetlen / 12/256 GB / 1Év garanciával
- DELL PowerEdge R640 1U rack - 1xGold 6226 (12c/24t, 2.7/3.7GHz), 128GB RAM, 4x1G RJ45, HBA330, áfás
- ÁLTALÁNOS IGAZGATÓHELYETTES tábla
- Apple iPad 10 10th 2022 12 hónap garanciával
- iKing.Hu - Samsung S25 Ultra - Titanium Gray - Használt, karcmentes
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest