- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- 10-es szám és ismeretlen telefon a Google előzetesén
- Megvan a Magic V5 európai startdátuma
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Nem nyílnak a Foldok?
- One mobilszolgáltatások
- iOS alkalmazások
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung SmartTag2 teszt
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
ΞΔGLΞ
nagyúr
Nem értem ezt most miért írtad, senki nem lett azzal megvádolva itt, hogy idióta, aki meg magára veszi, nyilván tisztában van vele, hogy talán az, de én teljesen mást írtam, hogy kire értem azt!
Pedig valahol annak tartom magam is, mert muszáj használnom az apple termékeket munkára, de legalább nem védem, akkor én vagyok az idióta?Amit kérdezek, arra egy kicseszett értelmesnek tűnő válasz nem jön, csak amit eddig lehetett itt olvasni, lassan 1000 hsz alatt, a sok rinya rinya rinya oda-vissza. Pont te kérdted (mittomén hány hsz-szel ezelőtt), hogy hagyják már abba
Csak egy kérdés:
Azt, akik benyelik ezt a maszlagot és több száz hsz-en keresztül bizonygatja a nem iDiótaságát, hogyan lehet ezen a szent fórumon megnevezni? Ha sehogy, akkor meg minek erről az egészről maga cikk és az emiatt lévő "kibeszélő" topik?------------
(#817) rvgy75
Nem tudsz ellene mit tenni, mármint az apple lilaköd, akit beszippantott annak feleslegesen koptatod a karaktereket.
-
ΞΔGLΞ
nagyúr
Nagyon úgy néz ki, hogy én már valami hasonlót megtapasztaltam, de néhány óra múlva, épp akartam hívni a samu-t, hogy vigyék a francba a "300 ezres moslékjukat", sikerült bekapcsolni, de akkor sem kerek valami... A többi esemény a topikjában olvasható..
Ami elég vicces, hogy az egyik user szerint teljesen természetes, hogy több óra töltés után tér magához egy 300 rongyos flagship. Komolyan ez a bármi áron megvédem az adott terméket, ez már valami betegség lehet.
--------------
(#780) janeszgol
Hát kösz, de tudod én nem tartozom és tartoztam soha azok közé, akik birtokolnak egy, vagy több terméket és az anyjuknál is jobban védik. Nonszensz! Ki is utáltak már emiatt jó pár topikból, ahol le mertem írni, hogy az adott készülékkel milyen problémák vannak és nem kellene lila ködben elélvezni tőle. Én nem is értem ezt, de szerintem nem is akarom megérteni!
-
ΞΔGLΞ
nagyúr
Nem vicces, számomra az illető az, aki ezt a " nagyvonalú kedvességet" benyeli.
Én, nem találkoztam ezzel, mert amikor ki jön az új, a már halálba használt elődjét azonnal lecserélem, de ettől nem nem változik a véleményem, hogy az a cég, aki röhögve megvehetné ezt az országot, két centért az anyját is megizélné...És a valódi problémát meg senki sem ismeri, merthogy ez nem az.
Meg azt sem, hogy miért éreztek késztetést, hogy nekik ezt karácsonykor muszáj bevallani, mikor körbe vannak véve sztárügyvédekkel?
A többi mind csak bullshit. -
ΞΔGLΞ
nagyúr
válasz
janeszgol #467 üzenetére
Én arra lennék végre kíváncsi (,(mint iphone tulaj is és a sok rinyagép oda-vissza, adok-kapok baromságától már hányva, )hogy vajon ki rúgott tökön kit, hogy nekik ezt most be kellett jelenteni itt karácsonykor? Teljesen olyan ez az egész, mint egy figyelem elterelés a komolyabb problémáról...
Nekem azt senki ne magyarázza be, hogy ekkora lelkiismeret furdalásba esett hirtelen apple. Meg a nagy l...szt. -
ΞΔGLΞ
nagyúr
válasz
Quentin Ruby #211 üzenetére
mondjál még egy márkát, ami ennyi ideig vállalja hogy frissíti az eszközeidet, még ha lassulnak is
?
A winfos 10 mobilok hetente kapják a szarabbnál szarabb frissítéseket, nyilván nem az a cél, hogy lassuljon, mert azt már régen elérték, hanem, hogy teljesen kinyírják.
Egyébként azt a sok marhaságot, amit eddig sikerült leírni, azt diktálják, vagy csak úgy jön?-----------
(#243) S e t h
: D igaz!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- PlayStation 5
- Gumi és felni topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Mesterséges intelligencia topik
- Milyen házat vegyek?
- Úgy tér vissza a Commodore 64, ahogy titkon mindenki várja
- Tőzsde és gazdaság
- További aktív témák...
- Iphone 13 Pro Max 128 GB Graphite garanciás, újszerű
- Eladó Vagy Csere SAMSUNG GALAXY Z FOLD 4
- iPhone 15 Pro MAX 256 Gb vadonatúj állapotban 2027.02.07-ig hazai garanciával
- IPhone 16 Pro max Pitaka és gyári Apple tok
- Land Rover Explore R 4/64GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Kingston KC3000 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítás
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G5 - i5-8G I 8GB I 128GB SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I7 6700K / 32GB DDR4 / RTX 2060 / 500GB SSD
- Lenovo ThinkPad 40AF docking station (DisplayLink)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest