Új hozzászólás Aktív témák
-
TTomax
félisten
válasz
B-L-A-C-K #983 üzenetére
Ezzel kellett volna kezdeni,ezt érték el azok az usrek akik lázadtak azok akikkel itt te hadakozol.Engem hidegn hagy az egész,de az biztos hogy a személyemben vesztettek egy vásárlót e miatt egy jó idöre,és nem is fog érdekelni apple termék egészen addig ameddig nem változtatnak a cég irányán,mert ezt az irányt én nem szeretném finanszirozni,mert ez nem jó az userekenek.
-
Tikakukac
titán
válasz
B-L-A-C-K #977 üzenetére
Jaaaaa mert pont úgy mint én, észre se vetted
Az utólag radi8tor által berakott link mögötti dolgokat amire reagáltam? Nem, nem vettem észre. időutazáshoz kicsi vagyok.
Nonszensz az az, amikor ilyen oszlopokat "leolvasva" kell bizonygatni, hogy nem, ha újabb iOS után szaggat a bármid, akkor nem is, ha lassul az meg azért van, mert Soros. Van nálunk nagy alma mágus srác, kocsmában is volt, hogy fél fülessel hallgatta és néha sasolta a keynote-ot, na neki vannak ilyen aranyköpései, hogy ha mondjuk kicsúszik a Home a tabomon, akkor az nem hiba, hanem csak véletlen
-
Tikakukac
titán
válasz
B-L-A-C-K #975 üzenetére
Nem. Ez az a szituáció, amikor valaki nem csak igénytelen a munkájára, hanem mint "újságíró" is képtelen átérezni a dolgát, hiszen ebből sokat nem tudok meg én, mint olvasó és a lényeg az, hogy ne a főnöknek írjad a cikkeket és bejegyzéseket, hanem az olvasóknak. Azért bocsásson meg a világ, de tizenévem végén egy kicsi lapra sem mertem volna ilyet kirakni itthon, nem egy ekkora népszerűségnek örvendő oldalra tippre 20-30-40 évvel. Főleg úgy, hogy azért remélem ott is van ellenőrzés valamilyen formában. 5-6-7 évvel ezelőtti munkáimat is merem vállalni, hogy igen, ezt én írtam. Lehet, hogy nem életem legjobb szófordulatai voltak és lehet, hogy lesz benne 2 elütés meg 3 vesszőhiba és 1 nem beigazított táblázat, de ez szó szerint veri a szemedet.
Nyilván ez csak az egyik baj. A mérés mikéntje meg a másik. Cépéjubossz, gépéjubossz és háromdémárk a trió, amitől kidőlök a másik topikban, ha valaki gépet akar. Lehet venni benchekre telót és notit meg VGA-t is, csak ha kopp van, akkor vállalni kell, hogy "mi megmondtuk".
-
Tikakukac
titán
válasz
B-L-A-C-K #973 üzenetére
17 másodperc. Ennyi kell hozzá, hogy az igénytelen olvashatatlan hulladékból olvasható oszlopok legyenek. Most mértem le Excelben.
Hatalmas munka volt, kellett hozzá 8 diploma elkészíteni is. De hát kinek mire van igénye, értedHa rosszindulatú lennék, akkor pedig azt mondanám direkt lett az y tengely ilyen.
-
KengelRoland
aktív tag
válasz
B-L-A-C-K #925 üzenetére
Valamit félre értesz, én egyáltalán nem akarlak meggyőzni, hogy melyik telefon jobb és főleg nem szeretnék megbántani senkit. Tehát nem akarok apple vs android vitát nyitni, hiszen nem ez a topic lényege.
Nekem több helyen sántít a csere illetve váltás érved, de ez a te dolgod.
A legtöbb telefonban, így a Samsungban is van egy úgynevezett egyszerű mód és máris olyan egyszerű lesz mint az iphone. Egy képernyő és pár ikon a legfontosabb alkalmazásokkal. Tehát ez nem lehetett indok a váltásra. Szerintem egyszerűen meguntad, vagy nem érezted elég vagánynak. Ezt is megértem, én is vagyok így pl ruhákkal.
A felsorolásomra tett érveket is minden nehézség nélkül megcáfolom, bár ez is nézőpont kérdése. Hiszen amiket felsoroltam, azok nekem fontosak, de lehet, hogy másnak nem. Ugyanakkor nálam ott a lehetőség, hogy ha akarom használom, nem akarom nem használom.- Nem tudom bárhol tölteni
Androidost is csak szerinted tudod mindenhol, azért ott se minden bokorba van kábel hozzá...Bokorban nem akarom tölteni, csak ott ahol írtam. Céges helyen, ahol írtam. Ezt nem tudom jobban hangsúlyozni. De ha pl a büfében odaadom a telefonom a büféscsajnak, hogy tegye fel töltöre, ott is tudom tölteni, mert neki is és a legtöbb embernek ilyen van.
- Minden funkciójához internet kell
Ez konkrétan mire érted? Mert használható sok funkció net nélkül, bár aki csúcskészüléket legyen az androidos vagy iOS rendszerű net nélkül akar használni vegyen helyette 6310-est.Arra értem, amire írtam. Bármit akarok rajta csinálni, mindig nyüszög az internetért. Mert mindent dokumentálni akar a szerveren. Viszont ha nem haragszol, akkor mindenképpen én szeretném eldönteni, hogy mikor mire engedélyezek internetet. És azt is én dönteném el, hogy milyen készüléket veszek.
- NFC nem használható filetransferre
Itt elég lenne ha fizetés menne rajta, de ez igen hiányosság, mivel itthon nem használható még, de remélhetőleg majd aktív lesz idővel.Az a helyzet, hogy a technika ettől már sokkal fejlettebb. Pl az eszközöket nem kell már különféle ügyeskedésekkel, pinkódokkal összehozni androidon. Pl veszel egy nyomtatót, azon van egy nfc cimke. Ahhoz hozzáérinted a telefont és automatikusan elvégzi a hálozati beállításokat, jelszavakkal, párosítással, mindennel
A file transfer pedig ugyanez. Egyik androidos telefonon bekapcsolom az nfc-t, másikat meg hozzáérintem és a kép vagy file átmegy. Nem kell keresni, nem kell alkalmazást letölteni, párositani, semmit. Többek között ez is olyan dolog, amit te csak internettel tudsz megoldani. Az AIR drop nem játszik, mert az 50 kollégámból 2-nek van iPhone-ja...
A fizetés telefonnal pedig müködik, kettő éve használom... Rengeteg kedvezmény van mobilos fizetésnél. Most pl 1000 Forintot adtak csak azért, mert 5 alkalommal telefonnal vásároltam...- Bluetooth nem használható file transferre
Ez külső eszközök csatlakoztatására van leginkább (pl külső hangszóró), file küldésre ott az AirDrop.Igen, iOS-n valóban csak erre használható, androidon pedig erre is, arra is, amarra is, meg emigyen is. Pl van egy 4 megás fénykép, azzal nem terhelem le az 1 GB adatkeretemet, főleg ha naponta küldök 2 db ekkora fotót. AIR drop nem játszik, mert ismétlem 50 emberből kettőnek van iPhone-ja. Szóval érintek nfc-n és megy a kép...
- Drága a tartozék és rossz minőségű még a gyári is
Kábel az tényleg hamar szétmegy, ez tény ennyi pénzért lehetne jobb is.Ennyi. Droidhoz sose kellett még se kábelt, se töltöt, se semmit vennem. Mindet a gyári kiegészitő eszközzel végig tudtam használni amíg nálam volt a telefon. A gyári tok is majd két éves úgy néz ki mintha most hoztam volna ki a boltból pedig alázom rendesen.
- Nem lehet zenét letölteni netről csak stremelni
De lehet, pl.Ismét félre értesz. Én nem akarok semmiféle alkalmazást letölteni hozzá. Azt akarom, hogy ha a neten böngészek és ott van egy hangfile, akkor azt le tudjam tölteni. Vagy van saját felhőm (Routerre rádugva winchester amit bárhonnan elérek és ezzel szinkroniázálom a telefont, fényképezögépet).
Pl iPhone az nem volt képes letölteni a zenét, csak streamelni lehetett vele. Így kénytelen voltam a béna iCloudot használni, ami azt hiszem 5 GB. Utána meg fizethetsz mint a katonatiszt. Androidon most 1 terra saját felhöm van full ingyen... A fájlokat nem csak szinkronizálhatom, de letölthetem a vilállg bármely pontjáról, módosíthatom...- iTunes használhatatlan, logikátlan
- iCloud használhatatlan, logikátlan
Logikátlannak nem mondanám, csak meg kell tanulni használni.Ja. Biztosan nem értettem hozzá, mert amíg nálam volt az iPhone, sose azt csinálta amit akarok, de az androidhoz már nem vagyok buta. iTunes-on bejelöltem a szinkronizálandó számokat, aztán hol szinkronizálta, hol nem. Volt olyan is, hogy semmit nem állitottam, aztán a saját csengöhangjaimat leszedte és csak a gyáriakat hagyta fent. Vagy éppen leszedte az összes zenét mikor szinkronra kattintottam. Mivel a beállitásokhoz nem nyúltam, vélhetöen a szoftver frissítésétől bolondult meg, hiszen korábban működött. És egy másik ismerősnél ugyanezt csinálta. Az iCloud meg kicsi, drága. Hol szinkronizálta a fotoimat, hol nem. És azt mondani se kell, hogy pikpakk betelt.
- Nem bövithető a memóriája
Igen, ez hátrány, viszont biztonság szempontjából sose lesz bővíthető, így vásárláskor kell mérlegelni ki milyet vesz.Ezt a biztonsági szöveget el is hiszed? Nem lehet, hogy az apple nem akar foglalkozni ezzel is? Így könnyű kicsi hibaszázalékkal és olcsón telefont gyártani
. Az igazság az, hogy a bankbiztonság így engedélyezi a banki tranzakciókat, nekem ez pedig elég meggyőző.
- Nem lehet torrentezni
De lehet.Olvasd el a cikket. Nem lehet bármit letölteni. Tehát NEM LEHET.
- Nem lehet témázni
Igen, személyre szabhatóság mint említettem nem akkora mint androidnál, bár nekem ez a része pont sose hiányzott.De nekem fontos és még több százmillió embernek fontos. Én 600 forintért is vettem már témát, mert megéri. Én nem 6 hónapra veszek telefont. És jó a változatosság.
- Támogatottsága rövid életű
Ezt nem tudom mire érted asszonynak jelenleg több mint 3,5éves szériás 5S-se van, még mindig támogatott.Gondolom telefonálásra meg sms-re használja a párod. Úgy persze, hogy jó lesz még 10 évig is. Én állandó falakba ütköztem. De a 3,5 éves droidomat ugyanúgy mindenre tudom használni, mint amikor megvettem. Most is arról vagyok.
- Funkciószegény
Itt megint azt tudom felhozni nincs annyi személyre szabhatóság, de szerintem ami kell minden van rajta.Szerinted. Szerintem meg nincsen azon rajta minden. Erre írtam, hogy mindenki másra használja. Nem tudsz mobilfizetni, nem tudsz profin zenét vágni, nem használhatsz teljes körűen saját felhőt, stb stb stb. Én ezt úgy használom mint egy pc-t.
Hírtelen ennyi jutott eszembe. Ha akarod, privátban vitázhatunk még, szerintem ez másokat nem érdekel.
-
Csabroncka
addikt
válasz
B-L-A-C-K #925 üzenetére
Nem akartam ennyit írni, de leírtad helyettem
észrevételnek:
- Ha nem a legújabb van belöle, akkor lenéznek
Aki emiatt lenéz a másikat saját szegénységi bizonyítványa.
Az az igazság, hogy az már régen rossz és röhejes, ha valaki a menőség miatt vesz ilyen vagy olyan telefont (egyébként hasonlóan vélekedek az autó vásárlásról/választásról is)!Kis kiegészítésnek annyit, hogy igazán kényelmes akkor az embernek, ha saját szerver birtokában tényleg azt csinál amit akar, és erre nekem bizony nagyon bejött a Synology. Sem a képekkel, sem a zenékkel, sem a torrenttel...sorolhatnám nincsen bajom, mert nincsen szükség arra, hogy a nagy mennyiségű adat a telefonon legyen (minek). Az okostelefon lényege, pedig nem az offline használat...
-
ToniSoprano
addikt
válasz
B-L-A-C-K #916 üzenetére
"Ezzel én tisztába vagyok, de itt a lényeg 170 ezerért 6S-t senki nem vesz már, így kár hasonlítani, használtan jó állapotban 85 ezerért adják már."
Ja csak a 16 GB-os változatot, ami senkinek sem kell már csak aki telefonálásra használja a telót. Meg gold vagy rose színben, vagy valami függő telefon, a 32GB-osak jóval drágábbak inkább 100-110 fölött vannak és kevés a választék.De tök mindegy jók az iphonok, csak ne osszátok az észt, hogy az andoidok milyen szarok mostanában, ha 2-3 éve vettetek valami gagyi már nem is létező szériát pl. S5 mini amelyik vonal teljesen megbukott, vagy pár napig láttatok droidos telefont, vagy hallotátok hogy másnak volt és szidta.
Mondom el kell ismerni a droidnak kell 32 belső tárhely, 3 GB ram és 70-80 ezres antutus proci és akkor tényleg stabilan fut elég hard usereknek is mint pl. én.
-
kchris78
veterán
válasz
B-L-A-C-K #829 üzenetére
eleg erdekes. szerintem ezekkel a keresetekkel ezek a szerverzetek csak a sajat szakmai hozza nem ertesuket nyilvanitjak ki... szanaszet rohad az aksi vagy alul van tervezve egy alkatresz ami miatt kikapcsol, erre az apple megcsinalja igazabol a legkornyezetkimelobb megoldast: korlatozza a fogyasztast, erre a kornyezetvedo szervezet indit pert... mit akarnanak egy tulkepp mar elrontott modellel? Hivjak vissza az osszeset es csereljek ki? az kornyezetvedo? eleg erdekes szerintem amugy elore eltervezett avultatast kotni egy koztudottan avulos es cserelendo alkatreszhez... a summantas az egy dolog. majd kihozzak amit tudnak a jogaszok.
-
Blizzardking
őstag
válasz
B-L-A-C-K #829 üzenetére
Lassan tényleg be kéne láttni, hogy az Apple már egyáltalán nem menő. Se nem piacvezető, se nem a legnagyobb, se nem a legjobb... egy cég aki túltolta a lehúzást és a hájpot maga körül.
Aki trendi, és friss gondolkodású, dinamikus, ekszekjutív, kreatív, gondolkodó, szeret előre tervezni, önálló, igényes és gazdag - mesésen gazdag! - az Huaweit vesz
Közben - biztos ami biztos - én elkezden legyártani a kocsira ragasztható ilyeneket... -
-
-
no more
veterán
válasz
B-L-A-C-K #726 üzenetére
Mivel ugye köztudott hogy előszerettél jársz iPhone topikokba direkt a feszkót kelteni.
Te már a köznek is számítasz, mert iPhone-od van?
Na meg honnan a túróból tudnád pont te hogy milyen az iPhone iOS mentése
Ez ugye csak vicc? Annyi az egész, hogy nálad ezerszer tájékozottabb vagyok ezen a téren.
-
kchris78
veterán
válasz
B-L-A-C-K #729 üzenetére
sajnos ez a random jelszo beallitas letezo dolog. egyik kollegamnal ugyanez volt. valtig allitotta hogy nem allitott be semmit de megis volt rajta. annyit tudok hozzatenni hogy valoszinu azon az atallason mentek at ezek a rendszerek ujra telepites nelkul mikor meg lehetett jelszo nelkul mentest beallitani aztan volt a hiszti hogy ez igy nem biztonsagos mert minden info kinyerheto a mentesbol. Aztan odafigyeles nelkul elobb utobb kotelezoen valamit beallitott az iTunes - amire valoszinu felhivta az iTunes a figyelmet de egy nem annyira hozzaerto ember kinyom egy nem szamara nem ertheto uzenetet... Ez az en sejtesem.
-
válasz
B-L-A-C-K #726 üzenetére
Csak egyetlen keresést kellett volna csinálni, hogy lásd, nem egyedi az eset.
Ha állt a szerver, állt, a lőtéri kutyát nem érdekli, nem volt erre vonatkozóan semmilyen információ, közlés a vállalat részéről. Amúgy, mivel lokális itunes backupról volt szó, nem sok közének kellene lennie a szerverpark aktuális állapotához, mert hogy ha a lokális backupnál kér egy jelszót, az bármi lehet, egyáltalán nem kell, hogy az iCloud-é legyen. De még egyszer mondom, úgy aggatott magára a rendszer random jelszót, hogy azt senki nem kérte tőle, mert tradícionálisan nem használom ezt a funkciót a backupolás során.
A szavamat amúgy megkérdőjelezheted, de felesleges. Fogadd el, hogy van olyan probléma, ami Nálad nem jelentkezik, másnál meg igen, még ha ritka is...
Szerk.: És ha 5 éves, akkor mi van? Velem tavasszal fordult elő, ezek szerint van egy bug valahol a rendszerben, amit nem sikerült javítani azóta sem.
-
válasz
B-L-A-C-K #710 üzenetére
"Az már te bajod hogy nem tudod használni,"
Persze, tudom, rosszul fogtam a telefont, az volt a baj, pedig volt rajta bumper is, becsszó. Amúgy ezen a funkción nem tudom, mit lehet "rosszul használni", miután kettő darab nyüves gomb az egész, NULLA konfigurálhatósággal.
"Ezt szívesen megnéztem volna, mert ilyet az 6 éves iOS pályafutásom alatt sose láttam, és nem is hallottam."
Meg is nézhetted volna, mert így volt. A megoldás az lett, hogy csináltam még egy factory resetet, kábelt cseréltem a gép és a telefon között, és átdugtam egy másik USB portba, érdekes módon így már működött.
"Apple ID-hez kötődik a mentés, szóval ha van egy adott telefon, egy adott ID-vel, arról csinálsz egy mentést, azt visszatudod tölteni szépen utána az ID-del és annak jelszavával."
Na ez volt az, ami nem működött. Webes felületen iugyanazzal az accounttal visszaléptem, és rendben volt, de az account jelszavát SEM fogadta el, mint decrypt jelszót. A vége az lett, hogy azt a számítógépet, amivel addig dolgoztam, hagytam a picsába, telepítettem egy új iTunest, a telefont reseteltem, miután a képekeet lementettem MTP üózemmódból a PC-re, aztán újra hozzáadtam az acchoz a készüléket, és az 5 GB erejéig vissza is szinkronizált szépen mindent. Ja, a képek nagyrésze azóta se került rá, mert MTP módba ugye visszamásolni a szifonra semmit sem lehet.
Lehet azon lovagolni, hogy user error, satöbbi, de kínomban már felhívtam az egyik kollégámat, aki a 3GS óta Apple fan, és emellett masszív technikai beállítottságú is, szóval amit lehetett, együtt megpróbáltunk a visszaállítás kapcsán. Erről ennyit, de örüljetek, hogy ha Nálatok mindig működik, akkor az evidens, hogy a világ mindne egyes Apple készülékénél is működni fog. Ja, nem.
@Parallaxis: ezért kell OnePlust venni, de ahogy írtam is fentebb, mókoláős nélkül valóban nem oldható meg a rendes backup.
@kchris78: nem is hibáztattam azért a rendszert, mert a user kifutott az online tárhelyből. Azért hibáztattam, mert dobott magára egy random jelszót, anélkül, hogy bárki kérte volna, és utána már új mentést sem engedett csinálni kikapcsolt jelszóval, mert ahhoz is kellett volna az eredeti jelszó.
-
no more
veterán
válasz
B-L-A-C-K #712 üzenetére
Te nem tudsz olvasni? Már általános iskolában megtanítanak szöveget értelmezni. Épp azt írtam, hogy iOS-en milyen jó a mentés, és Androidon nincs normális... Istenem, te beteg ember vagy.
(#713) papp54: A Samsung Cloud csak a Samsungos dolgokat menti le és nagyon kevés a tárhely rajta, talán 15GB, azzal az ember nem megy semmire.
-
KengelRoland
aktív tag
válasz
B-L-A-C-K #650 üzenetére
De ha 5-6 éve volt droidod, akkor te sem nagyon mondhatsz véleményt róla. Mert ennyi idő alatt már lement az android ára annyira, hogy 60 ezerért kapni olyat, ami vidáman felveszi a versenyt a legdrágább iOS telefonnal. Nem lesz benne retinaszkenner, meg lehet, hogy 0,065 másodperccel később tölti be a prohardver oldalát, de ezken kívül egy normál felhasználásra fagyás mentesen tökéletesen használható, extra ficsörökkel együtt a telefonáláson és SMS-en kívül.
Lehet, hogy nem jártok be droid topikba fikázni, csak minden máshová igen. Például az iPhone tulajdonosok azok lebegnek. Mindig úgy fordulnak, hogy lehetőleg mindenki lássa, hogy nekik iPhone készülékük van. Egyébként én sok forumot olvasok. Olyat is, amilyen készülékem nincsen, nem is lesz. És pont így láttam meg itt azt, hogy valaki leírta, hogy "Lehet, hogy az Apple visszaveszi a régebbi telefonja teljesitményét, de az android meg magától belassul 1 év alatt". Ilyeneket csináltok. Szerinted ez mi, ha nem trollkodás? Most is 3,5 éves droidról írok, köszönöm szépen, nincsen lasulás. Ezekért támadják az almás telefontulajokat. Ezek miatt az arcoskodások miatt. És akkor bejön múltkor a kollagám az iPhone 6-al elkésve munkába és mondja, hogy nem ébresztett a telefonja és folyton kifagy neki az ébresztő óra. Egy külön patch hozta csak rendbe. Van ilyen droidon is, de én még nem láttam sose arcoskodni se S8 tulajt, se Tag Heuer tulajt, se Porsche Design tulajt. Csak Apple tulajt. Arc van, szabadság nincs. Arc van, alma matrica a kocsin van, de sok mindennapos feature nincs. Ezért fikáznak titeket a droidosok.
Engem nem nagyon izgat, hogy kinek milyen telefonja van, csak csendesen megmosolygom a kollégámat, mikor villog az iPhone-jával, de mikor küldök neki egy video linket, akkor mondja, hogy "ezt majd otthon nézem meg" mert spórol a nettel. Vagy ha kapunk valami anyagot tömöritve, akkor azt mondja, hogy "hát ezt majd PC-n megnézem" mert ugye nem tud mit kezdeni egy rar vagy 7zip fájllal.
-
S e t h
nagyúr
válasz
B-L-A-C-K #647 üzenetére
Tényleg nem veszed észre?
Legalább a szeretet ünnepén ne csak a telefonodat szeresd.
A gyártók csak örülhetnek annak, hogy a vásárlók szinte online ölre mennek a xaros produktumaik miatt.
Egyébként nem egy elégedett ios felhasználót ismerek. Sosem reagálnának egy ilyen cikkre, mert nem érzik magukat átverve.
Vmiért te mégis életben tartod a témát, kérdés, hogy miért? Kinek és mit akarsz bizonyítani? Mindegy milyen telefonod van, a lényeg, hogy elégedett legyél vele. -
Blizzardking
őstag
válasz
B-L-A-C-K #617 üzenetére
"Pl megjelenik egy széria, rà 4-5 hónap múlva megveszi használtan, 1 év után ezt eljátssza nem bukik rajta sokat."
Ezek, amiket így használtan meg lehet venni, remek bisznisz gyanánt, mennyire vannak visszalassítva? Ki a f@_om venne ezek után használt szifont?
- új a agsi eskü most vót cserélve vádzsi újra az Iamthecoolestguy.comnál papír nincs róla de nem lesz baj! -
rvgy75
aktív tag
válasz
B-L-A-C-K #635 üzenetére
Ha látom hogy defektes egy canga nem fogok vele menni. Ellenben veled aki még probálkozik hátha csak alul lapos a kerék.
Azt hogy szétnézek megint nem érted xd Azért nézek szét mert hasznos infókra vagyok kivi. Nem olyanokra amikel teleszemeteltek egy szakmai forumot . Az hogy neked mien jo érzés kézbe fogni pl vagy hogy mennyit buksz rajta 40x levezetve meg 50x gratulálni ha vki vesz 1t ez mind szemét. Csak te hiszed azt hogy forum erre valo.
-
rvgy75
aktív tag
válasz
B-L-A-C-K #633 üzenetére
Én meg telo vásárlás előtt pont hogy szétnézek az adott fórumon és arra vagyok kiváncsi mi az ami nem ugy működik ahogy kellene, mi a hiba. Az hogy mi az ami müködik azt teljesen felesleges leírni,az csak szemetelés a fórumon. Mert a gyártó az leírta, csak nem mindig az igazat.
-
rvgy75
aktív tag
válasz
B-L-A-C-K #629 üzenetére
Csak ismételni tudom magam én NEM neked mondtam meg a tutit. Emlékezz vissza ha nehezedre esik is. Irtak egy cikket a mobilarénán. Én ahhoz a cikkhez szóltam hozzá hogy hol teljes kijező ez
mikor 83% csak.Ha már az s8t emlitetted megint még annak is jobb a kijelző aránya.
Kia kinaiak meg már 91%nél járnak. Vagy te írtad tán a cikket. Azt meg sajnálom hogy nem tudtad hogy más fórumokban is irhatsz nem csak abba amien telod van aktuálisan. De már legalább ezt is tudod. Én is visszanézek előző teloim fórumába.
-
rvgy75
aktív tag
válasz
B-L-A-C-K #624 üzenetére
De te pontosan Istenited. Neked vmi bálvány nekem használati tárgy. A 0 tapasztalat dolgot meg minimum 50x leírtad. Mindenki megértette. Lassan még te is. Ha rám célozgatsz, utoljára leírom bár kétlem hogy felfogod. Külsőről beszéltem.2 perc bőven elég hozzá. IOS-t nem vitatja senki egyértemű hogy jobban van optimalizálva mivel egy készülékre kell csak megcsinálni. Gondolod attól lesz tapasztalatod hogy törölgeted 24 órába.
-
Tikakukac
titán
válasz
B-L-A-C-K #620 üzenetére
Marha sok mobilarena nálam nem megy, de én még androidon belül is szoktam látni bőven banhammert repülni, sőt, még tulajok körében is. Épp úgy van széttolva egy szifon teszt mint egy csúcs samu. Hiányzik is belőlük rendesen, szerintem kott mindegy éppen ki milyen fanboy, aki sík, az sík lesz bármelyik márkát is vegye. És akkor ugye továbbra is arról beszélünk, hogy műanyag meg alukupacok közepesen bugos szoftverrel gyerekek által szerelve, végletekig síkolt gyártás mellett brutális felárral. Ilyenekre jegyezte meg nagyfaterom, hogy nem lenne ideje ennyi baromságra az embereknek, ha rendesen élnének. De van, aztán megy a hajtépés, hogy akkor most kell-e tapsolni xy márkánál ha át akarnak b@szni a palánkon avagy nem. Szerintem pont ugyanakkora blama, főleg, ha még pofa is van mellé, hogy hát de nem, mi aztán még fingani is csak eperszagút
Sonyban szerettem ezt meg, jahj, anyám, ott is mi van.
-
válasz
B-L-A-C-K #613 üzenetére
"Amikor beindult a szifon mánia az Apple rájött hogy az emberek hajlandóak jóval több pénzt is kiadni a termékeiért (ahogy előtte is) és jól feltornázta az árát."
Most őszintén, B-L-A-C-K, ezen a mondaton mit lehet vitatni? Mi a sz@rért kell mindenre - még a konkrét tényekre is - cinizmussal meg szarkazmussal válaszolni? Vagy már az árakat sem láthatja az egyszerű Android user, mert nem iPhone-t használ, tehát erről se mondjon véleményt? Ez a mondat az első szavától az utolsóig igaz. Vagy 'tán nem az Apple törte át a 200 ezres, majd a 300 ezres, végül idén a 400 ezres álomhatárt, hmm? A jó ég áldjon meg, vedd már le azt a k_rva szemellenzőt!
Sokan túltolják itt a szifon gyalázást és az android éltetést, de amit például Te művelsz itt, az is minősíthetetlen. Ezért ilyen harmatos a színvonal, mert a nyilvánvaló tényeket sem ismerik el néhányan, köztük Te sem. Hogyan lehetne egy értelmes, szakmai alapokon, tényeken nyugvó vitát folytatni ott, ahol egyesek vitamódja az "alapvetés, hogy nekem van igazam, amennyiben mégsem, akkor is" vonalon mozog?!
A moderátor merre van? Ez nem rontja a fórum szinvonalát, az ilyesmit nem kellene tűzzel-vassal írtani? Gondolom, ez belefér. Nem, rohadtul nem fér bele. Na szevasztok, szép ünnepet Mindenkinek.
-
válasz
B-L-A-C-K #582 üzenetére
Idézd már be légyszíves, hogy mikor állítottam olyat, hogy az Androidos mobilok nem hibásodnak meg? Még csak azt sem írtam, hogy az iPhone-ok gyakrabban hibásodnak meg, mint bármi más (pedig írhattam volna, mert szubjektív így látom a környezetemben, dacára a drasztikus mennyiségbeli különbségeknek). A demagógia és a szavak kifordítása, az megy, látom.
Mindössze arra utaltam, hogy a leírtak alapján már a jó ég tudja, hanyadszorra garanciáztat a kolléga, de érthetetlen örömmel éli meg, mert cserélnek. Szerintem egy negyedmilliós telefonnál az lenne az elvárható, hogy egyszer se kelljen garanciáztatni.
-
rvgy75
aktív tag
válasz
B-L-A-C-K #573 üzenetére
Lehet a kamera dudort is ami szintén nem igényel hosszas tanulmányozást Legalábbis nekem.1.X topikba irtam egyedül. 2. Egyszer sem mondtam szakértője lennék csak te mondogatod hogy nem vok az.3 Irtam is hogy nem veszek szifont. Nem tudom ezeket minek irtad .
Na megyek felteszem töltőre 2 éves a a5-t mert már gyakrabban igényli2 naponta
-
rvgy75
aktív tag
válasz
B-L-A-C-K #571 üzenetére
Hű vagy a nevedhez. Amit irtam az ph-s cikkhez szólt ahol az ikszet mutatták teljes kijelzősként és hatalmas ujjitásnak állitotta be a gesztus vezérlés b+.Nem neked. Te meg jössz itt a sok hülyeségeddel hogy aki nem vesz ilyet annak ne legyen véleménye. Hát bakker attol hogy neked ismeretlen a saját vélemény ( neked az iphone megmondja mi legyen a véleményed) attol másnak van. Amit emlitettem látszik érted látszik teszt és vásárlás nélkül is xd. TE megvetted a hatalmas eszeddel agyon ajnároztad és kiderült selejtet vettél xd És nem is voltál egyedül vele. De bizti egyedi eset ezzel nyugtatod magad gondolom azóta is.
Vki egy Ford Fairlane idézetet irt ide nemrég az nagyon találó veled kapcsolatban. Olyan veled társalogni mint sajtreszelővel rejszolni enyhén szórakoztató de leginkább fájdalmas.
Kivánok neked Karira egy stabil kijelzőt -
rvgy75
aktív tag
válasz
B-L-A-C-K #561 üzenetére
Semmi sértőt nem írtam ott se. Aszem a kijelzőt kritizáltam hogy keretnélkülinek mondták. Hát ahhoz minek használni mikor a vak is látja hogy van rajta körbe fél centi keret
Meg tán a gesztusvezérlést mint hatalmas ujitást. Ahhoz se kell használni. De mint írtam is személyes sértésnek tekintesz minden szifonnal kapcsolatos negativ dolgot. Tudom én hogy nincs értelme írni mert ezt szekta mentalitással nincs mit kezdeni. Abbol is látszik ahogy írsz hogy te különbnek hiszed magad mert vettél egy bizonyos tárgyat.
"Mindenhol ott vagytok". Én nem aszerint osztályozom az embereket milyen oprendszer van a teloján. De neked vhogy ez a fő szempontod. -
-
-
rvgy75
aktív tag
válasz
B-L-A-C-K #410 üzenetére
Burzsuj xd nem burzsuj ott senki.
Engem nem érdekel ki mit vesz rá
De hát azzal van sajna tele. Telo meg miért ne érdekelhetne. Nem azé nem veszek olyat mert Iphone hanem nem szánok annyit telora. Androidosra se. Auto-motort se olvassak mer csak 1 autóm nem pedig minden márkábol xd
-
válasz
B-L-A-C-K #252 üzenetére
Lehet, hogy megint ki kellene próbálnod az Androidot. 5-6 éve nekem is tele volt a tököm vele, de immáron másfél éve elégedetten használom. Ajánlanék egy Oneplus 5T-t, szerintem csalódásmentes készülék lett. Az OP3-at csak azért cseréltem le rá, mert azt garival szeretném eladni, de reális észérv nem volt rá, tökéletesen működik, és útban van rá a nyolcas főverzió. A DashCharge elpicsáz mindent, a vegytiszta Android/Snapndragon/jó sok RAM trió pedig gondoskodik a sebességről.
@cray: azért jobb, ha tudod, hogy mésfél évnyi OP3 használat után, mindennapos etetés mellett, ennél a készüléknél (például) nem érzek semmilyen akku romlást. Pedig a Dash miatt sokan kételkedtek ebben, de ha benézel a topikjába, senki sem panaszkodik akkura, pedig bőven garancia időn belül vagyunk még, küldhetnénk cseréltetni ilyen-olyan okra hivatkozva. Azt már csak halkan jegyzem meg, hogy a kamerán kívül nagyjából mindenbe megfingatja a kortárs i7 Plus-t.
-
Integrale
veterán
válasz
B-L-A-C-K #300 üzenetére
Nem, valószínűleg van avultatás, bár a jelenlegi telefonom a 65. és még egyiknél sem vettem észre ilyesmit, de el tudom képzelni, hogy létezik. A baj nem ezzel van, hanem a módjával.
Van egy készülék ami még garanciális, de döglődik az akksija, utóbbi nem gáz, előfordul, de erre az az automatizált szoftveres megoldás, hogy lassítjuk, ugyan annyit fog kibírni, így a tulajdonos üzemidőben nem, teljesítményben viszont észre fog venni valamit, amit nagy valószínűséggel lenyel.
De, ahelyett, hogy az akkumulátor a gazdája tudtára adná, hogy gyengélkedem, vigyél szervizbe, cseréltess ki, ehelyett el van kendőzve az egész, az egy év (mert ugye csak ennyi garancia jár egy 2-3-400 ezres telefonra) gyorsan eltelik, az akksi még gyengébb lesz, a teljesítmény pedig alacsonyabb, hopp, lejárt a garancia, akkor 20-30 ezer lesz!Ez a baj ezzel! Ahelyett, hogy eltudnád vinni garancia időn belül, mert látod, hogy kikapcsol, gyorsabban merül stb, nem, belassul, így nem az akkumulátorra gondolsz, hanem az új iOS-re, egy új app-ra bármire, de a hiba okozójára nem.
(a jack aljzatot sem az Apple hagyta el először, 3. vagy 4. gyártó volt aki leszedte)
-
Integrale
veterán
válasz
B-L-A-C-K #252 üzenetére
Te tenyleg nem erted azt, amirol szo van, csak vedesz egy ceget...
Mas is ezt csinalja? Nem erv. Mert mas helyzetben az Apple egy kulonleges gyarto, hangzik el sokszor itt a forumon, ahogy ebben a topicban is elhangzott mar. Ha vedeni kell, akkor mas is ezt csinalja, ergo, nem kulonleges.
Egy par honapos, garancia idon belul levo telefonnal is eljatszak ezt.
Kertem? Szoltak?
Ahelyett, hogy tudomasul vennem, hogy gyengebb lett az akksi, elmegyek cserelni es jo, belassul, amirol aztan nem az jutna eszembe eslo korben, hogy az akksi a hibas...Edesanyamag sem erdekelte, ha az egyes dolgozatomat azzal vedtem, hogy mase is szar lett, ot az enyem erdekelte, ami szar lett. Itt sem kell massal foglalkozni.
-
janeszgol
félisten
válasz
B-L-A-C-K #252 üzenetére
Igen ez igaz. Műanyag gombok (az én 9 éves monitoromon a power gomb ment tönkre már kb 6-7 éve, de ettől nem esem hasra, de csak az a gomb a néhányból, pedig isten a tanúm, ha tízszer megnyomtam életemben!), forrasztások stb.
Amúgy most hogy jobban belegondolok, lehet így akarják elkerülni a melegedést (ház tapintása, annak minőségbeli változásai, akku púposodása, csak a legfontosabbak). Ami nagyon veszélyes ezekre az eszközökre, az a melegedés és a víz. De a melgedés sokkal gyilkosabb, én úgy gondolom. -
rvgy75
aktív tag
válasz
B-L-A-C-K #235 üzenetére
Az Apple megtehette hogy elhagyja a Jacket mert Iphonet nem észérvek alapján vesznek
Többi gyártó nem merte bevállani , de attól még ez nem egy ujítás .Amugy én se használom jacket évek óta. Teljesen mindegy mit csinál akik megveszik istenitik xd. Ha 2 év mulva 3db jacket rakna rá akkor az lesz a trend.
-
janeszgol
félisten
válasz
B-L-A-C-K #239 üzenetére
De Black, te tényleg véded ezt a hülye céget a hülye eljárásával? Ha vissza veszi az SoC teljesítményét, minden lassul. Lehet az eddig jól futott játék is akadhat. Ez kell? Ráadásul az i7-nél is megjátszák és még büszkék is rá? Akkor inkább merüljön az akku, aztán vagy vesznek új telót vagy fizetnek az akku cseréjéért.
Gyorsan merülő akku miatt még nem váltanak márkát (és ezzel együtt platformot), de idegesítően lassú telefonnál esélyes. Pláne miután kiderült, hogy szándékos is.Szerk.: vagy félnek, hogy a régi teló az új rendszerrel annyira felmelegszik, hogy károsodhat a telefon? Akkor viszont új szemlélet kell a tervezéshez.
S e t h,
-
csongi
veterán
válasz
B-L-A-C-K #235 üzenetére
A kozvetlen kornyezetemben van 4db.
. A exemnek is 6os volt, alandoan kinlodott az akksival a hidegben.
A masik nem tud telefonalni random eldobalja a hivast, a szerviz szerint minden rendben, a Mobilszolgaltato szerint minden rendben. A csoda watch kipuposodott akksival szenved.
Tobbet koltott Almas cuccra es javitasra mint azelott barmi mas Droidra.
A szakszerviz, nah hagyjuk.
Csak szemelyesen lehet atadni az uzletbe javitasra.
A gyik Samu meg szemelyesen elvitte a pillanatnyi tartozkodasi helyerol
Az, hogy megteszi egy 2_3 eves telefonnal meg csak csak.
De, hogy sunnyogva a garancia idon belul ezzel mokol....
Mikor mar az elso percrol rosszak voltak. Nem veltelten haltak el a hidegbe. Megoldotta szoftveresen, mert a 2-250 ezres telefonnal csak el kellene kerulni az akksi cseret.
Akarok ilyet? Nem! Ennyi penzert lehet barmit mondani, vagy magyarazni.
Akinek ez kell es ezt szereti, hasznalja egeszseggel sok sok even kesresztul, minden hatso vagy rossz indulat nelkul kivanom! Nem biralom a szeretetet, nem is szabad
De igen sok olyan emberrel talalkozok akin latszik a lenezo tekintet. A gyerekeknel meg....rendesen kierzodik a tarsadalmi hova tartozas erzekeltetese. A hozzaszolasom nekik szolt, es a sunyi Almas megoldasra. -
-
Integrale
veterán
válasz
B-L-A-C-K #181 üzenetére
A 7 pedig tavalyi. 6S-t és a 7-et még most is lehet kapni, függetlenül attól, hogy mikor lett bemutatva.
Szerintem csak nem akarod érteni.
Valószínűleg mindent avultatnak (vagy nem), minden gyártónál, platformtól függetlenül, a módja és annak közlése viszont ultragáz. És az is kérdőjeles, hogy valóban az akkumulátor-e az oka, vagy az csak bűnbak. -
Blizzardking
őstag
válasz
B-L-A-C-K #175 üzenetére
Azért érzek némi különbséget aközött, hogy valamit egy adott időre, adott terhelésre terveznek, vagy megtervezik (és promózzák) a csúcsok csúcsát, amit utána a távolból elbasznak, és óvodásoknak szóló indokkal bekussoltatják azokat akik egy kisebb balkáni állam GDP-jét költik rájuk.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I7 6700 / RTX 2060 6GB / 32GB DDR4 / 250SSD+500HDD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! Számítógép PC Játékra! Intel I7 6700/ RX 580 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- LG 65QNED87T / 65" - 164 cm QNED / 4K UHD / 120Hz & 3ms / HDR 10 Pro / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest