Új hozzászólás Aktív témák
-
kchris78
veterán
a kinai meg eleve szar! ezt olvasni mindenhol, a gyari hozza csak az uj kori uzemidot. fuggetlenul a mostani hisztitol (erre mar nem tudok mit mondani. az emberek tulnyomo tobbsege az eletbe nem vette volna eszre a lassitast. a laggolast igen de annak meg koze nincs ahhoz hogy tenylegesen milyen gyors a telefon. az egy ev meg nem egy ev. ha keves ciklust rak az ember az aksiba az lehet tobb is joval.
btw a note cseret nem lehet a mostanival hasonlitani mert a samu eseteben ha kicsi esellyel is de embereletrol volt szo!! az meg teljesen mas szituacio.. abban az esetben _egy ceg se_ szarakodhatna szoftveres javitassal.
-
Kb. az osszes telefon ilyen, itt tart a technologia. Persze a telefonok sajat topicjaiban mindig megjelennek a sci-fi kategoriaju felhasznalok, akik bamikor kepesek a nalam levo telefonnal az altalam tapasztalt SoT haromszorosat produkalni, es nekik minden mindig tokeletes, egeszen addig, amig el nem adjak, es akkor mar az uj csodatelo az igazi
-
B-L-A-C-K
titán
"Annyi az egész, hogy nálad ezerszer tájékozottabb vagyok ezen a téren."
Igen, úgy hogy sose használtál iPhone-t (te írtad), ez tök egyértelmű. Elhiszem hogy okos vagy meg minden, de azért ne kacagtassuk már ki magunkat.
De tudod mit, neked van mindenben igazad, innentől kezdve nem is válaszolok neked, vedd úgy mindenre bólogattam, mivel profi vagy mindenben úgyis tudom.
-
B-L-A-C-K
titán
Fránya személyeskedés, de gondolom ezt se fogják moderálni...Az meg hogy engem degradálsz, nem tudok olvasni, beteg vagyok érdekes megfogalmazások, mivel ne haragudj már hogy cinizmust véltem felfedezni a legnagyobb iPhone fikázó embertől...Mivel ugye köztudott hogy előszerettél jársz iPhone topikokba direkt a feszkót kelteni. Na meg honnan a túróból tudnád pont te hogy milyen az iPhone iOS mentése, mikor kijelentetted neked nem is volt, és nem lesz ilyen telefonod. Vicces fiú vagy te!
Timer:
Most nem akarok ebbe belemenni hogy így volt vagy nem így volt, de tegyük fel elhiszem, viszont rengeteg iPhone-m volt már, cégnél is ezekkel is foglalkozom, fórumon se hallottam még ilyet...
Esetleg azt tudom elképzelni hogy szerver leállás volt, és azért nem vette be a telefonon a kódot (attól hogy gépen beveszi iCloud, ilyenkor nem biztos hogy a telefonon is).
-
-
papp54
aktív tag
Samsung ez ugy oldota meg hogy van samsung cloud. Xiaominál meg Micloud ugyan ugy ment mindent de ezt csak xiaomiról xiaomira vagy aamsungról samsungra tudd mentést visszaállitani.De ezt hagyuk már nem erről van szó hanem az Apple hibázott mert nem értesitette a felhasználót amugy iphone 5s felhasználóként engem nem is érint csak nem értem ezt a harcot.
-
B-L-A-C-K
titán
Most sem értem miért kötekedsz...
Kezdjük azt én mondtam nem képes megoldani a google? Írtam ilyet, eleve ha tudnám akkor se írnám, mivel mint írtam nem használok iOS rendszeren kívül mást 6 éve, azaz 0 tapasztalattal, sem fikázni, sem dicsérni nem fogok semmit, veled ellentétben ugye.
-
_cHAos_
aktív tag
Sztem nem volt jobb: a 3Gs megjelenésekor vásárolt iPhone-t 1 napig használtam , mert sokkal jobban lehetett "pörögni" a jól bevàllt Nokia 8800 + PDA kombóról. Most komolyan örömet okoz szítani a tüzet , ilyen flamegenerator kijelentésekkel?
Mod: Blizzardking Te is(két hsz- el lejjebb) , premiumberek vagy miről hablatyolsz, nem is értem... -
-
madgie
titán
Hát persze, azért tudok a drónnal is 27 perc helyett 14-et a levegőben tölteni, mert csak az iPhone-t szívja le a hideg.
Hagyjuk már, a Samsung meg az Apple is ugyanazt az akkutechnológiát használja, mint bárki más.Én már leírtam, engem a Motorola is hagyott már a pácban, félévesen 40% akkunál azt mondta télen, hogy helló. És nem, nem volt hibás darab.
Az S6-ot meg külön mókás idehozni, mert abban android szintű telefonokhoz mérten lufi kis fing akku van, engem az S6 Edge nyáron is számtalanszor cserben hagyott, beakad valami processz oszt cső, az üzemidő felét el is fűti a zsebedben, mire észreveszed. Életem szerintem legjobb telefonja volt amúgy, gyönyörű vékony ház, kezelhető méret (5.1"), az iPhone-nál sokkal-sokkal minőségibb anyaghasználat (nem kellett rá tok sem, csak fólia elől-hátul... a fém keret baromi strapabíró volt az iPhone gagyialumíniumja után), de ezek hirtelen nem sokat érnek, ha szűk fél napokat bír csak ki a telefon.
A világ legjobb dolga lenne végre túllépni a mostani akkumulátortechnológián. Lehetne S6 Edge vékonyságú és méretű telefon, ami elketyegne három napot (nem kellene kényszerűen bazi tepsi), lehetne egy-másfél órát egy drón a levegőben, lemehetne az ember Szlovénia végébe egy szimpla töltéssel elektromos autóval... folytassam?
-
"Ennek eredménye, hogy lehet 10000-es aksi a telefonban, alig fog kibírni egy napot..."
LOL, ezeket a f@szságokatt honnan veszik az emberek?! Nem 5 évvel ezelőtt vagyunk, ébresztő! Másfél nap lazán kijön például egy OnePlus-szal... Tudod, akár 2 SIM-mel is, ami miatt meg én röhögök a sok almás divatmajmon. Mert ugye, egy üzleti, plllllééémmijummmm telefonban rohadtul nagy luxus 2017-ben a DualSIM. Ja, nem.
Miért, de tényleg MIÉRT nem tudja elismerni egyetlen iPhone tulajdonos, hogy IGEN, ezt most elb@szták az Epülnél, és sz@rjanak sünt?! MIÉRT?!! Fájna, vagy mi a f_sz?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- iPhone X Silver 64Gb Kártyafüggetlen - FaceID OFF, vadonat új akksi, Lcd kijelző
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 Pro Max / 128GB / Kártyafüggetlen
- Samsung Galaxy Z Fold 5 (SM-F946B/DS) 512GB/12GB - Jégkék
- Samsung Galaxy A56 5G 256Gb Dobozos 24 hónap garanciával
- AKCIÓ! ASUS ROG Zephyrus GA403UV Gamer notebook - R9 8945HS 16GB RAM 1TB SSD RTX 4060 8GB WIN11
- AKCIÓ! 4TB Samsung 870 EVO SATA SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Dell Latitude 5480 - i5-6GEN I 8GB I 500GB I 14" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max/
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest