- Honor 400 Pro - gép a képben
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Külföldi SIM-ek itthon
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Így lesz tégla a porszívódból - a Roidmi csődje
- Nem nyílnak a Foldok?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
Új hozzászólás Aktív témák
-
B-L-A-C-K
titán
-
B-L-A-C-K
titán
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
Tikakukac #974 üzenetére
De ez már olyan szint hogy kössünk bele még a bokron lévő tetves levélnek a muterjába is szituáció. Én megmondom őszintén nem is figyeltem ezt, de gondolom te se, mivel már felhoztad volna akkor. Ránéz az ember és látja mi van, mivel sehol sincs nagy difi, de nem, ezen is kell lovagolni. Arra meg van egy sanda gyanúm ha az értékek szarok lennének ott, kutya nem veszi észre ezt a kis szösszenetet.
-
B-L-A-C-K
titán
Futuremark tesztek iOS 9től iOS 11-ig, iPhone 6-tól iPhone 7-ig.
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
KengelRoland #936 üzenetére
Én egyáltalán nem akarlak meggyőzni, hogy melyik telefon jobb és főleg nem szeretnék megbántani senkit. Tehát nem akarok apple vs android vitát nyitni, hiszen nem ez a topic lényege.
Dehogynem pont ezt csinálod most is...
Viszont erre már lusta vagyok kisregényt írni, meg amúgy is ha neked nem tetszik az iOS, és már használtad is, nincs miről beszélni. Én is megvettem már volna régebben is az S8-at mert tetszik, de pont amiatt nem vettem meg mert android van rajta ami már nem az én világom.
Így én mindenkinek azt szoktam mondani hogy próbálja ki ezt is, meg azt is, és döntse el melyik tetszik neki jobban. Egyik rendszer se tökéletes, mind2nek vannak hibái, viszont mind2 használható, az hogy kinek mi tetszik jobban meg eltudja dönteni.
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
KengelRoland #924 üzenetére
Elég sokat olvasni iPhone topikokba hogy androidról jöttem és miért nem váltottam előbb szövegeket (persze gondolom fordítva is így van), de ezzel arra céloztam hogy csak van benne valami. Vagyis valami miatt sokan szeretik, mert jó. Az oké hogy személyre szabhatósága nem annyi mint androidnak, akinek ez kell annak egyértelmű nem ez lesz a telefonja. Viszont én is régebben pont ezért váltottam mert már untam hogy állandóan kényszerszerűen állítgatom jobbra balra az androidos telefont, annyi mindent lehet rajta személyre szabni, iOS-be meg pont annyi van amennyi nekem kell.
Hogy a felvetéseidre is válaszoljak:
- Nem tudom bárhol tölteni
Androidost is csak szerinted tudod mindenhol, azért ott se minden bokorba van kábel hozzá...- Minden funkciójához internet kell
Ez konkrétan mire érted? Mert használható sok funkció net nélkül, bár aki csúcskészüléket legyen az androidos vagy iOS rendszerű net nélkül akar használni vegyen helyette 6310-est.- NFC nem használható filetransferre
Itt elég lenne ha fizetés menne rajta, de ez igen hiányosság, mivel itthon nem használható még, de remélhetőleg majd aktív lesz idővel.- Bluetooth nem használható file transferre
Ez külső eszközök csatlakoztatására van leginkább (pl külső hangszóró), file küldésre ott az AirDrop.- Drága a tartozék és rossz minőségű még a gyári is
Kábel az tényleg hamar szétmegy, ez tény ennyi pénzért lehetne jobb is.- Nem lehet zenét letölteni netről csak stremelni
De lehet, pl.- iTunes használhatatlan, logikátlan
- iCloud használhatatlan, logikátlanLogikátlannak nem mondanám, csak meg kell tanulni használni.
- Akaratom ellenére lassitják
Új téma, jelenleg ugye hazsnálat során azt se tudjuk még ez hogy néz ki, szóval ebbe ne menjünk bele.- Nem bövithető a memóriája
Igen, ez hátrány, viszont biztonság szempontjából sose lesz bővíthető, így vásárláskor kell mérlegelni ki milyet vesz.- Nem lehet torrentezni
De lehet.- Nem lehet témázni
Igen, személyre szabhatóság mint említettem nem akkora mint androidnál, bár nekem ez a része pont sose hiányzott.- Támogatottsága rövid életű
Ezt nem tudom mire érted asszonynak jelenleg több mint 3,5éves szériás 5S-se van, még mindig támogatott.- Ha nem a legújabb van belöle, akkor lenéznek
Aki emiatt lenéz a másikat saját szegénységi bizonyítványa.- Funkciószegény
Itt megint azt tudom felhozni nincs annyi személyre szabhatóság, de szerintem ami kell minden van rajta.- Logikátlan menü
Abszolút nem mondanám annak, inkább azt mondanám szokás kérdése, ilyen alapon aki erről vált ugyan így elmondhatná.- Buta és drága alkalmazások
Ezt se nagyon értem rengeteg app van ami megegyezik a Play áruházban lévővel, szinte azonos árakon. -
B-L-A-C-K
titán
válasz
ToniSoprano #913 üzenetére
Ezzel én tisztába vagyok, de itt a lényeg 170 ezerért 6S-t senki nem vesz már, így kár hasonlítani, használtan jó állapotban 85 ezerért adják már.
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
ToniSoprano #908 üzenetére
Ez jó példa, mert gondolom 170 ezerért sokan vesznek 6S-t még, mikor GSM-es i7-et már 155-ért is kapsz 1 év garival.
Armahun: Nem nem, de olyan érdekes hogy pont az mondja a legokosabb gondolatokat róla mindig akinek sose volt...:/ De persze tudom elvakult vagyok, és ez így van rendjén.
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
Blizzardking #833 üzenetére
Én már máshol is mondtam simán vettem volna S8-at is ha nem android lenne rajta, nekem amiért kell az iPhone az iOS, mert számomra nincs jobb telefonos oprendszer jelenleg.
Amúgy most egy vak kameratesztben X lett a legjobb.
-
B-L-A-C-K
titán
Off: Elég hihetetlen, de a Samsungnál is vannak gondok...:/
Na egy ilyen cikk is számomra nonszensz, direkt raktam be csak ide azért, mert most én is szaladhatnék át a topikjába hogy csámcsogjak rajta, de mivel nem érdekel a telefon, nem fogok venni ilyet, nem teszem mert értelmetlen. Ezt csak azért hoztam fel mert pár androidos embernél iPhone vonalon az ilyen divat.
-
B-L-A-C-K
titán
-
B-L-A-C-K
titán
Most "felnevettem", és tényleg így lehet, innen van az a nagy ájfon tapasztalata, ráadásul azt se értem miért nem szolt még neki hogy lehet bele esik a csereprogramba a 6S-se, és free cserélik az aksit, pedig ezt is kellene tudnia, mert leírta jobban ért hozzá mint én 1000x, cica rúgja meg.
-
B-L-A-C-K
titán
Mit vezessek le? A telefonodba sz@r lesz az aksi, garancia nincs már rá? Mit csinálsz? Kicserélteted nem? Így meg most GSM utángyártott áron raknak bele neked gyári akkumulátort. Eddig az volt nem lesz semmi, felhasználóknak se jeleznek a lassítás miatt...Most meg jelezve lesz, akkumulátort is cserélhetsz kedvező áron ha már nincs garanciád, de tudom tudom így is inkorrekt f@sz az Apple...
-
B-L-A-C-K
titán
"Annyi az egész, hogy nálad ezerszer tájékozottabb vagyok ezen a téren."
Igen, úgy hogy sose használtál iPhone-t (te írtad), ez tök egyértelmű. Elhiszem hogy okos vagy meg minden, de azért ne kacagtassuk már ki magunkat.
De tudod mit, neked van mindenben igazad, innentől kezdve nem is válaszolok neked, vedd úgy mindenre bólogattam, mivel profi vagy mindenben úgyis tudom.
-
B-L-A-C-K
titán
"De még egyszer mondom, úgy aggatott magára a rendszer random jelszót, hogy azt senki nem kérte tőle, mert tradícionálisan nem használom ezt a funkciót a backupolás során."
Az a baj ezt az opciót nem tudod kikerülni, mivel visszatöltéshez ha akarod ha nem kell jelszó, az apple ID jelszava, ha a mentés alatt egy adott telefonon több ID volt használva, akkor azokat is kéri.
Az egészre meg nem tudok válaszolni reálisan, mert látnom kellett volna, viszont te is láthatod ha van ilyen elég ritka eset, szóval emiatt nem kellene elkönyvelni kuka az egész.
-
B-L-A-C-K
titán
Fránya személyeskedés, de gondolom ezt se fogják moderálni...Az meg hogy engem degradálsz, nem tudok olvasni, beteg vagyok érdekes megfogalmazások, mivel ne haragudj már hogy cinizmust véltem felfedezni a legnagyobb iPhone fikázó embertől...Mivel ugye köztudott hogy előszerettél jársz iPhone topikokba direkt a feszkót kelteni. Na meg honnan a túróból tudnád pont te hogy milyen az iPhone iOS mentése, mikor kijelentetted neked nem is volt, és nem lesz ilyen telefonod. Vicces fiú vagy te!
Timer:
Most nem akarok ebbe belemenni hogy így volt vagy nem így volt, de tegyük fel elhiszem, viszont rengeteg iPhone-m volt már, cégnél is ezekkel is foglalkozom, fórumon se hallottam még ilyet...
Esetleg azt tudom elképzelni hogy szerver leállás volt, és azért nem vette be a telefonon a kódot (attól hogy gépen beveszi iCloud, ilyenkor nem biztos hogy a telefonon is).
-
B-L-A-C-K
titán
Most sem értem miért kötekedsz...
Kezdjük azt én mondtam nem képes megoldani a google? Írtam ilyet, eleve ha tudnám akkor se írnám, mivel mint írtam nem használok iOS rendszeren kívül mást 6 éve, azaz 0 tapasztalattal, sem fikázni, sem dicsérni nem fogok semmit, veled ellentétben ugye.
-
B-L-A-C-K
titán
Az már te bajod hogy nem tudod használni, nekem érdekes sose volt ezzel bajom, pedig 200 telefonra csináltam már, de persze legegyszerűbb erre is azt mondani szar...
"Ugyanaz az iOS verzió volt rajta, mint előtte félórával, csak kapott egy factory reset-et..."
Ezt szívesen megnéztem volna, mert ilyet az 6 éves iOS pályafutásom alatt sose láttam, és nem is hallottam.
A lényeg eleve csinálsz egy mentést tegyük fel iOS 11 alatt azt nem töltheted vissza iOS10-re, viszont fordítva igen, azaz ha csinálsz egy mentést iOS9 alatt azt visszatöltheted iOS11-re.Jelszó témára: Apple ID-hez kötődik a mentés, szóval ha van egy adott telefon, egy adott ID-vel, arról csinálsz egy mentést, azt visszatudod tölteni szépen utána az ID-del és annak jelszavával. Akkor van kavar ha egy adott telefont használsz egy ID-vel, letöltesz appokat, majd kilépsz iCloudból, belépsz ugyanazon a telefonon egy másik ID-vel, arról is töltesz le appokat, majd csinálsz egy mentést, akkor már mind2 ID-t fogja kérni visszatöltéskor, mivel 2 ID-t használtál, az appok letöltésére/megvásárlására.
5GB tárhely meg kb elég 1000 képre, meg vagy 50 appra, ha valakinek több kell kifizeti azt a havi 300Ft-ot és ott van 50GB, nem hiszem nagy érvágás lenne valakinek az az évi 3600Ft ha van egy több százezres telefonja.
(#709) Timer: És erről a telefon tehet hogy nem használt felhőszolgáltatást, ha meg használ és az 5GB betelik jelez hogy nem tud csinálni mentést mert nincs elegendő tárhely.
-
B-L-A-C-K
titán
Sajnállak, de komolyan...
Főleg hogy a krácsonyt hozod fel, miközben te is ugyan így írkálsz ide, de én vagyok a gáz...Cica rúgja meg...:/
Bulikavagyok: senki se mondta nem írhat ide, és azt se hogy csak az akinek van ilyen. Én csak azt hozom fel hogy olyan véleményére miért adjunk aki még sose hasznàlta az adott terméket, és úgy okoskodik. De ha ez így szerinted is rendben van, akkor csak garutlálni tudok.
-
B-L-A-C-K
titán
Nem kell lennie, elég ha már volt, de itt pont azok a legokosabbak akiknek sose volt.
Én 5-6 éve nem vagyok már droidos, tisztában vagyok vele már felnőtt teljesen az iOShez, azzal is hogy még mindig vannak hibái, úgy mint iOS-nek...Viszont mivel nekem nem volt 2 napnál tovább normàlis androidos készülék a kezemben, ezért eszem ágában sincs bemenni a topikjaiba és észt osztani. Itt meg az illettő látta YouTube-on és már mehet a fika, na ez nálam nonszensz kategória, persze azt látom másnak ez természetes.
-
B-L-A-C-K
titán
De ha màr egy iPhone topikban átjössz hogy dicsérjük az androidot, legalább úgy tennéd hogy lett volna már iPhone-od, de ugye kijelentetted nem hogy nem volt, hanem nem is lesz....Szóval ilyenkor nonszensz az egész megnyilvánulásod, és értelme nincs. Pláne megerősítés azzal hogy kijelented neked nem lesz ilyened, itt meg most arról beszélsz hogy teló vásárlás előtt körbenézel, csak akkor pl X topikba minek ha neked úgyse kell? De persze valami varázsa csak van ha csinálod, majd hátha egyszer megtudom én is mi az...:/
-
B-L-A-C-K
titán
Igen nekem esik nehezemre visszaemlékezni, végig androidot mondtad mi jó annàl ez meg az, meg nem annyi a meghibásodás ott, meg az apple vevők érezzék magukat megtisztelve hogy megvehették az X-et ...stb. Szóval inkább engedd el ezt a témát.
Én meg olyan fórumba miért írják ha tudom úgyse veszek olyat? Még mindig nem látom az értelmét...:/
-
B-L-A-C-K
titán
Ha 50 telefont veszek alapul kb 4en buktam kisebb összeget (5-15e), 1 telefonon nagyobbat (tiltották nem miattam -60e), a többin vagy nyertem vagy nullába hoztam ki. Mivel ez a heppem ne bukjak sokat semmin, ezért próbálom ár alatt venni, és mikor kell túladni rajta. Idén pl 2db Xem, 3db i7em volt. X nulla bukó mert elálltam a vásárlástól, a 3db i7en meg +20 ezerbe jöttem ki. A jelenlegi X-et nagyon jó áron vettem (így már a 2X között így spóroltam majdnem 100ezret), de ha megtartom sokáig itt is fogok bukni egy nagyobbat, viszont most ha vennék használtan egy csúcs droidot jó àron azon is ennyit vagy többet buknék, és mivel úgy vagyok vele már X alatt nem kell semmi, ezért most lenyelem mennyi mínusz lesz rajta.
-
B-L-A-C-K
titán
Azért mert nekem megfelelő, nincs vele bajom, már = az Istenítéssel ugye? Az meg hogy olyanok akarnak engem kioktatni akiknek 0 tapasztalata van ám blokk (100x is lefogom írni) az iPhone vonalon, azokra ne alapozzunk már. Te is elmondtad nem kell neked iPhone, nem is lesz, sose volt, akkor miért érzel kényszert arra hogy mindenàron jelen legyél ilyen topikokban? Ez olyan mintha én átmennék S8 topikba és fikáznám a készüléket csak azért mert nem szimpatizálok a márkàval, vicces lenne nem? Na ti pont ezt csinàljátok, mert nektek nem kell ilyen, de a topikjaiba jó átjárni megmondani a tutit, csak tudnàm mi értelme...
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
Integrale #622 üzenetére
Nem egészen, én se istenítettem, mivel úgy kezdtem hogy pl ami a jelenlegi tèma az igen gáz, de csak azért is jöttek az olyan nagymegmondások olyanoktól akiknek 0 közük, 0 tapasztalatuk van az egészhez, mindezt úgy hogy nem olyan régen X topikban már eljátszották, ezért változtattam én is a hozzáálásomon az egészhez.
-
B-L-A-C-K
titán
Persze hogy így van, ha tiéd lenne a cég hülye lennél nem így csinálni. Viszont aki akar tud tudatosan is vásárolni, nem csak ájfónt hanem bàrmit. Pl megjelenik egy széria, rà 4-5 hónap múlva megveszi használtan, 1 év után ezt eljátssza nem bukik rajta sokat. Aki meg megveszi megjelenéskor azonnal hivatalos helyről, majd 2 év utàn eladja, az ne pislogjon mennyit bukott.
Timer: én direkt válaszolgatok így, de nem is véletlenül, kicsit elegem van már a témobilba megnyomogattam, vagy még ott se, de szar illetők véleményéből.
-
B-L-A-C-K
titán
De nem érted az a király mert neki az van? Az X képeit is egy 60 ezres androidoshoz hasonlította hiszen ájfónék bármit csinálnak fos. Igaz minden mobil kamerás tesztoldalaknál jól szerepel a telefon, de az mind1, lényeg fos. Ja és persze ő is abba a táborba tartozik akinek sose volt ájfonja, nem is akar venni, de az X topikba is az első fikzók között volt, ide meg ugye jelzett már neki a rendszer kötelező jönnie.
-
B-L-A-C-K
titán
Látom el is felejtetted miket írtál oda, mert nem csak a teljes kijelzőt kifogásoltad...De hagyjuk is, egy a lényeg sose volt ájfonod, sose lesz, de a topikjaiban kényszerszerűen ott kell lenned és megmondani a frankót.
Ja és már azt legalább tudom hogy értesz is hozzá mert megnyomogattad a témobillba...
-
B-L-A-C-K
titán
Jaja te értéd ez a lényeg...Milyen legyen a stílusom mikor mindenhol ott vagytok azonnalt ha egy új iPhone topik nyílik és úgy alkottok negatív véleményt egyből hogy nem is használtákok
X topikba is amit levágtàl jó volt nézni, az meg meg se lep hogy itt voltál egyből mint akinek kötelező ide böfögni.
-
B-L-A-C-K
titán
Én azt nem értettem soha ha valakinek nem kell ilyen telefon, nem tetszik neki, nem is fog venni, miért kell jönni okoskodni a topikjaiban? Mikor megjelenik egy új széria úgy ott van egyből a 20 android fan mintha kötelező lenne nekik.
Amúgy enyémet is kimoderálták, már Boldog Karácsonyt se szabad kívánni itt...:/
-
B-L-A-C-K
titán
Látommégmostsemértvégetazandroidomvanésmostmegmondomnekikamagamétdühöngődehátigyszépakarácsony...
-
B-L-A-C-K
titán
Igen, Apú megveszi nekem mindig ha csettintek.
ForRedGlory: Én azt figyeltem meg hogy mikor egy új ájfón széria megjelenik mindig egyből ott teremnek a nagy android megmondó emberek, akiknek ugye semmi köze az ájfónhoz csak jó 2-3 hétig kidühöngeni magukat, itt ez meg most mint említettem kis kari ajándék, jöhettek megmondani a tutit.
rvgy75: xdmeglol,egwow, ez is tök vicces volt, mondjuk még mindig nem értem ha neked se közöd van a burzsuj ájfónhoz miért érdekel ki mit vesz rá...:/ Nem tudom de ha engem nem érdekel egy telefon nem megyek a topikjába elmondani hogy milyen sz@r számomra, sőt ha megjelenik egy új android szintén nem jelenek meg ott hogy fikázzam. Bár biztos ez ilyen hobbi lehet pár embernél.
-
B-L-A-C-K
titán
Jó ez a topik, főleg akinek köze se volt soha az ájfonhoz most kiélheti magát így karácsony előtt.
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
Integrale #286 üzenetére
Te folyamatosan azt mondod nem értem nem értem?
Te nem érted az a baj, nem védem mert nyolcvan nyolcadjára írom le gáz az egész, viszont neked meg akkor az nem esik le hogy ez nem csak itt hanem máshol is így van, csak nem tudjuk, nem derült ki, és most itt eszmélsz rá ez fú de gáz.
-
B-L-A-C-K
titán
Gondolom meghibásodás csak ennél van, más gyártóknál még véletlenül se fordulhat elő. Garanciáztatása lehet rugalmas ez tény ezt alá írom, Samsungnak jobb, de azért itt se vészes, futárral elküldheted akár, viszi hozzá, ha tényleg van baja meg kapsz egy refurb újat.
Akiknek meg meghaltak hidegben, garancia időn túl cserélték az aksikat visszahívásban.
Az meg hogy valaki lenézi a másikat mert neki ájfón van az magát minősíti, én 5-6 éve azon az elven voltam min te, hogy kb hülyék vesznek ilyet, majd mikor tököm tele volt már az androiddal gondoltam kipróbálom, és teljesen megváltozott a véleményem pozitív irányban. Meghibásodásra visszatérve 50 feletti iPhone-m volt már mind saját használatban (igen, nem vagyok normális, szeretem váltogatni őket), és nálam 1-2 volt amit szervizelnem kellett, szóval a meghibásodási arány lehet másnál magas, de nem mindenkinél, ugyan úgy mint más készülékeknél is, van amit javíttatnak 5x van amit soha, ez ilyen.
Viszont már tudom az android régen volt fos, már felnőtt az iOS-hez, sőt van hogy jobb is, viszont míg egy androidnál egész nap állítgatom annyi személyre szabhatóság van (mert nem bírom megállni), addig iOS-nél pont annyi van amennyi nekem kell, éppen ezért szeretem a rendszert még a hibáival is együtt, és ha váltanék is pont ezért nem tudnék mire, mert az iOS még mindig az ami nekem kell.
(#249) janeszgol: Dehogy védem, mert többször megemlítettem hogy ez gáz, de hidd el rengeteg dologba beépítik a szándékos elévülést, csak ugye nem tudnunk róla és nem fáj. Szervizesektől nagyon sok mindent hallottam már (nem telefon vonalon), és néhány dologban csak pislogtam, de erről most nem beszélnék itt.
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
TheBikerider #237 üzenetére
6310, nem nagyon romlik el 2 hétig bírja az aksija, olcsó hozzá az alkatrész.
-
B-L-A-C-K
titán
Az mondjuk vicces hogy ehhez szerintem nem kellett bejelentés mert tudta mindenki, hogy ez majdnem mindenhol jelen van, de olvasva a hozzászólásokat sokaknak csak nem és most döbbenek meg hogy atyavilág még ilyet....:/ + Innen rá jön már hitvilág luzerség...stb, persze mind ezt úgy hogy pl neked se volt még ezek szerint ilyen telefonod, azt se tudod milyen... Szóval bejelentettek egy olyan dolgot ami valóban gáz, de megsúgom ez már sajnos nagyon régóta így van mindenhol, és nem csak az ájfónnál.
Ez kb olyan mint mikor az ájfón elhagyta a Jack-et, jött ott is rizsa mi fos ez a telefon, majd meglépte egy konkurens gyártó is, ott már persze kussolás volt...:/
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
Blizzardking #174 üzenetére
Így van, éljen az android, ájfónt meg a sznoboknak találták ki, hajjjon meg mind. Pfffej.
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
ForRedGlory #172 üzenetére
Nem, csak úgy beszélsz erről mintha itt lenne ilyen csak, közbe meg a hülye is tudja mindenhol ez megy, nem így lenne öszzeomlana a gazdaság.
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
ForRedGlory #166 üzenetére
Az a legjobb hogy akkor szerinted android vonalon nincs ilyen, mert gondolom az összes 2-3-4 éves széria hasít úgy mint kell.
Majd ha ők is beismerik mit csinálsz? :/
-
B-L-A-C-K
titán
Azért egy 60 fok se vészes kategória még egy ilyen esetében, simán tervezhetnék úgy hogy ennyit kibírjon, de persze így lehet egy magyarázat miért főtt meg valami.
Ez olyan mint a lottó, régen kevesebben játszottak, még is sokkal hamarabb volt 5-ös, most sokkal többen játszanak, és sokkal kevesebbszer van 5ös, de elhiszi mindenki hogy ez reális.
-
B-L-A-C-K
titán
Miért ha pl egy cég vesz 100 notebookot, abból megfő 10 gari idő után elkönyvelik annak egy elromlott oké, azt senki se fogja tudni hogy ez szándékosan romlott el, vagy nem, nem is foglalkoznak vele.
Tesla93: Most konkrétan SSD-ről volt szó, az meg nem arról híres hogy szarrá melegszik.
-
-
B-L-A-C-K
titán
Amúgy ez szerintem is gáz, meg nem korrekt, viszont ha kicsit épp esszel gondolkodunk ez majdnem minden területen így van, csak ugye nem ismerik be, ha nem így lenne nem fogynának a termékek ennyire ütemesen mint most, ezt nevezik tervezett elavulásnak. Volt az egyik cégnél egy SSD, gari lejárta utána 30ból 18 megfőtt 2-3 nap eltéréssel, gondoljátok véletlen?
-
B-L-A-C-K
titán
Még szerencse hogy Apukám megvette az X-et nekem, ezért engem ez nem érint jelenleg...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Robotporszívók
- Támadásra figyelmezteti a Microsoft a kormányzatokat és a cégeket
- Gitáros topic
- Sorozatok
- 5:4 képarányú SXGA monitor jön ősszel az EIZO berkeiből
- Házimozi belépő szinten
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Megújult a PROHARDVER!
- További aktív témák...
- Eladó Vagy Csere SAMSUNG GALAXY Z FOLD 4
- iPhone 15 Pro MAX 256 Gb vadonatúj állapotban 2027.02.07-ig hazai garanciával
- IPhone 16 Pro max Pitaka és gyári Apple tok
- Land Rover Explore R 4/64GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- IPhone 12 128GB gyári független új programozott akkuval
- Telefon felvásárlás!! Honor Magic6 Lite, Honor Magic6 Pro, Honor Magic7 Lite, Honor Magic7 Pro
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X260 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 12,5" HD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- Új! HP 230 Vezetéknélküli USB-s Billentyűzet
- LG 65C3 - 65" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest