Új hozzászólás Aktív témák
-
Parallaxis
addikt
válasz
Blizzardking #1006 üzenetére
vagy a gyári hibát.
Rohadt Samsung, gyárilag hibás aksit szállít az almának
-
Xero
nagyúr
válasz
Blizzardking #884 üzenetére
Hát hogyne...
-
kchris78
veterán
válasz
Blizzardking #842 üzenetére
regi beidegzodes. komolyan: sok gyarto van igen de sajnos akik szoba johetnek mint droidosak. arra meg meg nem akarok visszaterni.
-
kchris78
veterán
válasz
Blizzardking #833 üzenetére
ez csak itthoni hulyeseg hogy az applet menonek gondoljak ennyien. mashol teljesen ugyanolyan marka. az meg egyszeru piacismeret hogy a tobbit vagy tudja az ember vagy nem. Ha a samu nem ragaszkodna a lekonyulo kijelzohoz (szerintem gaz hasznalni) es nem lenne egy Watchom kiprobaltam volna az S8+-t.
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
Blizzardking #833 üzenetére
Én már máshol is mondtam simán vettem volna S8-at is ha nem android lenne rajta, nekem amiért kell az iPhone az iOS, mert számomra nincs jobb telefonos oprendszer jelenleg.
Amúgy most egy vak kameratesztben X lett a legjobb.
-
radi8tor
MODERÁTOR
válasz
Blizzardking #772 üzenetére
Amennyiben a gyári is kínai volt (az), akkor ez is kínai lesz. Ilyenkor csak akkut cserélnek, nem refurbot adnak ugye?
-
válasz
Blizzardking #748 üzenetére
Igazad lehet. Ugye abból kiindulva,hogy a Samsung maximálisan járatja a procikat,amikor az antutu megy,mert így van kódolva,amikor meg csak simán használja az ember,akkor meg alacsonyabban ketyeg. Erről cikkeztek is anno...
Mindenki mókol valamit....
-
aprokaroka87
nagyúr
válasz
Blizzardking #746 üzenetére
Tulajdonképpen droidon ezt a governorok látják el.
Viszont pl a telefonom esetében van példa erre a korlátozásra.
Ha h265 videót játszok le, akkor a cpu max órajele 1.1ghz lesz hardveres gyorsitásnál.De erről a rendszerben vannak is utalások (egy szöveges fájl)
-
válasz
Blizzardking #746 üzenetére
“...Addig, ameddig valaki nem akarja eladni a használt ájfónját, és a vevő nem kér egy benchmarkot...”
Melyik benchmark-kal lehet ezt kideríteni,hogy az adott iPhone nem megfelelő? És milyen értékeket kell összehasonlítani? Tehát mihez viszonyítsak?
(Nehogy félreértsd,komolyan érdekel)
-
kchris78
veterán
válasz
Blizzardking #734 üzenetére
a problema az hogy a normal emberek 90% a (de lehet alulbecsultem) azt se tudja mi az a szo hogy particio...
-
_cHAos_
aktív tag
válasz
Blizzardking #696 üzenetére
A cikkről annyi, hogy általánosságban jò, de nekem hiányoznak a "szàmok", hogy milyen akku fesz. értékeknél milyen órajel értékek lépnek életbe milyen komponensekél. Pl. Csak írtam valamit. Nem szakértője a témának , de attól még érdekelt volna jobban részletekbe menően.
-
no more
veterán
válasz
Blizzardking #661 üzenetére
Na, ezt simán kinézem az Apple-ből! Nem semmi hsz volt!
-
válasz
Blizzardking #661 üzenetére
Ez bőven megmagyarázná azt is, hogy a konkurens készülékeknél miért nem jellemző ez a kikapcsolódás hidegben. Nekem legalábbis az utolsó telefonom, ami erre érzékeny volt, az a 3210, és az is csak alacsony akku töltöttségnél játszotta ezt el nagyritkán.
-
no more
veterán
válasz
Blizzardking #643 üzenetére
-
Jaded
őstag
válasz
Blizzardking #422 üzenetére
Teljesen felesleges hitvitát nyitni, ez a topik is csak erről szól már. Ugyanúgy nem dől el, mint a “szar német szar francia szar japán” autóvita
Szerk: Aventador91
A lumiák nekem is jók voltak, az alma is eddig. A Szamszungot az eleje óta ajtótámasznak sem használnám. Volt Huawei P9 is, fél évig. Azzal csak az volt a baj, hogy egy hét után újra kellett húzni, mert behalt. Akksi se volt túl acélos, az emui optimalizációt meg hagyjuk is. -
válasz
Blizzardking #202 üzenetére
Tök igazad van,hogy tudatosság,meg minden csak az a baj,hogy azért tart ott a bolygónk,ahol tart,mert nincs az a fajta (szerintem pozitív)tudatosság,amiről Te beszélsz. A többség nem ilyen sajnos. A kapzsiság,ahogy írtad,tönkre tette a világot.
(Az epöl meg kapja be akkor...
)
-
Quentin Ruby
senior tag
válasz
Blizzardking #202 üzenetére
nem azt mondtam, hogy az apple mindentől megóv, mert miért is tenné, de jobban hihető, ha 4-5 évig csinálja.
mondjál még egy márkát, ami ennyi ideig vállalja hogy frissíti az eszközeidet, még ha lassulnak is
?
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
Blizzardking #174 üzenetére
Így van, éljen az android, ájfónt meg a sznoboknak találták ki, hajjjon meg mind. Pfffej.
-
Aspecter
csendes tag
válasz
Blizzardking #174 üzenetére
+1
-
brumi1024
veterán
válasz
Blizzardking #158 üzenetére
Ez nem tudom hogy jön ide, mert közel sem erről van szó, de ettől függetlenül igen, a villanyautók pont így működnek.
Itt arról van szó, hogy a gyári teljesítményét az autó is csak megfelelő karbantartás mellett tudja nyújtani 10 évesen (ha épp tudja), itt az a nagyobb kérdés, hogy miért ilyen hamar történik ez, és ha van erre mód miért nem lehet választani (kapitalizmus tudom).
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Csere- Beszámítás! Asus Rog Strix B550-F Gaming Wi-Fi II Alaplap
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad 40AS USB-C docking station (akár 3x4K felbontás)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi Redmi 10 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 130+131+132+133 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest