Új hozzászólás Aktív témák
-
Blizzardking
őstag
Az ilyen mentalitású emberek/cégek (amiket emberek vezetnek) nem szoktak semmit újragondolni, a megszokott módszert erőltetik kétszer annyira. Esetleg egy ideig meglapulnak, a másikkal érdemben foglalkozó magatartást szimulálnak, ha üzleti érdekük ezt kívánja meg. Utána folytatják azt amihez értenek, a lehúzást, a hazudozást, csak még drágábban, mégnagyobb csindadrattával.
-
B-L-A-C-K
titán
Sajnállak, de komolyan...
Főleg hogy a krácsonyt hozod fel, miközben te is ugyan így írkálsz ide, de én vagyok a gáz...Cica rúgja meg...:/
Bulikavagyok: senki se mondta nem írhat ide, és azt se hogy csak az akinek van ilyen. Én csak azt hozom fel hogy olyan véleményére miért adjunk aki még sose hasznàlta az adott terméket, és úgy okoskodik. De ha ez így szerinted is rendben van, akkor csak garutlálni tudok.
-
+1. Ez a topik tette egy kicsit szórakoztatóbbá az amúgy elég unalmas karácsonyomat.
Bár számomra szinte hihetetlen, h vki képes egész karácsonykor (is) ezen pörögni, és minden egyes negatív kommentre szinte azonnal reagálni.
Krisztián: Pontosan. Ez nem egy iPhone szakmai topik, csak egy hír volt a MA-n amire bárki reagálhat. Bár szerintem ugyanez vonatkozik az összes telefontesztre is, amire ugyanúgy bárki reagálhat attól függetlenül, h rendelkezik-e az adott készülékkel vagy sem. Akik ennyire rosszul viselik a kis kedvencüket ért kritikákat szerintem ne fórumozzanak, illetve híreket se olvassanak! Javaslom nekik, h csináljanak egy zárt topikot vhol ahol kibeszélhetik a haverjaikkal minden örömüket-bánatukat a kis kedvencükkel kapcsolatban.
-
Tikakukac
titán
A legutóbbi infóim alapján az csúnya dolog és rakják hűvösre az embert, szóval valami akkor nem jó
madgie: Fél év volt a plafon eddig, de ja. Abból a szempontból nem mindegy, hogy utána mennyit kell civakodni a "mi indul újra és meddig és miért" témakörön. Lásd most is kíváncsi vagyok mennyire akarják majd az 5s-t lerázni azzal, hogy nem garis meg amúgy sincs baja, hiszen a hangszórójavítást megoldották szoftverfrissítéssel még a sima garin belül. Muhaha.
-
madgie
titán
Alapvetően arra válaszoltam, hogy sok, iPhone-t max képen meg YT videóban látó Pystyke éli ki itt a frusztrációit.
rombolokis: na, neked stimmelt az ingméret? Fordítva lehet, epölbirkázni, amikor meg a fikaboyok kapnak görbe tükröt, egyből rosszul esik? Ki hitte volna...
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Honor Magic V5 -- 512Gb -- 16Gb Ram -- Magyar Nyelv -- EREDETI
- Samsung Galaxy A26 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone X Silver 64Gb Kártyafüggetlen - FaceID OFF, vadonat új akksi, Lcd kijelző
- Eladó Xiaomi 14 12GB RAM / 512GB tárhely Jádezöld !!! Szállítás alatt!!!!
- AZONNALI SZÁLLÍTÁSSAL Eladó Windows 8 / 8.1 Pro
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Rampage SHIVA CM 750W
- DDR3 BAZÁR! 8GB 16GB 1333MHz 1600MHz 2400MHz DDR3 memória garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Z390 i7 9700 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1070 8GB Rampage SHIVA ADATA 600W
- ÁRCSÖKKENTÉS Menő retró konfig: Q9550, Gigabyte P43, 4GB RAM, ASUS GT730,
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest