- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Magisk
- Samsung Galaxy Z Fold6 - ugyanaz, sarkosan fogalmazva
- Fotók, videók mobillal
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
Új hozzászólás Aktív témák
-
madgie
titán
válasz
kleinguru #141 üzenetére
Nem szántam trollkodásnak, egy héten belül adtam el az S8-at, mert egy 60 fps-es videót sem tudott frame drop nélkül lejátszani, meg egy képernyőelfordítást is ugyanúgy frame droppal reagálta le videó közben. Olyan, mintha kevés lenne a hardver, vagy optimlizálatlan az OS, mindegy, egy "vacak" 5S-nek nem törik bele a foga az ilyesmibe, nemhogy a hetesnek. Pedig azért vettem, hogy lecseréljem a hetest és tényleg gyönyörű telefon, de a folyamatosságot messziről se ugatja. Nemcsak videónál, egyéb működés közben sem.
És igen, nyilván lejjebb lehet venni a felbontást és a jelek szerint lentebb is kell (talán nem véletlen, hogy nem natívon fut alapból), de akkor meg a diamondtile elrendezés miatt alig élesebb, mint a sokat szidott 750p az iPhone-on. Valahogy olyan érzésem volt, mintha egy iPhone 11 vázba (mert szerintem szebb az S8, mint akár az X) egy iPhone 6 hardvert tennének... valahogy kevés.
Nyilván nem várom el, hogy itt, kockalandiában bárki is elhiggye ezt, én csak a saját tapasztalataimat éltem meg, annak alapján döntöttem úgy, ahogy. Pedig nem utálnám, ha mondjuk a drónból egyből tudnék a telefonra is micro sd-ről menteni, meg hasonlók...
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone 15 Pro MAX 256 Gb vadonatúj állapotban 2027.02.07-ig hazai garanciával
- IPhone 16 Pro max Pitaka és gyári Apple tok
- Land Rover Explore R 4/64GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- IPhone 12 128GB gyári független új programozott akkuval
- Samsung Galaxy S22 Plus 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Eladó karcmentes állapotban levő Xiaomi 14T 12/256GB / 12 hónap jótállás
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- Honor Magic 5 Lite, 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ÚJ 4060Ti 5060Ti 16GB 4070 Super 5070 videokártya 3 év garancia 27% áfa akár részletre
- iKing.Hu - Redmagic 10s Pro - Nightfall - Használt karcmentes
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest