Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• madgie

titán

válasz kleinguru #141 üzenetére

Nem szántam trollkodásnak, egy héten belül adtam el az S8-at, mert egy 60 fps-es videót sem tudott frame drop nélkül lejátszani, meg egy képernyőelfordítást is ugyanúgy frame droppal reagálta le videó közben. Olyan, mintha kevés lenne a hardver, vagy optimlizálatlan az OS, mindegy, egy "vacak" 5S-nek nem törik bele a foga az ilyesmibe, nemhogy a hetesnek. Pedig azért vettem, hogy lecseréljem a hetest és tényleg gyönyörű telefon, de a folyamatosságot messziről se ugatja. Nemcsak videónál, egyéb működés közben sem.

És igen, nyilván lejjebb lehet venni a felbontást és a jelek szerint lentebb is kell (talán nem véletlen, hogy nem natívon fut alapból), de akkor meg a diamondtile elrendezés miatt alig élesebb, mint a sokat szidott 750p az iPhone-on. Valahogy olyan érzésem volt, mintha egy iPhone 11 vázba (mert szerintem szebb az S8, mint akár az X) egy iPhone 6 hardvert tennének... valahogy kevés.

Nyilván nem várom el, hogy itt, kockalandiában bárki is elhiggye ezt, én csak a saját tapasztalataimat éltem meg, annak alapján döntöttem úgy, ahogy. Pedig nem utálnám, ha mondjuk a drónból egyből tudnék a telefonra is micro sd-ről menteni, meg hasonlók...

Új hozzászólás Aktív témák