- Nem nyílnak a Foldok?
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- iPhone topik
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
Új hozzászólás Aktív témák
-
mattheus
őstag
Sajnos ez engem, mint iPhone 6 tulaj nem vígasztal
Pont ma történt velem, hogy újra kellett indítanom a telefonomat, mert BT kapcsolatot a fejegységemmel aktívnak írta, de hívást már nem tudtam kezdeményezni. Telefon újraindít, vártam míg betöltődik, kiválasztottam a híváslista menüt és láttam, hogy üres, majd mondom ok, akkor kapcsolatok listából választom ki a hívandó személyt. Legnagyobb meglepetésemre, semmire, de semmire nem reagált........ vártam több mint 20 másodpercet, mire mint a gyorsított felvétel az összes parancsomat végrehajtotta....
Ez volt az a pillanat, amikor legszívesebben megszabadultam volna tőle örökre...... nem a legszebb körülmények között. Természetesen nem tettem, mert nincs szívem egy új iPhone-t venni, mert csalódtam....nagyonnnn
Új hozzászólás Aktív témák
- Eladó Vagy Csere SAMSUNG GALAXY Z FOLD 4
- iPhone 15 Pro MAX 256 Gb vadonatúj állapotban 2027.02.07-ig hazai garanciával
- IPhone 16 Pro max Pitaka és gyári Apple tok
- Land Rover Explore R 4/64GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- IPhone 12 128GB gyári független új programozott akkuval
- Újszerű Asus ROG Strix G16 G614 -16" WUXGA 165Hz - i5-13450HX - 16GB - 512GB - RTX 4050 -1,5 év gari
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Intel X540-T2 dual-port 10GbE RJ45 hálózati vezérlő (10Gbit, 2 port, áfás számla, garancia)
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- AKCIÓ! 4TB Samsung 870 EVO SATA SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest