- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Mobilinternet EU-n kívül, eSIM adatcsomagok használata
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Motorola Edge 50 Pro - több Moto-erő kéne bele
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tikakukac
titán
válasz
B-L-A-C-K #977 üzenetére
Jaaaaa mert pont úgy mint én, észre se vetted
Az utólag radi8tor által berakott link mögötti dolgokat amire reagáltam? Nem, nem vettem észre. időutazáshoz kicsi vagyok.
Nonszensz az az, amikor ilyen oszlopokat "leolvasva" kell bizonygatni, hogy nem, ha újabb iOS után szaggat a bármid, akkor nem is, ha lassul az meg azért van, mert Soros. Van nálunk nagy alma mágus srác, kocsmában is volt, hogy fél fülessel hallgatta és néha sasolta a keynote-ot, na neki vannak ilyen aranyköpései, hogy ha mondjuk kicsúszik a Home a tabomon, akkor az nem hiba, hanem csak véletlen
-
Tikakukac
titán
válasz
B-L-A-C-K #975 üzenetére
Nem. Ez az a szituáció, amikor valaki nem csak igénytelen a munkájára, hanem mint "újságíró" is képtelen átérezni a dolgát, hiszen ebből sokat nem tudok meg én, mint olvasó és a lényeg az, hogy ne a főnöknek írjad a cikkeket és bejegyzéseket, hanem az olvasóknak. Azért bocsásson meg a világ, de tizenévem végén egy kicsi lapra sem mertem volna ilyet kirakni itthon, nem egy ekkora népszerűségnek örvendő oldalra tippre 20-30-40 évvel. Főleg úgy, hogy azért remélem ott is van ellenőrzés valamilyen formában. 5-6-7 évvel ezelőtti munkáimat is merem vállalni, hogy igen, ezt én írtam. Lehet, hogy nem életem legjobb szófordulatai voltak és lehet, hogy lesz benne 2 elütés meg 3 vesszőhiba és 1 nem beigazított táblázat, de ez szó szerint veri a szemedet.
Nyilván ez csak az egyik baj. A mérés mikéntje meg a másik. Cépéjubossz, gépéjubossz és háromdémárk a trió, amitől kidőlök a másik topikban, ha valaki gépet akar. Lehet venni benchekre telót és notit meg VGA-t is, csak ha kopp van, akkor vállalni kell, hogy "mi megmondtuk".
-
Tikakukac
titán
válasz
B-L-A-C-K #973 üzenetére
17 másodperc. Ennyi kell hozzá, hogy az igénytelen olvashatatlan hulladékból olvasható oszlopok legyenek. Most mértem le Excelben.
Hatalmas munka volt, kellett hozzá 8 diploma elkészíteni is. De hát kinek mire van igénye, értedHa rosszindulatú lennék, akkor pedig azt mondanám direkt lett az y tengely ilyen.
-
Tikakukac
titán
Ja, hogy most az az lélektapasz, hogy majd új, szebb, jobb és eperszagúbb akksikat raknak beléjük a cserével?
Jahj már. Nem tudom ki hány olyan esetet tud, amikor az ilyen akciókat úgy oldották meg, hogy gyártásba raktak egy áttervezett alkatrészt aztán csere, én az ellenkezőjére bőven sokkal többet tudok sajnos. Előbbire jellemzően emberhalál kell minimum, lehetőleg nem is 1-2.
Épp este írtak, hogy x230 szokásos IPS csíkozás, kéne panel, van-e. Ott a Levonó azt is meglépte, hogy papíron egy másik típust szereltek be gariban, gyakorlatban pont ugyanolyan szemét. x200 híres palmrest repedése? Bizony, ott még a kövi generációba is belerakták ugyanazt, mert olcsóbb volt gyártatni vagy tele volt a raktár, akkor meg érted. 6 havonta egy jó csere, azt' jónapot.
Mikor kérdeztem a Sensation híres LCD pörgető sztoriban is, hogy ez miért jó a HTC-nek? Válasz: inkább kicserélik nekem a teljes telefont hatszor alkatrészenként berendelt darabokból és rakják bele a kijelzőket 3 havonta, de nem fognak egészen addig ingyen és fütyülve másik típust adni vagy pénzvisszázni, míg keményen nem veri valaki az asztalt perig eltolva.
Kint áll a verda, GM gyújtáskapcsoló sztori és légzsák megvan? Nagyjából ugyanez a sztori. -
Tikakukac
titán
válasz
B-L-A-C-K #620 üzenetére
Marha sok mobilarena nálam nem megy, de én még androidon belül is szoktam látni bőven banhammert repülni, sőt, még tulajok körében is. Épp úgy van széttolva egy szifon teszt mint egy csúcs samu. Hiányzik is belőlük rendesen, szerintem kott mindegy éppen ki milyen fanboy, aki sík, az sík lesz bármelyik márkát is vegye. És akkor ugye továbbra is arról beszélünk, hogy műanyag meg alukupacok közepesen bugos szoftverrel gyerekek által szerelve, végletekig síkolt gyártás mellett brutális felárral. Ilyenekre jegyezte meg nagyfaterom, hogy nem lenne ideje ennyi baromságra az embereknek, ha rendesen élnének. De van, aztán megy a hajtépés, hogy akkor most kell-e tapsolni xy márkánál ha át akarnak b@szni a palánkon avagy nem. Szerintem pont ugyanakkora blama, főleg, ha még pofa is van mellé, hogy hát de nem, mi aztán még fingani is csak eperszagút
Sonyban szerettem ezt meg, jahj, anyám, ott is mi van.
-
Tikakukac
titán
Ipadok nem is akarnak dögleni. Csak telefon. De abból centis a munkalap stócunk
Volt ilyen droidon is, de azt bevallottan tudták, el s mondták: poros lesz a kijelző és el fog válni az antenna csati a hátlaptól. És szorgosan hordtam is befele. Utána lett szifon 4-em. Aztán kapott húgom is. Azóta élvezzük a prémium termék prémium gariját: fél évente van új teló, minimum
-
Tikakukac
titán
A legutóbbi infóim alapján az csúnya dolog és rakják hűvösre az embert, szóval valami akkor nem jó
madgie: Fél év volt a plafon eddig, de ja. Abból a szempontból nem mindegy, hogy utána mennyit kell civakodni a "mi indul újra és meddig és miért" témakörön. Lásd most is kíváncsi vagyok mennyire akarják majd az 5s-t lerázni azzal, hogy nem garis meg amúgy sincs baja, hiszen a hangszórójavítást megoldották szoftverfrissítéssel még a sima garin belül. Muhaha.
-
Tikakukac
titán
Ezért nem írok az Apple topikba, pedig néha kéne. Teljesen mindegy volt mennyi ideje használtam valamit, a válasz általában az volt: hülye vagy, nem értesz hozzá, nincs is ilyen, vegyél fosdroidot stb.
Most ezzel nincs mit kezdeni, valamiért ezek így instant jönnek ki emberekből reakcióként. Kedvencem az volt mikor követelte az értelmi, hogy fényképezzem le a telómat, mert ő azt sem hiszi el, hogy nekem van. Kész
-
Tikakukac
titán
-
Tikakukac
titán
válasz
kentucky #288 üzenetére
Nincs minden telefonnál így. A híresen gatya Sensationöm sem volt annyit garizva, mint a saját vagy tesóm szifonjai. Pedig abban 4 kijelző volt, ugyanennyi akku és kétszer simán újra lett építve a teló, mert szétmentek a cuccok szerelés közben. Második garipapírom volt, annyit hordtam be
5S most lesz lassan 2 éves, ha jól számolom ez lesz a negyedik teló amit kicserélnek. Már rég belekötött volna a munkafelvevő is, hogy ütve van a telefon biztosan, csak sajnos totál hajszálkarc mentes, mert nem kell neki ütés sem, betojik bennük mindig minden -
Tikakukac
titán
válasz
Quentin Ruby #215 üzenetére
Lesz is
Amúgy hivatalos szerviz és garizniuk kellett volna. Szokták is, félévente egy telefon simán elfogy. Csak nem tudnak belekötni semmibe, mert makulátlan mindig mindenhol, a gond a minőséggel van és belül.
Amúgy a lassulás normális. Vagyis hát almáknál. A teló és a tablet is érezhetően megköhög minden verziót. Na vajon miért nincs az Air2-m frissítve
Nincs kedvem 200k-ért venni másikat, mert valaki úgy gondolja eleget használtam már.
-
Tikakukac
titán
válasz
Quentin Ruby #209 üzenetére
Basszus, el is felejtettem, hogy az Almárium-Pro az nem elég jó. Taníts Mester. Melyik hivatalos szerviz lesz az, aki ért is ehhez a csodához?
Poénnak amúgy jó volt, csak nem röhög senki. -
Tikakukac
titán
válasz
Quentin Ruby #203 üzenetére
Nincs is jobb, mint mikor megy a lagdroidozás teliszájjal mindenhol, utána meg beesik a totálra felupdatelt régi szifon és tablet. Voltam így én is, mikor kezdő almás cuccaim voltak, de tanultam belőle 2 teló meg 2 tab után
Milyen jót tett húgom 5s-ének is, hogy "megjavították" frissítéssel. Még jobban laggol, cserébe a hangszóró is sz@rabb lett. -
Tikakukac
titán
Jó hallani. Ma sikerült megjavítani húgom telóján a recsegő hangszórót is szoftverfrissítéssel a szerviznek. Mondtam én egyszer, hogy az egyszerű szervizeseknek le fog áldozni és mindent szoftverrel javítanak. Tessék, megmondtam
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- Spórolós topik
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- További aktív témák...
- 138 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Samsung Galaxy S23, 8/128 GB, Kártyafüggetlen
- BESZÁMÍTÁS! 2TB Crucial T500 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest