- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- VoLTE/VoWiFi
- Nothing Phone (2) - több, mint elsőre látszik
- One mobilszolgáltatások
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Honor Magic V2 - origami
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
Új hozzászólás Aktív témák
-
B-L-A-C-K
titán
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
Tikakukac #974 üzenetére
De ez már olyan szint hogy kössünk bele még a bokron lévő tetves levélnek a muterjába is szituáció. Én megmondom őszintén nem is figyeltem ezt, de gondolom te se, mivel már felhoztad volna akkor. Ránéz az ember és látja mi van, mivel sehol sincs nagy difi, de nem, ezen is kell lovagolni. Arra meg van egy sanda gyanúm ha az értékek szarok lennének ott, kutya nem veszi észre ezt a kis szösszenetet.
-
madgie
titán
válasz
Tikakukac #587 üzenetére
Gariztattam már én is epöl cuccot, de sok olyan volt, aminek semmi baja. Valami négy évesen adtam el az iPad 4-et, kutya baja nem volt azon kívül, hogy az újabb iOS-ek már ócskán futottak rajta. De itt a feleségem i6-osa, most harmadik éves, megy minden szuperül rajta. A navigáció is
Szerintem csak a nagy számok törvénye miatt van ennyi panasz, ha valamiből sokat adnak el, akkor sok is lesz a panaszos a fórumokon. Nem mintha tökéletes lenne minden az epöl részéről, sőt: a High Sierra borzalom, szerintem az iOS 11 is csinál egy csomó hülyeséget, most az asztali OS-nél is bonyolítják a downgrade-et, szóval vannak bőven olyan pillanatok, amikor a fődhö’ b@sznám a mekkbúkot. Persze ez az asztali PC-n vagy androidon is bőven előfordul, tavaly Karácsonykor pl a PC nyekkent meg, persze Windows telepítő nem volt kéznél...
Szóval egyik kutya, másik eb, nagyon lesarkosítva minél többet tudnak ezek a szoftverek, annál bugosabbak.
-
Tibee86
nagyúr
válasz
Tikakukac #452 üzenetére
Igen, ez sajnos elég jellemző ott, de semmivel se jobban, mint pl. egy S8 topikban.
iPhone topikba kérdezz tokról meg fóliáról, ahhoz mindenki ért, szakmai kérdéseket kár ott feltenni.no more: jaj ezt a "főnököm 6S-se" dolgot hanyagold már, annyira szánalmas állandóan ezt hallgatni. Tudjuk, lefagy, telefonálni nem lehet vele, sőt még gépelni se annyira f*s az iPhone billentyűzete.
A szomszédom húgának a palijának a főnökének van S7 edge, kezdjem mesélni miket tapasztalok rajta?
Sőt, az én főnököm Note szériákat nyúz, szóval minimum olyan szakértő vagyok Samsung fronton, mint te iPhone fronton. -
kentucky
őstag
válasz
Tikakukac #296 üzenetére
Nálunk csak egyetlen okos készüléknek nincsen baja: az iPad 2, amit még 2012-ben vettünk. Tesóm HTC A9-e is megadta magát most (kijelzőbeégés, hátlapi kamera elhalálozott), de szót ejthetek még a Nexus 7-es tabomról, aminek a microusb adapterje adta meg magát. Továbbá ott van még most a Note 8-am, ami egy nap után tönkrement (előlapi kamera heló), amit aztán a szervizben szétcsesztek és két fénycsíkkal, hézaggal, meg ragasztófoltokkal a szélén kaptam vissza. Ment is vissza a telekomnak, és itt döntöttem hogy váltok almára. Az android szoftveres szarságairól már nem is nyilatkoznék, hogy maguk sem tudják hogy mit csináljanak, milyen irányba mozduljanak, a konzisztencia hiánya pedig már csak hab a tortán.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Anime filmek és sorozatok
- Apple MacBook
- Leszámol a saját Linux disztribúciójával az Intel
- Milyen processzort vegyek?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Hobby elektronika
- Házimozi belépő szinten
- Rendszergazda topic
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy Z Fold 5 (SM-F946B/DS) 512GB/12GB - Jégkék
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro+ 5G 12GB RAM / 512GB ROM (Garancia 2026.04.10-ig)
- iPhone X Silver 64Gb Kártyafüggetlen - FaceID OFF, vadonat új akksi, Lcd kijelző
- Samsung Galaxy A56 5G 256Gb Dobozos 24 hónap garanciával
- Apple iPhone 13 Pro Max / 128GB / Kártyafüggetlen
- Targus Universal USB 3.0 DV1K-2K Compact docking station (DisplayLink)
- Új és régi konzolok Okosítása/Softmodoloása, és Szoftveres szintű javítása - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
- Microsoft Surface Pro 7 - Újszerű, dobozban, gyári töltővel, billentyűzettel
- Lenovo Thunderbolt 3 kábel (4X90U90617)
- BESZÁMÍTÁS! Samsung Odyssey G9 OLED 240Hz Dual QHD 49" monitor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest