- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Magisk
- Samsung Galaxy Z Fold6 - ugyanaz, sarkosan fogalmazva
- Fotók, videók mobillal
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
Új hozzászólás Aktív témák
-
madgie
titán
Különösebben nem érdekel, mit hiszel, félévente-évente ugrálok a droid és az iOS között, a droid még most se nőtte ki a random google play services beakadást, az ájóesz meg egyre vacakabb frissítéseket ad ki, főleg főverzióváltásnál.
Bónusz: a macOS High Sierra szerintem a legborzalmasabb upgrade az utóbbi tíz évben, asztali OS szintjén. És nem érdekel, ha másnak tökéletes, ha nekem munka közben folyamatosan fagy, újrahúzva is, az OS sem alszik rendesen. Sierra downgrade persze megoldotta a problémát, de a kedves epöl épp azon dolgozik, hogy macOS-en se lehessen downgrade-elni, csak az általuk aláírt verziókra. Érdekes, hogy erről nem írnak sehol, pedig szerintem legalább akkora ótvarság, sőt.
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone 15 Pro MAX 256 Gb vadonatúj állapotban 2027.02.07-ig hazai garanciával
- IPhone 16 Pro max Pitaka és gyári Apple tok
- Land Rover Explore R 4/64GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- IPhone 12 128GB gyári független új programozott akkuval
- Samsung Galaxy S22 Plus 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B650M R7 7700 32GB DDR5 1TB SSD RTX 5070 12GB BE QUIET! Pure Base 500DX 650W
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- iPhone 16 Plus 128GB dobozos 12 hónap garanciával
- Telefon felvásárlás!! Honor 90 Lite/Honor 90/Honor Magic5 Lite/Honor Magic6 Lite/Honor Magic5 Pro
- Samsung Galaxy Z Fold5 , 12/256 GB , Kártyafüggetlen
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest