Új hozzászólás Aktív témák
-
kchris78
veterán
Szerintem meg ezeket a telefonokat nem jol terveztek. 6-6s-7-8. 1500-2000 mAh-s aksik. Ha kicsit szamolgat az ember szerintem nem kell egy ilyen aksinak kifejezetten eloregedettnek lennie hogy ha jon egy hirtelen CPU load tuske es szukseg van energiara ami akar tobb W is lehet, akkor ne birja a terhelest. Mivel LiIon aksikrol van szo alacsony a feszultseg (valamivel 4V alatt) es emiatt kb. 10W kinyerese (kijelzo + CPU + adott esetben mobil adovevo) tobb Ampert is jelenthet ami egy jo hideg, lemerulni keszulo aksibol szerintem nem trivialis, sokszor sikerul de sokszor nem, akkor jon a telefon restart. Szerintem az aksicsere csak egy workaround, nem a megoldas (esetleg egy ideje strapabirobb aksit gyartatnak). Ezek a CPU-k mar 6 magosak 8/X esetben, a leiras szerint egyszerre is tudnak dolgozni a Bionic CPU-k. Vajon hany W-t fogyasztanak egy jo nagy load eseteben?
-
madgie
titán
Hogyne menne annyit, három éves 5S van a munkahelyemen, azt az iOS 10-zel nem lassítják, cserében már ki is kapcsol random 30% alatt. Négy éves volt az iPad 4-em, mikor eladtam, abban bika akku volt, “csak” szoftveres végezte ki az Apple, élvezhetetlenné lassította a frissítésekkel. A melóhelyen van egy hasonló korú iPad 4, még iOS 8-cal, az teper a mai napig, mint a nyavalya.
-
madgie
titán
Már leírtam, egy éves az iPhone 7-em, kapott rendesen, lassan 220 teljes töltési ciklus van benne, kb 10% öregedéssel. Most még nem érezhető semmilyen lassítás, energiatakarékos módban is fenegyors. 2-3 év múlva ilyen használat mellett gondolom ez a lufi méretű akku öregszik annyit, hogy érezhetően instabil legyen alacsony töltöttség mellett (vagy lassítani kelljen, vagy mittomén).
-
B-L-A-C-K
titán
Nem kell lennie, elég ha már volt, de itt pont azok a legokosabbak akiknek sose volt.
Én 5-6 éve nem vagyok már droidos, tisztában vagyok vele már felnőtt teljesen az iOShez, azzal is hogy még mindig vannak hibái, úgy mint iOS-nek...Viszont mivel nekem nem volt 2 napnál tovább normàlis androidos készülék a kezemben, ezért eszem ágában sincs bemenni a topikjaiba és észt osztani. Itt meg az illettő látta YouTube-on és már mehet a fika, na ez nálam nonszensz kategória, persze azt látom másnak ez természetes.
-
Tibee86
nagyúr
"Legtöbb fesőkategóriás droid nagyon sovány mégis az Apple-hez képest böszme akksit pakol a készülékekbe."
Soványnak soványak, viszont a méretük közelebb van egy tégla méretéhez, mint mondjuk egy iPhone 7/8 méretéhez. Én pl. ezért se tudok kipróbálni egy felső kategóriás droidos telefont se, mert mindegyik hatalmas. Egy sima S8 is majdnem akkora, mint egy + verzió az Apple-nél.jeni: +1 év szavatosság is van rá, amit szerencsére az apr-ek itthon úgy kezelnek, mint a jótállást.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Azonnali készpénzes félkonfig / félgép felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Fém, összecsukható és kihúzható fotó állvány eladó
- Bomba ár! HP EliteBook 830 G8 - i7-11GEN I 16GB I 512GB SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad 40AS USB-C docking station (akár 3x4K felbontás)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest