- Yettel topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Motorola G86 - majdnem Edge
- iPhone topik
- Red Magic 10 Air - gaming telefon is lehet kecses
- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
- One mobilszolgáltatások
- Körvonalazódnak az S26 Edge kamerarészletei
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
Új hozzászólás Aktív témák
-
rvgy75
aktív tag
válasz
Tibee86 #1003 üzenetére
Melyik adót nézed ?
A lassítást nem hinném hogy androidos felhasználók vették észre. Nem is androidos felhasználok nyomására kellett végül bevallani az igazat. Már az Apple is elismerte te még mindig kételkedsz .
Nálad nincs hiba azt mondod de gondolom az "ócsó" aksit azért te is kéred -
rvgy75
aktív tag
válasz
Parallaxis #994 üzenetére
Egyáltalán nem arrol szol a történet
Fától te se látod az erdőt . Ez a tervezett elavulás tipikus esete. Szándékosan raknak bele gyenge aksit. Már gyártáskor tudták hogy vissza kell venni idővel a teljesitményből és azt is pontosan tudták hogy ez majd készülék cserére ösztönzi a tulajokat.
-
rvgy75
aktív tag
radi8tor megölte a fórumot
-
rvgy75
aktív tag
válasz
WinstonWolf #803 üzenetére
Ingyen lett volna korrekt vagy talán pluszba némi kompenzációval. De ha már nem ingyen akkor beszerzési áron. Igen van munkadíj azt látom. 25 dodo
Mivel 5 dodoért szerzi be a szifon 6hoz (remélem itt nem kell számolni fejlesztési marketing és egyéb költségekkel) Nem örök életű az aksi az egyértelmű de mint a cikk is írja nem elvárás egy 1 éves aksinál a csere legalábbis nem a létező legdrágább készüléknél.
Te még mindig azt hiszed utólag lett kitalálva ez lassitás dolog mikor rájöttek hogy szar az aksi. Ez igy volt tervezve már gyártáskor. Minél olcsóbban legyártani de kellene a teljesitmény is. Igaz hogy a nagy teljesitmény kinyirja az aksit 1 év alatt. Sebaj. És be is jött a számitásuk. Semmi gond.crey én nem idiótázom ( még csak az agysejteket se számolom)de megkérlek rá vágj ki egy hónapra mert nem birom megállni hogy válaszoljak pedig csak magamat bosszantom vele.
-
rvgy75
aktív tag
Na ezt csinálja jól az Apple
kb 5 dodoért beszerzett aksit eladja 30-ért és hálásak érte az emberek
-
rvgy75
aktív tag
Értem amit mondasz. Akkor én tévedtem. Abból indultam hogy pl itt is megjelent cikkekben a számitások pontosak az 1 telora levetitett költségeknél. Nem gondoltam nem veszik figyelembe pl a darabszámot.
A " szutyok alapanyagrol" meg megint csak itt olvastam pontosan ebben a cikkben . A cikk írója feszegeti mennyire minőségi az aksi "felmerül a kérdés, hogy ezek a telepek mennyire felelnek meg a cég termékeivel kapcsolatos minőségi elvárásoknak. Alig egy éves telefonoknál pedig jellemzően nem elvárás, hogy a vásárló saját költségén akkumulátort cseréljen"
Csak udvariasságból válaszoltam mert nekem cimezted. -
rvgy75
aktív tag
Szándékosan írtam előállítási árat. Mert pontosan a hardwer minőségéről van szó. És minkét telónál az előáliítási ár van az arányok érzékeltetése miatt. Amivel arra próbáltam utalni hogy "Fillérekből" összerakott telónál reklámra, agymosásra meg optimalizálásra hiába költ milliárdokat. Attól nem lesz jobb és tartósabb aksi benne.
De már eskü kezdek elbizonytalanodni hogy csak sztem van összefüggés az harwer költsége és a minőség között. -
rvgy75
aktív tag
válasz
B-L-A-C-K #635 üzenetére
Ha látom hogy defektes egy canga nem fogok vele menni. Ellenben veled aki még probálkozik hátha csak alul lapos a kerék.
Azt hogy szétnézek megint nem érted xd Azért nézek szét mert hasznos infókra vagyok kivi. Nem olyanokra amikel teleszemeteltek egy szakmai forumot . Az hogy neked mien jo érzés kézbe fogni pl vagy hogy mennyit buksz rajta 40x levezetve meg 50x gratulálni ha vki vesz 1t ez mind szemét. Csak te hiszed azt hogy forum erre valo.
-
rvgy75
aktív tag
válasz
B-L-A-C-K #633 üzenetére
Én meg telo vásárlás előtt pont hogy szétnézek az adott fórumon és arra vagyok kiváncsi mi az ami nem ugy működik ahogy kellene, mi a hiba. Az hogy mi az ami müködik azt teljesen felesleges leírni,az csak szemetelés a fórumon. Mert a gyártó az leírta, csak nem mindig az igazat.
-
rvgy75
aktív tag
válasz
B-L-A-C-K #629 üzenetére
Csak ismételni tudom magam én NEM neked mondtam meg a tutit. Emlékezz vissza ha nehezedre esik is. Irtak egy cikket a mobilarénán. Én ahhoz a cikkhez szóltam hozzá hogy hol teljes kijező ez
mikor 83% csak.Ha már az s8t emlitetted megint még annak is jobb a kijelző aránya.
Kia kinaiak meg már 91%nél járnak. Vagy te írtad tán a cikket. Azt meg sajnálom hogy nem tudtad hogy más fórumokban is irhatsz nem csak abba amien telod van aktuálisan. De már legalább ezt is tudod. Én is visszanézek előző teloim fórumába.
-
rvgy75
aktív tag
Meg ha már felhoztad hogy nem sokat buksz a telo csereberén. Irj már egy összeget mondjuk 2 év alattbkb mennyi az a nem sok.
-
rvgy75
aktív tag
válasz
B-L-A-C-K #624 üzenetére
De te pontosan Istenited. Neked vmi bálvány nekem használati tárgy. A 0 tapasztalat dolgot meg minimum 50x leírtad. Mindenki megértette. Lassan még te is. Ha rám célozgatsz, utoljára leírom bár kétlem hogy felfogod. Külsőről beszéltem.2 perc bőven elég hozzá. IOS-t nem vitatja senki egyértemű hogy jobban van optimalizálva mivel egy készülékre kell csak megcsinálni. Gondolod attól lesz tapasztalatod hogy törölgeted 24 órába.
-
rvgy75
aktív tag
válasz
B-L-A-C-K #573 üzenetére
Lehet a kamera dudort is ami szintén nem igényel hosszas tanulmányozást Legalábbis nekem.1.X topikba irtam egyedül. 2. Egyszer sem mondtam szakértője lennék csak te mondogatod hogy nem vok az.3 Irtam is hogy nem veszek szifont. Nem tudom ezeket minek irtad .
Na megyek felteszem töltőre 2 éves a a5-t mert már gyakrabban igényli2 naponta
-
rvgy75
aktív tag
válasz
B-L-A-C-K #571 üzenetére
Hű vagy a nevedhez. Amit irtam az ph-s cikkhez szólt ahol az ikszet mutatták teljes kijelzősként és hatalmas ujjitásnak állitotta be a gesztus vezérlés b+.Nem neked. Te meg jössz itt a sok hülyeségeddel hogy aki nem vesz ilyet annak ne legyen véleménye. Hát bakker attol hogy neked ismeretlen a saját vélemény ( neked az iphone megmondja mi legyen a véleményed) attol másnak van. Amit emlitettem látszik érted látszik teszt és vásárlás nélkül is xd. TE megvetted a hatalmas eszeddel agyon ajnároztad és kiderült selejtet vettél xd És nem is voltál egyedül vele. De bizti egyedi eset ezzel nyugtatod magad gondolom azóta is.
Vki egy Ford Fairlane idézetet irt ide nemrég az nagyon találó veled kapcsolatban. Olyan veled társalogni mint sajtreszelővel rejszolni enyhén szórakoztató de leginkább fájdalmas.
Kivánok neked Karira egy stabil kijelzőt -
rvgy75
aktív tag
válasz
Aventador91 #562 üzenetére
Nem veszek olcsó kinait pár hsz előbb irtam. Melyik a jobb ami olcsó és szar vagy ami drága és szar?
Ha már az ár érték arányt emlited. Attol hogy vki nem 200% hasznot tesz a telora attol nem biztos szarabb. Nem tom tudod e hogy a 7-8 szifon 70-80 ezr ft körül állitják elő az X-t meg tán 100. Ugy hogy nem azért drága mert annyira qva nagy minőség.
black:Igy van azt mondtam nem szánok annyit telora.Akkor azt mondod akinek nincs szifon az nem irhatja le a véleményét ? Ez ph-s házirend ? Mert akkor igazat adok neked. DE ha nem akkor ne mond már meg senkinek miről legyen véleménye.
-
rvgy75
aktív tag
válasz
B-L-A-C-K #561 üzenetére
Semmi sértőt nem írtam ott se. Aszem a kijelzőt kritizáltam hogy keretnélkülinek mondták. Hát ahhoz minek használni mikor a vak is látja hogy van rajta körbe fél centi keret
Meg tán a gesztusvezérlést mint hatalmas ujitást. Ahhoz se kell használni. De mint írtam is személyes sértésnek tekintesz minden szifonnal kapcsolatos negativ dolgot. Tudom én hogy nincs értelme írni mert ezt szekta mentalitással nincs mit kezdeni. Abbol is látszik ahogy írsz hogy te különbnek hiszed magad mert vettél egy bizonyos tárgyat.
"Mindenhol ott vagytok". Én nem aszerint osztályozom az embereket milyen oprendszer van a teloján. De neked vhogy ez a fő szempontod. -
-
rvgy75
aktív tag
válasz
B-L-A-C-K #410 üzenetére
Burzsuj xd nem burzsuj ott senki.
Engem nem érdekel ki mit vesz rá
De hát azzal van sajna tele. Telo meg miért ne érdekelhetne. Nem azé nem veszek olyat mert Iphone hanem nem szánok annyit telora. Androidosra se. Auto-motort se olvassak mer csak 1 autóm nem pedig minden márkábol xd
-
rvgy75
aktív tag
Dehogynem vigyáz xd nézz szét az x topikban . Hát még a tokra is tokot huznak. Egyik azon reszket hogy lenézik a szifon miatt a másik meg nem veszi elő utcán mert ellopják. Lehet hogy trollnak tűnök de kabaré ami ott megy. Ja meg fél millios telonál azon vacilálnak hogy honnan vegyék 1 dodoval olcsóbban a fóliát xd
-
rvgy75
aktív tag
válasz
Aventador91 #320 üzenetére
Mivel ebböl adnak el legtöbbet jo eséllyel lehet bárkinek. Vélemény leírás meg nem sírás. De ezt vkinek minden forumon el kell sütni. Most te voltál az elsö. Ügyes vagy.
-
rvgy75
aktív tag
válasz
Parallaxis #306 üzenetére
De ez hiába visz el a szervizig xd ha ott azt monják hogy ez a normális müködés és elzavarnak a picsába xd meg ha még meg is csinálják eladom mert nem ezt ígérték.
-
rvgy75
aktív tag
válasz
Kékes525 #257 üzenetére
A többi gyártó is korlátozza a teljesitményt már gyárilag. Na de ő ugy is adja el hogy tudod hogy ennyit tud kész. Ha akarod hogy nagyobb legyen rootolod és feljebb huzod. De az mien már hogy nyomatják a marketinget hogy legerősebb legjobb 200 millió a benchmark csak azt nem mondja hogy mi az ára ennek.
-
rvgy75
aktív tag
válasz
B-L-A-C-K #235 üzenetére
Az Apple megtehette hogy elhagyja a Jacket mert Iphonet nem észérvek alapján vesznek
Többi gyártó nem merte bevállani , de attól még ez nem egy ujítás .Amugy én se használom jacket évek óta. Teljesen mindegy mit csinál akik megveszik istenitik xd. Ha 2 év mulva 3db jacket rakna rá akkor az lesz a trend.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy S24 Ultra / Kártyafüggetlen / 12/1024GB
- Samsung Galaxy A23 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A26 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi 13T 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro+ 5G 12GB RAM / 512GB ROM (Garancia 2026.04.10-ig)
- LG 55G2 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - 1100 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Apple Mac Studio M2 ULTRA 2023 64GB 1TB SSD számítógép garanciával hibátlan működéssel
- OLCSÓBB!!! több EIZO EV2456 FlexScan 24" 1920x1200 16:10 IPS fekete több jelenlegi ár: 170.000.-!!!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest