Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• reca

csendes tag

válasz GangBAng^ #3029 üzenetére

Update:

Vettem HDMI kábelt, szépen kiviszi TV-re a képet, de csak a boot logótól kezdve. Addig üres a TV és a tab képernyője.

APX mód nem üzemel, hiába nyomom a hangerő fel+bekapcsoló gombot, be sem kapcsol rá. Emlékszem, hogy ebbe a RECOVERY-ben hangerő le+bekapcsoló és ott lehetett választani hogy download mód, vagy recovery. De semmit nem jelenít meg a tab, és így ezt sem tudom kiválasztani (erre már nem emlékszek annyira, hogy ilyenkor mit kellett nyomni a download módhoz, főleg hogy nem is használtam sose)...

Az EasyFlash meg ilyen hibát dob:
    ,,ERROR! Blob wasn't extracted! Check your .zip file in AsusUpdate folder!
    Make sure it is the original .zip that you downloaded from ASUS''

Pedig az ASUS oldaláról szedem le a ROMot:
    Eee Pad Kernel Code for Android 4.0.3 ICS OS (V9.2.1.21)

És tettem be az asusupdate mappába.

Egyéb ötlet? :F

• reca

csendes tag

válasz mgTerminator #3020 üzenetére

Még mindig csak egy nagy fekete képernyő fogad...

Pedig betölti a rendszert szépen, van hangja, fel tudom oldani a képernyőt meg vissza is tudom zárni. Mindkét esetben ad hangot. Érintésre is reagál, illetve a gombok is jól működnek. Recovery-s power off is működik, emlékezetből el tudok rá navigálni. Csak semmit sem jelenít meg. Csak annyit, hogy hardveres kikapcsolásnál/újraindításnál egy fehér csík bevillan függőlegesen, majd újraindul, de továbbra is csak a háttérvilágítás látszik..

Most hagyom egy teljes napig töltőn, ahogy írtad. Hátha...
    Ha így se fog visszajönni a kép akkor fogalmam sincs, hogy mit fogok vele csinálni. :/

• reca

csendes tag

válasz mgTerminator #3012 üzenetére

Üdvözlet Mindenkinek!

Ez a garancia megtagadásos dolog (sajnos) engem is érdekel, hogy tényleg ennyire komolyan veszik a dolgokat a szervizben??

Teljesen fekete képernyővel állok szemben, háttérvilágítás egyértelműen látszik, csak egy db pixel sem jelenik meg a képernyőn. :(

Vásároltam egy tf101-et, ami még garanciás júliusig. Egy ideig szépen ment rajta minden, de nem volt hangja. Mélyalvás után nem adott ki semmilyen hangot magából. Se játékindításra, de zenére/filmre stbre sem.
    Csak egy restart segített a dolgon. Ezt betudtam a ROM hibájának. Voltak efféle fórumbejegyzések az adott ROMoknál. Kipróbáltam egy rakatot, majd találtam egyet amivel megjavult ez a problémám. Örültem mint majom a farkának...

Egészen addig, amíg kb 1,5 napig nem nyúltam hozzá, viszont cipeltem magammal de nem volt időm rá, hogy használjam. A pihenés ideje alatt egyszer kb 10 cm magasságból ledőlt a táskámmal együtt. A tab notesz kialakítású bőr tokban volt végig tárolva, és a kis válltáskám is fogott annyit az ütésen, hogy ne legyen semmi baja. Legalábbis azt hittem, mert egy iPad3 és egy Galaxy 10.1es tab fél méter - méter magasságból kis karcolással túlélte az akkori esést hiba nélkül. Gondoltam ez a kis eldőlés meg sem kottyan ennek a tabnak . Majd elővettem másnap és teljesen elment a kép...

Ami viszont jobban aggaszt, hogy ezzel a ROMmal NFS most Wanted-ezés közben volt olyan, hogy befagyott az adott kép (félig) szétesve, de ezt a bekapcsoló gomb kétszeri megnyomásával (tehát képernyőzárral majd feloldással) tudtam korrigálni. És újra volt normális kép, a játék pedig pörgött tovább... Ezek a képernyőfagyások még a 1,5 napos kihagyás előtt történtek. Ez miatt gondolom, hogy nem csak a szalagkábel mozdult el, hanem a grafikai chipnek lehet valami gondja. De nem akarom a falra festeni az ördögöt, és csak én kapcsolom össze fejben a két dolgot (képernyőfagyások és a jelenlegi full fekete képernyő)...

Biztos vagyok benne, hogy nekiállnak ASUS szervizben a javításnak, mivel teljesen fekete a képernyő, és még van rá garancia.
    De attól parázok, hogy ha majd bekapcsolják, akkor meglátják, hogy egyedi ROM van rajta, illetve hogy (értelemszerűen) ROOTolt a készülék. És visszamenőleg a fejemhez vágnak egy vastag csekket (főleg ha vannak olyan szemetek, hogy egy szalagkábel visszacsúsztatás helyett is valami drágábbra "mutatnak rá", hogy ,,Az volt, az volt a gondja és nem gyári készülékről beszélünk azért ennyi és ennyi)...

Van rá megoldás, hogy visszaállítsam a gyári szoftvert és hogy kivegyem a ROOTot úgy, hogy semmit sem látok a képernyőn??

Vagy létezik erre a problémára egyéb megoldás? :F

Előre is köszönöm a segítségeket!!
    --
    Elnézést, hogy ilyen sokat magyarázok, csak nem szeretnék kihagyni semmilyen fontos tényezőt, ami esetleg a megoldáshoz vezetne.

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés