- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Mobil flották
- Leesett a kamionról több millió eurónyi Z Fold7
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Yettel topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- A hagyományos (nem okos-) telefonok jelene és jövője
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
gaben1117
senior tag
válasz
DessertFox #3463 üzenetére
Márpedig elhiheted, hogy lehetséges. Nem csak saját tapasztalat. Tf201 topikban elég sok ilyet olvashatsz, ha rákeresel. Töltés megy a kábellel, de géppel nem kommunikál.
@Colani: akkor sajna szinte biztos, hogy az akksi behalt a dokkolóban. Minden funkciója működik attól, de az akksit nem lehet tölteni. Ugyanez volt HPAA kollegának, nem is sokat kell itt visszaolvasnod. Asszem 9000-ért rendelt hozzá új akksit.
-
gaben1117
senior tag
Na megnéztem neked, feldugtam a gépet dokkolóba téve. Nekem a widget is jelzi, hogy mind a kettő töltődik egyszerre, illetve ha a beállításoknál bemegyek az akkumulátorba, akkor azt írja hogy "töltés" és hálózat. Azt hiszem ha a dokkoló tölti a tabot, akkor is írja, hogy töltés de akkor nem írja oda hogy hálózat. Ezt majd mindjárt letesztelem, csak töltsön egy kicsit a dokkoló.
-
gaben1117
senior tag
Ha rádugod a gépre és nem történik semmi, egyáltalán nem érzékeli, nem ad hangot, akkor nem jó a kábel. Hiába tudsz vele tölteni, de az adatátvitel nem fog menni. Az én egyik kábelem is ilyen. Mai napig azzal töltöm, de géppel nem kommunikál.
Szerezz egy másik kábelt, meglátod menni fog azonnal. Framaroot.apk nem támogatja még a tf101-et? Azt elég ha valahogy a gépre juttatod és futtatod. -
gaben1117
senior tag
válasz
lev@bps #3400 üzenetére
Megnéztem, és pont ez a baj. Ezért nem merek belevágni, mert nincs elég infóm. Az első két mondata már keresztbe is húzta a dolgot:
"Ez lehet az első teljesen automatizált eszköz, a szerzés gyökér minden ICS Asus Transformer - TF101 / TF101G / TF201 / TF300X / SL101 minden ICS firmware, beleértve a legutóbbi TF101 (G) 9.2.2.6 / 9.2.2.4 és 9.2.1.27 / 9,2 .1.25 / 9.2.1.21, TF201 9.4.2.28, 9.4.3.30 és TF300T TF300TG 9.4.4.40.
Használhatja a minden SBKv1 / SBKv2 / SBKv3 tabletta beleértve B70 / B80 / B90, mivel nem NVFlash alapul."
Nekem 4.1.1 van rajta, ahogy írtam is. És az ilyenekkel lehet téglázni.
-
gaben1117
senior tag
Sziasztok!
Bocsánat, hogy ide írok, de a tf201 topik egy kihalt szellemváros.
Nagyon hálás lennék érte, ha valaki tudna segíteni, hogyan tudnék eljutni odáig a tf201-esemmel, hogy rátegyek egy recovery-t? Gyári 4.1.1 van rajta.
Próbáltam xda-n eligazodni a témában, de össze vissza írtak ics meg jb bootloaderekről, meg nvflash és társai, ezt szabad azt nem, ez működik ez meg nem. Van már tapasztalatom a témában, sok telót rootoltam, telepítettem recoveryt, de ez nekem már túl bonyolult. Egyszerűen nem tudok/merek belevágni.
Előre is köszönöm a segítséget!
-
gaben1117
senior tag
Próbáltam keresni a google-ön, de nem találtam választ, így hozzátok fordulnék. Játékoknál használható/működik a dokkoló? Mármint például egy autós játéknál az irány nyilak?
-
gaben1117
senior tag
válasz
mgTerminator #3019 üzenetére
De nincs róla szó, hogy be kell küldenem. Hisz még meg se vettem. Csak a képen látható sérülés miatt gondolkodom, hogy megvegyem-e, mert amúgy van még rá 1 év gari. Ezért linkeltem be, hogy erre szerintetek mit mondanának.
-
-
gaben1117
senior tag
válasz
mgTerminator #3012 üzenetére
Ez komoly? Mert ennek az egyik sarkán le van kopva a festék. Ilyen miatt is megtagadhatják a garanciát?
-
gaben1117
senior tag
Hali!
Nemsokára, ha minden jól megy, lesz egy ilyen gépecském. Használtan veszem, de van még rá 1 év gyári gari. Rootolva van és custom rom fut rajta. Van olyan eshetőség, hogy ezek miatt megtagadják a garit? Mert olvastam pár eszköz esetén, hogy esetleges bootloader nyitás, vagy ilyesmi miatt bukik a gari, mert nem lehet visszaállítani.
Lehet szó a tf101 esetében ilyenről?
Előre is köszönöm a válaszokat.
-
gaben1117
senior tag
Sziasztok!
Valaki homályosítson már föl. Hogy lehetséges az, hogy a transformer a maga 3300 mAh-s akksijával szinte ugyanolyan eredményeket hoz, mint pl. a Galaxy Tab 10.1 a 7000 mAh-s akksival. Teszteket néztem, ahol folyamatos videóval vagy böngészéssel tesztelték, és egy szinten van a két tab. Plusz itt is csupa jókat olvastam.
Vagy nem csak a mAh számít? Nem értek hozzá sajna.
Új hozzászólás Aktív témák
- Macbook Air 15 Retina (2023) M2 16GB 256GB Magyar iStyle vásárlás számla, doboz + Skin 1év Garancia
- Dell Latitude 5495 Full HD IPS Ryzen 5 pro 2500u Radeon Vega Mobile Gfx i5-8350u verő Bp MPL Foxpost
- GYÁRI TÖLTŐK DELL LENOVO HP FUJITSU TOSHIBA Macbook---------- Budapest,/MPL/Foxpost
- Lenovo Ideapad L340 Gaming
- Acer Nitro V 17 AI Gamer Laptop!Ryzen 7 260/RTX5070/32gb Ram/2tb Ssd/2560x1440-165hz IPS!
- DELL Precision 5540 Workstation i7-9850H Nvidia Quadro T1000 16GB 512GB 15.6 új akksi 1év garancia
- Bomba Ár! Dell Latitude 3190 - Intel N4120 I 4GB I 64GB SSD I 11,6" HD I Cam I W11 I Garancia!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 64GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3054, 96% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX One S 512GB lemezes játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Prémium PC házak akár 20-40% kedvezménnyel eladók garanciával, számlával!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest