Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Smiro
senior tag
Ott születtem - azóta 6 másik helyre költöztem
Ezt találtam a klavira:
Ezt a tablet részre:
Látszik, hogy nem egyforma. Szerintem. Így valószínűleg a klavi aksiját buktam, mert nem azt másoltad be korábban. Félreértés ne essék, nekem volt az egyéni akcióm ahelyett, hogy kérdeztem volna előbb
-
parkasz
senior tag
Íme egy: [link]
Szvsz azért nem találtál, mert nem dokkolónak, hanem keyboardnak nevezi.
Azért nézd meg tuti ugyanaz-e az akksiAmúgy láttam hirdeted is. Szerintem jobban jársz, ha átrakod az akksit, és szerzel egyet a keyboardba is. Akkor jó ideig kitart még. Volt több tabletem is, de ez viszi a pálmát eddig
-
zezoka
őstag
Szerintem a mostani gyárinál nem nagyon kell főzött romon gondolkodni, mert elég stabil, és megbízható és gyors lett a gyári is.
Amíg egy gyári rom nem jelenik meg, vagy előbb akarod felrakni, mint más, újdonságokra vágysz, vagy kísérletező kedvű vagy, vagy ilyesmi, akkor főzött rom. Ezenkívül a főzött romokban általában a felesleges progikat ki szokták hagyni, esetleg van benne kis tuniung. Ez természetesen a sebességet növeli, de gyárival sincs vele baj.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Elektromos autók - motorok
- Miért vezet mindenki úgy, mint egy állat?
- Hamarosan megjön az ASUS házak új zászlóshajója
- Formula-1
- sziku69: Szólánc.
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Redmi Note 14 5G - jól sikerült az alapmodell
- Milyen videókártyát?
- TCL LCD és LED TV-k
- További aktív témák...
- 0 perces RYZEN laptop, eredeti Win10! FullHD IPS / 12GB DDR4 / 1TB M.2 SSD! LEGOLCSÓBB SZÁMLÁS ÁR!
- Szép Tervező Vágó Dell Precision 5560 Laptop -70% 15,6" Xeon W-11955M 64/1TB RTX A2000 4GB FHD+
- Thinkpad X230 legenda: i7 CPU, IPS kijelző, 12 GB, dupla SSD, magyar villbill, webcam, fingerprint
- MacBook White unibody eladó töltőárban
- Lenovo IdeaPad S10-2 netbook jó akkumulátorral eladó
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 13 2022 M2 8GB 256GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA, Kártyafüggetlen, CW90
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3041, 96% Akkumulátor
- Általános igazgatóhelyettes tábla üvegből eladó
- AKCIÓ! MSI B365M i5 8600 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB CM MASTERBOX Q300L Zalman 600W
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest