-
Mobilarena
iPhone 7 összefoglaló és gyakori kérdések
Új hozzászólás Aktív témák
-
-Ben-
veterán
válasz
ateszapa748 #3147 üzenetére
Nyugodtan húzd le, hangerő le+power gombbal hard reset, ezután ha iTunes-t kér, akkor DFU mód és visszatölti a szoftvert az iTunes.
Egyébként mielőtt bárminek nekiállsz, frissítsd a gépet és az iTunes -t is, ha szükséges, továbbá dugd másik USB portra a kábelt.
és ami még segíthet: Apple
-
-Ben-
veterán
válasz
ateszapa748 #3143 üzenetére
Hanyas hibakod? Amugy szerintem inkabb az iPhone szakmai topikot keresd fel
-
válasz
ateszapa748 #3009 üzenetére
Ismerős!
Az Edgeről a deep sleep gond miatt váltottam,tele lett a hócipőm,emiatt most hanyagolom az androidot,most jó nyugizni a szifonnal,de magamat ismerve egy idő után úgyis unalmas lesz ez a nagy nyugi.
Mondjuk ha legközelebb droidra váltok,akkor valószínűleg Xiaomi Mi Note 2 lesz vagy Google Pixel,de Samsung egy jó darabig nem kell,Huawei nem vonz,LG se,Sony meg totál felejtős. -
ckaresz122
tag
válasz
ateszapa748 #3009 üzenetére
Dettó. Ugyanakkor per pillanat elfogadhatatlannak tartom, hogy nem megy pl. A hivasrogzités. Munkámhoz nagyon kellene. Nincs valami ötlet erre???
Ilyenek miatt kacsingatok vissza droidra. Mindkét világnak megvannak a maga negatívumai és pozitívumai is.
-
ckaresz122
tag
válasz
ateszapa748 #3005 üzenetére
Én megértelek. Ugyanez van nálam száz éve. Amíg a pénztárca bírja, nincs evvel gond. Bagózhatnék is :-)
-
válasz
ateszapa748 #2990 üzenetére
Én is Edge-ről jöttem.
Teljesítmény:
Átlag fehasználó kb semmi különbséget nem érez,ami különbségek esetleg vannak,az jobbára az operációs rendszerek különbözőségei miatt lehetnek,azokat meg ne hasonlítgassuk össze,full más az ios és az android.Akku:
Egyértelműen az Edge a durvább.Készenlétben sok különbséget nem érzek,de az iphone ilyenkor kevésbé merül szerintem.Telefonálásban viszont csúnya köröket ver az iphonera az edge.Netezéssel/youtubeozással se túl nagy a különbség.
Ha játszol,sokat fotózol/videózol,navigálsz akkor az Edge sokkal jobban bírja,a szifon akkujába ezek nagyon beletudnak harapni.
Edge gyorstöltése nagyon hasznos.Fotós/videós képességek:
Nagyjából hasonlóan teljesítenek.Az edge kicsit élesebb képeket lő,a szifonon szebbek a színek,nem húzza túl a szoftver.Részletességben kb egál.Este az Edge kicsit jobb,kevésbé zajosodik,viszont az 1 tónusú vakuja miatt kevésbé részletesek a közeli képek,de távolra jobban "visz",mivel erősebb mint a szifoné és fehérebb sokkal.
Optikai képstabi a szifonban jobb,sokkal finomabb videókat lehet vele rögzíteni
A gyári fényképező app Edge-n jobb,van manuális mód.
Edge manuális fókuszálásnál derít,így tuti jó lesz a fókusz,szifonon ilyen a mai napig nincs,amit rohadtul nem értek.
Edge sztereóban rögzíti a hangot,szifon mono (szintén érthetetlen).Kijelző:
Amoled vs IPS,személyes preferencia kérdése kinek melyik jön be,személy szerint én mind2-t szeretem.
Amoled elképesztő színekre képes,az igazi feketék miatt a kontrasztja nagyon durva,a felbontás miatt élesebb a képe,de a QHD szerintem felesleges (ha nem VR-ozol,de ahhoz meg kevés).
IPS természetesebb,nekem kicsit kellemesebb ránézni,a közel HD felbontás nekem elég 4,7"-en.Hirtelen ennyi jutott eszembe.
Ha érdekel még valami,nyugodtan kérdezz. -
ckaresz122
tag
válasz
ateszapa748 #2990 üzenetére
Hát vegyes. A brutális ios zártság miatt sokkal kevesebb app van ami a szabadságra épít ugye. Pl nem találok hivásrögzitő appot sem ami mukodik, fizetősbe se, stb. Akksi kicsit jobb mint s7 edgenél. Felh felület, felh élmény jobb. Én több okból váltottam. Garis gondjaim is voltak a samuval. Most szervizelik majd másodszor. Kamerahiba volt meg recsegős hangszóró, poros kijelző stb. Ott még gázabb a minőségellenorzés. Vagy csak én nyultam bele.
-
Astery
senior tag
válasz
ateszapa748 #2929 üzenetére
Nem tudom, hogy azt néztétek-e, hogy nem-e esetleg azonos forrásból származnak a pattogzós készülékek. Nekem iStyle-ból való a matt fekete, megjelenés napjától használom semmilyen külső sérülése nincs és szoftveresen is tökéletes. Bluetooth párosítással akadtak gondjaim, de az kiderült, hogy user error volt.
-
-Ben-
veterán
válasz
ateszapa748 #2933 üzenetére
Ismerősnek is minden oké. (1,5 hónapos)
-
zola96
senior tag
válasz
Eddig semmilyen gate-ben szereplő betegséget nem produkál. nem is kopik semmi baja.
-
Bossi
őstag
válasz
Nekem minden oké a matt fekete i7 esetében nincs se kopás se egyéb....
Ja írtam neked privátot... -
-Ben-
veterán
válasz
ateszapa748 #2893 üzenetére
Vegyél online, így 14 napon belül elállhatsz. Szerintem, ha tüzetesen átvizsgálod és 14 napig semmi baja tok nélkül, akkor olyan nagy gond nem lehet. Nem mindegyiket érinti elvileg..
-
Mr.Silkó
veterán
válasz
ateszapa748 #2895 üzenetére
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Termékinformáció és gyakran ismételt kérdések az összefoglalóban.
- Apple Iphone 13 - 128 GB (éjjfekete) Garanciális
- Apple iPhone 12 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- új bontatlan iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 1 év garancia
- szinte új iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 3 év garancia
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Honor 400 Lite, Honor 400, Honor 400 Pro
- BESZÁMÍTÁS!Gigabyte B650M R7 7800X3D 64GB DDR5 1TB SSD RTX 3080Ti 12GB Corsair 4000D Airflow TG 750W
- AKCÓÓÓ!!! Panasonic CF-XZ6 AIO all-in-one laptop tablet 2k touch i5-7300u speciális ütésálló
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest