- Apple iPhone 13 - hízott, de jól áll neki!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Kilenc képet osztott meg idő előtt az iPhone SE-ről a Spigen
- Íme az új Android Auto!
- Samsung SmartTag2 teszt
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Új design és okosabb AI: megjött a Galaxy S25 készülékcsalád
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- One mobilszolgáltatások
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
Új hozzászólás Aktív témák
-
SoldierL
senior tag
válasz
mike710 #17901 üzenetére
Szia! Nincs téglád, nyugi!
Ennek a hibának a megoldására van a DFU-mód (Device Firmware Update), mely a szoftver betöltése előtt kapcsolódik az iTuneshoz.
Ehhez először számítógépünkön el kell indítani az iTunest, majd csatlakoztatni kell készülékünket hozzá.
Ezután egyszerre nyomjuk le a Be/Kikapcsoló- és a Home-gombot.
Kb. 10 másodperc után a Be/Kikapcsoló-gombot engedjük el, de a Home-gombot tartsuk lenyomva!
Ha jól csináltuk, az iTunes feldob egy ablakot, és már kész is vagyunk.[ Szerkesztve ]
-
zso73
veterán
válasz
mike710 #10802 üzenetére
Nekem az s2-mhöz volt gyári tok,abban is karistolodott az üveg. A zsebből belemegy a porszem,és a szövetbe ragadva szépen karcol. A nyelvészektől kérdeznem,hogy a helyesírás ellenorzőt,hogyan lehet megtanítani a telefonban. Az igekötőket rendszeresen külön írja az igétő,hiába van előtte. Meg egy kérdés. Milyen wi-fi-s IP kamera jó a telefonunkhoz? Ami persze nem túl drága.
[ Szerkesztve ]
"A mosoly olyan, mint egy ablakban felgyúló fény, amellyel a lélek jelzi, hogy a szív otthon van."
-
-
-
Blyan
félisten
válasz
mike710 #8050 üzenetére
Legtöbbször simán elsőre, de van hogy hat próbálkozás is kell hozzá.
Ha meg valami alkalmazásból akarom, akkor viszont totál szar tud lenni. elsőre ugye megjelenik a kis fülecske, na ez azonnal megy és hurrá. De aztán a fülecskével felrántani a Control Centert, na az már sokszor failed lesz nálam.
The ability to destroy a planet is insignificant next to the power of the Force.
-
-
tylerddd
veterán
-
Godfather
aktív tag
válasz
mike710 #7000 üzenetére
Gondoltam. 🙂 ha nem kerül alá por, akkor szerintem nem fogja, mivel elég puha anyagból van, és nem mozog a telefonon. Tehát a tok maga nem hiszem, hogy megkarcolja a telefont. Fém vs. műanyag.
A lényeg lényege lényegében lényegtelen,mert a dolgok stilisztikája úgy kopszerválódik,ahogy a tendencia dominál.
-
törölt tag
válasz
mike710 #6269 üzenetére
Ilyenem van, csak 10400mAh-ba. Szintugy nincs vele baj, bar en is ritkan hasznalom. Hamar rajottem, h folosleges volt megvennem, max. meloba toltenem vele, de konyhan nem sok terero van, igy ott alig merulok.. A telefon is kibirja reggeltol estig, de talan meg jol jon majd egyszer..
[ Szerkesztve ]
-
anderledani
őstag
válasz
mike710 #6187 üzenetére
Nem fog mert mint mondták egyesek, valószínűleg csak a -18 nyírta ki, mivel a hivatalos specifikációk szerint is 0 fokig bírnia kéne és neki valami 7 fokon kapcsolt ki.
iPhone 13 Pro 128GB << iPhone XS 64GB (2019.03-2021.10) << iPhone 6S 64GB (2016.02-2019.03) << Samsung Galaxy Alpha (2015.10-2016.02) << Xiaomi Mi3 64GB (2014.11-2015.10) << Sony Xperia SP (2013.11-2014.11) << LG Optimus Black (2011.12-2013.11) << Nokia 6303 << Sony Ericsson V630i << Alcatel OT757
-
TechN7ne
nagyúr
válasz
mike710 #6095 üzenetére
Minél újabb egy iPhone széria,annál gagyibb a tapintása és csúnyább a kinézete.
6s van a tulajdonomban,igazán stabil és rezzenésmentes a készülék (mint minden Apple termék),másfél hónapja használom de a fogását és a kinézetét még mindig nem szeretem.Előtte volt sima 5,5c és 5s telefonom is,sokkal tekintélyesebb és stílusosabb megjelenést produkált (kivétel a műanyag borítású 5c,viszont ő is nagyon kézre esett és kényelmes volt használni).
3D Touch az égvilágon semmit nem jelent,legalábbis számomra,nem is érdekel,nem is használom. A nagyobb kijelző és egy picivel több akkumulátor üzemidőn kívül semmi előnyét nem érzem az elődökhöz képest.
Nem játszok csak zenét hallgatok,közösségi oldalakat böngészek és kommunikációs feladatokra használom,ennyi.
-
tylerddd
veterán
válasz
mike710 #5727 üzenetére
Nem tudom, h valóban meglépik-e azt, h három ugyanolyan hardverű készülék lesz generációnként, amik elsősorban a kijelző méretében térnek el?! Veszélyben viszont nem lesz a két másik készülék, egyértelműen kellemesebb a nagyobb kijelző. Én erről a 4,7"-ről lefelé már biztosan nem váltanék, még ha lenne is ugyanilyen hardverű i6c. Hihetetlen, h mennyire ellen voltam ezeknek a nagyobb kijelzőknek, most meg épp állítottam be ismerősnek egy i5s-t és valami szörnyen abszurd élmény volt
Ha ránézek valahol egy i4s-re, akkor meg végképp sírva fakadok.
Csak egészség legyen, meg térerő!
-
-
SonyNex7
senior tag
válasz
mike710 #5525 üzenetére
Tudom ajánlani a Tv Assist vagy iPlayto appot.
4 dolgot tudnak kép,videó,zene,online média átjátszás.
Ugyanaz a fejlesztő,annyi a különbség hogy az elsőt megtudod venni külön 1€-ért(most akcióban a 4-et 3€-ért) attól függ mire van szükséged ,míg a másikért kompletten mindjárt fizetni.Amúgy videó,film átküldésére ez nem is kell mert jobb appok (amiből egy úgyis kell) pl Nplayer áttolja simán a tv-re.
Új hozzászólás Aktív témák
ma A cupertinóiak újdonsága külsőleg nem sokat változott elődjéhez képest, ám nyomásérzékeny kijelzőt, nagyobb felbontású kamerát és rendkívül erős hardvert kapott.
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Hobby elektronika
- Autós topik
- Automata kávégépek
- Sweet.tv - internetes TV
- Feltörték a PROHARDVER!-es regisztrációmat! (vagy elvesztettem a belépési emailcímet, 2FA-t)
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Civilization VI
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- Black Shark 4 PRO 5G 12GB/256GB garanciával dobozában eladó
- Apple iPhone 7 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S22 Ultra 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S21 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest