- Redmi Note 14 Pro+ 5G - a tizenhármas átka
- Mobil flották
- Megkapta az FCC engedélyeit a Galaxy A36
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy Ring - gyűrű-kúra
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Kilenc képet osztott meg idő előtt az iPhone SE-ről a Spigen
- Új design és okosabb AI: megjött a Galaxy S25 készülékcsalád
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
Új hozzászólás Aktív témák
-
asprey
tag
Sziasztok! 6s készülékemnek kezd elválni a bal sarkában a kijelző a háztol. Most vettem észre tisztogatás közben. Tokban volt és nem is figyeltem. Dec8 garanciális. Találkozott már valaki ilyen hibával? Javitják garanciában? Természetesen nagyon vigyázok rá semmi leesés és egyéb behatás. 😭
-
asprey
tag
válasz
ntomi0730 #10587 üzenetére
Sok gond volt! 1. Merült mint az őrűlt! Tőltőről lehúzva fel óra használat után 90% akksi. Ha nem nyúltam hozzá akkor is merűlt. Package disabker kellet telepiteni és szinte minden kilőni, hogy 1 napot ki birjon.
2. Nem lehetett vele telefonálni mert hálozat váltás problémái voltak. 2-3g kellet állitani hogy működjön.
3. Borzalmasan csúszos volt az egész telefon, számomra szinte használhatatlan tok nélkűl. Hát igy kb hirtelen ezek a fő okok.
Pontosan 3 hetet használtam de nagyon nem vált be! Egyépként 128gb i6s-t váltott.
Ja még csak annyi, hogy kamerába nem jobb mint az iPhone 6s hiába a dual pixel.[ Szerkesztve ]
-
asprey
tag
Üdv köztetek ujbol egy 64gb Space grey készülékkel. Volt egy 2 hetes kitérőm egy Galaxy S7 el. Hát borzalom!!! Soha többé droid és Samu!
-
asprey
tag
válasz
vatoloco26 #5873 üzenetére
S6 edge- ről váltottam és nem bántam meg. Sőtt...
-
asprey
tag
How to check if your iPhone 6s has a TSMC or Samsung A9 chip
http://www.iphonehacks.com/2015/10/how-to-check-if-your-iphone-6s-has-a-tsmc-or-samsung-a9-chip.html?utm_source=dlvr.it&utm_medium=facebook
-
asprey
tag
Sziasztok! Ma rendeltem meg a Speedshopba az i6S 64gb. Kicsit drágább mint az istyle ár de céges vásárlás lessz. Áfa mentes.😀
Viszont az iPhone UK. A tőltőn kivűl van valami külömbség? Vagy valami hátrány az EU hoz képest.
Köszönöm a válaszokat.
Új hozzászólás Aktív témák
ma A cupertinóiak újdonsága külsőleg nem sokat változott elődjéhez képest, ám nyomásérzékeny kijelzőt, nagyobb felbontású kamerát és rendkívül erős hardvert kapott.
- Túra és kirándulás topic
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Redmi Note 14 Pro+ 5G - a tizenhármas átka
- Mobil flották
- Megkapta az FCC engedélyeit a Galaxy A36
- Formula-1
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
- Óra topik
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- További aktív témák...
- Black Shark 4 PRO 5G 12GB/256GB garanciával dobozában eladó
- Apple iPhone 7 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával