- Karcsúak a Galaxy S25 Edge várható specifikációi
- Új design és okosabb AI: megjött a Galaxy S25 készülékcsalád
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Már a héten bejelentheti az Apple az új iPhone SE-t, állítja a Bloomberg
Új hozzászólás Aktív témák
-
legenda
én jóval tovább használtam - nekem is f-es volt - és lollipop alatt is kitűnő volt az akkumulátoros üzemidő, amiről tettem is be a témájában képeket - ott is olvashatod, hogy néhány embert leszámítva, akik jellemzően csak ráfrissítettek a korábbi (problémás) alapra, nem lett rosszabb lollipop üzemideje, sőt, valamivel javult, a gsmarena...stb. is kimutatta ezt; link -, a 6s nem tud annyit, részint azért is jöhetett csak szóba nálam a 6s plus.
amennyiben nem kerül beállításra kellő részletességgel az android, úgy - a korábbi hozzászólásomban írtak miatt - érthető okból pörög minden - részint feleslegesen - a háttérben, ios esetén kevesebb ilyen "hiba"lehetőség adott - bár itt is találksz olyan hozzászólást, akinek folyamatosan dolgozik valami a háttérben, csak itt nehezebb elérni -, így aki nem él kellő beállítással egyik rendszernél sem, annak főleg készenlétben lesz jobb az ios - még ha ez nem is valós különbséget adja vissza, hanem csak a rendszer alapértelmezett beállítási szerintit.Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
-
legenda
ideális esetben - lehetőség szerinti azonos feltételek esetén - a 6s azért nem éri el a note 4 szintjét akkumulátoros üzemidőben, csak a 6s plus van azon a szinten.
lehet persze úgy használni bármilyen telefont, hogy ne a valós tudás/különbség tükröződjön vissza - android esetén pláne, ahol jobban személyre kell szabni, különben minden google és gyártói folyamat fut alapban a háttérben, lehúzva az akkumulátoros üzemidőt -, de ez egy külön téma.Lalll; aki figyelmesen nézi a képet, annak néhány perc után valóban feltűnhet azon egy iphone.
[ Szerkesztve ]
Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
-
daniel909
addikt
haha tudom
kösziaz akkus tok tetszik, mert sokat spotizom, és nem akarok aggódni az akku miatt, engem nem érdekel h pupos lesz tőle a telefon
meg most a 64gb változatot fogom venni, arra fér offline muzsika is bőven. köszi a választ, remélem ma vagy holnap meg tudom venniYoTube csatornám (nem csak tech) https://www.youtube.com/channel/UCuHjE5-zXaFdto2QQaNW5HQ
-
B-L-A-C-K
titán
A csavaros megoldás rémlik, mivel tőlem eredt... De az teljesen más tészta, ott ugye ha megfelelő eszközzel meghúztad a két csavart nem járt/jár garivesztéssel mivel nem látszik semmi. Ha viszont alkohollal b@szogatod a home gombot, és belül kárt tesz benne, az már észrevehető téma.
-
MODERÁTOR
-
TheMarci
addikt
Rengeteg női ismerősöm használ 4s-t, és 5-öt, mert a többi egyszerűen nagy nekik. Nyáron pl már ezeket a telefonokat is a táskájukban viszik, mert zsebbe már nagy, vagy táska híján szimplán nem viszi magával a telefont, mert nem tudja hova tenni. Fotóznak vele, telefonálnak, imessage, erre tök fölösleges nagyobb képernyő.
Ha drágább lenne, akkor is megvennék a kisebb iPhonet, mert nekik az a méret kell.[ Szerkesztve ]
Do You Dream?
-
Lacko84
aktív tag
Köszönöm a tanácsokat,vártam 20-30 percet hogy szobahőmérsékletre melegedjen és most rádugtam töltőre és egyből be is kapcsolt. Nem merült le teljesen ugyan úgy 7%-ról indult a töltés ahogy kikapcsolt. Akkor nem kell félnem hogy besz..rt a teló?? másnál is előfordult már ilyen??
Iphone 6S - Lg 50LB650V - Lg NB300
-
törölt tag
Igy is szar meg amugy is. Parasztvakitas... Latod, tokegyforma telefonok eltero eredmenyeket hoznak. Mar irtam korabban, hogy nalam a vihargyors Nexus5 fele pontot kapott mint a gyakorlatban szinte hasznalhatatlanul lassu G3. Innentol kezdve a program eredmenyei semmit sem ernek. Adott ket telefon, az egyik atomgyors, grafikailag meg mindenhogy, a masik meg sima kepernyovaltaskor is rocog, aztan a rocogos fost nagyobb eredmennyel hozza ki. Joval nagyobbal. Vicc....
-
nederlanden
senior tag
Ne hülyéskedj,9-11ezret megér,15ezret már nem??vagy elírtad?
Nekem volt silikon és most van bőr de vmiért nekem tapadós mindkettő,így sokszor nehezen birom kivenni a zsebemből meg a gombok is nehezen nyomódnak,szóval nem a legkomfortosabb a használata bármennyire is minőségi/szép/precíz,,,igy továbbra is a Rock tokot használom amit iszonyatosan eltaláltak->
http://www.amazon.com/iPhone-Rock%C2%AE-Series-Hybrid-Protective/dp/B00NO4NYWU[ Szerkesztve ]
"nem alszik sem éjjel sem nappal,folyton gomolyog a füstje.Nemzedékeken át pusztán marad.SOHA SENKI NEM JÁR ARRA ""
-
tylerddd
veterán
Nekem Spigenből az AirSkin jönne be forma és vastagság szempontjából, de mivel nem teljesen áttetsző, így elég furcsa, fehéres beütésű lesz tőle a készülék. Van hasonló Crystal Clear színben, de az meg fényes, nem tetszik. A másik a Capsule, ennél viszont tesztek alapján a kamerakivágásnál lévő műanyag bezavar, ha vakuval fotózunk.
Én most az Apple bőrtoktól vagyok nagyon kinyúlva, nagyon adja
[ Szerkesztve ]
Csak egészség legyen, meg térerő!
-
-
legiaap
félisten
A fenyero nalam a felenel volt. Kijelzoidot meg standby-t sajna nem tudok mondani mert volt egy respring es elszallt az eredmeny. De olyan 10-12 ora kijelzo ido lehetett. Volt benne netezes, 4K-s videozas vagy 15 perc, 30-40 perc jatek, spotify meg sok messenger.
How are U today? Just kidding...I don't care!
-
Ármester
-
Ármester
-
Blyan
félisten
Én is így voltam vele, 10-15 ujjregisztrálás volt, mire elértem amit akartam. Ha odafigyelek arra hogy rakom rá az ujjam, akkor nincs vele gond, ahogy írod 10/9. De - ez az elméletem - szerintem a gomb kialakítás miatt (kiáll a gomb a szifon homorúja helyett, meg az alakja) ha csak úgy sebtiben akarja az ember feloldani (zsebből előhúzva), akkor könnyű lyukra szaladni vele.
[ Szerkesztve ]
The ability to destroy a planet is insignificant next to the power of the Force.
-
MODERÁTOR
Abból a szempontból igaza van madgie-nek, hogy ha egyébként lenne pénzed rá vagy 45 napon belül ki tudod fizetni az árat (pl. két részletben), akkor megérheti a kedvezmény miatt.
Az már más kérdés, hogy én is a te véleményeden vagyok, illetve az emberek jó része megveszi olcsóbban a kártyával, majd a kamatokkal együtt jóval többet fizet vissza.Én mondjuk, biztosan nem igényelnék emiatt ilyen kártyát, de mások vagyunk.
[ Szerkesztve ]
Xiaomi 13T
-
ZooLee
senior tag
Ahogy mondani szokták: "Attól hogy a kacsa nem tud úszni,még nem a víz a hülye."
A problémát csak ott látom, hogy a hülye kacsa ettól függetlenül feszt a vizet okolja mindig, ami kellemetlen lehet a gyártónak... De meglátjuk a jövőben, hogy az Android zárul majd, avgy az iOS nyílik, ki mit vállal be...
(#1142) KeFe: Hát ez nagyon jó... de sajnos ahhoz a 160db-hoz amit én használok pont 12db van. Az meg teljesen hidegen hagy hogy a többihez mi van
Jogos... Hát, nagyon kíváncsi lennék, hogy mit válogattál így össze
-
aprokaroka87
nagyúr
én pl csak idén 6 ismerösömnek állitottam be nyomogombos telefonra mobilinternetet
ebből 2 nyugdijjas...híreket olvas rajt,sport,időjárás ilyemi
Operaminivel megy is minden szépen
megmuttatam nekik és mostmár aktívan használlja az internet egy részét
én pl idősebbeknek inkább internetképes mobilajánlok...minthogy összefusson az okostelefonok "okos" dolgaival -
ToniSoprano
addikt
Nem tudom miért nekem válaszoltál, de szerintem is elavult technológia a BT fileküldés, én sem nagyon használtam mostanában.
Viszont a BT-n keresztüli internetmegosztás az baromi jó dolog, mert jóval kevésbé, szinte alig észrevehehetetlenül szívja az akkut és más nem látja az internetmegosztást, csak a BT-n párosított eszköz.
Én rendszeresen tabletre így a telefonról BT-n szoktam megosztani a mobilnetet pl. vonaton, vagy szabadban pl. Balatonparton. A BT 4.0-án azért elég gyors már a netmegosztás, ha jól tudom 24 Mbit/s-t és ez mobilnet megosztásra bőven elég.Ezt a BT-n keresztüli mobilnet netmegosztást pl. tabletre, tudja az Iphone? Mert ez elég hasznos dolog?
[ Szerkesztve ]
-
aprokaroka87
nagyúr
neked nincs olyan ismerösöd,akinek olyan telefonja van amiben nincs wifi?
mert wifi javarészt csak az okostelefonokban van
pár nem okost kivéve...valamelyikben még egy nyamvadt 3.6mbps hsdpa moden sincs
nekem egy csomó ismerösöm van aki még nyomogombos telefont használ
de nyilván csak én vagyok így vele -
tDr1v3r
veterán
Pár szar proli vergődése miatt státusszikmbólum lesz egy telefon? A baráti körömben alig pár embernek nincs iPhone-ja... de tudod mi a vicces? Nem köpködünk másokat, mint ahogy engem se köpködtek anno amikor Xiaomi-m volt. Lehet csak én élek jó környezetben (lolno, Somogy egyik kis s.gglyuka teljesen átlagos fiatalokkal), de én úgy gondolom hogy alapvetőleg az emberek többsége olyan mint mi és nem foglalkozik ilyen dolgokkal.
Anyways, az ilyen villogó majmokat ki kell röhögni, éreztetni kell velük hogy a társadalom szennyei. Meg mondjuk azokat is akik a buszon magyarázzák teli pofával hogy ők mennyivel külömbek mer' a szamszungot vették, vagy mert olyan OKOSOK hogy rendeltek maguknak Kínából egy telefont és aki nem tett hozzájuk hasonlóan az HÜLYE...
Igazából ezt a státumszimbólumozást és fanboykodós utálkozást is mondhatnám mint negatív példa, de pazarolt karakterek... nagyon nagy gáz van egyeseknél.
[ Szerkesztve ]
disznóvágás, nepotizmus, pálinkagőzös hedonizmus | intelhüttö (c) Tirexi, szívünkben őrzünk örökre <3
-
catroot
veterán
És most abból, hogy van pár ilyen sznob ismerősöd, mit kellene leszűrni?
Nekem pl az ilyen ecsetfejű vs. plázap.csák tükörfotózása alma logóval borzaszt el.
Viszont emellett van pár szifonos ismerősöm, kollégám aki nem villog vele (nekem pl olyan tokom van,hogy nagyon fel sem lehet ismerni benne a telefont).
A BMW sem kötsök gyártó, csak van pár majom, aki azt vesz, mert attól lesz valaki. Magyarán nem a termék a hibás, hanem a sekélyes egyén, aki azzal akar érvényesülni.
[ Szerkesztve ]
"I live in the weak and the wounded, Doc."
-
Crafter32
őstag
Pont ezek a dolgok miatt kerülik el néhányan a telefont. Használni ezek miatt nem biztos, hogy jó fényt vetít tulajdonosára. Magyarországon főleg azok vannak kevesebben akik lazán kirakták a pénzt iphone-ért és azért vettek, mert tényleg úgy gondolja jól választott. A többség menőségből veszi mindenféle anyagi háttértől mentesen és azt hiszi ettől fog most Ő tartozni a felső 10 ezerhez.
-
peti_s
addikt
Hát sajnálom hogy ismersz ilyen embereket, én szerencsére nem. Én 1 hónapja vettem meg eddigi legdrágább telefonom, 32 GB-os memóriakártyával függetlenül egy S3 Neo-t 54k-ért Ft-ra átváltva. És fura, de nem érzem magam kevesebbnek.
Pár pontban összeszedném azért az i6s-ről is a véleményem. Láttam a videót, nagyon erős, és jól fut rajta a rendszer. De vastagabb lett a készülék, és kisebb akku? Még mindig akkora mint egy S4, és azon elfér egy 5 collos kijelző, ezen csak 4,7. Milyen gáz már hogy van aki a fejlettebb 14nm-es Samsung chippel kapja, van aki a kevésbé jó 16-s TSMC-vel? Hogyan lehet majd megkülönböztetni, ja gondolom sehogy. A kijelző nem csúcskategóriás 2015ben, ahogy a kamera sem. De az iPhone hívők szerint ez a legjobb telefon ami kapható. Vicc.
Új hozzászólás Aktív témák
- Autós topik
- Karcsúak a Galaxy S25 Edge várható specifikációi
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Feltörték a PROHARDVER!-es regisztrációmat! (vagy elvesztettem a belépési emailcímet, 2FA-t)
- Honda topik
- Új design és okosabb AI: megjött a Galaxy S25 készülékcsalád
- iPhone topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Politika
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest