- Honor 90 - modellalkat
- Motorola V3i - a szükséges plusz
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- iPhone topik
- One mobilszolgáltatások
- Már a héten bejelentheti az Apple az új iPhone SE-t, állítja a Bloomberg
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Mobil flották
- Karcsúak a Galaxy S25 Edge várható specifikációi
Új hozzászólás Aktív témák
-
SonyNex7
senior tag
Sziasztok
Tönkre ment az asszony telefonja,kell valami gyorsan helyette, olcsón.
Amíg nem veszünk valami komolyabbat,addig 6s-re gondoltam,40eFt körül vannak elég korrekt darabok.
Eddig androidos volt de ezek a 30e-40eFt-os használtak nagyon gyatrák.
Megéri még egy ilyet megvenni? Hogy müködik iso13-al?
Köszi -
SonyNex7
senior tag
válasz
#51177472 #7643 üzenetére
Nem vettem észre,de ahogy írtam nem sok tapasztalatom van vele.
Dension mar meg is válaszolta amúgy.10€ a Dropboxért szerintem nagyon sok a legtöbb embernek,de ha valakinek erre van igénye.
Amúgy szerintem sokkal jobb a onedrive. Nekem jobban tetszik a menü rendszere.[ Módosította: philoxenia ]
-
SonyNex7
senior tag
Flickr add 1Tb-ot.
Pár kép erejéig használtam eddig,komolyabb tapasztalatom azért nincs vele de abszolút használható 3D touch kezelés,autoupload olyan hogy erősen nyomod az ikont feldobja a lehetőséget,majd kiválasztód mit szeretnél feltölteni és feltölti a háttérben.[ Szerkesztve ]
-
SonyNex7
senior tag
-
SonyNex7
senior tag
válasz
tylerddd #7496 üzenetére
Nagyon elbeszélünk egymás mellett. Mi ez a mind hülye duma,ilyet kiírt?
Részletesebb leírást adtam a tokról,meg az üvegről a végén direkt kiemelten hogy nem meggyőzni akarok senkit,erre nyilván így reagálsz hogy ne mondjam meg,és csak egy ötlet volt hogy folytassuk privátban azt miért szólsz már be ilyen durván szombat reggel?
Megírhatod szépen is hogy belefér a topikba.
Nem csak az arról írtam én sem,hanem van itt meg 1-2 dolog amiért a gyári nem kellene.
De ha már mosolygsz azon hogy harmad áron megoldjam jobban akkor képzeld mekkora idiótának tartom az ilyeneket akik 20e adnak egy tok+üveg kombot, azt próbálod magad meggyőzni hogy igen mert megérdemlem ,mi vagy te valami reklám szöveg?,250e telom mellé.
Bírom az ilyen agyhalottakat.
Amúgy a pécsi duma persze hogy rád vonatkozott.Más akit érdekel :megnéztem most kb 5-6 videót a cinderről.
Majdnem egyértelműen kijelenthető hogy tök ugyanaz mint az enyém Ice max 3D
A csomagolás tök ugyanaz,az üvegen a kemény műanyag lap amit leszedesz ,a kiegészítők stb
Felrakva ugyanolyan széles,szín stb .
Főleg a széleket figyeltem nem látni semmi különbséget tök ugyanaz mindkettő![ Szerkesztve ]
-
SonyNex7
senior tag
válasz
tylerddd #7496 üzenetére
Nagyon elbeszélünk egymás mellett.
Részletesebb leírást adtam a tokról,meg az üvegről a végén direkt kiemelten hogy nem meggyőzni akarok senkit,erre nyilván így reagálsz hogy ne mondjam meg.
Nem csak az arról írtam én sem,hanem van itt meg 1-2 dolog amiért a gyári nem kellene.
De ha már mosolygsz azon hogy harmad áron megoldjam jobban akkor képzeld mekkora idiótának tartom az ilyeneket akik 20e adnak egy tok+üveg kombot, azt próbálod magad meggyőzni hogy igen mert megérdemlem ,mi vagy te valami reklám szöveg?,250e telom mellé.
Bírom az ilyen agyhalottakat.
Amúgy a pécsi duma persze hogy rád vonatkozott.Más akit érdekel :megnéztem most kb 5-6 videót a cinderről.
Majdnem egyértelműen kijelenthető hogy tök ugyanaz mint az enyém Ice max 3D
A csomagolás tök ugyanaz,az üvegen a kemény műanyag lap amit leszedesz ,a kiegészítők stb
Felrakva ugyanolyan széles,szín stb .
Főleg a széleket figyeltem nem látni semmi különbséget. -
SonyNex7
senior tag
Amit elrontottatok a cinderen:
1,Szösz :nekem kiesett a kezemből félig az asztalra, felraktam,kb 20 porszem,ordítva izzadva leszed,
és nem törölni kell hanem amit adnak hozza nagyobb ragasztós fólia,na azzal szépen leszedni.
Így nekem semmi nem maradt alatta.2, levettétek.
Felrakás után 1-2 nap is lehet mire a maradék összes levegő kimegy.
Le van írva az útmutatóban. Nem hiszem hogy van különbség a két üveg között -e téren.
Nekem is maradt a jobb felső sarokba ahol az akku jel van de 2-3 óra alatt egy 4-5 alkalommal áttörőltem és eltűnt. -
SonyNex7
senior tag
válasz
tylerddd #7488 üzenetére
Meg mindig az az érzésem hogy nem olvastad el a hszemet?!
Tok:nyilván egyedi megítélés kérdése,de nem értem mi az ami nem tetszik rajta.
Konkrétan csak egy bumper mert a szilikon hátlap nem látszódik,nem érződik,nem tud karcolódni.
A gombokon rajta van jel,nagyon jó a nyomás pontjuk (jobb mint a rock volt)
Kellemesen vékony,nem csúszik mert olyan az anyaga,enyhe mattos.
Mivel a hátlapja átlátszó így a telefon nem lesz egy bazi nagy fekete tégla ,mint amikor egy gyári fekete tokot raksz rá.
5$...Ezzel szemben a gyári azon kívül ha valakinek tényleg hiányzik a bőr érzés mindenben rosszab.
Vastag,kopik,talán a fekte nem de az meg nem kellene mert egy nagy fekte téglával nem mászkálok,az árától meg agyvérzést kapni.
Azt mondod fasza most néztem bőr tok + nuglas=18-19000Ft de alsó hangon is 15-16000
Mifelénk Pécs környéke azt mondjak erre ,hülye vagy gyerek csak nem forogsz. Nem te,csak mondják.Üveg:ajánlottam, 20$, azt azt mondod meg mindig hogy Nillkin meg nuglas meg nincs csak a cinder.
Képeket is küldtem és most nehogy azon 0,2 mm akadjunk fent mert most direkt levettem a tokot róla.
Szemből nem látszik egyáltalán hogy rajta van oldalról is 15-20 cm közelről csak. Érzésre hibátlan,még a selymes tapintása is a legjobb eddig.Nem megy győzni akarok senkit.
Amit ajánlottam 7500Ft is brutális egy tetves üvegért meg egy darab szilikonért.
Na mindketten leírtuk,ne kontrazz,vagy ha mégis privátban. Ne untassuk a többieket. -
SonyNex7
senior tag
Fólia,tok vélemény és ajánlás. Akinek unalmas ugorjon.
Nuglas fólia+Rock pure series tokot használtam.
Nuglas összetört,nagyon jó volt a szélétől eltekintve,de gondoltam ki próbálom a nagyon ajánlott Nillkint.
Tegnap előtt megjött a Nillkin Cp+. Felraktam mert a csúcsszett azt hittem még két hét de tegnap megjött.
Hatalmas csalódás,nem azért mert nem ér ki a szélig meg kis hézag van,ránézésre ugyanolyan mint a nuglas,
felrakás után egy helyen nem ragadt oda rendesen,de ez kisebbik gond,az átlátszó és fekete rész között egy vékony légrés lenne körbe. Mintha kívülről a kijelzőn lenne egy fólia annak széle látszódna körbe. Na mjnd1 valószínűleg selejt.GodoSmith tok:Annyiban jobb mint a rock hogy a hangerő és bekapcs gombon rajta van a jel,a hangszóró lyukak egyesével vannak kialakítva nem egybe.Pirosat ne vegyetek mert lazac színű vagy eper, de a fekete nagyon patetnt 1500Ft.
GodoSmith Ice max 3D üveg.
Csomagolás prémium.
Abszolút levegő és por nélkül felment.
Teljesen kiér a széléig!!!
A széle:mondjuk ha a nuglas,nillkin 2,5D 0,5 magasságú hézaggal akkor ez 2,8D 0,2 hézaggal (csak szemléltetés képpen)
Teljes 3D ahol semmi nem volt a carbon keverék üvegem volt de az meg csúnya volt.
Tokkal együtt viszont annyira patetnt hogy egy laikus meg sem mondja hogy nem az eredeti üveget használod.
Nincs 1mm hézag az üveg széle és a tok között. Nem megy be kosz. Teljesen megegyező a tapintása az eredetivel.Ajandek kamera védő gyűrű van hozzá hogy a szemölcs meg nagyobb legyen.
Eredeti árát nyilván nem éri de 6e szerintem jó vétel.
Tokkal együtt 7500 ez eddig a legjobb combo.[ Szerkesztve ]
-
SonyNex7
senior tag
válasz
Ed Parker #7319 üzenetére
Olyan 0,5m van a fejemtől
Viccet félretéve mikor saját öreganyámnak 20 éve halottnak kene lennie az orvos tudomány mai állása szerint. Olyan 40 éve alkoholista,cigi/prilukki/,kávé,rák,cukor beteg,fél hasnyálmirigy hiányzik stb..
Hol hiszek már ilyen láthatatlan sugarakban.
Meg azt gondolom mindenki tudna példákat mondani mikor haverom anyja full egészségesen 40 évesen összeesett azt ennyi volt
Minden szervezet függő.
Amúgy a 7 év svájci frank játék sokkal többet elvett,meg a munkahelyi stressz stb..[ Szerkesztve ]
-
SonyNex7
senior tag
válasz
CharlieDrop #7316 üzenetére
Onnan tudja hogy el indítod az ébresztést, de szerintem tök logikus is mert ilyet akkor csinálsz ha aludni akarsz...
A mozgást figyeli nem mozogsz akkor melyen alszol.
Ha reggel 8 kor kelsz megadod neki az alap 7:30-8:00 intervallumot, de ez módosítható.
Az a lényeg hogy mindenképp felkelt ebben a tartományban.Ezen belül amikor jobban mozogsz mert akkor éberebb vagy ergo jobban fel tudsz kelni. Ha nem mozogsz akkor vagy amit az előbb írtam vagy hogy minnél hosszabb legyen az alvás ciklus.
Azért csodát ne várjunk... 1€ nem egy csilliárdos alvás labor.
Megadott időkeret között felkelt szép dallamra,a többi meg hacsak 50%-ban működik mar megéri.
Nekem megérte.[ Szerkesztve ]
-
SonyNex7
senior tag
válasz
B-L-A-C-K #7307 üzenetére
Kijelzővel lefelé teszed le,úgy hogy feléd legyen a hangszóró,mikor indítod az ébresztést ahogy lefordítod a kijelző elsőtétedik,nem lezár vagy lezárod mert akkor mikrofon nem menne,ezért kell a power bank.
A hangszóró melletti mikrofont használja.
Igazából nem kell semmi komolyra gondolni simán azt "hallgatja" mikor mozdulsz meg.
Mivel én rossz alvó vagyok 60-70%. -os könnyű dolga van,olyan hullámzó grafikonokat hozok össze hogy öröm nézni.
A beállított időn belül mindenképp felkelt.
Elképzelhető hogy kell neki egy pár nap míg adatot gyűjt és ha egyáltalán nem vagy éber akkor az előzőleg elemzett adatok alapján kelt,bár ezt csak én találtam most ki.Tibee:a csengőhangokat hogy mentetted ki?
Amennyiben túl bonyolult,akkor amik megvannak azokat rakd fel valahova légy szíves ahonnan letölthetjük.
KösziLezu20:ios alkalmazások topik de amúgy
infuse pro vagy ha amolyan mindenes kell az nplayer hatalmasat fejlődött mostanában
Az av playert is sokan dicsérik.[ Szerkesztve ]
-
SonyNex7
senior tag
válasz
FIREBLADE78 #7292 üzenetére
Sleep cycle.
Elemzi az alvást,a megadott intervallumon belül akkor kelt amikor a legéberebb vagy.
A csengőhangok nagyon kellemesek,amolyan lágyak,furcsán hangzik de olyan mintha belülről szólna.
A szundi olyan,hogy kétszer a telefon mellé csapsz.
Annyi hogy kell neki folyamatos áram, amit power bankkal oldok meg.
Ketkedve veszi meg az ember de tényleg megér egy próbát,nekem bevált. -
SonyNex7
senior tag
Igazából nem.
Annyit csinálhatsz hogy kézzel beírod a jó szót a billentyűzet beállításokban/csere szöveg és elmented.
Engedélyezed a spacel való javítást.A másik megoldás az alternatív billentyűzet pl Swiftkey de sajnos ezek közel sem hozzak azt a szintet amit az androidból megismertünk.
[ Szerkesztve ]
-
SonyNex7
senior tag
Mert ha nem szűnne meg lemerülne nagyon hamar illetve lehet egyéb biztonsági oka is.
Ez a vissza kapcsolás nálam iphone ipadon is így működöttAmúgy ha ios készülékek használd a bluetoothot net megosztásra mert sokkal tovább fogja bírni az akksi,mondjuk egy kicsivel lassabb.
Techarmor fólia:5000ért bármelyik bevált típust meghozzták volna 3-4 nap alatt Németországból vagy Angliából de ehhez a témához többet nem írok.
[ Szerkesztve ]
-
SonyNex7
senior tag
válasz
B-L-A-C-K #7208 üzenetére
Erre a telefonra többet nem szeretnék költeni,meg amúgy is
már megígértem magamnak hogy többet nem igen rendelek Kínából.
Nem nekem való ez a várakozás,szeretem kézzel fogni azt amit kifizettem,de nem 2 hónap múlva.
Tudtam hogy ilyen de mégse ...szóval értedTech fólia :Amúgy írták a véleményekbe hogy átbaszás,szóltam is hogy ezt írják,de a döntés mindenki szíve joga.
[ Szerkesztve ]
-
SonyNex7
senior tag
De messze van ez Kína ...főleg hogy a Nuglas törött...
A Nillkin Cp+ üvegre(aki jól viselkedik annak lehet felajánlom az egyiket beszer ári megvételre ,mert kettő jön) 3 hete várok a csúcs Ice Max 3D-re meg a tokokra 2 hete.
Remélem jövő heten jön valami aztán tolom a képeket én is.[ Szerkesztve ]
-
-
SonyNex7
senior tag
-
SonyNex7
senior tag
Nekem is az van,rock pure series.
Most rendeltem egy jobbat, olyan 1500Ft.
Olvasd el a 7025-ös tokra vonatkozó részét.Ed:konkrétan nem az a lényeg hogy megtellik hanem miután megtelt lassabb lesz a telefon bizonyos cikk szerint. Nem tudom most megkeresni azt hiszem az imagazinon volt.
[ Szerkesztve ]
-
SonyNex7
senior tag
Semmi gond Ed.
+1 legalább nem unatkozunk,van valami más téma is a tokon fólián kívülOlvastam erről cikket én is vagy a szifonon vagy az imagazinon,miszerint a tárhely megtellik lassul a telo,
de én nem vettem észre ebből semmit,nekem 16Gb van és tele van mindig.Mi a macera az ébresztő beállításnál?
Van 80db MP3 a telefonon akármelyiket beállítom kb 2 mozdulattal?!
Csengőhang Synciossal kb szinten két mozdulat.
Nem kell gép hozzá,előcsapoda hitelkártyát és meg veszed a storeból őket.[ Szerkesztve ]
-
SonyNex7
senior tag
Így van ehhez jb kell.
Ezért kár feltenni, nagyon sok appot akciósan 1-2 € be lehet szerezni,illetve miért várja el az ember egy fejlesztőtől hogy ingyen dolgozzon?!
Sokan nem ezért rakják fel hanem hogy feloldjanak bizonyos tiltásokat,funkciókat pl bluetooth.Ed és tylerddd ezt a lebilincselő eszme futtatást miért nem privátban folytatjátok?!
[ Szerkesztve ]
-
SonyNex7
senior tag
Nekem van egy ilyenem, csak a sima ultra hybrid.
Abszolút nem ajánlott.
Fő ok hogy nem tudsz rátenni teljes üveget (Nillkin,nuglas) mert túl magasan feljön a kijelzőre.
Másodsorban a keretet körbevevő rész túl vastag,így a fogás kényelmetlen.Vannak ajánlottak amik hasonlóak rámegy az üveg és az oldaluk is vékony,kellő védelmet nyújtanak.
Az áruk meg 500-1500 Ft nem 6000.[ Szerkesztve ]
-
SonyNex7
senior tag
-
SonyNex7
senior tag
Nekem van egy tippem.
Sokat nézelődtem,de tényleg sokat,egyetlen egyet találtam a cinderen kívül,ami a vélemények,képek,videók alapján hozza a vártat.
Az ára ennek is 10e körül van de akciósan olyan kb 6e volt de még most is 7e körül van,azt mondtam egyszer belefér.
Olyan 8-10 nap múlva fog megjönni
Ice Max 3D glass
[link]Illetve ettől a gyártótól/GodoSmith/ rendeltem még két tokot,egy pirosat hogy feldobjam a szürke fekete szint,meg egy feketét tartaléknak. Darabját olyan 1600Ft ért.
Luxury cover case
Olyasmi mint a rock pure series tokom/meg amit sokan vettek az i3c/de jobb a hangszóró kivágása,mert itt tényleg csak a lyuk van kivágva,a hangerő és bekapcs gombon rajta van a jel,illetve nincs rajta márka jelzés.
[link][ Szerkesztve ]
-
SonyNex7
senior tag
Nekem 16gb-os van,de soha többet nem lesz az.
Ha lesz pénz 64-gb vagy más telefon vagy előző széria de 16-gb soha többet nem.
Mikor a 79mb-os viber felhizik 400-500mb-ra,vagy 1-2 nem nagy játék 500mb Lara croft go 1,2gb,hitman sniper 370mb 700mb lesz,nézek hogy mi a szar van,nincs hely...akkor videók 1 perc 150-200mb 10 perc szülinapi videó 1-2 gb..plusz amit Lugosi irt.
Persze felhő nekem is van de ezekre nincs megoldás,illetve de,nagyobb tárhely.
Jól gondold meg.[ Szerkesztve ]
-
SonyNex7
senior tag
válasz
tylerddd #6312 üzenetére
Ahogy írtam ezt a hozzászólást közbe eszembe jutott hogy mindig téma hogy az ujra indítás jó mindenre,
és láss csodát ...nem igen volt meg ilyen ezért nem is gondoltam erre...köszi magamnak
Mi ketten jó kis páros vagyunk amit én nem tudok azt másik igen....[ Szerkesztve ]
-
SonyNex7
senior tag
válasz
vatoloco26 #6248 üzenetére
Rossz topik
Keresd:ios alkalmazások -
SonyNex7
senior tag
Hát azért ezzel hogy profi app a sygic vitatkoznék.
Nem megyek bele részletekbe de nagyon sokszor a hosszabb úton akar vinni,aminek az oka szerintem hogy főútvonal felé akar vinni mindig,a rövidebb,gyorsabb út beállítások sem érnek semmit.
Az biztos hogy dizájnra a legszebb viszont.
Olvasd csak el a véleményeket.
Egyébként,miután letöltötted tudod tesztelni 1 hétig utána kell csak megvenni, de nyugodtan tedd mellé az ingyenes Heret és szerintem rájössz hogy nem kell megvenned.
Amúgy sajnos a legjobb az a Google,azért sajnos mert net alapú. -
SonyNex7
senior tag
válasz
lupus_l #5769 üzenetére
Ja, majd nyilván oda nyúlkál egy értelmes/átlagos ember alkohollal a home gombhoz, hogy meg nagyobb kart tegyen akkár véletlenül,azt meg a gyári gari is ugrik ha kiderül hogy bármit próbáltál csinálni.
Egyetértek Black-el csak saját felelősségre.Olvastam amúgy a 3D üveged Black de akkor nem ez lesz az igazi.
Van a Nillkinek egy üvege ami a gyilkos kék fényt megszűri.
Erről valami vélemény?
[link] -
SonyNex7
senior tag
Ismeri valaki a caze termékeit?
Kimondottan tetszik ez a bumper fekete piros betéttel,érdekelne 1-2 vélemény. [link]
Mondjuk az ára nem éppen baráti.[ Szerkesztve ]
-
SonyNex7
senior tag
válasz
mike710 #5525 üzenetére
Tudom ajánlani a Tv Assist vagy iPlayto appot.
4 dolgot tudnak kép,videó,zene,online média átjátszás.
Ugyanaz a fejlesztő,annyi a különbség hogy az elsőt megtudod venni külön 1€-ért(most akcióban a 4-et 3€-ért) attól függ mire van szükséged ,míg a másikért kompletten mindjárt fizetni.Amúgy videó,film átküldésére ez nem is kell mert jobb appok (amiből egy úgyis kell) pl Nplayer áttolja simán a tv-re.
-
SonyNex7
senior tag
-
SonyNex7
senior tag
válasz
XFishboneHUN #5340 üzenetére
Told wifin Photosync appal felhőbe,vagy (ftpre).
A felhő asztali párját tedd a gépre,mikor bekapcsolod azonnal ott lesz a gépeden.Adatvédelem,rendszer szolgáltatások:iphone keressen kívül érdemes valamit bekapcsolva hagyni?
Van erről valami leírás melyik mit jelent? -
SonyNex7
senior tag
válasz
B-L-A-C-K #5309 üzenetére
Most próbálgatom én is de tényleg gagyi,kéne egy új alá valóban
Nuglas üvege szele letört ...nem tudom mitől,gondolom be üthettem valahova és ott ahol nem fekszik fel rendesen,lepattant egy darab.
Nem jött meg meg a 3D szélű üveged,valamit kéne rá rendeljek.Aki a cindert vette annak hogy vált be?
-
SonyNex7
senior tag
Azoknak akik még mindig kételkednek hogy megéri-e 6s-t venni?!
[link] -
SonyNex7
senior tag
válasz
Sukta 95 #5252 üzenetére
Konkrétan csak egy minimál fekete szilikon keretem látszik az egészből és mégis az egész telefon körben védve van,gyárinak hat az egész.
Nagyon kiváncsi leszek milyen jobbat tudsz,ami mindenhonnan véd és a legkisebb mértékben módosítja a telefon fizikai méretet és dizájnját. -
SonyNex7
senior tag
-
SonyNex7
senior tag
Volt a telefonon 1,3Gb zene.
Beszállok a kocsiba 30 perc hallgatás,meló 12 óra beszállok zene indít de az összes ki van törölve.
Ilyen történt mar valakivel,velem nem 1,5év ios használat alatt?!
Nem igen értem hogy lehet mert amúgy minden rendben. -
SonyNex7
senior tag
Miért ne lehetne?
Bővítesz iCloud drivot 1 euróért.
Játékok törlésénél megkérdezi hogy megtartod vagy nem,tartsd meg és így akárhányszor újrarakod meglesz mentés.
Alkalmazásokra csinálj felhasznaló nevet ne csak simán használd és akkor az adott app újra telepitésénél minden megmarad, illetve ha valamelyikbe van adat azt told fel driveba.
Kontaktok szintén felhő.
E-mail és az marad magátol ha mondjuk Gmail-es.Ami elfog veszni az az üzentek.
Lehet másnak van jobb ötlete de én így csinálnám.Bylan:erre gondoltam én is de azért hülyeség mert kábel nélkül nem megy át. Na mind1 köszi.
Feherfy:árukereső,de azért ne az utolsó legalja,noname sufni gsmet válaszd.
Ha hivatalos helyről veszed,a garancia csere eseten ujra indul,ex,mm,istyle.[ Szerkesztve ]
-
SonyNex7
senior tag
válasz
Pálin(t)ka #4729 üzenetére
Igen,úgy megy a hang a kihangosítóra.
-
SonyNex7
senior tag
válasz
CharlieDrop #4725 üzenetére
Nekem is új ,nem is értem.
-
SonyNex7
senior tag
Vissza kanyarodva a zene hallgatáshoz kocsiban van egy kérdésem.
Ugye a ios9 hozott egy olyan funkciót mikor bedugsz egy jack kábelt megjelenik a zene lejátszó,lezárt képernyőn is látszik.
Na most ha beszállok a kocsiba a zárolt képernyőn megjelenik a zene lejátszó,anélkül hogy bedugnám a kábelt.
Ez hogyan lehetséges?!Háttérbe fut valami helymeghatározás? -
SonyNex7
senior tag
válasz
B-L-A-C-K #4662 üzenetére
Félreértesz.
Biztosítást az első évben a lopás,beázás miatt másodsorban törés miatt fizetem,de a fő ok a 2. év mivel hosszabb távon lesz meg es csak 1 ev a gari,a 2. évben jön szóba a kijelző sárgulás,akksi gond az elsőben említett egyebekkel együtt. Érted ?
A legjobb megfogalmazás hogy az én nyugalmamat szolgálja ahogy Lugosi írta,hiszen egy negyed milliós készülékről beszélünk.
Olyan mint az autókon nézd meg mennyi embernek van Cascoja ,5%,meg egy lopás,vagy jégkár,vadkar ellenit sem fizet ami 10-20e/év utána meg jön a sírás ha valami gond van.40e egy kijelző csere simára 6s sokkal több lehet,és ez csak egy dolgot fedez.
Ennek tükrében nem olyan sok a biztosítás,főleg ha 2 vagy több évig használod.[ Szerkesztve ]
-
SonyNex7
senior tag
válasz
B-L-A-C-K #4657 üzenetére
A töréstől tartok kevésbé mert ez a 7000-és Alu meg az új üveg becsomagolva elég jól bírja.
Sajnos ismerősök közül soknak előfordult a kijelző besárgulás régebbi típusokon,illetve akku probléma is lehet meg lopás,pára beázás illetve én nyugodtabb vagyok.
Mikor 2 év múlva ki hozom a 7s-t valószínűleg feleségemé lesz ez egy rózsaszín tokkal,így nálunk sokáig megmarad,ha valami baja lesz addig biztosításban kicseréltetem neki egy újra. -
SonyNex7
senior tag
válasz
Somansky #4653 üzenetére
Nuglas hardverapróról. Kb tök ugyanaz mint a Nillkin 3200-ért házhoz küldik. 1-2 nap alatt.
Valaki írta hogy mennyibe kerül egy kijelző csere ennek tükrében megéri-e biztosítás?!
Szerintem nem 2 évet kell számolni biztosítási díjra mert aki megtartja 2 évre ,mint pl én,annak a második év amolyan Apple care hisz csak 1 év garancia van rá.
Használok tokot meg üveget de nem szoktam annyira vigyázni rá.[ Szerkesztve ]
-
SonyNex7
senior tag
Nekem 3 hete született meg a fiam és nem rossz ez a live photo,el lehet vele csípni aranyos mozdulatot.
Miért nem veszel fel giffeket illetve más nem tudja megnézni ?De igen Photosync app feltolja dropboxba és ott lesz belőle egy jpg és egy videó amit meg tudsz osztani.
Nyilván nem egy világ rengető dolog de nem rossz plusz extra.Universita:szóval a válsz nem. Azért köszi.
[ Szerkesztve ]
-
SonyNex7
senior tag
Nem tudom milyen filmeket nézel,de nálam 100 filmből 90-nél rendes metaadat van?!
Ha nem talál akkor próbáld meg keresni.Az Apple music tudja azt hogyha az ipadot rá kötöm egy régi hangrendszerre akkor a telefon kvázi távirányítóként szolgál?Spotifyban ez nagyon jó?
9.2 nagyon jó,még gyorsabb lett minden.
-
SonyNex7
senior tag
Ez így van.
Elsősorban azért vettem mert a közép konzolon van neki zárható rekesz,illetve pohár tartó vagy könyöklő ezeken a helyeken nem látom,zene,navigációra,vagy csak értésre használom.Baleset veszélyes is,ha lefelé nézel de így csak egy fel pillantás a kijelzőre.
Ezzel a 2000 Ft tartóval megoldottam. Egy mozdulat alatt bedobom a könyöklőbe ha zavar,és zsebben marad a telefon.Ha valakinek az az igénye
[ Szerkesztve ]
-
SonyNex7
senior tag
Kár hogy nem is látszik semmi szinte az egészből kb olyan mintha a levegőbe állna...csinálok neked egy képet majd.
Navigációt nem használsz?Akkor is van valami a műszerfalon. Így azonnal látszik az értesítés ha van valami.
Mindenki úgy oldja meg ahogy tudja,azt rakja ami tetszik.
Nekem ez volt a leggyorsabb,legolcsóbb,legkényelmesebb megoldás.
Amúgy azzal kezdtem hogy gáz,egyetértve.
Ha tud valaki jobbat pár ezer forintból gyors megoldással majd ossza meg!köszi
Addig marad ez vagy a CD írás. Az aux bement a kesztyűtartóban van ha oda teszed nem látszik semmi de akkor nem tudok számot váltani,nem látom az értesítéseket.[ Szerkesztve ]
-
SonyNex7
senior tag
Amúgy tényleg gáz, de orvosolható olcsón.
Van egy 2000 Ft-os tartó ami a szellőzőre dugható. Majdnem ilyen [link]
Ugyanebbe a típusba sogór teszteli fél éve,én 2 hete és nem esik le sehol(Pécsett a verseny utcába semAmilyen egyszerű olyan nagyszerű. Nyáron a navigáció miatt jobb mert a nap nem éri és a klíma meg hűti.
Egy mozdulat beletenni, kábelt bedugni.
Ha tönkremegy akkor veszek egy ilyet [link]
Ez fém,jobb mert van rajta kábel tartó. (amit most a szellőző rács fog ha nincs bedugva)
Ha nem megy a szellőzőre akkor műszerfalra vagy üvegre rakható milliónyi fajta van.
Most komolyan ezért rakod hátra a kabátot.....ez mi már?Nekem van annyi eszem magamtól is hogy ne írjak. -
SonyNex7
senior tag
Nem értek egyet nagyon nagy butaságot írsz.
Van egy 2010-es Ford Focusom(de nyilván nem a típus a lényeg), ebben egy díjnyertes felső kategóriás hangrendszer,teljes hangvezérléssel,bluetooth kihangositassal.
Most dobjam ki,szereljek,adapter,,pénzt áldozzak rá hogy működjön kábel nélkül?
Vettem egy jó minőségű hama kábelt rá kötöm és kész. Általában 1Gb zene van a telefonon.
Annyi így a gond hogy csak hangot tudok állítani de a
Hey Siri engedélyezve van,szólok neki mondom next dobja a következő számot,tehát kéz nélkül vezérlem az egészet.[ Szerkesztve ]
-
SonyNex7
senior tag
válasz
szőröscica #4298 üzenetére
Cinder+gyári bőr 25000Ft. ....
Ráadásul vastagabb,kopik,stb,nem látszik messziről az alma logó
Amiket ajánlottunk jó szetteket durván 5000-ből ki lehet hozni,és azt gondolom a 7000-es alumíniumnak,meg az ellenállóbb üvegnen elég is.
Az enyémet aki látta csak dicsérte. -
SonyNex7
senior tag
Valaki legyen kedves mérjen le egy ilyen Nillkin üveget ,szuper pontosan, hogy milyen széles,hosszú széltől szélig,
Köszi -
SonyNex7
senior tag
válasz
szőröscica #4284 üzenetére
Levettem én is de lehet valakinek tetszik
Bylow: Bírom az ilyen csávokat. Azt mondod fém,mondom nem,erre ráirod igen fém.
Nem az.
A fémek festve vannak amik kopnak. Ezt megkarcoltam de nem az.Akksi fejlesztés még kb 3 év...
[ Szerkesztve ]
-
SonyNex7
senior tag
A hatás kedvéért csak rátettem a Nuglas üvegre azért a buborék
Ez nem amúgy nem fém hanem valami Carbon keverék.
Az én rock pure series tokomhoz sokkal jobb mint Nuglas mert szélesebb kb 0,4mm-vel ,nuglas és a tok széle között van körbe 0,2 mm hézag,ez meg szépen kitölti. Nem megy alá/be a por.
Ilyet kene szerezni csak legyen a kerete gyári fekete.[ Szerkesztve ]
-
SonyNex7
senior tag
-
-
SonyNex7
senior tag
Az lehetett a hiba hogy gyenge a szösz leszedő.
Sajnos vettem én is mar sok olyat ami nem sokat ér.Trobi28:csak az infuse pro.
6 vagy 6s
Nem kérdés hogy 6s,ha van rá cash. Megéri meg. Sima vagy plus?Amelyik kényelemes ,nem hülyeség komolyan mondom vágd ki kemény kartonból a plus méretet ,vidd magaddal 2 napig.
16 vagy 64gb?Ha van rá keret nyilván 64 gb,mindenben a nagyobb jobb kérdezed csak a barátnőd.[ Szerkesztve ]
-
SonyNex7
senior tag
Szia
Nekem is megjött ... na de nem az...
Meg keveset teszteltem meg be kell járatni, de nagyon jó.
Piston 3-hoz képest sokkal kiegyensúlyozottabb,teltebb a mélye,tisztább,picit kényelmesebb is illetve a legjobb hogy nem egy pontból szól hanem van neki tere.
A szabályzó része meg klasszisokkal jobb azonnal érezni mit nyomsz.[ Szerkesztve ]
-
SonyNex7
senior tag
Nincs mit,nagyon várom már hogy meg jöjjön aztán írok róla pár sort.
Ezt a ringke tokot megkérdezed ezt tippeltem volna hogy nem megy rá.
Ajánlottunk 4-5 biztos típust ami teljes keretes üveggel jó.
Konkrétan az enyém úgy néz ki mintha csak egy bumper lenne rajta,ennél jobb megoldást meg nem láttam.
Add el tokot(most meg keveset buksz) és vegyél egy ajánlott szettet mert a sima üveg viszont tényleg csak a kijelző széléig ér így nagy lesz a hézag.Hát 8000-ért... jó zabos lehettél....erre rámegy az üveg?és még a töltő se....ez durva
[ Szerkesztve ]
-
SonyNex7
senior tag
Mikor én vettem power bankot rengeteg cikket,véleményt elolvastam azt szürtem le hogy az Anker ebben a csúcs. 18 hónap garancia van rájuk,márcsak ez miatt vettem ilyet és nem Kínából rendeltem.
Nem gondolom hogy a Sony jobb lenne,sőt nézd meg pl a Sony memória kártyákat meg pendriveokat nagyon durván túl árazottak.Nuglas üveg 3200 Ft-ért házhoz küldi 1-2 nap alatt,nagyon korrekt.
Durván egy hete fent van ,kiváló.
Annyi hogy ezek ugye ez is mega Nillkin is 2,5D kialakításuak oldalról nézve a köröm széle alá megy de linkelt tokokkal nem látszik ez.
Lesz idő rendelek egy 3D szélűt. (Ami volt is ,felfekvés kiváló de a kerete matt szürke volt)Baker:akciós volt a Sleep cycle azt gondoltam hülyeség most megvan ingyen,és mióta használom fizetnék is érte.
Tényleg érzi valahogy a dolgokat.[ Szerkesztve ]
-
SonyNex7
senior tag
válasz
B-L-A-C-K #3828 üzenetére
Csütörtök
Rendelnék egy I3C tokot tarcsiba. Unalmas hétköznapok miatt gondolkodom a pirosban.Mennyire lehet vad?Lugosi:még mindig Anker amazonról vagy olcsóbbért Xiaomi banggodról.
Minnél hosszabb a kábel annál nagyobb a veszteség legjobb lenne 10 cím-es tölteni.
A nagy Anker is 10e mah-ből 7500-8000 között ad le,ebből jön az hogy az 5e nem éri meg mert az meg 3300-3500 között.[ Szerkesztve ]
-
SonyNex7
senior tag
Hali
Gyári füles nekem is konkrétan 3 lépés után kiesik a fülemből(így a 6s gyáriját ki sem bontottam most botrány hogy gyárthat az Apple ilyen szart),hangzása elmegy mert ingyen van.
Mikor ezt meguntam vettem egy Piston 3-at ami hangzásilag engem kielégít(sőt konkrétan 4e banggodról ami a hang minőségért,kialakításáért,anyag használatért ajándék)de sajnos a hangerőt nem lehet állítani,illetve magák a gombok is nagyon rossz kitapitásuak.Természetesen ezt tudtam mikro vettem de azt gondoltam nem olyan nagy probléma de tévedtem. Némi kábel zaj is megfigyelhető.Fél évvel ezelőtt már nézegettem de 25000Ft-ért sokaltam meg amúgy sem adnék ennyit egy fülesért a határ olyan 10e körül van.
Aki a linket dobta annak köszimert
tegnap beújitottam egy ilyet [link]
Ex jóvoltából 13e Ft. Azt hiszem ennyit megér de ha nem van 14 napom.
Jövő héten szerdán megjön ,csütörtökön írok róla pár szót.[ Szerkesztve ]
-
SonyNex7
senior tag
válasz
Praetorianus #3718 üzenetére
Nem igazán értem amit írsz, hogy nem komfortos,meg természetes ...
Az ipad töltöje itthon van az iphonét meg bevittem meló helyre.
Mivel mindkettő villás végű így nem lehet kocsiba hasznáni ezért vettem egy szivar gyújtó adaptert. (Navigáció miatt főleg )
Power bank inkább kényelmi funkció ha használni akarsz egy eszközt mondjuk az ágyba és nem a konektor mellett gubbasztani. (most konkrétan a sleep cycle tesztelem így),de mondjuk ha utcán merül és pont a nálam van a simán töltöm veleközbe telefonálok.
Igen nagy erőfeszítésébe került ezt megoldani ....ja meg tök kényelmetlen olyan 4 másodperc alatt bedugni egy liightning véget.Kchris78: Nyilván nem tudom mi a különbség hogy min.és max. fényerő között ....privatba írtam meg a kérdezőnek ...Ha túrázni mész erős napsütésben ha akarsz valamit látni a kijelzőből max fényerő kell ,csinálsz 30 perc videót ,meg 100-200 képet ,párat esetleg tovább is küldesz ,meg 1-2 hívás meddig bírja?
Tényleg nincs létjogosultsága a power banknak ....[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
ma A cupertinóiak újdonsága külsőleg nem sokat változott elődjéhez képest, ám nyomásérzékeny kijelzőt, nagyobb felbontású kamerát és rendkívül erős hardvert kapott.
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Honor 90 - modellalkat
- S.T.A.L.K.E.R. Clear Sky
- Motorola V3i - a szükséges plusz
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Digitális Állampolgárság Program DÁP
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Napelem
- Futás, futópályák
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 5G 8/256GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Xiaomi Poco M6 8/256GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Xiaomi 12 Pro 8/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 12 Pro 5G 6/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Xiaomi Poco X7 Pro 12/512GB, Újszerű, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest