- iPhone topik
- Fotók, videók mobillal
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- OnePlus Nord 2 5G - észak-északkelet
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Melyik napszakban merül majd le az iPhone 17 Air?
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Milyen okostelefont vegyek?
Hirdetés
Köszönjük a sok biztatást, támogatást! Utolsó pillanat a féláras hirdetésfeladásra, előfizetésre!
Új hozzászólás Aktív témák
-
D4ni
őstag
Természetesen nem mondom rossznak, szimplán jobbja számítottam. Utoljára iPhone 5-nél vettem ezt észre, emlékeim szerint akkor egy S4-el vetettem össze. Viszont egy kérdés komolyabban foglalkoztat, mégpedig: ha be van kapcsolva a mobilnet valamint a helymeghatározás, mennyire merül zsebben a telefon? Főleg a plus-hoz képest. Nem szeretnék emellé még egy evezőt, édesapám nem annyira power user mint én, ezért nem is nagyon adok a szavára ebben az akksis témában
Ja, amit elfelejtettem megnézni, van 60 fps videó felvétel lehetőség? Akár külsős progival. Elég durván jó mikor az S7el veszem, és vissza nézem gépen a csodavideót, nem igazán vettem még fel ilyet.
-
d@minator
addikt
Ruppótlan?
Ez biztosan valami negatív kifejezés. Van még akinek nem tetszik. Ma visszaállítottam az eredeti állapotot és még a mozgáscsökkentést is bekapcsoltam, hogy gyors legyen az animáció de mintha visszautaztam volna a múltba. Szóval gyorsan vissza is csináltam a "B-L-A-C-K módszerrel".
-
Vasy09
őstag
Az apple ügyfélszolgálatán a hölgy azt mondta, hogy igen, magyarországi a készülék, csak annyi, hogy nem a store-ból van közvetlenül, hanem a nagykerből!
(Egyébként akitől vettem, ő is ezt mondta
)
Meglátjuk, mert annyira nem vészes a helyzet, meg már nem is zavar, hozzászoktam!
Meg a másik, hogy sajnos nem sűrűn járok Pesten, így csak ezért most nagyon nem érné meg felmennem!
-
Atikusz
senior tag
Én nem beszéltem fogyasztás generálásról vagy többletről, nyilván amit nem használok az nem fogyaszt. Én csak nem szeretem a felesleges alkalmazásokat ha szem előtt vannak (még ha mappában is), mikor tudom, hogy úgy sem használom őket. Ettől függetlenül most is itt vannak, nem zavar, de jobb lenne, ha letilthatóak lennének.
-
Bocs, félreértettem.
Amúgy a 3D Touch óta valóban újra kellett értelmezni a "hosszan nyomást". Most igazából hosszan kell érinteni törléshez/mozgatáshoz. Ha egyszerűen ráteszi az ember az ujját, beszürkül ugye az ikon és már szinte azonnal lehet is mozgatni. Esetleg "Határozott"-ra kell állítani a 3D-t, h erősebb nyomást igényeljen.
-
gergotb
tag
Köszi működik, csak brutál erősen kell nyomni, eleinte nem mertem ennyire.
Nagyon jó funkció, nem is tudtam erről.
Nagyon jó kis telefon, kellemesen csalódtam benne, pár nap alatt megszerettem
Hál Istennek ki cserélték újra, ennek már stimmel garija, előre lekérdeztem és nem volt beaktiválva, aktiválás után meg jó a gari dátum.
Másikat valahogy véletlenül beregisztrálta valaki valahol. -
Ezt is megértem.De...
Kis országunkban,ahol élek,sok a telefonos csaló.Legalábbis ezt hallani a rendőrségtől.
Van a YT-on is egy friss,melyet egy magyar úriember fel is vett,miközben át akarták verni.Ebben az esetben jól jött.
Az meg már más kérdés,hogy ki mire használja.Én speciel saját magam védelmére.De ez én vagyok.
Akkor az akció kamera is tiltott?Vagy bármilyen kamera?Ott is személyiségi jogokra lehet hivatkozni.
Van is egy törvény életben Itthon,hogy a személy beleegyezését kell kérni pl egy fotónál,akkor gondolom videónál is.Ha jól tudom.... -
RAMb0
tag
Az a gondom, hogy az SE sem teljesen kőbe vésett, tavaly is feldobták (6C, vagy mi), de nem lett belőle semmi. A 4S után jó lehet, bár az a fura, hogy megszoktam az 5" környékét, így lehet, hogy fura lenne. Bár a méretben a kezem méretét nézve jobb a 4"
Ha pedig RAM szempontból nézem, és figyelembe veszem az appok és az iOS fejlődését, azért, hosszabb távon kifizetődőbb a 2 GB, mivel sokat böngészek és van, hogy a háttérben fut pl. Spotify, index appot olvasok, a böngészőben be-benézek egy-egy oldalra és persze a Hangouts-on is megy a csevegés folyamatosan. A mostani Android-om 1 GB RAM-mal nem bírja, bár tudom, nem abból kell kiindulni, hiszen a 4S-sel ez azért elég flottul ment 512 RAM-mal is.
Ha úgy nézem, a kamera/videó képességeket is kihasználnám, mert nem mindig van nálam az Ultrazoom-os Nikonom.Szóval amíg nincs semmi fix az SE-ről, addig hiába próbálok kalkulálni vele.
(#7993): Akkor nem olvastam utána kellően.
Utána járok.
Az a gond, hogy mivel azért komoly összeget adnék most így ki, fontos az időtállóság és azért van, hogy egyszerre 3-4 tab fut nálam is a böngészőben, ami nem baj, ha szükség esetén nem tölt újra. -
spawn21
veterán
Nem tudom.
Olvastam es videót is láttam. Ami javít a dolgon az az, hogy látod amikor teszik. Gondolom ez lett a vége az FBI vitának. Ami mondjuk érdekes, viszont nem valószínű hogy pont velünk foglalkoznának. De akkor is gázIos 9.3-al a szolgáltatónál vásárolt telefonra az alma engedélyezte magának a szolgáltatónak hogy a telefonod összes tartalmát babrálhassák
-
index31
tag
Teljesítmény növekedés minden modelváltásnál van. Ez nem is kéne, hogy újdonság legyen mert ahogy a technika fejlődik úgy a cpu a gpu a ram stb.
Itt lényegében a hasznos újdonságok kéne, hogy megjelenjenek és nem a haszontalonok. Én is Apple párti vagyok de kérem attól, hogy márkapárti valaki akkor nem lehet rá negatívot csak pozitívot és bólogatni mindenre. Nem hiszem ez nem objektív.
De ha már itt a 3D Touch, akkor már legyen kevesebb hely az aksinak , a Taptic Engine miatt így Pl : a IPhone 6s Plus nem is tudja hozni azt az üzemidőt amit a IPhone 6 Plus, hiába a takarékosabb a proci.
Ez így visszalépés. De ha már 3D Touch akkor legyen már nehezebb is, az IPhone 6s Plus 192 g vs IPhone 6 Plus 172 g.
Semmi gond a 300.000 ezres telónkért többet fizetve egy kicsit jobban húzza a zsebünket.
A teljesítmény okés az nagyon jó dolog "Smooth"-abb minden, persze ha kivan használva.
Én jobban örültem volna egy hosszabb üzemidőre irányuló fejlesztének, vagy akár stereo hangszórónak vagy egy vezetéknélküli töltésnek stb. De itt a Live Photos júhúú itt a 3D touch éljen..
-
Treff
aktív tag
- én is a 2gb miatt részesítem előnyben, a többi dolog csak másodlagos volt.
- live fotót ki se próbáltam, mert lesz*rom
- 3D touch jó, bár nem életbe vágó, az appok jó részénél haszontalan funkcióval van még megtöltveamit hátránynak érzek, hogy nehezebb a 6s a 6-nál (bárki bármit mond, megérezni azt a 15gr különbséget, főleg, ha előtte 100gr-os telóhoz volt szokva, DE legalább erősebb lett a ház és az anyaga), valamint kisebb az akksija.
-
B-L-A-C-K
titán
Úgy volt megyünk, de előtte megpróbáltuk BP-et, ~5 éve jöttünk fel, asszonnyal, ő is talált melót, én is, vettünk lakást, hitelünk nincs, nem élünk nagy lábon, de nem is rosszul, szóval így nem mentünk ki. Viszont ha nem így alakul egyértelmű megyünk ki.
Ha valami ide köt akkor igen nehéz dolog kimenni, főleg ha van egy gyerek. Így már én se mennék ki, viszont ha nem kötne ide semmi, én biztos azzal kezdeném hogy kimegyek. Főleg ha nyelvet is tudsz, és van egy olyan végzettséged mint neked amivel nem mosogatással kell kezdeni.
Pl ismerek olyat is aki 120 ezerért dolgozott egy cégnél, ilyen épületekbe terveztek valamit, kiment, ugyan azzal elhelyezkedett 1,8 millió...
Persze van a másik véglet is, kimegy vakra, nem tervezi meg az egészet, elbukott 4-500 ezret ezzel és jön haza, de az ilyet nem tudom sajnálni.
Xero: A környék se mind1, ha jól rémlik te kinti kerületekben laksz, ott meg olcsóbbak az árak is.
A lakás árak szálltak el brutálisan, 2-3 éve még eladhatatlan volt minden, most meg ugyanazért 50-80% többet kérnek, és vesznek mindent mint a cukrot.
Mindenkinek aki ezt folytatni akarja szerintem menjünk át ide -> link
-
B-L-A-C-K
titán
"Kánaánban?" Jó, tudom itthon faszább élni mint kint, ez már nekem átjött pár ember megnyilvánulásán. Valóban nincs tapasztalatom mert nem élek kint, viszont akiket ismerek és kint élnek, biztos hazudnak ha eszükbe se jut visszaköltözni.
Ha valamiból rekord eladások születnek az nekem arra következtet sokan vesznek. Viszont így ezekből a számokból nem tudod adott régióban ki hogy cserélte le. -
B-L-A-C-K
titán
Ezeket az eladási adatokat szerintem nem így kell nézni. Kezdjük ott hogy akiknek van telefonja eleve nem mindig csúcskategóriást vesz mert nem érdekli, vagy sajnálja rá. Akkor ott vannak az öregek, és a 15 év alattiak gondolom ez a réteg se vesz egyből iPhone-t. Viszont az eladási adatokból lehet látni hogy kurva sokan vettek, nem hiába döntögeti mindig a rekordokat.
-
Treff
aktív tag
Igen, tudom, hogy onnan indult el.
De az biztos, hogy arányait nézve, míg itthon 10-ból 1 cserél azonnal, kint legalább 10-ből 3.
Egész egyszerűen matek az egész, az értékesítési számokat kell megnézni, meg kint járva látni, kinek mi van a kezében már rögtön az első hetekben.Megjegyzem, itthon is vannak olyan agyatlan emberek, akik egyből veszik a megjelenés utáni napon, mindegy mennyibe kerül...kell oszt jónapot, hogy f*szagyerek legyek (forrás: egyek jó haverom jól menő mobil boltot visz)
-
B-L-A-C-K
titán
Én azt állítom, és eddig is azt próbáltam mondani hogy jóval jobban megtehetik ezt mint itthon.
Gsx-rr: Akkor nem néztél mostanában árakat, ami nem olyan régen 50-60 ezer volt az most 100 ezer plusz rezsi.
Most rákerestem azért, ingatlan.com-on, ahol én lakom III. kerület 45-55nm-es panel onnan indul 100 ezer plusz rezsi...
-
index31
tag
Ez a befektetés egy nem igazán ideillő szó. Befektetünk a Bankba ami kamatozik . Egy telefon az ráfizetés és bukta. Ritkán lehet jól kijönni belőle . Semmivel nem jobb egy " S " mint a főverzió. Modelfrissítés után jön egy másik model, majd egy másik .... .De rendben mondom ugyanígy gondolkodtam én is, hogy csak az "S" mindig . Azután változott a véleményem miután a sebesség boost csak a Geekbench-ben meg az Antutuban nyerő főleg így most mindig a főverziót választom 2-évre letudva.
-
Gsx-rr
veterán
Mitol befektetes egy telefon? Nalam a befektetes azt jelenti ,hogy valami ertekallo dologba rakok penzt ami nyereseget hoz!
Pont mindketto ugyanannyit fog vesziteni az ertekebol az adott ido alatt!
Mint irtam ez nagyon Magyar felfogas! Kint a legtobb ember egybol cserel a foverziora! -
lupus_l
aktív tag
Rossz válaszra nyomtam
Én sem, viszont a mai eMag akciónak hála párom i4ről i6s-re upgrade-el -
lupus_l
aktív tag
Ezen a listán menj végig, ha párodra ruházod a készüléket.
-
buvartacsko
addikt
Egyetértek, fotózásban le van maradva. Az i5-el nagyon elégedett voltam anno, viszont ezzel ahhoz képest sem vagyok elégedett. Simán tudtam i5-el is olyan képeket lőni mint ezzel. Szóval sztem 5-höz képest se igazán van fejlődés. Nem tudom, talán az LG G4 képeit néztem múltkor, annak is baromi jó kamerája van, meg ott a lézeres fókusz is, az sem szar dolog. Illetve videóban is lehetne jobb, a többiek már régen sztereó hangot vesznek fel, amennyire tudom az iPhone nem. Kamerában mindenhol odaveri az S6. Illetve a front kamera is lehetne nagyobb látószögű, ez is jobb a Samunál.
Nem szar, de nem a legjobb most. Nem vagyok ezzel annyira elégedett sajnos.
Ezen kívűl minden más oké.
Én szerencsére sokat videózok, szóval örülök a 1080p60FPS-nek.
-
-
Muszáj lesz kihúznia
, nem szeretek kölcsönkérni dolgokat, pláne ha neked is pont szükséged lenne rá, akkor ciki a helyzet. Sosem törtem a kijelzőimet, de ez a 6-os már nagyon a bögyömben van, olyan sokszor esett már le hogy még ennyit összesen a telefonjaim nem...
A fogása nagyon csúszós...., és még csak 6 hónapos.Tényleg nem tudja valaki mi van ha ütött-kopott a teló széle és úgy viszem be garis javításra?
Ha cserélik akkor mi van a karcos ütött részével? Benyelik? -
Új hozzászólás Aktív témák
- ELADÓ Xiaomi 14T Pro DS 5G 12GB RAM / 512GB tárhely titánium szürke
- Samsung Galaxy A52s 5G 128GB 6GB RAM Dual (A528) Mobiltelefon
- Samsung Galaxy S24 Ultra 12/256gb - Karc mentes, akár beszámítással
- Samsung Galaxy S23 Ultra 12/512gb - Újszerű, akár beszámítással
- Apple iPhone 16 Pro 128gb - Szép állapot , Akku 100%, Apple garancia, akár beszámítással
- Azonnali készpénzes AMD Ryzen 1xxx 2xxx 3xxx 5xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Apple iPhone 14 Pro / Gyárifüggetlen / 128GB / 12Hó Garancia / 88% akku
- 2 TB-os Kingston NV3 M.2 SSD - 6000 MB/s olvasás
- Eredeti DELL 240W töltők (LA240PM160)
- Lenovo, Dell, HP, Panasonic Getac üzleti és ütésálló katonai laptopok + Ipad 6-13. gneráció
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest