- Január 30-tól Magyarországon is kapható a Vivo X200 Pro
- Yettel topik
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Videón a kézben tartott Xiaomi 15 Ultra, már a hónapban megjelenhet
- Google Pixel topik
- Új design és okosabb AI: megjött a Galaxy S25 készülékcsalád
- Kilenc Redmi és Poco készülék érte el támogatási idejének végét
Új hozzászólás Aktív témák
-
B-L-A-C-K
titán
válasz buvartacsko #5696 üzenetére
Karácsonykor vidéken voltam ~300km-es út 2-2,5 óra utazási idő alatt 80%-ot bekajcsizott.
-
MODERÁTOR
-
Blyan
félisten
válasz Lizardman #5689 üzenetére
Stand-by az változó, de szvsz ha csak bekapcsolod és nem nyúlsz hozzá amíg le nem merül, az olyan 6-8 nap körül lehet (Apple 10-et ír, de nyilván azt módján kell kezelni).
Ezt súlyozd azzal amit fent látsz. 25 órás üzemidőt produkáltam 8 körüli használattal.Persze kinek hogy, de egy napot azért kibír bőven. Nyilván le lehet meríteni 6 óra alatt is, de az hol van egy átlag használattól?
Reggel vettem le a töltőrőlő, 11:11 van, most 86%-on vagyok, volt benne telefon, net, fb, messenger, hangouts, Whatsapp, levelezés.[ Szerkesztve ]
The ability to destroy a planet is insignificant next to the power of the Force.
-
Lizardman
tag
Köszönöm válaszod!
Egyébként a munka azt jelenti, hogy bizonyos időközönként, ha kapok email értesítést (vagy ha nem), akkor rá kell nézzek egy platformra (főként ezért akarok IOS-t venni), és ott molyolni egy ideig.
6 óra használati idő az nem olyan rossz, bár gondolom bőven egyéne válogatja kinek mennyi. Stand-by módban (nincs buzerálva, csak 3G-re csatlakozva) mennyit bírhat a telefon?
-
Blyan
félisten
válasz Lizardman #5686 üzenetére
Nem találkoztam típushibával a topikban, ez S változat, a sima 6-os gyermekbetegségei javítva vannak. Egyelőre nem hallottam különösebb 6s specifikus hibát.
Mit jelent a munka?Nekem a hétvégén így alakult (mondjuk Wifin voltam egész nap de átlagosan is kijön a 6 óra körül használati idő):
Magánszemély... ha le tudod informálni, vagy legalább is itt a hardveraprón veszed sok pozitív nulla negatív eladótól, akkor nyilván kisebb bárminek is a kockázata.
[ Szerkesztve ]
The ability to destroy a planet is insignificant next to the power of the Force.
-
Lizardman
tag
Kedves 6S Júzerek!
Úgy alakult, hogy sok év Android, és most közel 1 év Windows mobil OP rendszer használata után szeretnék váltani IOS-re. Most azt, hogy miért, inkább nem ecsetelném, gondolom egy-pár indok rögtön nektek is felötlött a fejetekben, ahogy ezen sorokat olvassátok.
Szóval, szeretném megkérdezni, hogy akinek már relatíve hosszabb ideje van ilyen telefonja, az el tudná mondani az esetleges hibáit? Itt főleg a típushibákra gondolok (mert hisz milyen eszköznek nincs), esetleg amik gyakran előfordulnak.
Továbbá érdekelne, hogy meddig bírja az akksi? Fő szempontok között a telefon/sms/email (2-3 óra) böngészés (1-2 óra), munka (1-2 óra), messenger, meg még néhány apróság szerepel. Ezekkel együtt ki tud bírni egy napot a telefon? Többet nem is várok el tőle, de azt nem szeretném, ha nap közben már kéne enni adni neki...
A legutolsó kérdésem pedig az, hogy szerintetek érdemes lehet magánszemélytől venni ilyen telefont? Gyakran hallok ugye ezekről a letiltásos sztorikról. Csak ugye az marad ki az egészből, hogy lehetne megbizonyosodni, hogy az adott telefon letiltás mentes lesz-e a későbbiekben vagy sem.
Válaszokat előre is köszönöm!
-
madgie
titán
válasz #27813376 #5677 üzenetére
Nekem meg a Nillkin gagyi, elég éles is a széle (pedig eredeti CP+, ellenőriztem), mikor megemeltem fogpiszkálóval, hogy kiszedjek egy kis szöszt alóla, akkor a oldalából kis helyeken a fehér rész meg is sérült.
Amúgy nem tudom, mit rakjak legközelebb a 6-ra, ezek az üvegfóliák rettentő gagyin festenek rajta, a sima fólia meg ugye U alakban öleli körbe a Home gombot, amitől szintén sikítófrászt kapok
-
törölt tag
válasz B-L-A-C-K #5675 üzenetére
Huha, nekem konkrétan ez volt az eddigi legrosszabb üvegem. A Nillkinhez képest extracsúnya a maszatoktól, a széle meg olyan szinten gagyi, hogy nem is értem, hogy merik rárakni egyáltalán a D betűt. Majd figyeld meg, alámegy a piszok, a széle túllóg a kijelzőn és a túlnyúlásnál is ragadós, mindent összegyűjt. Én nagyon utáltam.
-
mike710
aktív tag
válasz anderledani #5599 üzenetére
És lehetőleg ne legyen klón vagy lopott vagy előfizetésre részletre vásárolt mert tilthatják Ezért fizettem kicsit többet és vettem én is megbiztató boltból. Vagyis még csak a rendelést adtam le.
-
Lacko84
aktív tag
Apple 4you-t ismeri valaki Debrecenbe? Jól dolgoznak? Mennyire precízek? Adott egy pókhálósra törött kijelzős Iphone 6 amin kijelzőt szeretnénk cseréltetni. Esetleg árat tudnátok mondani kb mennyi lesz?
Iphone 6S - Lg 50LB650V - Lg NB300
-
Rage47
veterán
tudtok vmi helyet ahol jo live photo háttereket lehet letölteni?
-
B-L-A-C-K
titán
Ha már így töltés felmerült, 6S-nél az is plusz pont i6-tal szemben hogyha töltőre dugod lemerült állapotban, akkor nem kell várni perceket hanem elég hamar bekapcsol.
-
Lacko84
aktív tag
Köszönöm a tanácsokat,vártam 20-30 percet hogy szobahőmérsékletre melegedjen és most rádugtam töltőre és egyből be is kapcsolt. Nem merült le teljesen ugyan úgy 7%-ról indult a töltés ahogy kikapcsolt. Akkor nem kell félnem hogy besz..rt a teló?? másnál is előfordult már ilyen??
-
legenda
válasz Lacko84 #5661 üzenetére
javaslom csak; lehetőség szerint ne sűrűn engedd kikapcsolásig lemerülni - pláne hidegben, ahol ez hamarabb be is következhet -, még akkor sem, ha a kapcsolódó elektronika védelme miatt marad kikapcsoláskor valamennyi tartalék az akkumulátorban, mert a teljes lemerülés a li-xx akkumulátor halálát jelentené.
amennyiben van rá lehetőség, úgy töltögess inkább rá sűrűbben, magasabb töltöttségi értékeknél is.Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
-
Lacko84
aktív tag
Üdv. Ma elmentem számlát fizetni és az egyik üzletben megakartam nézni valamit a 6S-emen erre paff kikapcsolt igaz csak 7%-on volt de még azzal simán bírta volna 1-2 órát! Azóta nem sikerült még bekapcsolni. Azt olvastam hogy a hideg miatt más is járt így de ez tényleg attól lehetett? Kell vele valamit csinálni ,mert most hazaértem?!
-
Blyan
félisten
Egyebek mellett pl az is a bajom, hogy a fotózáskor a LED-es fókuszsegítő segédfény csak vakus beállításokkal megy. Aztan low light esetén hajlamos a fókusz besülni. Mellémegy, nem tud fókuszálni.
-
legenda
a 6s plus esetén nagyobb javulást hozott - az elődhöz képest is - valamiért maga a kamera modul; link, mint a 6 - 6s viszonylatban.
nekem az ois is számított, amikor a 6s plus mellett döntöttem, azt viszont ettől függetlenül sem értem, hogy a sima 6s-be miért nem fért bele, szerintem annál is nyomott volna a latban.Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
-
veterán
válasz kicsisean #5654 üzenetére
Ismerek nem 1 olyan embert aki irtózat pénzekért rakott magának össze gamer pc-t,de játékért és oprendszerért egy fillért nem hajlandó áldozni.A legtöbb ember magáért a hardverért sokszor többet hajlandó áldozni (legyen az pc,teló,vagy akármi),mint a hozzá kapcsolódó plusz dolgokért.
Lásd mennyi embernek van okostelefonja feltöltőkártyával net nélkül.A "net nélkülön" van hangsúly,mielőtt valaki megkövezne![ Szerkesztve ]
-
kicsisean
tag
Az azért elég elgondolkodtató, hogy megvesz valaki egy 250 ezres telefont, de amint valami költséggel kapcsolatos infó jelenik meg a telón (mint fentebb az iMessage tájékoztató) akkor az illető már kapkodja is a fejét jobbra balra, hogy: Uhhh, mit kell fizetni már.
-
veterán
A 4K videózást leszámítva igazából semmivel se jobb a kamerája mint az i6-nak.
Persze ettől még nem rossz a produkciója,átlag felhasználásra tökéletes,nyomtatásra is tökéletes a képminősége.Amúgy meg a legtöbben facbukra és instára tolják fel a képeiket,szóval...
Ha kamera alapján választottam volna telót,akkor valószínűleg S6Edge+ lett volna,csak ugyebár nem akartam megint droidot,főleg nem Samsungot.
Ha komolyabb képminőségre vágynék egyszer,akkor tuti hogy nem más mobil felé nézelődnék,nagy különbség úgysincs köztük,akkor inkább vennék valami komolyabb MILC-et. -
tylerddd
veterán
Igen,sőt, miután rátetted lehet kicsit csúsztatni a kijelzőn, h jól beállítsd a home-hoz és a hangszóróhoz. Ha ez megvan, akkor nyomd meg a közepét, h rácuppanjon!
@ asprey Köszi!
Kamera: szerintem videóban, főleg jó fényviszonynál büntet, 1080/60fps-sel veszek. Az ilyen 50-60k-s kommersz kamerák szintjét simán hozza, sőt. Rengetegen dicsérik, akik már látták a felvételeimet.
Fotó része nekem nagyon megfelel, avatott kezekben komoly dolgokat ki lehet belőle hozni és jó fénynél amatőröknek is remek. Szelfit én nem csinálok ugyan, de próbáltam és az előlapi is jó lett, a kijelző villanása, ha hülyeségnek is hangzik, jól jön szerintem bizonyos esetekben.
[ Szerkesztve ]
Csak egészség legyen, meg térerő!
-
Horovic
aktív tag
Sziasztok!
Syncios programba milyen verziószámú a legújabb. Esetleg linkelnétek nekem honnan tudnàm letölteni az újat. Nem vagyok egy pc guru, Nektek biztos egyszerű ami nekem bonyolult. Bocs a láma kérés miatt. Köszönöm! -
Blyan
félisten
Én az egész 6S széria képeitől úgy egészében nem vagyok elájulva. Nagyobb javulást vártam - sőt, a nappali i6 képek jobban tetszenek pl.
A videózás lehet jó, egy max két tucat videót rögzítettem az elmúlt 4-5 évben, szóval az nem érint.[ Szerkesztve ]
-
RazoR
veterán
A Nuglas üvegfóliát vissza lehet szedni úgy hogy ne sérüljön? Alatta maradt egy-két szösz....
-
felsál
tag
válasz haarmaan #5640 üzenetére
Nekem Pana Lumix LX7 fotóaparátom van a 6s Plus mellett, ami kb. fele annyiba kerül, mint a te sony géped, de olyan különlegesen jó tulajdonságokkal rendelkezik, h nem jutna eszembe eladni. Biztos nem véletlen, h ilyen kaliberű géped van, egy telefontól ne várj még hasonlót se. Persze kategóriájában nincs gond, talán kiemelkedő.
[ Szerkesztve ]
-
MODERÁTOR
válasz haarmaan #5640 üzenetére
Én egy ideje próbálgatom a 6s Plus fényképező lehetőségeit, és úgy általában nem voltam tőle elájulva (nem rossz, csak az elvárásaim, vagy inkább az elképzeléseim voltak magasabbak). Amin viszont meglepődtem, hogy mennyit fejlődött rossz fényviszonyok között a kamera, ennél viszont kevesebbet vártam.
-
haarmaan
tag
Sziasztok.
A youtubeon és a Vimeon nézegettem FullHD és 4K videókat, amiket 6s vagy 6s+ al készítetek, valamint rengeteg fényképet leszedtem.
Ezek után nagyon elgondolkodtam, hogy eladom a csúcskompakt gépem (SONY RX100M3) és az Androidos telefonom. A kettő árából veszek egy 128GB-os 6S Plus-t. Tudom, hogy a két gép nem egy kategória fotózás és videózás terén (6S+ vs. RX100M). De az én fotózási és videózási szokásaimnak (95%-ban nagylátón készítem a videókat fényképeket, 80-90%-ban jó fényviszonyok közt) megfelel egy iphone 6s is, mert jó fényviszonyoknál a különbség nem olyan nagy a két gép közt. Rossz fényviszonyok közt már bőven előjön az RX100M3 előnye (de a 6s se készít használhatatlan videókat képeket). Viszont így lesz egy olyan telefonom, ami 90%-ban kiváltja a fényképezőgépem, és mindig nálam van.Valamint Andoridon már nagyon elegem van az állandó frissítési gondokból. Kijön az aktuális telefonomra az éppen aktuális Andorid verzió vagy nem. Ha mégis kijön a telefon gyártója által módosított aktuális android verzió, akkor is többnyire hemzseg a hibáktól. Ráadásul ez a gyártóknál igen csak el is húzódik.
Tehát a kérdésem hogy van itt valaki, aki komolyabban használja az iphone 6S-t videózásra és fényképezésre, mik a tapasztalatai?
Van olyan oldal ahonnan iphone 6S által készített nyers video fájlokat és képeket lehet letölteni?A vimeoról szedtem le iphone 6s-el készült videókat, de ezek már mind újrakonvertált szerkesztett videók.
Előre is kösz a segítséget
-
anderledani
őstag
Meg a 6-6S-nél teljesítményben is nagyobb ugrás volt mint az 5S-6 esetében. Szóval tényleg jó esély van rá.
iPhone 13 Pro 128GB << iPhone XS 64GB (2019.03-2021.10) << iPhone 6S 64GB (2016.02-2019.03) << Samsung Galaxy Alpha (2015.10-2016.02) << Xiaomi Mi3 64GB (2014.11-2015.10) << Sony Xperia SP (2013.11-2014.11) << LG Optimus Black (2011.12-2013.11) << Nokia 6303 << Sony Ericsson V630i << Alcatel OT757
-
MODERÁTOR
válasz buvartacsko #5625 üzenetére
Remélem amúgy, hogy ez a széria is legalább úgy bírja majd. Erre talán meg is van az esélyünk, a ram duplázás miatt.
-
MarKoo
addikt
válasz anderledani #5635 üzenetére
Igen, nekem most 3 napig sorozatosan kikapcsolt 10-15%-nál amikor Bükkszentkereszten jártam.
Elég idegesítő volt, az előző telefonok sose csinálták még..https://tabla.hu/ - Minden ami tábla.
-
mr.tamasbiro
őstag
válasz anderledani #5635 üzenetére
Bumper vagy nem bumper. Különbség a tok és ez között?
[ Szerkesztve ]
-
anderledani
őstag
Egy barátom mondta, hogy neki a 6S-e -6-10 fokban úgy érzékeli mintha lemerült volna és kikapcsol, ezt más is tapasztalta?
iPhone 13 Pro 128GB << iPhone XS 64GB (2019.03-2021.10) << iPhone 6S 64GB (2016.02-2019.03) << Samsung Galaxy Alpha (2015.10-2016.02) << Xiaomi Mi3 64GB (2014.11-2015.10) << Sony Xperia SP (2013.11-2014.11) << LG Optimus Black (2011.12-2013.11) << Nokia 6303 << Sony Ericsson V630i << Alcatel OT757
-
SonyNex7
senior tag
Ismeri valaki a caze termékeit?
Kimondottan tetszik ez a bumper fekete piros betéttel,érdekelne 1-2 vélemény. [link]
Mondjuk az ára nem éppen baráti.[ Szerkesztve ]
-
Rage47
veterán
hidegben kint lassabb a kijelző. mióta mínusz van azóta vettem észre. szellemképes mikor pl görgetem a böngészőben az oldalt. másnál is?
-
mr.tamasbiro
őstag
válasz Viktor0610 #5628 üzenetére
Nem csak eddig itt nem voltam bejelentkezve de a gyerek ezt megoldotta.
Ez után sem akarok az icloudba bejelentkezve lenni. Az iPhone keresés ment akkor is.[ Szerkesztve ]
-
Blyan
félisten
válasz buvartacsko #5625 üzenetére
Megjelenéskor kb olyan gyors volt használatra mint a 6S most. Nyilván nem elvárható ez mára es oké nőtt az oprendszer igénye. De éppen ezért nem kell erőltetni rá frissítést es kész.
Amúgy napokban láttam egy 4 vs 4s összevetést. Az előbbin 6.x volt az utóbbin 9.x ennek ellenére az i4 folyamatosabb es jóval responsive érzést keltett. [link]
Pedig en használtam anno i4-et es 4S-t is 6.x alatt, nyilván mondanom sem kell hogy az utóbbi volt sokkal gyorsabb.
.sorry, véletlenül püben ment válasz helyett
[ Szerkesztve ]
-
h1mpi
félisten
-
MODERÁTOR
-
mr.tamasbiro
őstag
Innen ki lehet lépni és ha igen hogyan mert nem jövök rá.
-
buvartacsko
addikt
-
MODERÁTOR
válasz buvartacsko #5609 üzenetére
Igen ebben valószínűleg igazad van, hogy ha a tárcsázó kikerül a memóriából akkor lassabban indul el.
Hozzá kell tennem se a videó készítésekor nem figyeltem erre, se az általános használat során nem tűnt fel a dolog (a telefont általában hívásra, e-mailre, naptárra és böngészésre használom a mindennapokban). Igaz az i4s egy ideje már inkább használaton kívüli, csak fel szoktam tenni töltőre.
Na mindegy, nekem legalábbis tanulságos volt a dolog, én azt szűrtem le belőle, hogy arra és ahogy én használnám, az i4s a jelenlegi rendszerrel még mindig használható lenne.H1mpi: szerintem is, bár nem vagyok egy tesztelésben járatos valaki, ez ki is derült abból, hogy egy valós szituációra gondoltam én is, amikor kipróbáltam.
Csaszi72: több alkalommal is aktiváltam már iPhone-t, de nem tűnt fel, hogy fizetős SMS küldés történt volna, szerintem ezen ne aggódj.
[ Szerkesztve ]
-
Lall
veterán
válasz Viktor0610 #5618 üzenetére
Ok. Ha nincs mobilnet vagy WiFi, nincs iMessage.
Ide figyelj bájgúnár! Felőlem bájologhatsz akár a fákkal is, de mégis minek nézel te engem légypapírnak, hogy így tapadsz rám?
-
csaszi72
senior tag
Úgy tettem :-D
RED-esként nem tom mit volna ...juk számlázni még rá Egy társadalom civilizáltságának mértékét a rabokon lehet lemérni.(Dosztojevszkij)
-
MODERÁTOR
-
lezu20
tag
Akkor inkább nem rakom fel. Ez a Safari nekem idáig a legjobb böngésző amit eddig használtam. Köszi azért.
-
felsál
tag
Hello Mindenki!
Új iPad-re előző iPad-ről visszállítottam a mentést. Egyedül a iBook-ot nem értem, mert nem teszi vissza. De amikor először beléptem az app-ba akkor ott voltak szépen a dolgok (általam felrakott PDF-ek) kb. 2 pillanatig aztán eltűntek. Utána csak a megvásárolt, illetve letöltött könyveket mutatja.
Esetleg van vmi beállítás erre? -
lezu20
tag
HeY! Létezik olyan program Safari alatt mint anno droidon volt hogy megnyitottal egy adot angol tartalmú weboldalt és nagyabbol leforditotta? Köszi
fontos lenne
Sőt nem is kellet program mert rögtön fordította.[ Szerkesztve ]
-
buvartacsko
addikt
A fel giga ram miatt ha használod életszerűen a telefont, elindítasz egy böngészőt, kicsit jatszol, egyebek és a tarcsazo valszeg kiszorul a keretből es ujra kell tölteni mire hasznalnad, szóval valószínű hogy a mindennapi használat során neha tényleg kell várni 3-4 másodpercet es nem a videón látott instant sebességgel indul. Ezt nem bántásból mondom.
-
MODERÁTOR
válasz buvartacsko #5606 üzenetére
Ezt nem értem pontosan. Multitaszkban lőjem ki előtte a futó appot ha esetleg futna és indítsam újra (magát az appot)?
Bár ha belegondolok, hogy ennek mennyi köze lesz a való felhasználáshoz? :S Lévén hogy a való életben nem lövöm ki az appokat amiket mondjuk rendszeresen használok, csak azért hogy szivassam magam, hogy úgy hátha lassabban indulnak el. Egyébként nem is tudom, hogy mikor volt indítva utoljára azon a telefonon a tárcsázó, lévén hogy amint látod is, nincs benne SIM. -
B-L-A-C-K
titán
válasz anderledani #5604 üzenetére
Azt se tudom hol találtad azt, de nem kell. Más nincs, vagyis azokat gondolom tudod hogy ne noname embertől vedd, meg ha szolgáltatósan veszel esetleg tilthatják, szóval csak megbízhatót embertől ilyet. Meg ilyenekre is érdemes odafigyelni, hogy ha függetlent veszel akkor magyarországi hivatalos forrásból legyen a telefon számlával (ezt értem az alatt hogy pl apple boltba vették, vagy edigitál, media markt-ba, mert ezek mind hivatalos viszont eladók, nem úgy mint pl egy sufni gsm vagy külföldről behozott készülékek). Így annyi előnye van hogy ha elromlik újra indul a garancia, ami nem hivatalos formában van azokra meg marad a régi, ha 3 hónapnál kevesebb van rá és úgy gariztatod meg kapsz +3 hónap kiegészítést rá, de nem indul újra.
-
anderledani
őstag
válasz B-L-A-C-K #5603 üzenetére
és amiről a képet küldtem, azt nem is kell megcsinálnia?
Más teendő nincs?iPhone 13 Pro 128GB << iPhone XS 64GB (2019.03-2021.10) << iPhone 6S 64GB (2016.02-2019.03) << Samsung Galaxy Alpha (2015.10-2016.02) << Xiaomi Mi3 64GB (2014.11-2015.10) << Sony Xperia SP (2013.11-2014.11) << LG Optimus Black (2011.12-2013.11) << Nokia 6303 << Sony Ericsson V630i << Alcatel OT757
-
B-L-A-C-K
titán
válasz anderledani #5602 üzenetére
Nem. Telefonon belül: Beállítások -> iCloud -> iPhone keresés -> ki, majd utána mehet a teljes visszaállítás. De ezt csak akkor kell ha használtan veszed, meg gondolom az eladó tisztában van vele, de jó azért előtte megnézni.
-
anderledani
őstag
válasz B-L-A-C-K #5600 üzenetére
tehát ezt kell megcsinálnia?:
Új hozzászólás Aktív témák
- OLED TV topic
- Xiaomi AX3600 WiFi 6 AIoT Router
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Xbox Series X|S
- Kingdom Come: Deliverance II teszt
- Nők, nőügyek (18+)
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- PlayStation 4
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Január 30-tól Magyarországon is kapható a Vivo X200 Pro
- További aktív témák...