- Akciófigyelő: Februári Honor ajánlatok
- Új design és okosabb AI: megjött a Galaxy S25 készülékcsalád
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Huawei Watch D2 - nyomás utána!
- Leradírozza az S26 Ultra a szelfikamerát?
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S24+ - a személyi asszisztens
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- USB, C típusú/Type C headset
Új hozzászólás Aktív témák
-
FIREBLADE78
addikt
-
Pőze
aktív tag
válasz NavySeal #17538 üzenetére
Farmerben is teljesen jó. Nekem a 6S előtt is ekkora telefonjaim voltak lehet csak azért ment könnyen az átállás. Szerintem a méret miatt ne izgulj. Kamera és az akksi sokkal jobb a többin nem igazán érzek változást (még). Nyilván kell egy kis idő mire a fejlesztők elkezdik kihasználni az új processzor előnyeit .Másik pedig, hogy ez hosszú ideig támogatva lesz szóval egy jó darabig nem kell cserélni.
[ Szerkesztve ]
-
talamasca
senior tag
válasz NavySeal #17482 üzenetére
Jogosan. Nem kényelmes. De sajnos az Apple szinte kényszeríti a vásárlót, hogy a nagyobbat vegye.
A 7 szinte visszalépés volt csak, a 8 meg egy kicsit előre. Viszont én úgy fogtam fel, hogy a kávaaránytól, FaceID-től eltekintve ugyanazt kapjuk, mint az X esetén, csak kb. 80e Ft-tal olcsóbban.“Black as midnight on a moonless night.”
-
lupus_l
aktív tag
válasz NavySeal #11859 üzenetére
Másik port,kábel vagy másik gép nem segít?
Legutóbb nálam az Apple Mobile Device USB Driver manuális frissítése rész segített. -
lupus_l
aktív tag
válasz NavySeal #11842 üzenetére
Frissítsd az iTunes-t itunes.com -ról, nyomj egy újraindítást és utána fel fogja ismerni.
-
csenor
senior tag
válasz NavySeal #7149 üzenetére
Sajna a fórumtársank nincs raktáron Nuglas fóliája.
Találtam egy Tech Armour fóliát amazonon ami jónak tűnik. -
Blyan
félisten
válasz NavySeal #5747 üzenetére
Azért az i5 és az i6 között jócskán van méret különbség a kijelzőn kívül is méghozzá jókora és akkor most nem léptem ki az Apple világán kívülre, mitöbb még 5"-ig sem mentünk el.
Ahol az i6 felső ikonjai vannak, ott már az i5 maga véget is ért. Ami azért jelentős.[ Szerkesztve ]
The ability to destroy a planet is insignificant next to the power of the Force.
-
ToniSoprano
addikt
válasz NavySeal #5409 üzenetére
Valaki panaszkodott itt a forumon, hogy a Waze leszívja a 3 GBos adatforgalmát, ami eléggé idióta dolog, az IOS Waze miért nem használ a offline térképet? Vagy ezt meg lehet oldani valahogy?
A Waze forgalmi infok csak nagyon minimális adatforgalmat generálnak, a nagy adatforgalom a térképek folyamatos online letöltése miatt van, ami tök felesleges dolog.
-
szőröscica
addikt
válasz NavySeal #4508 üzenetére
Szintúgy, minden reggel és este ezzel járok Pesten. Oké, hogy tudom az útvonalakat, amiken visz, de azt a kristálygömböm nem fogja megmondani, hogy az M3 bevezetőre forduljak vagy a Váci úton jöjjek és azt sem, hogy ezekről hol térjek le annak érdekében, hogy elkerüljem a dugót. Ellenben a Waze igen.
-
bylow
senior tag
válasz NavySeal #3409 üzenetére
Én próbálnék majd olyat szűrni, hogy a hátlap ne műanyag legyen, vaygis ne "fényes-csúszós".
Most amit gyors vettem rá én is 2napos korába 1 ócót, az ilyen , és ha kkcsit vizes, vagy izzadt a kezem akkor nem jó fogás.Asszonynak volt még a Ray-en átlátszó ócó szilikon, az meg be sárgolt mint állat.
Ezek a 4-8000ft kategória, márkás szilikonok is sárgulnak, vagy ezek nem csúnyulnak el?ByLow #
-
bylow
senior tag
válasz NavySeal #3326 üzenetére
Szerintem nincs rá lehetőség
Sok ilyen aprósággal találkoztam már ami 'droidnál megszokott volt, és használható is... itt meg nincs
Fentebb írtam a kamerával kapcsolatban is...
Néha van olyan érzésem is, hogy vissza lépés volt erre cserélni, de reméllem be bizonyítja az ellenkezőétByLow #
-
tylerddd
veterán
válasz NavySeal #3190 üzenetére
Nekem az i6s már a harmadik iOS készülékem, az S-szériákra megyek rá, nagyon bevált. Előtte próbálkoztam mindennel. Anno egy Lumia 800 volt. A kezdeti lelkesedés után megtörtem. Ehhez még jött az, h az első olyan készülékem volt, ami egy az egyben megadta magát és cserélni kellett garanciában.
Most rokonok, ismerősök vettek jó páran 535-öt és 640-et, szolgáltatónál beszélték rájuk, a Nokia neve felcsendült és ugye nekik az korábban bevált hagyományos telefon szintjén. Ezeket állítgatom be, de még mindig nagyon sok helyen átláthatatlannak tűnik ezekkel az egybelógó oldalakkal, értesítések vagy jönnek vagy nem és pl. már a régi telóról átmásolni a számokat sem volt egyszerű, pedig elvileg a régi is támogatta ezt a fajta szinkront és a Lumiában is volt adatmásoló vagy mi, de többször megszakadt a kapcsolat a másoláskor. 3. nekifutásra tolta át az összeset.
Hardverben tetszenek a Windows-os készülékek, de magával a mobil rendszerrel nem tudok azonosulni. Kíváncsi leszek, h a Win10-es készülékeknek ez az "asztali gépként" való használata milyen lesz majd. Azt egy nagyon jó ötletnek tartom.
[ Szerkesztve ]
Csak egészség legyen, meg térerő!
-
MODERÁTOR
-
MODERÁTOR
-
B-L-A-C-K
titán
válasz NavySeal #2775 üzenetére
Milyen tapasztalatokra vagy kíváncsi? Ha veszel egy T-s telefont ugyan úgy tudod használni mint egy független telefont csak ugye kizárólag T-s simmel. Garanciáztatni is pl bármelyik hivatalos Apple szervizbe leadhatod, nem kell menni a T-hez (persze lehet vinni oda is de több idő). Ha nagy előfizetésed van/lesz meg jó áron is megveheted.
Ra's al GHul: Ki lehet kerülni a bankkártya regisztrálást egy kis trükkel. Ha regelsz új ID-t akkor...Lépj ki a régiből, menj be App Store-ba, rámész egy ingyenes alkalmazásra, ott megkérdezi hogy meglévő ID-vel vagy új regisztrációt akarsz, utóbbira mész, és ilyenkor ki lehet hagyni a bankkártyát.
Vírus írtó meg nem kell, olyan "vírus" szokott rájönne ha pl megnyitsz egy oldalt, akkor felugorhat hogy megfertőződött a telefon vagy ilyesmi, de az valójában egy kamu reklám, ami az adott oldalról átirányított oda, és nem kell vele foglalkozni.
[ Szerkesztve ]
-
tylerddd
veterán
válasz NavySeal #2632 üzenetére
vCard formátumban fogad kontaktokat az icloud.com-on, tehát gmail-es és microsoftos kontaktlistát is tudsz exportálni, majd importálni. Az említett két esetben ha a telefonon beállítod a fiókokat, akkor tudja onnan olvasni őket, de én az exp-imp megoldást javaslom és csak az icloud használatát.
.csv-t is át lehet konvertálni vCard-ba és megint működik a dolog, ha más rendszerű telefonod lenne. A legtöbb "nem okos" szerintem abban tudja kimenteni fájlba.
Csak egészség legyen, meg térerő!
Új hozzászólás Aktív témák
- AliExpress tapasztalatok
- EA Sports WRC '23
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Robotporszívók
- BestBuy topik
- Akciófigyelő: Februári Honor ajánlatok
- Új design és okosabb AI: megjött a Galaxy S25 készülékcsalád
- A nagy Szóda, Szódakészítés topic - legyen egy kis fröccs is! :-)
- Nők, nőügyek (18+)
- Jogász topic
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest