Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • haarmaan

    tag

    Sziasztok.
    A youtubeon és a Vimeon nézegettem FullHD és 4K videókat, amiket 6s vagy 6s+ al készítetek, valamint rengeteg fényképet leszedtem.
    Ezek után nagyon elgondolkodtam, hogy eladom a csúcskompakt gépem (SONY RX100M3) és az Androidos telefonom. A kettő árából veszek egy 128GB-os 6S Plus-t. Tudom, hogy a két gép nem egy kategória fotózás és videózás terén (6S+ vs. RX100M). De az én fotózási és videózási szokásaimnak (95%-ban nagylátón készítem a videókat fényképeket, 80-90%-ban jó fényviszonyok közt) megfelel egy iphone 6s is, mert jó fényviszonyoknál a különbség nem olyan nagy a két gép közt. Rossz fényviszonyok közt már bőven előjön az RX100M3 előnye (de a 6s se készít használhatatlan videókat képeket). Viszont így lesz egy olyan telefonom, ami 90%-ban kiváltja a fényképezőgépem, és mindig nálam van.

    Valamint Andoridon már nagyon elegem van az állandó frissítési gondokból. Kijön az aktuális telefonomra az éppen aktuális Andorid verzió vagy nem. Ha mégis kijön a telefon gyártója által módosított aktuális android verzió, akkor is többnyire hemzseg a hibáktól. Ráadásul ez a gyártóknál igen csak el is húzódik.

    Tehát a kérdésem hogy van itt valaki, aki komolyabban használja az iphone 6S-t videózásra és fényképezésre, mik a tapasztalatai?
    Van olyan oldal ahonnan iphone 6S által készített nyers video fájlokat és képeket lehet letölteni?

    A vimeoról szedtem le iphone 6s-el készült videókat, de ezek már mind újrakonvertált szerkesztett videók.

    Előre is kösz a segítséget

Új hozzászólás Aktív témák