- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- iGO Primo
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Új design és okosabb AI: megjött a Galaxy S25 készülékcsalád
- Új alkalmazás erősíti az Apple-ökoszisztémát
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Poco F3 - a mindenes, de nem mindenkinek
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
Új hozzászólás Aktív témák
-
Agi70
aktív tag
válasz FIREBLADE78 #7297 üzenetére
Hát tegyél fel saját hangot
"Az idegbaj öröklődő. Én is a gyerekemtől kaptam. :) "
-
Lefty
addikt
válasz FIREBLADE78 #7297 üzenetére
Mind az 50? Vagy nem is tudom kb hany fele hang van.
-
Tibee86
nagyúr
válasz FIREBLADE78 #7295 üzenetére
Keresőbe beírod, hogy 'alarm' és bőség zavara. Egyébként a gyárival mi a baj?
-
FIREBLADE78
addikt
Név?
Macbook pro retina 2013 late, ájfon 14 pro, BMW i4
-
legenda
-
TheMarci
addikt
-
FIREBLADE78
addikt
Iosra van ébresztő app? Meglehet változtatni a gyári ébresztő hangját?
Macbook pro retina 2013 late, ájfon 14 pro, BMW i4
-
legenda
beállítások -> mobiltelefon; itt a mobil adatforgalom használata szekcióban tudod kapcsolni, aminek nem engedélyezed, az nem fog mobilinterneten forgalmazni, hanem csak és kizárólag wifi útján, de amikor épp mehet a mobilinterneten is, akkor bepöttyinted adott alkalmazást/opciót.
Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
-
Ed Parker
nagyúr
Nincs ezen mit futtatni, a név eladja saját magát.
Én tutira vennék inkább egy jbl nevű eszközt apróért mint egy noname cuccot, amit fing szerelt össze egy dzsunkán.
Az meg hogy a te igényeidnek kevés a go, máshol kell nézelődni, ennyi.
Remélem sikerrel jársz.Charliedrop: jaja, nem olcsó, de hát nem is ez a kategória, nekem olcsón jött ezért vettem meg, teleáron nekem sem kellene.
Hibásan került hozzám, kb 10.000 körül, a b&w ingyen megjavította, csak az oda postát kellett fizetnem.[ Szerkesztve ]
-
Gsx-rr
veterán
válasz buvartacsko #7286 üzenetére
Nem szar, de a nev miatt azert azt varja az ember ,hogy kiemelkedik a hasonlo hangszorok kozul!
Hat ezt nem teszi! Ugyanezt tudja egy 3000 forintos, hangszoro is!
Lehet en vagyok a hibas, de eddig a Jbl nev mindig valami kiemelkedot jelentett! Ez most itt erosen elmarad.
Nekem ez a velemenyem, es ezt azert hagy mondjam mar el egy forumon!
Azert mert neked ilyen van, nem kell igy reagalni!
Neked jo, nekem nem ,nem tetszett! Ezert a penzert szerintem van jobb vetel![ Szerkesztve ]
-
Treff
aktív tag
válasz univerzita #7281 üzenetére
Köszi, de nem monitorozni szeretném, hanem én dönthessem el minden egyes alkalommal, hogy mobil net segítségével lépjen ki a netre egy adott app/böngésző vagy wifi segítségével.
Ezt lehet állítani valahol? Vagy létezik ilyen app?
(Például a Nokia E52 böngésző elindítása során mindig megkérdezte, hogy hogyan akarok kapcsolódni: web'n'walk, wifi, wap), így mindig tudtam szabályozni, mikor hogyan dolgozzon.
[ Szerkesztve ]
-
Gsx-rr
veterán
válasz buvartacsko #7279 üzenetére
Neked megint mit kell itt szerepelni?
-
Treff
aktív tag
I6S-en be lehet azt állítani valahol gyárilag vagy külső appal, hogy mielőtt internetes tartalmat akarna elérni a telefon, mindig kérdezze meg, hogy hogyan akarok kapcsolódni az internethez (mobil internet vagy wifi útján)?Az előző telefonomnál volt ilyen lehetőség, most viszont nem találok IOS-en ilyet sehol és marha idegesítő, ráadásul káros hatással van az adatforgalmamra..
Sőt ott gondoltam egyet és megszakítottam a kapcsolatot, itt ilyet se találok.
-
Gsx-rr
veterán
válasz Ed Parker #7274 üzenetére
Te mirol beszelsz? Nincsenek elvarasok, csak annyira futtatva volt ez a Jbl ,hogy gondoltam megnezem, hatha jobb mint a Jam.
Eszem agaban sincs hasznalni otthon es barmit is hallgatni rajta.arra termeszetesen normalis eszkozt hadznalok.Fiokban van, nyaron 1-2x elokerult a bogracs mellett!
Ez a Jbl kutyu semmivel se er tobbet mint egy harmadaba kerulo barmelyik ilyen eszkoz.
En a Jbl helyebe ki se adnek ilyet! Meltatlan a Jbl nevhez es ha valami akkor ez tularazott![ Szerkesztve ]
-
B-L-A-C-K
titán
válasz Ed Parker #7274 üzenetére
Én azt írtam normálisabban (azaz azért jóval jobban szóljon mint a telefon) nem normálisan-t irtam. Normálisan egy jó 2.1 rendszer kell kell de az meg nem hurcolázható. Én meghallgattam az utóbbi pár hónapban elég sok vezeték nélküli hangszórót, és az a Bose a többi nem annyira márkással szemben olyan 15 ezer körüli vetélytàrsaikkal van 1szinten.
-
Ed Parker
nagyúr
Nagyok az elvárások, fizetni meg nem akarsz a minőségért.
5-10ezer Ft környéken ne legyenek nagy elvárások, mert ennyiért nincs csoda.
Ez a pici jbl pont arra jó, hogy nem félted, lerakhatod bárhová és nem fosol attól hogy jaj por, festék vagy bármi rámegy, strandra is elég, de mégis hangosabb mint a telefon hangszórója.
Most irhatnék én is ezer alternatívát, de a kérdezőnek az ár a fontos.
Az meg hogy megéri e vagy sem az árát relatív, minden annyit ér amennyiért megveszik.Black: ha valaki normálisan akar zenét hallgatni nem bt hangszórókon teszi azt kezdjük itt.
De ha mégis akkor b&w Zeppelin, volt ilyenem és itt már elég jó a hangminőség, igaz nekem dokkolós volt, csak később jött ki a bt, AirPlay verzió.
A pici Bose jó hangra, nagyon is, az már egy másik dolog hogy ér e 60ezer forintot, de a hangja a pici méretéhez képest impozáns.[ Szerkesztve ]
-
B-L-A-C-K
titán
válasz Ed Parker #7270 üzenetére
Azért ha valaki normálisabban akar hallgatni zenét jól jönnek ezek, Bose soundlink mini-t is meghallgattam már, egy parasztvakítás az egész, vagyis amennyibe kerül töredékét éri. Asszonyka vettem ilyet, ár érték arányban ez is teljesen jó, viszont ha most vennék talán erre rámennék, Tescoba lehet/lehetett kapni 12 ezerért ilyet.
-
Gsx-rr
veterán
válasz Ed Parker #7266 üzenetére
Attol fugg melyik arat nezed. Mert az apron 5000.- ert talan jo, de en 5 perc mulva mar hirdettem is ahogy kiprobaltam!
Sehol se volt a Jam Plushoz kepest amit le akartam cserelni.
Az eredeti 30 dollar koruli arat nem eri meg. De tele az apro mert a T ingyen osztogatja. -
Ed Parker
nagyúr
Hozzáteszem, szóval hangban nem kell nagy dolgokra számítani, helyén kell kezelni a dolgokat, de arra hogy ne a telefon hangszórója szóljon bőven jó.
Én melóban használom, ahova mondjuk nem vinnék egy Bose soundlink mini-t, de ahhoz képest hogy amilyen olcsó és picike doboz, a hangja élvezhető.
Sztem ez alá már nem érdemes menni. -
RCTiv
tag
válasz CharlieDrop #7257 üzenetére
igen - majdnem RCT mint Rover Coupe Turbo egy régi és szép állomása az életemnek Az vagyok akire gondolsz az egyik alapítója a klubnak. egy hónapja adtam el a kis MG-t és zártam le sokmindent a múltból... ha szeretnéd vannak MG-s ereklyéim
-
Treff
aktív tag
-
Treff
aktív tag
Srácok! Zsír új, épp most aktivált I6+ 16GB esetén a kapacitáshoz 11,8GB, elérhető pedig 11,1GB hely.
Ez normális? Ez az alap? Nem 12-13 körüli?
Op rendszer 9.1
-
zyben
tag
Üdv. Abban tud valaki segíteni hogy ha a fb messenger ikonját erősen nyomom akkor azt a 3 nevet amit bead hogy lehet szerkeszteni?
-
B-L-A-C-K
titán
válasz CharlieDrop #7259 üzenetére
Igen, ez akkor elég egyértelmű...
-
B-L-A-C-K
titán
válasz CharlieDrop #7257 üzenetére
Nekem inkább erről a távirányítós modell dolgok jutnak eszembe.
-
MODERÁTOR
Pár szerintem hasznos tipp a gyári mail apphoz:
http://m.imore.com/secret-mail-shortcuts-ten-gestures-speed-your-iphone-email
-
RCTiv
tag
srácok kicsit off, de mégsem, ismerősömnek (csaj) keresek bluetoothos hangszórót az 5s-hez (meg nekem is a 6s-hez) lényeg, hogy fehér legyen, illetve 10000-ből jöjjön ki, és kínai szállítás nem játszik mert pénteken már kellene este. Megőrjít, hogy kézben tartva a telefont fel_alá mászkál ás viszi mindenhová mert abból szól a zene szóval ezt kellene kiváltani valami olcsó kis akármivel ami azért jobban szól a telefon hangszórójánál.
ötletek? valami xiaomi-t láttam talán ennyiért de várnék ötleteket
-
TODI1111
veterán
Adott egy mappa az előző készüléken amiben sok world és exel dokumentum van. Hogyan tudnám én ezt áttenni az iphone-ra úgy, hogy a world program olvasni tudja? Illetve várnék még ötletet az elmulasztott hívás és üzenet hangformában történő emlékeztetésre. Droidon a light flow progit használtam, mert azt be lehetett állítani, hogy az elmulasztott eseményeket hanggal jelezze egy meghatározott ideig. Valami hasonlót keresnék itt is. Segítségeket előre is köszönöm.
-
esfrost
tag
-
Lacko84
aktív tag
-
pbt
csendes tag
Sziasztok. 1 hónapja én is beléptem az iPhone 6s táborba.
Érdekes volt elolvasni ezt a rengeteg hozzászólást, a probléma az, hogy elvétve lehet találkozni a telefon konkrétumaival, javaslatokkal, hibákkal, észrevételekkel.
Én is kipróbáltam az összes rendszert, de úgy érzem ettől kapom a legtöbbet.
Viszont érdekes módon ennek a topic-nak a legaktívabb tagjait nem látom a többi androidos topic-ba írogatni. Bezzeg fordítva. 😀😀[ Szerkesztve ]
-
veterán
-
TODI1111
veterán
Tudtok valami programot amivel a kijelzőt egy érintéssel le lehet zárni, hogy ne az oldalsó gombot keljen nyomkodni? Illetve kellene valami jó kis hangalapú hívás és sms emlékeztető ami figyelmeztet az elmulasztott hívásokra.
-
SonyNex7
senior tag
Igazából nem.
Annyit csinálhatsz hogy kézzel beírod a jó szót a billentyűzet beállításokban/csere szöveg és elmented.
Engedélyezed a spacel való javítást.A másik megoldás az alternatív billentyűzet pl Swiftkey de sajnos ezek közel sem hozzak azt a szintet amit az androidból megismertünk.
[ Szerkesztve ]
-
zso73
veterán
Én is sokat áhított ám almára. Végre meg tudtam venni. És tényleg a telefon ez. Nagyon ki van találva . Egyedül a szótár helyesírása idegesít. Mert a be,ki külön írva gaz. Lehet valahol állítani ?
"A mosoly olyan, mint egy ablakban felgyúló fény, amellyel a lélek jelzi, hogy a szív otthon van."
-
TODI1111
veterán
válasz A 2. Vesztes #7238 üzenetére
Egyenlőre még megvan a másik készülék is (LG G4),de régóta szeretném már kipróbálni ezt a rendszert is. Még csak néhány órát használtam ezt a készüléket,de eddig csak pozitív benyomást keltett bennem.
Köszönöm mindenkinek a válaszát.
-
TODI1111
veterán
Sziasztok!
Hosszú android időszak után (mellett) beneveztem egy 64Gb-os készülékre. Ez az első iphone készülékem ezért biztosan lesznek "hülye" kérdéseim. Felajánlott egy szoftverfrissítést (9.2.1) ezt érdemes illetve muszály feltenni? A frissítés töröl mindent vagy minden megmarad? -
veterán
-
B-L-A-C-K
titán
válasz TheBikerider #7231 üzenetére
Grat hozzá.
-
veterán
Sziasztok.
Beléptem a táborba,i6 után.
Nemhiába....nagyon bejön.HARLEY-DAVIDSON
-
-
juhasz.p
aktív tag
válasz Blackmirror #7226 üzenetére
Az I5-ös telefonom csinált hasonlót hideg időben, amíg nem cseréltem ki az aksiját.
...ha a szar felkerül a polcra, máris azt hiszi lekvár lett belőle...
-
Blackmirror
őstag
Szia
Az én telefonommal is előfordult , pontosan 50% feletti akkuval, sajnos úgy kikapcsolt hogy vissza sem tudtam kapcsolni csak miután hazaértem és töltőre tettem. 5 perc töltés után néztem rá , 54% körül volt az akku.
Ez még a hideg időben történt , de sajna én sem tudom mi az oka, azóta nem produkálta ezt a hibát így nem is vittem szervizbe de tényleg nagyon bosszantó voltiPhone X@R, iPad Pro
-
hpeti3
tag
Sziasztok! A mai nap folyamán történt jópár nagyon idegesítő random kikapcs. Felméréseket végeztem terepen a munkámból kifolyólag, amelyhez a képeket a 6S-emmel lőttem. Egy idő után azonban először fotózás közben kapcsolt ki, majd amikor ezután rögtön megpróbáltam bekapcsolni azt jelezte, hogy lemerült és nem tudom bekapcsolni (50%-on volt az aksi). Második próbálkozásra bekapcsolt, de kb 20 másodperc múlva, miután beírtam már a pin kódomat és bebootolt a rendszer eltűnt a felső sáv ami ugye az idő, akku százalék stb. kijelzésére szolgál, és megint kikapcsolt. Ezt követően kb 10x próbáltam újra a bekapcsolást, de ugyan ez játszódott le mindig. A megoldást az jelentette, hogy visszamentem a kocsihoz, és bekapcsolás közben rádugtam a szivargyújtóra. Ezt követően újra visszaállt a meglévő 50%-os töltöttség és tudtam újra fotózni. Egy jó fél óra múlva azonban újra eljátszotta az előzőket, és ugyan úgy csak a bekapcsolás közbeni szivargyújtóra dugás segített.
A kérdésem az, hogy volt-e már valakinek hasonló baja? Mi lehet a probléma? Olvastam, hogy nagy hidegben kikapcsol akkuvédelem miatt, de ma 10 fok volt, úgyhogy az nagyon távol van azért a nagy hidegtől. Azóta jól működik, viszont nem tudom, hogy ilyen miatt érdemes-e gariztatni, mert nyilván nem fog ellő jönni a probléma a szervízben, viszont idegesítő percek mentek el azzal, hogy a kocsimhoz mentem, és rádugtam a töltőre, amit nem szeretnék, ha újra előfordulna.Köszi!
[ Szerkesztve ]
-
SonyNex7
senior tag
Mert ha nem szűnne meg lemerülne nagyon hamar illetve lehet egyéb biztonsági oka is.
Ez a vissza kapcsolás nálam iphone ipadon is így működöttAmúgy ha ios készülékek használd a bluetoothot net megosztásra mert sokkal tovább fogja bírni az akksi,mondjuk egy kicsivel lassabb.
Techarmor fólia:5000ért bármelyik bevált típust meghozzták volna 3-4 nap alatt Németországból vagy Angliából de ehhez a témához többet nem írok.
[ Szerkesztve ]
-
tevike
senior tag
Sziasztok!
Egy kerdesem lenne, az Os-el kapcsolatban.
Apple felhasznalo vagyok, de nem tudtam meg megfejteni, hogy;
A mobil hotspot miert szunik meg amikor egy percig pl eppen nem hasznalom a racsatlakozott eszkozzel?
Illetve, hogy amikor a csatlakozott eszkozt miutan nem hasznaltam "X" ideig, miert nem tud az egykor bekapcsolt hotspotra automatikusan vissza csatlakozni?
Mindig a sugarzo eszkoznel a hotspotot ki-be kell kapcsoljam, hogy vissza talaljanak egymasra.
Meg a wifi kereso sem latja miutan ledobja hasznalat utan mikor ujra hasznalnam.
Ios 9.1.2 mind a ket eszkoz.
-
Gsx-rr
veterán
válasz CharlieDrop #7219 üzenetére
Privatban kellene "uzletelni"!
-
-
B-L-A-C-K
titán
-
csenor
senior tag
Nem gondolom, hogy én hülye lennék hogy nem minden 2 hónapig várva kínából meg a fene tudja honnan rendelgetek.
Másik telefonomra is megvettem az Otterbox tokot a Zagg fóliát+ sorolhatnám még.
Inkább veszek egy szerintem "márkásnak" hitt dolgot, mert nem hinném, hogy ugyan az lenne a két dolog. -
SonyNex7
senior tag
válasz B-L-A-C-K #7208 üzenetére
Erre a telefonra többet nem szeretnék költeni,meg amúgy is
már megígértem magamnak hogy többet nem igen rendelek Kínából.
Nem nekem való ez a várakozás,szeretem kézzel fogni azt amit kifizettem,de nem 2 hónap múlva.
Tudtam hogy ilyen de mégse ...szóval értedTech fólia :Amúgy írták a véleményekbe hogy átbaszás,szóltam is hogy ezt írják,de a döntés mindenki szíve joga.
[ Szerkesztve ]
-
B-L-A-C-K
titán
Az én állításom szerint ugyan az a két fólia (a tiéd, és az 500 ft-os), mivel a képeid alapján nem volt nehéz rájönni úgy hogy ismerem. Szóval az nem "márkás" csak aként árulják jóval drágábban. Az hogy neked ez fáj, és ezért hülyeségeket beszélsz sajnálom. Én is szoptam már be ilyenekkel, még se hisztiztem miatta mikor rájöttem.
[ Szerkesztve ]
-
csenor
senior tag
Olcsóbban adom, mint amennyiért rendeltem.
A te állításodból kiindulva semmiből nem érné meg megvenni a márkásat, csak a kínai szart. -
SonyNex7
senior tag
De messze van ez Kína ...főleg hogy a Nuglas törött...
A Nillkin Cp+ üvegre(aki jól viselkedik annak lehet felajánlom az egyiket beszer ári megvételre ,mert kettő jön) 3 hete várok a csúcs Ice Max 3D-re meg a tokokra 2 hete.
Remélem jövő heten jön valami aztán tolom a képeket én is.[ Szerkesztve ]
-
B-L-A-C-K
titán
válasz Tibee86 #7205 üzenetére
Ő se vette olcsón, csak képeket látva átbaszás az az egész, tényleg ugyan az mint az ebay-os ~500Ft-os. Én is vettem már 2500 Ft-os fóliát ami ugyan az volt mint más helyen a 700 Ft-os, utólag derült ki, de sajnos ezt így nem mindig lehet kiszűrni...
[ Szerkesztve ]
-
-
B-L-A-C-K
titán
Új hozzászólás Aktív témák
- Robot fűnyírók
- LEGO klub
- Jogász topic
- Azonnali processzoros kérdések órája
- Milyen videókártyát?
- Autós topik
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- További aktív témák...
- iKing.Hu - Samsung Galaxy S24 Ultra - Titanium Black - Használt, karcmentes állapotban
- iking.hu - Apple iPhone 14 Pro - Silver 100% Akku - Használt, karcmentes állapotban - 3 hó gari
- iking.hu - Sony Sepia 1 VI - Khaki Green - Karcmentes, kipróbált állapotban - 3 hónap garanciával
- iking.hu Samsung Galaxy Z Fold 6 - Navy Blue - Használt, megkímélt állapotban - 2027. 09. 24.-ig gar
- APPLE IPHONE 14 128GB / 100% AKKU / KÉK
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest