- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- iGO Primo
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Új design és okosabb AI: megjött a Galaxy S25 készülékcsalád
- Új alkalmazás erősíti az Apple-ökoszisztémát
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Poco F3 - a mindenes, de nem mindenkinek
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
Új hozzászólás Aktív témák
-
lezu20
tag
Oké koszi megcsinálom 👊
-
EasyLife
aktív tag
A közeli menüt elvileg itt lehetne beállítani, de nekem nem működik... vagy nincs semmi a közelemben Ti hogy vagytok vele?
-
anderledani
őstag
hard reset volt már? Power+home nyomvatartása 15mp-ig.
iPhone 13 Pro 128GB << iPhone XS 64GB (2019.03-2021.10) << iPhone 6S 64GB (2016.02-2019.03) << Samsung Galaxy Alpha (2015.10-2016.02) << Xiaomi Mi3 64GB (2014.11-2015.10) << Sony Xperia SP (2013.11-2014.11) << LG Optimus Black (2011.12-2013.11) << Nokia 6303 << Sony Ericsson V630i << Alcatel OT757
-
lezu20
tag
Hello! Egy buta kérdésem lenne de számomra elég idegesítő dolog. Na szóval ugye iPhone 6s. Nekem néha csinál olyat a telefon hogy egy két másodpercre menü lapozás közben megakad a telefon. Vagy éppen a hívás végen befagy egy pár másodpercre. Vagy éppen nem reagál egy adott ikon nyomására. Ezt úgy oldom meg h képernyő zár be és fel oldom aztán jo? A kérdésem az lenne hogy egy szoftver ujra húzása jo ötlet lehet ? Vagy másnál is elo szokot fordulni ? Koszi és bocsi de engem azért csak idegesít egy kicsit
-
-
csenor
senior tag
válasz buvartacsko #6884 üzenetére
Nem vállaltam, hogy letiltják.
Lekérdeztem az Apple-nél amikor megkaptam. Ha azt mondták volna, hogy nem gyári független akkor visszaküldtem volna, tekintve, hogy a webes vásárlás miatt elállhattam volna a vásárlástól indok nélkül.
A gariról pedig annyi, hogy aktiválatlan így Apple garancia van rá és számlám is van a dologról. -
buvartacsko
addikt
Nem, en vártam 1 hónapot es megvettem 230ert a telekomnal a 64gb verziót aztán nem aggódók tovább az ügyön. nem hiszem hogy nagyon szar bizniszt csinaltam. (Ahogy látom 10 ezerrel olcsóbban vettem, de ha függetlenként akarom eladni majd 2 év múlva akkor is pont annyit tettem le érte mint Te.
Szerintem neked sokkal több pénzed van es sokkal kevésbé vagy felelősségteljes ha 200 ezer forintért vállaltad azt hogy letiltják/nincs ra gari.
[ Szerkesztve ]
-
csenor
senior tag
válasz buvartacsko #6879 üzenetére
Azt hiszem nem vagyok kíváncsi a b.nkó hozzászólásaidra.
Gondolom te egy bolt előtt sátrazó vagy, akinek pénz nem számít, mert anya-apa bírja. -
Ed Parker
nagyúr
válasz Somansky #6880 üzenetére
Office365 fiókod van?
Mert ha az, az olyan mint a Google, semmi dolog nincs vele, csak felhasználó név es jelszó oszt' minden megy magátol.
Most megnéztem megint, nincs semmi beállítás csak a szerver, de portokat nem kell állítani.Idontknow: járt is érte sok pihenő
[ Szerkesztve ]
-
idntknow666
tag
válasz buvartacsko #6879 üzenetére
Eskuszom,en besz*rok rajtad,minden nap szetsavazol valakit 😁😁😁
-
norbi2010
őstag
válasz #27813376 #6876 üzenetére
Köszi a választ, akkor vagy lesz tok nélkül vagy valami nagyon vékony átlátszó tokban, csak az utóbbiból nem találtam még olyat, ami ne keltene gagyi hatást. Most egy spigen thin fit a tokom van, de megrepedt, ami nem is lenne probléma, csak már nem tetszik. Előtte iCase becsúsztathatós tokom volt, de az meg túl szűk, nem nagyon van szerencsém tokokkal.
-
norbi2010
őstag
Valaki használt már innen full body fóliát? Mennyire valószínű, hogy lejön a szélénél?
-
juhasz.p
aktív tag
Üdv a klubban.
...ha a szar felkerül a polcra, máris azt hiszi lekvár lett belőle...
-
legenda
válasz tylerddd #6872 üzenetére
bontatlan darab esetén sem lehetetlen, hogy direktben nem érvényesíthető a gyártói jótállás, céges környezetben találkoztam már anno olyannal, amit külföldi cég egyedi szerződési feltételekkel vásárolt meg egy meghatározott forgalmazótól külföldön és magánszemély nem tudta rá itt direktben érvényesíteni a gyártói jótállást, hanem; itteni cég -> külföldi anyavállalat -> külföldi forgalmazó volt sorrend.
normális esetben ilyennel persze nem találkozhatna magánszemély, de a mai trükkös világban semmi sem teljesen kizárt...Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
-
-
legenda
válasz Create. #6865 üzenetére
szia,
nem biztos, hogy vírus miatt van.
amennyiben csak jobban lemerült a kelleténél, úgy töltőn kell hagyni egy ideig - ne munkaállomás usb csatiján, pláne ne usb 2.0 500 mA, hanem a gyári töltőfejen, idővel bekapcsol majd, amikor a védelmi elektronika szerint is elérte kellő minimum szintet a töltöttség, ez akár órás intervallum is lehet - sokan futnak hibára, hogy nem várnak eleget, hanem egyből más/komolyabb hibára gondolnak.
a dfu mód is megpróbálható majd, benyomva kell tartani a home gombot a készülék kikapcsolt állapotában és rádugni a munkaállomásra, hogy itunes úgy ismerje fel és felkínálhassa a visszaállítást.
a fentiek ha nem segítenek, akkor gariztatni kell, mert hardveres hibáról lehet szó.szakmai egy oldal az a cxyz...
[ Szerkesztve ]
Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
-
addikt
válasz Viktor0610 #6867 üzenetére
Gondolom annyira nem lehet hülye, hogy lemerül és nem tölti fel. Tegyük fel nincs lemerülve, vírus sincs. Garanciás egyébként, csak 2 napot nem tud meglenni telefon nélkül, ha lenne rá mód házilag helyrehozni megpróbálkoznánk.
www.cosmopolitan.hu/te_te_te/2016/01/26/veszelyes-virus-terjed-az-iphone-okon/
[ Szerkesztve ]
-
MODERÁTOR
-
addikt
Sziasztok,
Ismerősöm iphone-ja nem kapcsol be, a gép se érzékeli, ha csatlakoztatná. Azt mondja az fb-n terjedő vírust kaphatta be, amiről most írtak cikket is. A kérdésem az lenne, hogy lehetne újratelepíteni, vagy mit lehet kezdeni ezzel. Válaszokat előre is köszi. -
legenda
iphone esetén elég nehéz nem gyári garisat venni, még ha nem is úgy hirdetik, jellemzően az.
elvétve előfordul persze, hogy bemutatós...stb. darabot szereztek be külföldről, amire valóban nincs (már) gyártói jótállás, de az elég ritka, ezért érdemes leellenőrizni vásárláskor, pozitív meglepetés is érheti az ember - ettől persze nem vennék ilyen gsm üzletekben semmit, csak megemlítettem a dolgot.Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
-
Z0mbi
senior tag
válasz tylerddd #6852 üzenetére
En is B-Tel tol vettem. Az hogy te masik boltban is latsz annyiert azzal ovatosan. Eleg alaposan korbejartam a dolgot es kiderult hogy azok az olcso boltok nem Apple garival adjak hanem AS gari (All Service) ami annyit takar hogy a telot a bolthoz viszed vissza majd ok inteznek neked valamit (vagy nem)
En tuti csak gyari garisat vennek (nem beszelve hogy sok olcso gsm bolt OEM csomagolassal adja es ugyesen korbe van irva hogy osszes tartozekaval bontatlan csomagolasban. DE nem az eredeti gyari csomagolasaban )Sajnos bele kell torodni hogy az ar az ennyi.
-
legenda
válasz Somansky #6830 üzenetére
osx kapcsán nincs tapasztalatom, de windows alatt akelyik portot alapban beállítja az outlook, mobiltelefonon nem mindig az a jó, ráadásul ez nem ios specifikus, mert android esetén is találkoztam már az eltéréssel.
imap kimenőnél is mindig kérdéses, hogy 465 vagy az 587 jó épp.
outlook nincs most nekem beállítva most az iphone-on, viszont ssl a gmail és a t-email fiókomhoz is és nem problémázik vele az ios, kezeli rendesen kifelé és befelé is.
megpróbálhatod a fentit, hogy ha 465 áll be alapban, akkor módosítod 587-re és fordítva.Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
-
Ed Parker
nagyúr
válasz idntknow666 #6851 üzenetére
Így vettem a telefonnal, én azt sem tudtam hogy nektek nincs.
-
tylerddd
veterán
Most megnéztem az árakat annál a boltnál, de szerintem ennyiért ugyanilyen kiszerelést másik gsm boltban is lehet kapni.
"Lekérdeztem Apple-nél" Ez alatt mit kell érteni?! Az ügyfélszolgálat megmondja, h hol vették az adott készüléket, pl. serial alapján?!
Csak egészség legyen, meg térerő!
-
-
Somansky
aktív tag
Még mindig outlook mail vita a fejemben....
Mailt újra elővettem, ez szépen fogad és küld is emailokat. Itt alapesetben beállítja a 993 SSL portot, mint a mail is (holott a szolgáltató a 110-es SSL portot adja meg nekem). Kimenőnek itt jo az 587, de az outlookba már nem. Érdekes.... Outloook help válaszol, sajnos nem támogatja a pop klienst. Most ez nem értem...
Mail is jo lenne, de ott meg nem kapom meg egyből a leveleket PUSH szerűen, mint az outlookba és a gmailban.
www.somansky.com
-
MODERÁTOR
-
Gsx-rr
veterán
-
-
Ed Parker
nagyúr
Tudja valaki hogy a balra lapozáskor a közeli menü hogy hozható elő?
Most valami oknál fogva előjött, de előtte nem volt látható csak a síri javaslatok. -
norbi2010
őstag
Ebay-ről tudtok valami jó minőségi átlátszó tokot, ami belátható időn belül ideér? Tudom, rákereshetnék (amit meg is tettem), de olyanra vagyok kíváncsi, amit próbáltatok is.
-
csenor
senior tag
Megjött a telefonom a B-Tel-től.
Lekérdeztem Apple-nél gyári független Apple Store-os vásárlás volt. Így nem lesz se letiltás, se más. Ebben a formában ezzel az árakkal verhetetlen ajánlatokat adnak. -
zonusz
aktív tag
Hello!
Tudja valaki, hogy miért nem kér ujjlenyomatot az iMailG for Gmail..., ha beállítom? Azt csinálja, hogy ha letörlöm és újra visszatelepítem, akkor egy-két alkalommal kéri az azonosítást, utána lazán megnyitja anélkül. Többször próbáltam már újra telepíteni, de nem működik. Az iPad Air2-őn hiba nélkül működik. Bocs még egy: a programban a görgetés sem jó visszaugrik az elejére, ha görgetem és megpróbálok megnyitni egy mellékletet. Lényegében úgy működik, hogy rábökök a mellékletre és mint egy "home" gomb, nem megnyitja, hanem az üzenet elejére ugrik. Mind a két gépen a 9.2.1 van.
Állítólag a 9.3 már az Outlooknál is lehetővé teszi a Touch ID-t, de addig nem tudok más ilyen e-mail programot.
Köszönöm.[ Szerkesztve ]
-
Astery
senior tag
Sziasztok! Van egy olyan problémám, hogy az AppStore jelezi, hogy van egy frissítendő alkalmazás, de ha megnézem, akkor mind frissített státuszú ... viszont az AppStore zabálja az akksit. Kikapcsolás sem segített, ugyanúgy ott jelzi pirossal az 1 frissítendőt.
-
B-L-A-C-K
titán
Jött tegnap egy ilyen asztali mobil tartóm (nem csak telefonnal, tablettel is kompatibilis). Masszív fém, alján van ilyen gumi tapadó korong, ahová beleteszed a telefont ott is, csak ajánlani tudom. ~1000 Ft-ot megér.
-
csenor
senior tag
Nem sokat találok itt a fórumba a B-telről, pedig ezen az áron azt hittem sokan vették ott a telefonukat! :/
-
Blyan
félisten
Annyi azért bekerülhetne JB címszó alatt az összefoglalóba, hogy erről információt ebben a topikban keressenek vagy érdeklődjenek felőle.
[ Szerkesztve ]
The ability to destroy a planet is insignificant next to the power of the Force.
-
csenor
senior tag
válasz buvartacsko #6812 üzenetére
Volt egy értékelés, hogy egy független Iphone-t vett tőlük, de 3 hónap múlva letiltotta a Telenor! :/
-
csenor
senior tag
Megrendeltem ma a telefont a B-tel-től! Holnap hozzák, remélem nem lesz semmi probléma. :/
-
Somansky
aktív tag
Ma frissítettem az outlook-ot, erre nem akar belépni a levelezőbe. kiirja folyton Error: SSL Check Failed
Eddig müködik. Másnak jó? müxik?www.somansky.com
-
törölt tag
válasz Viktor0610 #6808 üzenetére
sajnos egyik sem követi a kijelző ívét
-
MODERÁTOR
-
törölt tag
van már olyan üveg a kijelzőre mint pl a cinder, csak nem tizenezerért?
-
tylerddd
veterán
Ha jól emlékszem volt itt kérdés a 9.3 megjelenése. Elvileg március 14-én jelentenek be új telefont és iPad-et, talán ekkor kiadják a frissítést is.
-
-
Blyan
félisten
válasz Viktor0610 #6798 üzenetére
Nem, a peek (and pop) funkció csak és kizárólag a 6S/Plus készülékekben van. A peek, amikor megnyomod a kijelzőt és betekintést látsz az adott tartalomba (mail, képek, akármi ami támogatja), a pop amikor meg erősebben nyomva meg is nyílik az adott tartalom. Az előbbi használatakor a mailban, a betekintést használva lehet jobbra és balra húzni a tartalmat és elérni a törlést és az olvasottnak való megjelölést. Felfelé csúsztatva meg a Válasz mindenkinek, Továbbítás, Megjelőlés..., Értesítés, és Áthelyezés érhető el.
[ Szerkesztve ]
The ability to destroy a planet is insignificant next to the power of the Force.
-
tylerddd
veterán
válasz Viktor0610 #6798 üzenetére
A Mail/Legyintésnél lehet állítani, h mi történjen.
Új hozzászólás Aktív témák
- Autós topik
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Linux kezdőknek
- Konteó topic
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Politika
- További aktív témák...
- iKing.Hu - Samsung Galaxy S24 Ultra - Titanium Black - Használt, karcmentes állapotban
- iking.hu - Apple iPhone 14 Pro - Silver 100% Akku - Használt, karcmentes állapotban - 3 hó gari
- iking.hu - Sony Sepia 1 VI - Khaki Green - Karcmentes, kipróbált állapotban - 3 hónap garanciával
- iking.hu Samsung Galaxy Z Fold 6 - Navy Blue - Használt, megkímélt állapotban - 2027. 09. 24.-ig gar
- APPLE IPHONE 14 128GB / 100% AKKU / KÉK
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest