- Mobil flották
- Apple iPhone 13 - hízott, de jól áll neki!
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Új design és okosabb AI: megjött a Galaxy S25 készülékcsalád
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Már a héten bejelentheti az Apple az új iPhone SE-t, állítja a Bloomberg
- Samsung SmartTag2 teszt
- Karcsúak a Galaxy S25 Edge várható specifikációi
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Yettel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
BeastMode
őstag
Azért a Nexusok teljes mértékben felveszik a versenyt az iPhone-okkal minden tekintetben.
Sokan úgy mondanak véleményt, hogy nem ismerik valójában az Androidot, legfeljebb az állandó jelleggel szapult Samsungot és a 40-50ezres telefonokat.
No offense, csak nagyon sok helyen látom/olvasom ezt a hozzáállást. -
ez így nem feltétlenül igaz - bár alapesetben nem samsung típusokra gondolok -, pláne az általa említett névjegyzék estén, mert az kellően gyors ideális esetben még samsung telefonon is - arról nem is beszélve, hogy ahány kontaktot a korábbi note 4 telefonommal egy pöccintéssel átgörgettem, ahhoz a 6s plus esetén minimum kettő kell, de igaz ez a szoftveres "korlátozás" a böngészős görgetésre is.
[ Szerkesztve ]
Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
-
Blyan
félisten
Szvsz ez az animáció beállítása miatt van, az az amit a szifonnal nagyon jól belőttek. Nem olyan lendületes, más a ritmusa, mint az androidon. De cserébe szokni is kell android használat után.
[ Szerkesztve ]
The ability to destroy a planet is insignificant next to the power of the Force.
-
Blyan
félisten
typo....
- A RAM kezelés: Az
6SS6 6-7 alkalmazás megnyitása után elkezdte kidobálni az először megnyitott alkalmazásokat a memóriából. A 6S 15-20 alkalmazást is betöltés nélkül bent hagy a memóriában.The ability to destroy a planet is insignificant next to the power of the Force.
-
Blyan
félisten
válasz
tylerddd #5890 üzenetére
Nem annyira vajsima az egész, mint az 6S, de ezzel ellentétben a szifonban is vannak megakadások néha egyéb helyeken.
Viszont azt a Touchwiz betegséget végre kinőtte, hogy a belakott telefon kontaktlistájának megnyitása az 3-4 másodperc, mert azonnal történik. Bár lehet már a Note 4 is ilyen, azom nem volt.[ Szerkesztve ]
The ability to destroy a planet is insignificant next to the power of the Force.
-
tylerddd
veterán
Arról mi a véleményed, h pl. kontaktlista nem tekerhető olyan "smooth" módon S6-on, mint 6s-en?! MM-ban nyomkodtam és ez nem ér fel hosszabb használattal, de amikor beléptem a kontaktokba, egyértelműen ezt éreztem. Illetve ezek szerint az akkuval kapcsolatban sem tévednek sokat a tesztek.
Csak egészség legyen, meg térerő!
-
Blyan
félisten
válasz
N.otorious #5883 üzenetére
Félévig használtam S6-ot:
- Az én átlag felhasználási szokásaimmal az S6 este hét után 20% alatt volt, a 6S meg bőven 30 felett (más kérdés,hogy ez nem érdekelt, volt adaptív töltőm otthon és a melóhelyen, alig egy óra alatt telenyomta naftával - ez hiányzik az iPhone-on).
- A RAM kezelés: A 6S 6-7 alkalmazás megnyitása után elkezdte kidobálni az először megnyitott alkalmazásokat a memóriából. A 6S 15-20 alkalmazást is betöltés nélkül bent hagy a memóriában.
- Az ujjlenyomatolvasó meg egyértelműen lassabb és pontatlanabb (legalább is az official 5.1.1 változatokkal, a MM bétával állítólag gyorsult valamennyit ). Az iPhone gombját nem lehet regisztrált ujjal úgy megnyomni, hogy nem oldja fel a kijelzőt egyből, ráadásul a gomb 360°-ban érzékel, akár fejjel lefelé érek hozzá akkor is.Figyi, ez nem S6 fikázás, én nagyon szeretem azt a készüléket, jó volt használni és nálam stabilan és gyorsan működött állandóan. Ezek az én tapasztalataim és ezek alapján ez az amit le lehetett írni az 6S-szel való összehasonlítás gyanánt.
[ Szerkesztve ]
-
tylerddd
veterán
Tényleg, most nézem. De legalább ki lehet kapcsolni, a srác szerint az S6-on nem.
-
-
tylerddd
veterán
Én egy másik fórumon hallottam épp egy jó történetet egy fel nem oldható S6 Edge-ről, ami 4 próbálkozás után visszaállt gyári állapotra. Pedig a tulaj új jelszót is csinált, mert a gmail accountjával beengedte volna, de miután lecserélte a jelszót, akkor sem engedte be. Le is gyalulta magát a telefon, ami duplán fa**ság: ha valaki, pl. gyereked véletlenül nem tud belépni a telóba, akkor ez megtörténhet; másik, h ha ellopják, akkor gyalulás után, amit az "új tulaj" ha esze van egyébként is megcsinál, gond nélkül használható a telefon. Nem tudom, h a srác volt-e a béna, de ő pl. ilyen szinten ezt benézte. OneDrive-ba mentve volt neki minden, ez volt a mákja.
iPhone-on van valami hasonló?!
-
válasz
N.otorious #5883 üzenetére
a 6s-hez képest nem rossz az s6 akkumulátoros üzemideje, akár még jobban is bírhatja valamivel, ha kellően személyre van szabva, viszont ahhoz több beállítást/odafigyelést igényel.
a note 4 és a 6s plus más téma, jobbak akkumulátoros üzemidőben az s6-től és a 6s-től is.
kijelzőidőt hiába írsz számszerűsítve, semmi értelme, mert beállítások, felhasználói szokások...stb. függvénye, így mindenkinél más és más értéket tud azonos készülék is.
note 4 is van exynos is, nem csak snapdragon.
az s6 memóriakezelése hagy kívánnivalót maga után, még a note 4-től is problémásabb, saját tapasztalatom is, illetve ismerősöm is cserélt note 4-re s6-ot anno, miután az enyémet tesztelte kicsit az s6-ja mellett - írtam is erről anno a kapcsolódó témában -, szóval mondhatod, hogy nem problémás az s6 ilyen tekintetben, csak épp elfogadni nem tudom. firmware frissítéssel javítgatták persze, de még mindig nem az igazi.
az s6 ujjlenyomat-olvasója csak szeretne olyan lenni, mint a 6s, vagy 6s plus-ban lévő.[ Szerkesztve ]
Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
-
N.otorious
senior tag
Azt honna veszitek, hogy rossz a s6 üzemideje? Lazán hozza a 3-4 óra kijelzőidőt, note 4 hez meg nem hasonlítanám az exynos procit, gyors, gördülékeny, ram kezeléssel nincs probléma, az újlenyomatolvasó meg ugyan olyan....
[ Szerkesztve ]
tudatlanság, ellenőrzés hiánya, figyelmetlenség ▁ ▂ ▃ ▅ ▆ ▇
-
B4ndiBuild3r
tag
Sziasztok!
iPhone 6S 64GB vásárlását tervezem, két megbízható forrást tudok, amiben bízok az egyik a T-Mobile ~269 ezerért, a másik a MédiaMart ~285 ezerért.
Esetleg nem tudtok mondani más megbízható webáruházakat, ahol normál garanciás, minden tartozékos, itteni imei-s készüléket kaphatok a fentieknél olcsóbb áron?
„We all make choices, but in the end our choices make us.” Andrew Ryan (BioShock)
-
válasz
vatoloco26 #5873 üzenetére
és istibond; sziasztok, egyik irányban sem tartom magam elfogultnak, mert bár most 6s plus-t használok, de előtte például note 4-em volt, azt is szerettem és örömmel használtam, viszont azt mondom, hogy ha az ios nem akadály, úgy inkább a 6s, mint az s6.
szól persze néhány dolog az s6 mellett is - kérdés, hogy ezekből kinek mi kell/elvárás -, mint például a jobb kamera, kijelző, infra, nem korlátozott nfc, több érzékelő, de más képességekben meg a 6s jobb, gördülékenyebb a rendszer, jobb az ujjlenyomat-olvasó, jobb a ram kezelése...stb., összességében (szerintem) kevesebb a hibalehetősége is.
akinek iphone téren kell a jobb, s6-hoz közelibb (ois képes) kamera és az s6-tól és 6s-től is jobb akkumulátoros üzemidő, illetve nem tántorítja el az s6-tól is nagyobb méret, annak pedig jó alternatíva lehet a 6s plus.Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
-
Blyan
félisten
válasz
vatoloco26 #5875 üzenetére
6S: minimálisan gyorsabb általánosságban, jobb memória kezelés, gyorsabb pontosabb ujjlenyomatolvasó, jobb üzemidő
S6/Edge: Jobb kijelző, valamivel jobb kamera, alapesetben 32 gig háttértárral, masszívabb készülékház (bár az Edge pont kényelmetlen szerintem)
-
istibond
tag
válasz
vatoloco26 #5875 üzenetére
En is pont igy vagyok mint te hogy nem tom 6s vagy s6 legyen.?!?!
De talán inkabb 6s a jobb memóriakezeles miatt,es ujjlenyomatolvaso miatt is főként, meg a stabilabb rendszer, de azert vacilalok még. -
asprey
tag
válasz
vatoloco26 #5873 üzenetére
S6 edge- ről váltottam és nem bántam meg. Sőtt...
-
vatoloco26
tag
Sziasztok
Nagy az én dilemmám van esetleg olyan valaki köztetek aki samsung s6 rol váltott iphone 6s-re??
köszönöm
További Szép hétvégét!!
-
joey04
titán
válasz
buvartacsko #5864 üzenetére
és téged miért érdekel, hogy őt miért érdekli?
-
Horovic
aktív tag
válasz
buvartacsko #5864 üzenetére
Azért még szeretném tudni. Van ötleted hogy tudom megnézni?
-
idntknow666
tag
-
Horovic
aktív tag
Hogy tudom megnézni hogy milyen chip dolgozik a készülékbe?
-
Rage47
veterán
válasz
szőröscica #5857 üzenetére
nem vettem észre hogy jobban merülne, de lehet!
pár napja vettem észre ezt. egy home Gombos restart megoldja de ne mar hogy ennyiszer ujra kelljen indítani az iost -
Rage47
veterán
minden appot kilőttem es a background app refresht is megis megegyezik a standby es a usage ideje
tipp? -
daniel909
addikt
hello!
telekomos 6S függő?? Köszönöm!
YoTube csatornám (nem csak tech) https://www.youtube.com/channel/UCuHjE5-zXaFdto2QQaNW5HQ
-
tylerddd
veterán
Nekem talán 1-2 alkalommal kérte a jelkódot, amikor valamiért nem tudta feloldani az ujjlenyomattal. ID-t azon kívül, amikor kell, nem kért még. Szerencsére nálam ezzel nincs gond, nem "zaklat" ezzel a készülék. Ettől függetlenül várom a frissítést: az akkut eléggé rendbe szedte a restore, de a feloldáskori ikonbeakadás 20-ból 1 alkalommal jelen van ill. most pár napja feloldás után a kijelző tetején a szolgáltató/idő/akkuszázalék késve jelenik meg és amíg nem jelennek meg, nem tudok ikonra nyomni sem. Ez fél pillanat, de mégis megakasztja a folyamatos működést, zavaró.
[ Szerkesztve ]
-
Akkor nem értem...
"...Nekem nincs semmim ezen a világon,csak a tököm meg a puszta szavam...,és ezt a kettőt nem játszom el senkiért,megértetted?!..." <Tony Montana>
-
Srácok! Az normális, hogy időközönként kéri a jelkódot a teló? Elvileg újraindulás nem volt. Olykor csak app store-ba, de például most reggel is pedig meg csak repülömódban sem volt.
"...Nekem nincs semmim ezen a világon,csak a tököm meg a puszta szavam...,és ezt a kettőt nem játszom el senkiért,megértetted?!..." <Tony Montana>
-
sziasztok
a telenortól vettem egy 64gb-ost részletre novemberben és elromlott az előlapi kamera meg a foltos a kijelző.
és néha olyat csinál hogy 50%on van az akksi és kikapcsol .azt irja ki hogy töltöre kéne dugni .
szóval elég sok sebböl vérzik .
csak a a telenorhoz vihetem vissza vagy bármelyik iPhone szervizbe? -
törölt tag
válasz
Viktor0610 #5832 üzenetére
Felőlem.... Amire nekem kell, arra pont jó így.
-
bok92
addikt
Hasznos, és olcsó kiegészítő iPhone készülékhez: [link].
-
-
törölt tag
Nem kell se füles, se beállításban semmi. Safariban play és homegombra ugye elhalkul, de alsó sáv elindítja. Ha Safariban nem indult el, itt se fog.
.
.
.
Youtubon bejelentkezés, majd ott playlist. Szerintem ha ott elindítjátok a playlistet, játszani fogja, én azt sose próbáltam, mert mixeket hallgatok, amik minimum egy órásak, az nekem elég. -
Horovic
aktív tag
válasz
Viktor0610 #5827 üzenetére
Én csak az általad javasolt app-al tudom ilyen módon használni.
-
-
tylerddd
veterán
válasz
galaxys80 #5821 üzenetére
Az Apple szilikonnal még pufibbnak hat, pedig egyforma a méretük. 1,9mm-rel vastagabb a készülékkel a bőrrel, szerintem nem vészes és valahogy az anyaga is ráerősít erre. Én egyáltalán nem érzem csúszósabbnak, mint az i5s-t, viszont a lekerekített szélek miatt az kijelzővédő üveg nagyon érződik két oldalt, nem jó úgy fogni.
-
Rage47
veterán
Kivettem a tokból portalanítani a telefont - mennyivel jobb érzés lenne így használni!
-
-
Horovic
aktív tag
válasz
Viktor0610 #5813 üzenetére
Ez az! Köszi!
-
Horovic
aktív tag
Mintha olvastam volna, hogy you tube-ot tudok a háttérben futtatni úgy hogy csak a hangot hallgatom és a képernyő nem megy. Mi erre a megoldás?
-
Blyan
félisten
Ilyen alapesetben nem oldható meg. Lehet van erre Jailbreak alatt lehetőség (9.2-höz egyelőre tudtommal nincs JB), de arról az egészről szinte semmit nem tudok, utoljára 7.0.4 körül használtam JB-et.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
ma A cupertinóiak újdonsága külsőleg nem sokat változott elődjéhez képest, ám nyomásérzékeny kijelzőt, nagyobb felbontású kamerát és rendkívül erős hardvert kapott.
- Xiaomi 12 Pro 8/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 12 Pro 5G 6/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Xiaomi Poco X7 Pro 12/512GB, Újszerű, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Xiaomi Poco X7 Pro 8/256GB, Újszerű, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- IPhone 13 Pro 128GB gyári független gyönyörű állapot 12 hónap szavatosság!
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest