- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Videón a kézben tartott Xiaomi 15 Ultra, már a hónapban megjelenhet
- Google Pixel topik
- Új design és okosabb AI: megjött a Galaxy S25 készülékcsalád
- Kilenc Redmi és Poco készülék érte el támogatási idejének végét
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Honor Magic V2 - origami
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tomtotom
senior tag
válasz univerzita #4796 üzenetére
Köszi szépen Zene és játék nem lenne. YouTube -on zenélek. Fénykép kb. 200 darab. Most Sony z2 van , és azon is simán elférek. Az ios -t nem ismerem. Gondoltam kiprobálnám. A kíváncsiság hajt
Samsung Galaxy Watch, OnePlus 8t
-
Tomtotom
senior tag
Sziasztok! A 16GB-os verzió mennyire elegendő? Sajnos jelenleg ez fér a keretbe, még sosem volt iPhone-om, de kíváncsi lennék rá. Válaszokat előre is köszönöm.
Samsung Galaxy Watch, OnePlus 8t
-
Blyan
félisten
Nem nagyon van olyan fotós alkalmazás iPhonera ahol ezeket az értékeket szabadon így állítod ahogy szeretnéd. Valami hátulütője mindig van.
Ezt megpróbálhatod, de nekem nagyon forrósítja a telefont.
PureShotThe ability to destroy a planet is insignificant next to the power of the Force.
-
addikt
válasz univerzita #4783 üzenetére
Oké meg van!
[ Szerkesztve ]
"...Nekem nincs semmim ezen a világon,csak a tököm meg a puszta szavam...,és ezt a kettőt nem játszom el senkiért,megértetted?!..." <Tony Montana>
-
addikt
Biztonsági mentést hol találom icloudba? Meg azt, hogy tudom elérni, hogy feltolja a képeket? Vagy hol tudom pontosan belőni miket szinkronizáljon?
"...Nekem nincs semmim ezen a világon,csak a tököm meg a puszta szavam...,és ezt a kettőt nem játszom el senkiért,megértetted?!..." <Tony Montana>
-
törölt tag
válasz tylerddd #4779 üzenetére
Visszakérem a pénzt az eladótól ha tényleg szar. Ne basszon már át legalább a fotóval. A Nillkin se kerek, de nem is írja, így nem is tudjuk érte köpködni. Direkt azért rendeltem a 3D-t, mert jól néz ki. Persze utána jött meg neked, szóval bukta. Majd írok ez mennyire lesz béna.
-
addikt
Urak első hülye kérdés!
Tudom, hogy olvastam itt a fórumon a hívókép mizériát, el elfelejtettem és most nem találom, ugye, hogy kicsi a kép bejövő hívásnál. Valami dereng, hogy icloudban kell megcsinálni, kontakthoz hozzáadni a képet és akkor nagy lesz? Elvileg automatikusan leszinkronizálja, ugye? Előre is köszi.
Megvan, telón szerkesztettem és jó lett, köszönöm!!
[ Szerkesztve ]
-
tylerddd
veterán
válasz #27813376 #4778 üzenetére
Én voltam. Van ott az a kép, amin írja, h 3D és van ott az a nagyon jónak tűnő grafika. Na, ez nem olyan, egy sima ellaposított szélű üveg. De a csomagolása nagyon szép lesz.
Lényeg a lényeg, h lehet, h maga az üveg használható, de nem az a lekerekített üveg, mint amilyen a Cinder meg az OTAO hasonló cucca. Ergo szerintem átverés ...
[ Szerkesztve ]
Csak egészség legyen, meg térerő!
-
B-L-A-C-K
titán
-
Somansky
aktív tag
Hásznál valamelyikőtök külső camera app ot? Mit ajánlotok?
www.somansky.com
-
pergabb
senior tag
válasz Pálin(t)ka #4728 üzenetére
Ez számomra is egyértelmű volt
Az viszont nem, hogy mivel élőben nem úgy látni mint egy hosszú záridős képen full sötét szobában, ezért együtt lehet vele élni, azaz megtehetem, hogy kitolom gari végéig, várok 11 hónapot és használom, aztán bemegyek és akkor kérek egy új készüléket. Garis lesz akkor is, ha most cserélik akkor 11 hónap múlva is, szóval .... ki tudja
Amúgy pedig az én színlátásom érzékeny, lehet más észre sem venné, régen is volt egy rakás telefon, aminek a kijelzője foltos volt a ragasztás miatt. Anno samsung galaxy s2-nél az összes készüléken lehetett látni. -
bylow
senior tag
Saját gépből nyitom az iPhont. és a ma kéászített fotókat és videókat simán "másolás" beilleszéssel" szeretném másolni, vagy egérrel megfog és áthúz másik mappába, ott kérdi hogy a létezőt felül írja e, (mert mindet kijelőltem" és mikor véglegesítem az akciót, akkor ki írja hogy az "eszköz nem érhető el"
Azt mééé nem????
Kábellel van a gépre dugva!
Valahol valamit engedélyezni kell ?
9.2 frissítés óta nem mentettem képet, videót a telefonról.ByLow #
-
MODERÁTOR
válasz B-L-A-C-K #4756 üzenetére
Nekem is voltak iphone-ok között más telefonjaim, de sose volt az igazi.
Nem mondom azt, hogy az iphone jobb mint a többi (nekem az), de abban biztos vagyok, hogy más hozzáállással készítik a termékeket az apple-nél, mint más gyártóknál, és ennek meg is van az eredménye. -
cserri88
csendes tag
válasz Lacko841215 #4732 üzenetére
A Cinderről tudok csak nyilatkozni, az 0.20 mm.
"Itt a pénz a lélegzet, vegyél nagy levegőt!" iPhone 6s 64Gb SpaceGrey-Független
-
Atii91
tag
válasz B-L-A-C-K #4753 üzenetére
Énis hülye voltam másfél éve, hogy elhagytam a szifon tábort, bár az i5 egy katasztrófa volt nálam aksilag, 12 órás melóban 2x biztos töltöttem, jó hát mondjuk nyomkodtam is rendesen, de a mostanit is, és milliószor jobban bírja az aksija a droidos kitérőről inkább no comment( samu s5 világ legf.sadékabb telefonja lett legalábbis a rendszer, sose utáltam úgy telefont mint azt; z3 compact-al nem volt gondom, droid azért egész jól működött rajta, viszont a sony világa nem jött át annyira)
-
addikt
Köszönöm, úgy legyen.😌
-
addikt
Sziasztok! Mai nappal beléptem a táborba egy 6s 128 gigással. Hét év android, kis wp kilengéssel már valami újdonságra vágytam. Már hónapok óta követem a topikot, igyekezzem a legtöbb infót begyűjteni minél kevesebb hülyeséget kelljen kérdeznem. Egyenlőre ismerkedünk, átköltözést megoldottam, azt hiszem gond nélkül megvan minden. Köszönöm a segítséget, sok problémától megóvott a fórum.
-
B-L-A-C-K
titán
Összedobtam egy ilyet ha esetleg valakit érintene:
-
szőröscica
addikt
A telefon érzékelheti az autó beépített kihangosítóját egy sima headsetként, attól függetlenül, hogy az autó szoftvere nem támogatja az azon keresztüli zenelejátszást.
Biztos hogy ezzel lesz összefüggésben, nem a gps-szel. Én minden nap autóban használom az iPhone-t, mégsem bújik elő a zenelejátszó.
-
kud88
csendes tag
Megérkezett a nillkin üvegfólia a 6s plus-ra. Egy Spigen SGP Neo Hybrid tokkal használom. Nagyon patent a kettő együtt. Azért ide írtam, mert ez a topik pörög. Főleg tok/fólia fronton. Valamint szerintem ilyen téren nincs különbség.
[ Szerkesztve ]
-
Süvi
őstag
Másik topicban tettem fel képet különböző vastagságú üvegekről.
[ Szerkesztve ]
-
SonyNex7
senior tag
Miért ne lehetne?
Bővítesz iCloud drivot 1 euróért.
Játékok törlésénél megkérdezi hogy megtartod vagy nem,tartsd meg és így akárhányszor újrarakod meglesz mentés.
Alkalmazásokra csinálj felhasznaló nevet ne csak simán használd és akkor az adott app újra telepitésénél minden megmarad, illetve ha valamelyikbe van adat azt told fel driveba.
Kontaktok szintén felhő.
E-mail és az marad magátol ha mondjuk Gmail-es.Ami elfog veszni az az üzentek.
Lehet másnak van jobb ötlete de én így csinálnám.Bylan:erre gondoltam én is de azért hülyeség mert kábel nélkül nem megy át. Na mind1 köszi.
Feherfy:árukereső,de azért ne az utolsó legalja,noname sufni gsmet válaszd.
Ha hivatalos helyről veszed,a garancia csere eseten ujra indul,ex,mm,istyle.[ Szerkesztve ]
-
Feherfy
tag
Üdv.
Párom kinézte magának ezt a telefont, rose gold-ot szeretne, lehetőleg 64 gigásat. E-magon néztem, hogy jelenleg ott a legolcsóbb, viszont csak 16 GB-os verziójuk van.
Van esetleg tippetek, hogy honnan tudnám a legolcsóbban megrendelni/megvenni az adott modellt? -
NavySeal
senior tag
Az egyik a fény a másik pedig a közelség érzékelő (proximity).
Több valamit, kevesebb semmit!!
-
HBO2
tag
Nekem is kellene csinálni egy visszaállítást és beállítani újként mert még a 4s-ről töltöttem át az adatokat!
Utána beállítanék én mindent újból, de ami zavarna hogy alkalmazás és játékok adatai elvesznének, illetve email, kontaktok, jegyzetek!
Lehet ezt úgy csinálni, hogy ezek megmaradjanak?Asus K53-TA - iPhone 6s plus 64 GB - WayteQ xTAB-8Q
-
Lacko841215
újonc
Nektek az üveg milyen vastagságú? Amit tegnap raktam fel Nuglas 0.3mm ha jól tudom ugye? A Nillkin ,Cinder milyen vastag? Ami eddig volt nem teljes kijelzős 0.26-os volt, alig vastagabb a mostani mégis olyan mintha sokkal vastagabb lenne..
A másik kérdésem az lenne hogy a hangszóró fölötti érzékelő mellett mi található balról? -
SonyNex7
senior tag
válasz Pálin(t)ka #4729 üzenetére
Igen,úgy megy a hang a kihangosítóra.
-
SonyNex7
senior tag
válasz CharlieDrop #4725 üzenetére
Nekem is új ,nem is értem.
-
pergabb
senior tag
kezd picit a tököm tele lenni, első 6S kifagyott megállás nélkül, 3 hét telt el mire cserélték egy újra, 2-szer kellett beadnom a szervizbe. Most az új készülék jó, de este feltűnt, hogy vagy a szemem szar, vagy fura sávot látok a kijelzőn amikor a háttér vhol homogénebb. Fogtam a telefont és ma sötét szobában lefotóztam hosszú záridővel, egyből láthatóvá vált a probléma, természetesen normál körülmények között nem lehet így látni, de azért feltűnt, hogy mint ha valami lenne...
Na most mi a teendő? Vigyem vissza és várjak megint egy új telefonra, vagy legyek boldog, használjam 1 évig és a gari lejárta előtt vigyem be, hogy hoppá ez meg mi?
Vélemény?
Kijelzőről KÉP -
SonyNex7
senior tag
Vissza kanyarodva a zene hallgatáshoz kocsiban van egy kérdésem.
Ugye a ios9 hozott egy olyan funkciót mikor bedugsz egy jack kábelt megjelenik a zene lejátszó,lezárt képernyőn is látszik.
Na most ha beszállok a kocsiba a zárolt képernyőn megjelenik a zene lejátszó,anélkül hogy bedugnám a kábelt.
Ez hogyan lehetséges?!Háttérbe fut valami helymeghatározás? -
tylerddd
veterán
válasz buvartacsko #4719 üzenetére
Engem nem érdekelnek a benchmarkok, az sem zavar, ha valaki itt arról ír.
A tokokról meg üvegekről annyi, h örüljünk, h ez a legnagyobb problémánk a készülékkel kapcsolatban. Maga a teló k***a jó és ennyi
[ Szerkesztve ]
Csak egészség legyen, meg térerő!
-
B-L-A-C-K
titán
Jaja most ez lesz, ha ennek vége jöhetnek megint a tokok.
-
Blyan
félisten
válasz buvartacsko #4719 üzenetére
Szidhatnánk az androidot is, de inkább foglalkozunk azzal, amink van.
The ability to destroy a planet is insignificant next to the power of the Force.
-
buvartacsko
addikt
most az lesz itt is mint az android topicban? faszt méregetünk a benchmark programokkal közel azonos telefonokkal? elsőnek a tokok, azután meg az antutu benchmark. nice.
-
B-L-A-C-K
titán
Van ilyen gumis fajta lemosható, olyat nem próbáltam még attól lehet az lesz, de ez sima hogy ilyen ragacsos rétegeket húzol le róla azzal a fajtával nem.
cserri88: Tényleg f@sza ahogy látom, de azért egy fóliáért 50 dollárt elég durvának tartok, én most rendeltem be ebből, remélem ez is hasonló lesz, és a töredéke az árnak...
[ Szerkesztve ]
-
cserri88
csendes tag
Innen rendeltem, eredeti cégtől [link] 39.99 dollár a fólia + posta = $49.14
Ezekkel a tokokkal próbáltam :[link]
Szépen illeszkedik, nemsokára töltök fel képet, csak jelenleg nem tudok mivel csinálni
Igen, az a fólia, ami között nincs hézag és full ráfekszik [link][ Szerkesztve ]
"Itt a pénz a lélegzet, vegyél nagy levegőt!" iPhone 6s 64Gb SpaceGrey-Független
-
Lefty
addikt
válasz B-L-A-C-K #4662 üzenetére
Jo ertelek, nekem viszont megeri, Vodanal konkretan havi 1990 a havi biztositas (barmikor lemondhato), es 20 ezer az onresz ha cserelni kell a keszuleket kar eseten. Nekem ennyit meger egy majdnem 300 ezres keszulek vedelme. Ha ne adj Isten vizbe esik vagy nem tudom, akkor nem is tudom mit tennek, ne azon a havi 2 ezren muljon. Illetve legalabb 2 evre tervezek ezzel.
Új hozzászólás Aktív témák
- Horgász topik
- Gyúrósok ide!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Kingdom Come: Deliverance II teszt
- Vezetékes FEJhallgatók
- Óra topik
- Mindent visz: A GeForce RTX 5080 tesztje
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- LG LCD és LED TV-k
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...