- Honor 90 - modellalkat
- Motorola V3i - a szükséges plusz
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- iPhone topik
- One mobilszolgáltatások
- Már a héten bejelentheti az Apple az új iPhone SE-t, állítja a Bloomberg
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Mobil flották
- Karcsúak a Galaxy S25 Edge várható specifikációi
Új hozzászólás Aktív témák
-
Chosen
addikt
Sziasztok!
Ti milyen tokot használtok? Tudtok pár megbízható gyártót ajánlani?
Apple gyári tokok tényleg nem bírják tovább pár hónapnál?
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
FIREBLADE78 #4393 üzenetére
120 ezerért veszel kabátot?
psajti: Igen az a rosszabb, én már tuti raknám fel az apróra...
[ Szerkesztve ]
-
psajti
aktív tag
válasz
univerzita #4391 üzenetére
Hmm most én is megnéztem milyen proci van a telóban nekem egy Samsungos jutott. Ha jól tudom az a "rosszabb" ugye? Bár különösebben nem érdekel mert eddig semmi hátrányt nem tapasztaltam, egyszerűen tökéletes nekem a telefon
-
Blyan
félisten
Köszi!
Azért ez a kíváncsiság nem ér meg 1000 forintot egy amúgy semmire se jó alkalmazásért.
Megnézem a light verziót , aztán ha nem derül ki, akkor így jártam.Szerk:
Úgy tűnik N71mAP
[ Szerkesztve ]
The ability to destroy a planet is insignificant next to the power of the Force.
-
Blyan
félisten
Van még mód az A9 chip gyártójának kiderítésére? Csupán kíváncsi vagyok.
The ability to destroy a planet is insignificant next to the power of the Force.
-
buvartacsko
addikt
válasz
nederlanden #4379 üzenetére
Kit erdekel az i7? Az i9s lenne mar jo... Rettenetesen unom mar az 1 hónapos 6s-t, de lassan az i8-ra is raunok.
-
felsál
tag
Srácok, nem tetszhet mindenkinek ugyanaz! A közlésem lényege mondjuk nem is ez volt, hanem megosztani a komoly árengedményt. Hátha vki tokot keres.
De örülök, h elmondtátok mi tetszik mi nem -
B-L-A-C-K
titán
válasz
nederlanden #4379 üzenetére
Persze, ki minek mi tetszik, csak elmondtam a véleményemet róla...
i7 mikor jön? Valószínű amikor szokott az új széria, szeptember....
-
nederlanden
senior tag
válasz
B-L-A-C-K #4377 üzenetére
Enyem is ki van vágva,csak engem nem erdekel hogy más mit hisz/lát
Itt a gyári fekete bőr és szűrke szilikon is volt de ezt nagyon megszerettem.
Mikor jön már az i7?[ Szerkesztve ]
"nem alszik sem éjjel sem nappal,folyton gomolyog a füstje.Nemzedékeken át pusztán marad.SOHA SENKI NEM JÁR ARRA ""
-
felsál
tag
Istyle akcióban Moshi fém tok, lukas az alma logonál igen szép. Csak ajánlani tudom. 17ezerről 5ezer most.
Én kitámasztósat vettem, mozizáshoz. -
nauro
aktív tag
Sziaszttok!
Akinek van Nuglas üvege, az meg tudja esetleg mondani, hogy összefér e a gyári tokkal? Használja vki ezt a felállást? Mekkora a rés a tok széle és az üveg között?
Ezekkel a kijelzővédő üvegekkel, a force touch ugyan úgy jól működik? éreztek különbséget?
Köszi[ Szerkesztve ]
-
Blyan
félisten
Hali, beköszönök én is egy 64 gigással.
-
madgie
titán
válasz
Praetorianus #4363 üzenetére
Nem, nem feltétlenül használnám ki, mert - mint olvashattad - van Plex-em és van nPlayerem. Egyik sem volt ingyenes, mindkettőt használjuk több eszközön is (két iPhone, egy iPad, Samsung Smart TV).
Egyszerűen ki szerettem volna próbálni az Infuse-t, de számomra érthetetlen, hogy miért van ingyenes változata egy videólejátszó appnak, ha nem képes videót lejátszani, csak ha megvetted a Pro verziót. Mit próbáljon ki így az ember rajta? Hogy szedi le a borítókat magának? Nonszensz.
Ja, és iPhone 6-om van.
-
Ufoka
csendes tag
Sziasztok! Van esetleg olyan itt, akinek iStyleos üvegfóliája van? Mik a tapasztalatok? Tényleg nagyon hamar feljön?
Szerk: Ha jól tudom, akkor Belkint árulnak[ Szerkesztve ]
HAJRÁ LOKI!
-
-
joey04
titán
válasz
Praetorianus #4363 üzenetére
Olvass figyelmesebben.
-
Atii91
tag
válasz
CharlieDrop #4303 üzenetére
Megváltás android után
Telefon meg egyszerűen gyönyörű -
Dzsuri89
őstag
iPhone 6S Plus-om van, de hátha más is találkozott közületek akár 6S vagy régebbi iPhone-on ilyen jelenséggel, amit leírok.
"Elég fura jelenségre lettem figyelmes zenehallgatás közben, amióta meg van az iPhone-om. Egy SONY MDR-EX650AP típusú fülhallgatót használok, amiről tudni kell, hogy Android és iOS kompatibilis is. Időnként olyat hallok a mikrofonos kábel részen, azaz a bal fülesből, hogy elhalkul a zene majdnem totál, de mégse, mert úgy jön vissza, hogy totál nem kapcsol ki a bal füles. Ahhoz tudnám a jelenséget hasonlítani, mintha kicsit kihúzódna a jack kábel, majd visszakerülne normálisan a helyére. Az tuti, hogy nem mozdul ki, 1000%, viszont tegnap rájöttem, hogy mi okozza. Ha valamilyen ütés éri a mikrofonos részt, akkor történik meg ez a halkulás. Amikor utcán sétálok, ezt a jelenséget okozhatja a kabátomhoz verődés, stb... de ha megkocogtatom kézzel a kis mikrofonos részt, úgyszint elő lehet idézni a hibát. Átdugtam faterom Note 4 készülékébe a fülest, ott egyáltalán nem jött elő a hiba, sőt egy Galaxy Tab A készüléken se.
Valaki már tapasztalt ilyet? Iszonyat idegesítő a dolog, főleg hogy se a telefon, se a füles sem egy olcsó vacak..." -
psajti
aktív tag
válasz
CharlieDrop #4355 üzenetére
Hááát amit ő vett az valami nagyon gyenge műanyag hatású alumíniumszerűség :\ De Ebay-es kínai cucc szóval nem jelenti azt, hogy az általad kinézett tok is olyan gagyi hatású lenne.
-
psajti
aktív tag
válasz
CharlieDrop #4352 üzenetére
Egyik ismerősöm Galaxy S6-ra vett hasonló tokot, ő szereti, nekem annyira nem jön be
De mivel neki tetszik és szereti is ezért gondolom nem lehet rossz tok
-
CharlieDrop
veterán
Ilyen tokot használ valaki?
Nem használok AD-blockert a PH! oldalain!
-
madgie
titán
-
NavySeal
senior tag
Lehet már volt, akkor sorry!
Szélvédőre való autós telefon tartót mit ajánlatok? Árban max 10k-ban gondolkodom. Köszi!Több valamit, kevesebb semmit!!
-
felsál
tag
Választanom kellene nPlayer vagy Infuse pro. Vélemény?
Infuse kipróbálható és szimpatikus. Bár lejátszás helyett frissíteni akar. -
RazoR
veterán
Aki szilikon tokot keres ezt tudnám ajánlani! Nekem nagyon bejön és jó áron van!
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
FIREBLADE78 #4335 üzenetére
-
felsál
tag
válasz
univerzita #4331 üzenetére
Köszi! nPlayer 9€?
-
felsál
tag
Sziasztok! Igazság szerint iPaden volt fizetős videó lejátszóm ami hangot is tudott (ac3), de iphonera az nem jó. Ingyenes és fizetős jó lehátszók érdekelnének.
Mikulás hozott egy apple tv-t úgyhogy próbálgatom mit tud. :-) -
törölt tag
válasz
CharlieDrop #4320 üzenetére
akkor ne tedd
nem konkrétan hozzád szól a kérdés, bárki válaszolhat, de sokaknak nem jön be ugye a szilikon tok meg még sok másik se. szerintük egyébként milyen/melyik a jó tok? tényleg kíváncsi vagyok, hátha látok valami jó ötletet -
sacaboy
tag
Ha valakit érdekel, ezt a választ kaptam a digitalplazatol iPhone 6s garancia kapcsán:
A készülék náluk 218.900.
"Köszönjük, hogy kérdésével hozzánk fordult!
Apple iPhone-ok esetében a gyártó 1 év garanciát vállal készülékeire. Számláját kell megőrizni 1 éven keresztül, ezzel érvényesíthető a garancia bármelyik hivatalos Apple szervizben. "Toshiba Satellite L850-1H4 - Apple iPhone 11 - Apple iPad AIR 3
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
CharlieDrop #4320 üzenetére
Senkinek se kötelező, de az összes szilikon tok ilyen tapintású, nem nagyon van különbség.
-
-
madgie
titán
válasz
B-L-A-C-K #4294 üzenetére
Ilyen olcsó szilikonos tok ma jött nekem, hát valami eszméletlen igénytelenek a kivágások rajta
Meg szép sorjás.
Maga a széle is eléggé körbeér a telón, egy "legörbülő" teljes keretes üvegfóliát tuti felnyomna.
Jé, nicsak hogy világít a kopasz fejem a képen
-
bylow
senior tag
Fel teszem ide is, meert másutt ne mkaptam választ, de jöjjön privát, meret ne ezt a topikot offoljuk szét!
Webkamera kérdésem lenne.
Feltételek: Jó minőség, HD Felbontas legalabb, 15k ig kB.
Mit ajánlotok?
Logitech, vagy más is szóba jöhet?
Főleg Skype- ra lesz használva.
Azt is halottam már,hogy nem érdemes túl profit venni mert a Skype Úgy is le butítja a kép minőséget...ByLow #
-
cserri88
csendes tag
válasz
SonyNex7 #4301 üzenetére
Na ja...sajna nekem sem volt olcsóbb a Cinder ~40 dollár+ posta, de már nagyon várom, jövő héten már biztos, hogy megjön
Előző kérdésemre még nem kaptam választ, tudnátok segíteni ? "Mivel első iPhone-om, így nem volt vele még tapasztalatom télen... Olvastam pár régi cikket, hogy finnek szerint nem bírták a hideget és itthon is mínusz akárhányfok alatt kikapcsolt a telefon.
Tudtok felvilágosítást adni, hogy már az újak, mint a 6-os ( mert az már túl volt egy telen minimum) hogy bírja, ha 23+ fokos szobából kimegyünk a mínuszba ? Már nincs probléma, hogy kikapcsolhat meg társai?""Itt a pénz a lélegzet, vegyél nagy levegőt!" iPhone 6s 64Gb SpaceGrey-Független
-
FIREBLADE78
addikt
Nyitni fogok egy szifon fóliá topikot
Macbook pro retina 2013 late, ájfon 14 pro, BMW i4
-
SonyNex7
senior tag
válasz
szőröscica #4298 üzenetére
Cinder+gyári bőr 25000Ft. ....
Ráadásul vastagabb,kopik,stb,nem látszik messziről az alma logó
Amiket ajánlottunk jó szetteket durván 5000-ből ki lehet hozni,és azt gondolom a 7000-es alumíniumnak,meg az ellenállóbb üvegnen elég is.
Az enyémet aki látta csak dicsérte.
Új hozzászólás Aktív témák
ma A cupertinóiak újdonsága külsőleg nem sokat változott elődjéhez képest, ám nyomásérzékeny kijelzőt, nagyobb felbontású kamerát és rendkívül erős hardvert kapott.
- OTP Bank topic
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Honor 90 - modellalkat
- S.T.A.L.K.E.R. Clear Sky
- Motorola V3i - a szükséges plusz
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Digitális Állampolgárság Program DÁP
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Napelem
- További aktív témák...
- Apple iPhone 13 128GB, Akku: 88%, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal 1 Év Garanciával!
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 5G 8/256GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Xiaomi Poco M6 8/256GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Xiaomi 12 Pro 8/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 12 Pro 5G 6/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest