- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Google Pixel topik
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Új design és okosabb AI: megjött a Galaxy S25 készülékcsalád
- iPhone topik
- Apple Watch
- Végre bemutatkozott a Google Pixel 4a
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vizi911
tag
válasz Jaffa75 #14494 üzenetére
Iphone SE -m van és korrektek voltak. győri vagyok össze jártam pesten budán az összes istyle lofaszt icentert. mindehol mindimum 1 honapot mnondtak. aztán mondták ezt a helyet egy két honapos bolt és senki nem volt az üzletben se hivatalos szerviz és nagyon normálisak voltak, most megyek átvenni az új telefonom Nem kapcsolódott be, mult kedden felvittem és ma már mondták is hogy kicserélték nem refurbishedre, hanem újra. kis kellemetlenséggel járt ez a feljárkálás de szerintem megérte. Új bolt, nem teheti meg mint a többi , hogy leszarja az embereket, a többiben valami ilyesmit éreztem.facebookon fenn van megvan honlapjuk is . írd egybe és .hu
Iphone SE 64GB
-
trobi28
addikt
-
Lacko84
aktív tag
válasz Jaffa75 #2816 üzenetére
Nyugodtan váltsál! Én és unokaöcsém is Note 3-ról váltottunk mert nagyon sz.r volt az egész rendszer,a sok megfagyás minden. Soha nem volt még Iphone-unk de ahogy B-l-a-c-k fórumtárs is írta nem is értjük eddig miért nem váltottunk! Brutál stabil, gyors, sokáig bírja az aksija. Nem bánod meg!
Iphone 6S - Lg 50LB650V - Lg NB300
-
SonyNex7
senior tag
válasz Jaffa75 #2829 üzenetére
Tavaly áprilisban Sony Z1-et 1ev után lecseréltem iphone 5s-re amit szerettem de kicsi volt a kijelző(most augusztusban adtam el,3 hónap szenvedés Sony u-val),illetve karácsonykor vettem egy Samsung Galaxy Tab S8.4-et. Rendkívül rossz döntésnek bizonyult,szerencsére anyósnak szüksége volt egyre,megvette, így tudtam venni egy iPad air2. 64 gb wi-fi modellt.
Hogy jön ez ide?
Ugy hogy én hülye megint megtettem ,vettem egy Samsung Galaxy S6-ot.
T-Mobile 3400e 146000 ajándék kihangosító,megvettek kilóra.
5 nap alatt egy fagyás,play áruház brutális lagg,shazam szinten,tarcsazo,nulla multitasking,összes weblap ujratoltés,a
pontot ez tette fel, 60%-on voltam este ,6 alvas után ma vizsgára mentem és reggelre csontra lemerült,(csak feleségem mentett meg mert rosszul alszik így 2-3 héttel szülés előtt).
Nagyon nagyon súlyos problémák vannak android fronton.Szerencse hogy online rendeltem vissza is vittem kihoztam iphone 6s 16gb asztro-szürke modellt.
T-Mobile 5400 előfizetés 189000Ft. Kötöttem biztosítást.Mindkét alkalommal ugyanaz az ügyintéző csaj volt,bevallotta ő is hogy gondok vannak az S6-al be is fejezik a forgalmazást mert kb egy szar.
[ Szerkesztve ]
-
legenda
válasz Jaffa75 #2829 üzenetére
a legegyszerűbb, mert a leggyakoribb hiba, külsős alkalmazás okozta bizonyos szoftveres problémákat pedig semmilyen hardver sem tud ellensúlyozni, hiszen nem minden oldható meg erőből, de ez minden oprendszer és hardver esetén így működik, szóval ilyet ne várj el egyik telefon esetén sem.
én is használtam elég sok androidos telefont, legutóbb egy note 4-et 10 hónapig és sosem volt vele problémám, semmi fagyás vagy ilyesmi.Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
-
veterán
válasz Jaffa75 #2824 üzenetére
2 év alatt eddig nem szivatott meg komolyabban az iPhone 5s / 6s, ellenben előtte a Sony (Xperia T, a 2012 végi flagship) 1 év alatt számtalanszor, és olyan szinten, hogy többször majdnem erőből kihajítottam az ablakon. Pedig nem sok alkalmazást kapott, de a végén már teljesen elment a kedvem a kevésbé intenzív használattól is a katasztrófális, optimalizálatlan gyári szoftvernek köszönhetően. Az 5s-re 2 év alatt viszont elég sok alkalmazást (játékokat is) telepítettem, és nagyon intenzíven használtam. Nagyon elégedett voltam azzal / vagyok most a 6s-szel is. Nagyon komoly változásoknak kell történnie, hogy visszatérjek Androidra. Ha véletlen mégis, kizárólag Nexus jöhetne szóba. Bár annak meg a formájával vagyok nagyon elégedetlen.
[ Szerkesztve ]
iPhone 16 Pro Max -- iPad Pro -- tv 4K -- Watch — Mac — AirPods Pro 2nd gen
-
legenda
válasz Jaffa75 #2824 üzenetére
elég egy problémás, adott verziójú oprendszerre nem rendesen optimalizált külsős alkalmazás telepítése, úgy már kész is a baj, arról pedig sem a telefon hardvere, sem pedig az oprendszer nem tehet.
ios alatt erre sokkal kevesebb esély van, persze itt is csinálhat érdekes dolgokat, ha beragad például a facebook alkalmazás vagy messenger és folyamatosan tekeri a rendszert a háttérben, de ez is könnyen és gyorsan orvosolható.
a leírt felhasználásra (is) jó társ lehet a 6s.Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
-
legenda
válasz Jaffa75 #2816 üzenetére
nem kell ezen gondolkodni, kipróbálod és hamar kiderül, hogy tetszik vagy sem, mert mind a két rendszernek van előnye és hátránya is a másikkal szemben, annak függvényében pedig egyedi igények és elvárások kérdése a dolog.
más kérdés, hogy android szinten sem normális már a csúcskategóriában az általad írt befagyás, annak minimum szoftveres oka van, ami vélhetően orvosolható.
az sem mellékes, hogy ios esetén is előfordulhatnak problémák, mert egyik rendszer sem tökéletes.
ettől függetlenül, ha az ios nem lesz probléma számodra, akkor nagyon is szerethető és örömmel használós telefonod lesz a 6s vagy 6s plus képében.Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
Új hozzászólás Aktív témák
- UHD filmek lejátszása
- Asztrofotózás
- Évek óta ígért funkcióval egészíti ki a DirectX 12-t a Microsoft
- Milyen processzort vegyek?
- Eredeti játékok OFF topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Építő/felújító topik
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- Eredeti dobozával eladó MOTO E13 2gb 64gb Független
- iKing.Hu - Samsung Galaxy S24 Ultra - Titanium Black - Használt, karcmentes állapotban
- iking.hu - Apple iPhone 14 Pro - Silver 100% Akku - Használt, karcmentes állapotban - 3 hó gari
- iking.hu - Sony Sepia 1 VI - Khaki Green - Karcmentes, kipróbált állapotban - 3 hónap garanciával
- iking.hu Samsung Galaxy Z Fold 6 - Navy Blue - Használt, megkímélt állapotban - 2027. 09. 24.-ig gar
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest