- Samsung Galaxy A52 5G - nem csak egy G-vel több
- Szilícium-szén teleppel készül a Galaxy S26
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- One mobilszolgáltatások
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Xiaomi Mi 9 SE - csúcsimitátor
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Megkapta az FCC engedélyeit a Galaxy A36
Új hozzászólás Aktív témák
-
talamasca
senior tag
válasz
tomyka74 #14926 üzenetére
Az az igazság, hogy a sokszor emlegetett "régen minden jobb volt" időben a nagy hibákra tényleg azért voltak a beta kiadások, hogy akkor derüljön ki a probléma.
Röhej, hogy a publikus beta-k korszakában rosszabbul mennek a dolgok.Meg aztán el voltunk kényeztetve, mivel az iOS és régen az OS X is azért volt jó, mert szívfájdalom nélkül mehetett a frissítés. Manapság meg már kezd olyan nosztalgia hangulatom lenni, mint amikor még MS windows-t használtam...
[ Szerkesztve ]
“Black as midnight on a moonless night.”
-
mazsiii92
aktív tag
válasz
tomyka74 #14307 üzenetére
Nekem is hibátlan a 32 gigásom.
Sokszor merítem akár 8-10%-ig meg bátran elindulok ennyivel akár 10-20 perces kiruccanásra is a hidegbe.
Valószínű a miénken nem érinti ez a probléma, reméljük más akksi gond sem jön elő később.
iPhone 15 Plus , Watch Ultra 2 , Beats Studio Buds+, R7-5700x+4070+32G
-
Paca2
senior tag
válasz
tomyka74 #13899 üzenetére
Nyilván ide főleg azok írnak (írunk), akinek vmi gondja van és javaslatot várunk
Kindle Paperwhite 2. 2013. nov. | HP Probook 450 G3 2016. febr. | iPhone 6s 2016. ápr. | Opel Crossland X 1.2 110LE 2018. nov. | Apple Watch 7 2022. aug. | iPhone 13 2022. szept. | Apple MacBook Air M2 13.6" 2023. okt.
-
Paca2
senior tag
válasz
tomyka74 #13896 üzenetére
Én áprilisban vettem, semmi baja. (Azon kívül, h a sokadik üvegfólia jön fel a bal felső saroknál - mindig ott, sztem nem teljesen sík... )
Kindle Paperwhite 2. 2013. nov. | HP Probook 450 G3 2016. febr. | iPhone 6s 2016. ápr. | Opel Crossland X 1.2 110LE 2018. nov. | Apple Watch 7 2022. aug. | iPhone 13 2022. szept. | Apple MacBook Air M2 13.6" 2023. okt.
-
-Ben-
veterán
válasz
tomyka74 #13850 üzenetére
Az aida szerintem a készülék, azaz a 6S hivatalos megjelenési idejét jelzi 15' szeptember 25-nek, nem?
Javítsatok ki, ebben nem vagyok biztos.„a hangszóróit hangosabbnak érzem viszont a rezgőmotor gyengébb mint 5s-ben.”
Nem olyan gyenge az. Annak tűnik, de zsebben nagyon jól érezhető. SE-vel sokkal többször volt olyan gondom, hogy nem éreztem a rezgést. Ebben már nincs külön rezgőmotor, a taptic engine dolgozik.
[ Szerkesztve ]
-
D4ni
őstag
válasz
tomyka74 #13850 üzenetére
Örülök meghatódásodnak
Én bár 6s plusra váltottam, de s7 edgeről. Még így is akadtak meglepetések
Ajánlom az alkalmazások közül átolvasni a "tippek"-ben leírtakat, nagyon sok "aztakurva" dolog van benne[ Szerkesztve ]
"Fujigama? Nem ismerem ezt a márkát. - Csak kívül Fujigama, belül Sony "
-
tonyqa23
senior tag
-
Monyos
aktív tag
válasz
tomyka74 #13766 üzenetére
A te szempontodból, mint leendő iphone tulaj ezen nem kell aggódni, a helyedben én csak simán örülnék, hogy 16 helyett 32 GB tárhellyel kapom ugyan azon az áron.
Ebből te annyit látsz, hogy 2x annyi fotó el fog férni, de ha egymás mellé tesszük a tiéd és az enyém (64GB), akkor nem tudnád megkülönböztetni. (remélem)
Részemről csak simán kíváncsiság, hogy valamin változtattak-e a telefonon (pl. találtak-e valamit amivel olcsóbb a gyártás... )
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz
tomyka74 #13638 üzenetére
Nem errol van szo. En azt dicserem amelyik nekem a legjobb ajanlatot teszi, velem szemben a legkorrektebb. Az vegkepp nem user error, hogy felhivod es odabent kozel sem azt kapod amit igertek. Nem 18 eves szerzodesekrol beszelek, hanem sima atlagember aki epp most venne szifont reszletre. En voltam ket evig naluk, tmobilnal is, most meg voda. Itt ugy erzem embersegesek. Nem azert mert most ez van es ezt kell dicserni hanem mert vegigprobaltam mindet. A tmobilnal olyan magas szint volt sajat maguk fele, hogy en azt mondtam, nem kell nekem egy szolgaltato pic$ajat nyalni, keresek olyat akinek fontos az ugyfel, elvegre havi hatvanezreket fizetek, valami oda vissza szint legyen mar meg.
-
mazsiii92
aktív tag
válasz
tomyka74 #13626 üzenetére
Az 5S hardvere sokban megegyezik az iPad Airrel, és a 6S köröket ver rá, tudom, mert esténként iPadezni szoktam, és ma reggel mikor a kezembe vettem a telefont, ég és föld volt
Személyes meglátásom, hogy a telenor nagyon túlárazza az iphoneokat. Ha csak nincs valami nagyon kemény előfizetésed amivel olcsóbban kihozhatod, vegyél függetlent.
-
mazsiii92
aktív tag
válasz
tomyka74 #13623 üzenetére
Nem. Úgy volt, hogy az USA-ból hozatok ismerőssel, de az utolsó pillanatban tudtam meg, hogy ott van külön adó államonként, ami annyival megdobta, hogy drágább lett mint egy itthoni gsm bolt.
Szóval én gsm boltból vettem, kártyafüggetlenül, név szerint a mobilcornertől. Csak jót olvastam róluk az arukereso értékelésén, és én is csak jót tudok mondani. EU régiós telefont kaptam minden tartozékkal együtt, teljesen újat, én aktiváltam. Hibátlanul működik, teljesen jó. Én személy szerint nem szeretek szolgáltatónál vásárolni, valamint vállalom azt is, hogy csak 1 év garanciám van, nem 1+1 ahol a második év szavatosság. Egyébként ha jól láttam mobilcornernél is lehet biztosítást kötni, de szerintem kicsit drága.
Bocsi, hogy nem tudtam segíteni. Melyik szolgáltatóra vársz egyébként? Mert ha telenorra, ők arról híresek, hogy mindent az utolsó pillanatban kezdenek el forgalmazni, vagy inkább az utolsó utániban.
Új hozzászólás Aktív témák
ma A cupertinóiak újdonsága külsőleg nem sokat változott elődjéhez képest, ám nyomásérzékeny kijelzőt, nagyobb felbontású kamerát és rendkívül erős hardvert kapott.
- Black Shark 4 PRO 5G 12GB/256GB garanciával dobozában eladó
- Apple iPhone 7 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S22 Ultra 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S21 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest