- Teljes külső kijelzővel hódítana a Flip7, ami kapott egy kistestvért is
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- A kínai gyártók 3D arcazonosítással kísérleteznek
- MIUI / HyperOS topik
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Kis telefon hatalmas teleppel
Új hozzászólás Aktív témák
-
alma_fan
csendes tag
"Nálam is ott van a netbook, de út közben szinte soha nem veszem elő, mert kényelmesebb iPhone-on gyorsan megnézni amire szükségem van.
Otthon ott az asztali gép a nagy monitorral, de mégis sokszor fotelből iPhone-on netezek, pedig átsétálhatnék az asztalhoz, vagy használhatnám a noteszt."És mégis egy táblázatot, vagy egy Prohardver stílusú lapot kényelmesebben olvasol egy IPhone-on mint egy bármilyen számítógépen pl. Akár Netbook, akár monitor?
"Egész egyszerűen annak aki nem használta még az iPhone-t és más okostelefonokhoz (WinMo, Symbian) szokott, annak szinte elképzelhetetlen, hogy egy ilyen készüléken lehet kényelmesen netezni. Egyszerűen elfogadják, hogy az a gagyi, amit használnak az az alap és mindenhol ugyanolyan kényelmetlen és ostoba megoldások vannak csak."
Az a gagyi még jelenleg piacvezető, és gyanítom, ha egy picit is kiforr az Android, akkor az lesz a piacvezető.
"hogy az a gagyi"
Azért ácsi, milyen gagyi? Ha akkor gagyizom az IPhone-t nem baj ugye? Lehet hogy a Symbian elavultabb, régebbi, de ne gagyizzá má. Mert amennyié itt árulják az IPhone-t az is gagyi.
-
AMD Power
titán
Ez kell már csak nekünk.... pedig úgy örültem ,hogy vége lett ennek az iPhone mizériának.
-
Ulkesh
őstag
" Simán elég lehet valakinek 4gb. "
Ez nem is probléma, nem erről szólt a vita, hanem arról, hogy egységesen ki lett jelentve, hogy 4 GB több mint elegendő, mindezt úgy, hogy nem lett még véletlenül sem odaírva, hogy számára elegendő. Erre írtam én is és más is, hogy ez nem egészen igaz.
-
törölt tag
ahogy írták is, mások az igények. szerintem lehet egy kisebb képernőyn is sorozatot nézni, de szigorúan olyan fajtát, ahol nem a képen van a hangsúly (pl. Yes, minister; Friends; stb). persze az új Start Trek filmet nem ekkora megjelenítőn szeretném először látni, de van, amire bőven jó.
meg péládul én a laptop mellé nem vennék már egy netbookot is, mert feleslegesnek tartom, annyi különbség nincs a kettő közt. viszont egy laptopot sem dobok azért csak úgy be a táskába, mert ahhoz még nehéz a 14"-os is (sajnos 12-esre nem volt/nincs pénzem). ilyenkor jó a telefon. és engem sem érdekel a gps például. ha ettől pár ezerrel olcsóbb lenne a készülék, akkor simán lemondanék róla, csak most divat, hogy minden telefonban legyen, ahogy a kamerát is betették mindenhova. -
joey04
titán
még csak nem is hasonlítanak a szokásaink... én már rég óta úgy válogatok telefont, hogy egy netbookot kiváltson. Olyan kell amit bárhol és bármikor elő tudok venni, utcán, buszon, tényleg bárhol. Egy pillanat alatt el tudom tenni, méghozzá a zsebembe. Nem egyformák az igényeink, nekem a fent leírt dolgok bőven fontosabbak, mint a 10" és 3.5" miatti különbségek. Az én netezési szokásaimhoz nem jó megoldás a netbook telefon helyett, mert nem azt nem mindenhol tudom elővenni, viszont a másikat igen. Ettől függetlenül notebook vásárláson én is szoktam gondolkodni, de az azért kell, hogy ha valahol nyugiban le tudok telepedni egy kicsit akkor tudjak netezni, stb. A telefon nem erre kell nekem.
#121: Másrészt pár topiccal régebben azért csesztettek, mert kijelentettem, hogy felesleges a memóriakártya egy ilyen készülékbe, mert 8, vagy 16 GB mindenre elég. Akkor azért voltam cseszegetve, hogy ennyi tárterület semmire sem elég és meg kell hagyni a további bővítés lehetőségét. Most meg éppen azért cseszegetnek, mert még a 8 GB is sok
Tudod éppen ez a szép, mindenkinek mások az igényei. Nézd meg erdoke és az én igényeim is teljesen eltérnek. nyilván attól még, hogy pollen számára esetleg elég a 4gb attól még az ott írogatók véleménye nem változik. Azért mert x mondott valamit azt ne y-on verd le... Simán elég lehet valakinek 4gb. aki filmet nem igen néz ekkora kijelzőn sem, képeknek elég kb 2-300mb zenéknek 1-1.5gb. aztán ennyi. miért kéne mindenkinek 700mb+ alkalmazásokkal és több gb dokumentummal tele tenni a készüléket? -
biker
nagyúr
khm...
netbook + telefon 2kg, iphone 133gramm
netbook üzemidő 4 óra, iphone 8-16 óra terhelés függően olvasáskor+némi beszéddel
netbookot csak konnektorról töltheted, így a töltőt is viheted magaddal, míg az iphonehoz csak az usb kábel kell, és melóhelyen is tölthetedcsak olvasni szerintem jobb, ha írni is kell, nem annyira.
konkrétan egy A4 oldal képernyőre illesztve állóban 12pt-ig, fekvőben 10pt-ig nagyítás nélkül olvasható iphoneon. nagyítani csak alatta kellmellesleg van BT fileküldés. iBluetooth és kész
-
Ulkesh
őstag
"Amíg az iPhone még a ma már alapnak tartott telefonos funkciók közül is nélkülöz néhányat (BT fájl- és kontakt küldés, bővíthető memória, stb), nehéz teljes értékű akárminek elfogadni."
Látom már mást nem tudsz felhozni, mivel az eddigi vesszőparipák (MMS és társai) bekerültek a szoftverbe (nem mintha eddig nem tudta volna használni bárki akinek kellett).
Az gondolom még nem tűnt fel, hogy egyre több új készülékből tűnik el a BT fájlküldés, gondolom nem merő divatból, hogy az iPhone-t utánozzák
--
"Netbook vagy noti mellé hasznos lehet egy nagy kijelzős okostelefon, gyakran meg lehet spórolni előbbi kicsomagolását."
Pontosan.
Nálam is ott van a netbook, de út közben szinte soha nem veszem elő, mert kényelmesebb iPhone-on gyorsan megnézni amire szükségem van.
Otthon ott az asztali gép a nagy monitorral, de mégis sokszor fotelből iPhone-on netezek, pedig átsétálhatnék az asztalhoz, vagy használhatnám a noteszt.Egész egyszerűen annak aki nem használta még az iPhone-t és más okostelefonokhoz (WinMo, Symbian) szokott, annak szinte elképzelhetetlen, hogy egy ilyen készüléken lehet kényelmesen netezni. Egyszerűen elfogadják, hogy az a gagyi, amit használnak az az alap és mindenhol ugyanolyan kényelmetlen és ostoba megoldások vannak csak.
-
erdoke
titán
Aki netbook vagy notebook helyett "telót" vesz, az meg is érdemli... Hogy csak a két legfontosabb felhasználási módot említsem: Netezésnél és dokumentumok/ebook olvasásnál drasztikus a különbség, nem apró kompromisszumról van szó (10,1" vs. 3,5" 1024x600 vs. 800x480, full billentyűzet vs. taperolós kínlódás).
Akkor már inkább egy E51 (később E52) és egy netbook, árban kb. szifon független árnál vagyok...
Netbook vagy noti mellé hasznos lehet egy nagy kijelzős okostelefon, gyakran meg lehet spórolni előbbi kicsomagolását. -
erdoke
titán
Először leírod, hogy sorozatot nézel rajta, aztán meg hogy veszel egy iGO-s PNA-t, ha navigálni akarsz, nem kell az egy telefonba. Ugye érzed, mekkora bakot lőttél? Szerintem a bolhamozi sokkal nagyobb gáz 3,5"-on mint a navigáció.
Egy multifunkcionális eszköznél igenis törekedni kell arra, hogy minél jobban kiváltható legyen vele minél több céleszköz. Nyilván vannak jobb zenelejátszók, de mára sok (okos)telefon megközelítette őket. Vannak jobb navik is (5" kijelző, állat GPS vevő, stb), de már egy 2,8"-os PDA-val is egészen jól el lehet boldogulni.
Persze hogy jobb képet csinál egy átlag digit kamera, jobb videót egy célszerszám, de azért nem lenne az olyan rossz, ha a mostaninál lényegesen jobban menne ez is a szifonnak. Már csak azért is, mert a versenytársak többségének jobban megy...Amíg az iPhone még a ma már alapnak tartott telefonos funkciók közül is nélkülöz néhányat (BT fájl- és kontakt küldés, bővíthető memória, stb), nehéz teljes értékű akárminek elfogadni.
-
Ulkesh
őstag
"szvsz=szerény véleményem szerint.."
Igen és ezzel mit magyaráztál meg?
Azt írtad, hogy szerény véleményed szerint 4 GB több mint elég. Ez nem azt jelenti, hogy neked elég, hanem azt, hogy szerinted mindenkinek elég.
Tanulj meg fogalmazni.."Úgy gondolom, hogy jelenleg vannak olyan emberek, akiknek egy 4GB-s iphone elég lenne...én ide sorolom magam."
Kezdek már jól mosolyogni ezen a dolgon
Egyrészt, mert feleslegesen vitázunk olyasmiről aminek semmi teteje.
Másrészt pár topiccal régebben azért csesztettek, mert kijelentettem, hogy felesleges a memóriakártya egy ilyen készülékbe, mert 8, vagy 16 GB mindenre elég. Akkor azért voltam cseszegetve, hogy ennyi tárterület semmire sem elég és meg kell hagyni a további bővítés lehetőségét. Most meg éppen azért cseszegetnek, mert még a 8 GB is sok" te figy...melyik piac mondta neked?"
Nem nekem, hanem az Apple-nek és az a piac, amelyik raktáron hagyta a 4 megás modelleket
"zenét hallgatok, játszom, több alkalmazást is használok (5 oldal), videot is nézek, netezek is...és NEKEM elég a 4gb"
5-6 komolyabb játék és ugrik 1 GB, feltöltesz két filmet a készülék felbontásán sztereó hanggal és ugrott még egy giga, a rendszer eleve levett már 1 GB-ot, felraksz 4-5 albumot és már meg is telt a 4 GB-od. Doksikat, képeket, egyéb alkalmazásokat (szótár, navigáció stb.) még nem is telepítettél.
Maradjunk annyiban, hogy elhiszem, hogy neked elég, ezt nem is vitatom. De az iPhone-t használó emberek között kisebbségnek számítasz ezzel a felfogásoddal."Na most akkor a fenti magyarázatokat egymás mellé téve:
nem egyforma az emberek ízlése, én úgy gondolom, egy 4 gigabájtos Iphone elegendő tárhellyel rendelkezik"Magyarázod a dolgot, csak a lényeget hagyod ki
miszerint NEKED elegendő a 4 GB.
Akárhogy is magyarázod, azt írtad, hogy: nem vagyunk egyformák, mindenkinek lehet más véleménye, de szerinted 4 GB több mint elegendő.
Nem neked elegendő, hanem bárkinek és erre reagáltam én is és más is. -
Polllen
félisten
Esküszöm ulkesh te beteg vagy...
szvsz=szerény véleményem szerint...figy nem érdekel a piac véleménye...
De várj, megpróbálok olyan mondatot írni, amit talán megértesz...
Úgy gondolom, hogy jelenleg vannak olyan emberek, akiknek egy 4GB-s iphone elég lenne...én ide sorolom magam.
"ha kihasználod a készülék lehetőségeit, akkor a 4 GB kevés" te figy...melyik piac mondta neked?
zenét hallgatok, játszom, több alkalmazást is használok (5 oldal), videot is nézek, netezek is...és NEKEM elég a 4gb
Amúgy örülök, hogy tudsz idézni, csak még nem megy a szövegértelmezés...kis segítség:
"Nem vagyunk egyformák, de szvsz a 4 giga több, mint elég..."
nem vagyunk egyformák = mindenki más milyen, itt szövegkörnyezet miatt azt sugallja, nem egyforma az emberek ízlése
szvsz = én úgy gondolom, az a véleményem, hogy
a 4 giga több, mint elég... = egy 4 gigabájtos Iphone elegendő tárhellyel rendelkezikNa most akkor a fenti magyarázatokat egymás mellé téve:
nem egyforma az emberek ízlése, én úgy gondolom, egy 4 gigabájtos Iphone elegendő tárhellyel rendelkezik -
Ijk
nagyúr
Levédetés még csak-csak menne, de a gyártás már aligha
Egyébként mondok jobbat. Iphone-hoz wifis spdif adapter. Egy miniatűr kis kütyü, ami wifin kapja az anyagot, és bármilyen külső DAC ráköthető. Így a készülék nemcsak háttértárként, hanem távirányítóként is szolgálna. Bár azt hiszem ehhez hasonló van az applenek, valami horror áron.
Megtaláltam és az ára sem olyan vészes. De azért az optikai kimenet és 80GB kellene az iphone-ra -
HyP3b0y
senior tag
válasz
#16820480 #50 üzenetére
Én még megvettem a 2G 16GB-t(a "Nagy ritkaságot"
).
Őszintén szólva, ha karban tartanám a memóriáját és csak a szükségeset tárolnám rajta még 8gb-on is bőven elférnék, de nekem kell a 72órás ASOT+pár album() meg a 24 részek amiket útra bekonvertáltam és az elmaradhatatlan játékok, vezérlő progik(távirányító
).
Ha most nekiálnék lesikálni nagyon nem lenne elég a 4gb, vagy akkor drasztikus sikálás lenne és elég nagy hiány érzetem lenne mikor pont azt a számot hallgatnám...Az új iPhone-al kapcsolatban pedig annyit, hogy számomra és a már most iphone tulajok számára sem érdemes beújítani...3.0s szoftvert mind1ik régebbi verzió is megkapja testre szabva. GPS sose hiányzott(ha kell akkor veszek egy iGo-s gps-t...), 3G se(mobilnet csak úgy alapból letiltva...T-mobilenál) és akkor a legújabb featurek, hogy digitális iránytű. Nem tudom egyedül vagyoke, de én tudom merre van észak és ha 90°-t fordulok akkoris...nem erre vágyom. 3.2mp-s kamera...én még mindíg azon vagyok, hogyha vki minőségben akar fényképezni az nem telefont fog venni(tudom, hogy több mint 2mp, de egy telefonba ez is elég, szintén csak parasztot vakítani jó..)
Összegezve az iPhone új tulajdonságai az elődökhöz képest szvsz. = 0
Ezek mind szép és jó tulajdonságok, de erre már tényleg nincs szükség a mindennapokban. Nem is értem, miért van iPhone-m??Eladó!
Elnyomtam, nem sheratan hsz.re válaszoltam.
-
biker
nagyúr
Illogikus.
Ha az első generációs készülékben kevésnek tartották a 4 GB-ot, amikor még nem voltak alkalmazások és csak zenét, képet és videót lehetett rátölteni, akkor a 3G-nél és az új rendszerű iPhone-oknál miért ne lenne kevés?a 2G telefonjainak nem az volt az egyetlen hibája, hogy 4GB, hanem hogy szinte semmire se volt jó, csak telefonnal felszerelt iPod, így KELLETT a memória, legalább zene férjen már rá.
itt már nem vagy ehhez kötve, hanem sok mást is tudsz vele csinálni, és talán megfeledkezel róla, hogy ez csak egy ipod.lehet hogy nehéz elmagyarázni, de 2G iPhone nekem 80GB-el se kellene, míg a 3G főleg ha 3.0SW lesz rajta, akkor elfogadom jóárasítva 4GB rammal is.
-
biker
nagyúr
Ez már mindjárt jobban tetszik.
Így már kellene, viszont jó lenne ha a 3,5"-os jackbe építenének optikai kimenetet (külső dac-kal kocsiban, vagy otthoni hi-fi rendszeren is lehetne használni), persze ehhez még egy 80GB memória (flac miatt), és persze függetlenül mondjuk 100k-értmuhahahaha, nem rossz ötlet
amúgy VALAHA láttál bármilyen hordozható lejátszót, amiben van 3,5mm jack+optikai kimenet, amit DAC-re lehet kötni, 80GB-os, és támogatja a FLAC-t?
vagy csak most álmodtál egy jót.mert ha nincs ilyen, azonnal védesd le, és gyártsd
-
biker
nagyúr
a 3g 2.x SW-ekben hivatlosan nincs turn-by-turn gps támogatás, a 3.0-val lesz.
ellenben vannak most is turn-by-turn alkalmazások, szám szerint kettő, amit lentebb idéztek, és az xGPSjátszani, nem mondanám. multkor használtuk, mert eltévedtünk szszntmiklóson, és jól jött.
mutatja az egyirányú utcákat is, neveket is, pontos is, mi kel még. jó, nem mondta be, hogy "fordulj jobbra, hej", de nem is fizettem érte 30.000Ft-ot -
Ijk
nagyúr
Ez már mindjárt jobban tetszik.
Így már kellene, viszont jó lenne ha a 3,5"-os jackbe építenének optikai kimenetet (külső dac-kal kocsiban, vagy otthoni hi-fi rendszeren is lehetne használni), persze ehhez még egy 80GB memória (flac miatt), és persze függetlenül mondjuk 100k-ért
Ehhez lenne még egy kártyás, korrekt árú netszolgáltatás, akkor beneveznék egyre -
Ulkesh
őstag
"de a 4gb-os modell a 2G volt. ha 3G modellben lene ilyen, nem biztos, hogy nem kellene senkinek."
Illogikus.
Ha az első generációs készülékben kevésnek tartották a 4 GB-ot, amikor még nem voltak alkalmazások és csak zenét, képet és videót lehetett rátölteni, akkor a 3G-nél és az új rendszerű iPhone-oknál miért ne lenne kevés? -
törölt tag
el lehet akármivel lenni offline
én egy blackberry-t használok offline (illetve wifin, amikor van), és teljesen megfelel így is. mindjárt jönnek majd a megbotránkozó hsz-ek, hogy az sem arra való. lehet, de erre is tökéletesen jó, mert egy zseniális rendszere van, ergonómikus, és ezzel már önmagában többet ad a konkurenciánál.
amúgy az új szifon szoftverrel nem jön majd az igo is már? vagy valmai ilyesmiről volt szó, bár nem követem az eseményeket annyira.3G-s voip nem rossz ötlet, de az a helyzet, hogy magyar mobilszámokat bármiről hívval drága. például voipbusterrel néztem, nagyjából 50ft/perc magyar mobilt hívni. a mostani tarifáimmal mobilról 40ft-ért megtehetem voip nélkül. persze vezetékesbe olcsóbb, meg külföldre pláne, de ezebe az irányokba nem folytatok olyan gyakran hívásokat, hogy megérje ezért 3G-t meg voipot fizetni.
-
biker
nagyúr
válasz
#16820480 #105 üzenetére
a vita távol áll tőlem, csak arra próbáltam rávilágítani, hogy egy win-es pda-n el lehet lenni úgy is, hogy minden offline, mert a legtöbb dolog elmegy úgy is, kivéve email, internet (már ha az opera mini-vel olyan élmény lenne), és van rá igo, amihez nem kell net, addig egy iPhone szinte erre lett kihegyezve, nem véletlen, hogy az apple kikötötte, hogy csak internet előfizetéses csomagban lehet előfizetéssel venni, a független telefonnal azt csinálnak, amit akarnak.
mert itt a google maps-en alapul a gps, amihez kell adatforgalom, illetve egy halom olyan szolgáltatást ad mellé, amihez KELL adatforgalom, vagy nem használod.
ezért net elérés nélkül egy iphone olyan, mintha B/W kijelzőt tennél rá
ha meg drága telefonálni, akkor nem lenne olcsóbb egy adatcsomaggal 3G-n VoiP-n telefonálni
? csak kérdezem... nem kötöszködöm...
-
törölt tag
igen, pont erről van szó, hogy neki így érte meg, mert nem fontos neki a net. nem értem ezzel mit kell vitábaszállni, vannak olyan emberek, akiknek nem fontos- nekem sem az. le is van tiltva minden gprs jellegű kapcsolat, hogy véletlen se fogyassza a pénzem, elég drága így is telefonálni.
erdoke: mondjuk azért jó, mert lehet rajta ebook-ot olvasni, játszani, filmet nézni, zenét hallgatni, képeket nézegetni, lehet vele fotózni, videót felvenni, telefonálni, sms-t és mms-t küldeni, navigálni... és még ezekkel még egyetlen bájt adatforgalmat sem generált az ember adott esetben. az, hogy egy-egy hotspoton még netezni is tud, csak egy lehetőség a sok közül.
-
joey04
titán
Iagzából nem is értem, minek egy havi 3-4 ezres számlás embernek HSDPA-s, óriás kijelzős drágafon, de majd biztosan jönnek, és elmondják...
aki netbook helyet veszi, és alig telefonál rajta, tényleg csak fontos hívásokat bonyolít mint magánember. így pont elég egy 3GB-os adatcsomag 3950ért, ami fél éven át csak 1950 meg kb 1k hívások miatt. így lesz 3-5k a számla.ettől függetlenül az ikon díjcsomagokat jónak tartom persze.
-
biker
nagyúr
igen, mediamania az nagyon jó csomag
Aki meg nem netezik, és nem beszél/SMS-ezik sokat, annak nem szánták a szifont (se). Iagzából nem is értem, minek egy havi 3-4 ezres számlás embernek HSDPA-s, óriás kijelzős drágafon, de majd biztosan jönnek, és elmondják...
mivel mi is hasonló cipőből ugrunk, ezért megszólítva érzem magam
azért kell, mert
- utazik szegény napi 2x30percet hévvel, meg a többi bkv mellé, ekkor ha olvasgatni akarja a jegyzeteit ami jelenleg kb 60GB-ot tesznek ki scannelés után (pdf, doc, ppt, pages, tiff és társai) akkor nem kell 10kiló papírt vinnie, hanem megnézi a készüléken
- amikor van egy üres fél órája, akkor tud netezni, játszani, emailezni, videózni, bármi
- így kicsit felszabadultabban telefonál, ha tudja, 2x annyit beszélhet, és még akkor is ugyanannyit fizetünk majd.
- eltéved, akkor ott a google maps, vagy ha nem is téved el, de pont legutóbb nem járt valamelyik villamos, és megnézte, hogy jut el a leggyorsabban a következő olyan helyre, ahol jár valami értelmes eszköz.hirtelen ennyi.
-
biker
nagyúr
válasz
#16820480 #99 üzenetére
ő ugyanannyit, mivel ebben benne van 200/400perc bárkivel ingyen.
persze azt el kell felejteni, amit szoktam látni a tescoban, hogy apuci fülén a telefon, és úgy vásárol végig, hogy ez most ennyi, jó lesz édesem? és kapásból 100perc / bevásárlás.
persze, akinek ez a fontos, annak ez nem nyerő. akinek viszont a net is fontos, annak meg az a nyerő.őt a család fogja drágábban hívni, ez tény, szintén nem kalkulálható pontosan.
az meg nem kockaság, ha villamosra, vonatra, buszra, repülőre várva netezik az ember, ellenben az sem jobb, ha egymást kérdezgetik az emberek, ki mit tud, miért nem jön a villamos? és senki nem tud semmit, holott bombariadó van pl valahol, és 3 óráig semmi nem fog jönni.
-
erdoke
titán
Az enyém is tipikusan 3-4e között mozgott eddig. Gondolkodtam valami egyszerűbb neten + egy 25-ös SMS csomagon, de a 80-as net Trénél 1990 (!) Ft, és így az 5500-6500 Ft-os sávba csúsztunk volna havi számlánként. Átrakattam MédiaMánia S-re, és 100 helyett van 180-185 perce, 50 SMS-e, 500 MB netje és még 10 óra mobiltévéje is 4990-ért. Még ha nem is tudja mindet kihasználni (egyéb otthoni lebeszélhetőségekkel a ~250 perc is sok neki), még mindig olcsóbban kijövünk, mintha pluszban hozzácsapom a netet.
Szóval csak alátámasztani tudom, hogy ha olyanok, vagy úgy vááltoznak a felhazsnálói szokások, ezek a kombi csomagok lehetnek még olcsóbbak is, és akkor a készülék kifejezetten jutányos áron van. Aki meg nem netezik, és nem beszél/SMS-ezik sokat, annak nem szánták a szifont (se). Iagzából nem is értem, minek egy havi 3-4 ezres számlás embernek HSDPA-s, óriás kijelzős drágafon, de majd biztosan jönnek, és elmondják... -
Ahogy nézem (mivel mikor vettem, nem volt ikon 200), ikon 400-al ugyanott vagyok...
256 vs. 268, ez majdnem ugyanannyi.
Nem korlátozom magam, mert azért annyira nem vagyok kocka, hogy villamosra várva, meg ilyen helyeken elkezdjek netezni, vagy valami.Szóval maximum ugyanúgy jövök ki, ráfizetés nem nagyon.
Viszont ikon 200-al már megéri átmenni (ha csak engem érintene a dolog), ez tény.
sheratan: Teljesen igazad van. Pont ezért nem váltottam/váltok, mert akkor ugrik ez a lehetőség is.
-
törölt tag
ezzel a számolással az a baj, hogy lehagytad, hogy mennyit beszél (ingyen) a családban. mert az még hozzájön. illetve, nem közvetlenül, de akkor is számít, hogy mennyivel többet fizetnek a családtagok, ha már nem tudják őt ingyen hívni. ezzel még simán rá lehet számolni egy 100-ast a T-s kiadások mellé.
arról nem is beszélve, hogy ga mondjuk 2 évnél hamarabb túl akar adni a telefonon valamilyen okból, akkor így több visszajön az árából (független készülék), illetve nem is ragad a nyakán az előfizetés. -
biker
nagyúr
ha havi 4k a számla, akkor 2 év alatt:
160k a telo
96k a díj
256.000Ftikon200: 62 a telo+120000 a díj= 182.000
ikon400: 28 a telo +240000 a díj=268.000és nem kell korlátozd magad, hogy jajj, majd otthon megnézem, pedig csak azt néznéd meg a neten, miért nem jön a villamos 10 perce
értem, hogy családi flotta, meg egyebek, ez egy érv. és jó. de a gazdaságos nem igazán
-
biker
nagyúr
Ha nem használja valaki akkor még 512 MB is elég, de ha kihasználod a készülék lehetőségeit, akkor a 4 GB kevés, ez nem az én véleményem, hanem a piacé, mivel a kutya nem vette a 4 GB-os modellt, ezért szüntették meg.
de a 4gb-os modell a 2G volt. ha 3G modellben lene ilyen, nem biztos, hogy nem kellene senkinek.
bár úgy persze bele lehet bukni, ha olyanokat csinál az apple, hogy a fekete festékért kér +100USd-tlásd 8gb fekete = 16gb fehér
-
erdoke
titán
válasz
Alvin_ti4200 #35 üzenetére
Raksz bele egy 32 gigás microSD-t, osztjóvan.
Vagy mégse? -
Amikor még nem volt ikon 200, csak a drágábbak, akkor azért eléggé ráfizetés. Kisebb csomaggal is havi 10k, 2 évre, plusz amit a vásárláskor kell fizetni. Ezt mondjuk lebeszéled ami benne van, de netet sem használnám, stb, inkább legyen 4k havonta a számlám.
Este majd számolgathatunk, vagy lehet, munkából is ránézek, kiváncsi vagyok, milyen dolgok jönnek ki. -
Ulkesh
őstag
"Bírom, hogy szinte lebasztok azért, mert egyben kifizettem a telefont, és használom olyan szolgáltatóval, amilyennel akarom, ne érezzem már szarul magam, amiért nem a T-s előfizetéssel vettem"
Szíved joga, hogy mit választasz és miért fizetsz.
Ami miatt ilyen sok hozzászólást kaptál az amiatt van, hogy ezt mint jó és gazdaságos megoldást adtad elő, pedig óriási ráfizetés. -
Ulkesh
őstag
"én annyit írtam, hogy NEKEM elég a 4 GB-t"
Nem ezt írtad, hanem ezt:
Nem neked elég, hanem általánosságban, szóval lehet, hogy mást gondoltál és mást írtál, de ez jött le.
"nekem MÉG MINDIG elég a 4GB"
Ha nem használja valaki akkor még 512 MB is elég, de ha kihasználod a készülék lehetőségeit, akkor a 4 GB kevés, ez nem az én véleményem, hanem a piacé, mivel a kutya nem vette a 4 GB-os modellt, ezért szüntették meg.
"Az én postom erről szólt...erre kezdtél el - szokás szerint - mindenféle nem idevágó dologról hadoválni..."
Hát persze, kinyilatkoztatsz valamit, amire tucatnyian reagálnak és most próbálod magyarázni, hogy nem is azt írtad amit...
Persze mindenki hibás, mindenki hadovál, csak neked lehet igazad -
Nem akarok T-s lenni, leírtam miért (családban mindenki más szolgáltatós, flottaszerű simekkel és előfizetésekkel, nem fogok kiszállni ebből a T kedvéért. Bírom, hogy szinte lebasztok azért, mert egyben kifizettem a telefont, és használom olyan szolgáltatóval, amilyennel akarom, ne érezzem már szarul magam, amiért nem a T-s előfizetéssel vettem, 1-2 év hűségre. Dolgozom keményen, mint mindenki, ennyi luxusom legyen már (ez a kurva telefon).
Munkahelyen, itthon van Wifi, útközben meg nem nyomkodom, mint a gép. Ha valami mégis kell, leszedhetem, és akkor kifizetem, de nem minden hónapban fizetem, ha használom, ha nem.
Ez azonban már rég nem a 100 dolláros iphone-ról szól, hanem a hülye kis vitánk arról, én barom vagyok, mindenki más meg okos.
-
biker
nagyúr
nem kötöszködöm, de továbbra sem értem.
ha olyan díjcsomagod van, ami 100% lebeszélhető, ingyenes lehetőséggel és 30sms-el, az min. 3k havonta, + a túlforgalom. nem írtad még le, milyen csomag, így csak tippelek. persze az ingyenes hívások opciója is általában extra havi díj, ált. +3-500Ft
nincs internet csomagod, így legalább olcsóbb, bár vettél 160-ért egy mobilt, és az alkalmazások jó részét csak otthon tudod használni wifin, út közben nem (mail, safari, maps, időjárás és sorolhatnám)
bajod az, hogy előre fizetsz, és ha nem beszéled le, cumi, ellenben a most kifizetett havi díjad is lehet, hogy nem beszéled le.
most akkor végül is kizárólag annyi a bajod, hogy nem akarsz T-nél előfizetést venni?
ikon200: 4.990 Ft, 200perc, 100sms, 1GB net benne van.
most mennyit fizetsz havonta?
-
biker
nagyúr
van 700mb is, játékban, de ez továbbra is egy telefon játék és egyéb program lehetőséggel, nem játékkonzol telefon lehetőséggel
ha neked ez az igényed, vegyél 32GB-os modellt, bár arra is csak 10játék, 15 film, és 10 losless cd album fér el, ha úgy akarom, mint ahogy egy 4gb-os modellen is elfér 100 kisebb játék, 15-20 cd 160kb/s-ben, és talán 1-2 film is.
-
Polllen
félisten
Még hogy nincs...pedig megpróbáltál meggyőzni... legalábbis az én postomra reagáltál...
én annyit írtam, hogy NEKEM elég a 4 GB-t...erre írtad, hogy de nem...(írd oda, hogy neked nem, mert nekem MÉG MINDIG elég a 4GB...)
És ha gazdaságos, ha nem gazdaságos a 4GB-s iphone előállítása, ha lesz, ha nem lesz 4GB-s NEKEM MÉG MINDIG ELÉG LENNE 4GB!!! (lenne, mert amúgy 8 gigás van, aminek több mint fele üres...
)
Az én postom erről szólt...erre kezdtél el - szokás szerint - mindenféle nem idevágó dologról hadoválni...
-
törölt tag
nem hiszem, hogy tényleg csak 30 ezer lenne a kilépési díj. ugyanis akkor mindenki megvenné 990-ért előfizetésben, és azonnal kilépve lenne egy szifonja 30ezerért (igaz T függő, bár még egy ~20ezer és független is). ugyanis Magyarországon élünk, és egy ilyen csalásra 5 perc alatt rájönnek az embere, majd elkezdik tömegesen űzni (lásd: djuice nonstop sms csomagról üzemeltetett olcsó sms küldő honlapok).
szerintem időarányosan kell legyen ez a kilépési díj, és nagyjából a maradék havidíjakat fizettetik meg veled. -
160k volt a készülék, függetlenitéssel.
A havidijam lebeszélhető, internet nincs benne (nem is kell), családtagokkal ingyen beszélek, havi 30 sms ingyen.
Csak azért nem megyek a T-hez, és fizetem a sok havidíjat (ami igen, nem részlet, mind szolgáltatás), csak mi a p*csának fizessem ki minden hónapban, ha nem használom el?Mindegy, ezen ne vesszünk össze, nincsenek álmatlan éjszakáim, mert így oldottam meg a telefon dolgot.
Nekem csak a telefon kellett, viszont az előfizut, stb-t megtartom, ahogy eddig, más szolgáltatónál.
Biztos van ilyen ingyen beszélés, meg minden a T-nél is, viszont, nem fogok mindenkinek szólni a családban, hogy ezentúl legyen mindenki T-s, csakmert iphone-hoz szottyant kedvem. -
Ulkesh
őstag
-
Metalfan
senior tag
Nocsak-nocsak. Ez már eléggé elgondolkoztató ajánlat, remélem kis hazánkban is kapható lesz az említett árakon.
-
Ulkesh
őstag
"Ez az előfizum van vagy 6-8 éve, most hosszabbítottam meg újabb 2 évre a télen, mert ennél jobb nincs sehol. "
Gyakorlatilag fizeted a másik szolgáltatónak a havidíjait, a plusz beszélgetési és internethasználati díjakat és még kifizetted a teljes készülékárat ami 180 eFt.Ennél tényleg nincs jobb
Én értem, hogy próbálod igazolni, hogy óriási ráfizetéssel jutottál a készülékedhez...
"Kifizettem egyben a telefont, nem kell görcsölnöm a részleteken, amit fizetnem kell, ha lebeszélem, ha nem, stb..."
Az előfizetés nem részletfizetés.
De ha te annak veszed, akkor gyakorlatilag duplán fizetsz a készülékért, mert ha használni akarod mint telefont akkor így-is úgy-is fizetned kell
Ha hozzáadod a jelenleg kedvezőnek tartott előfizetésedhez a készülék plusz költségét, akkor kiderül, hogy ha nem is használod ki az Ikon csomagot, akkor is jobban jártál volna azzal (még akkor is, ha megtöröd a hűségszerződést és kifizeted a 30 rugós kilépési díjat). -
-
nagyacsaba
csendes tag
Hát igen, megfelelne az ár nekem is.
-
Hát igen, közben mindenki elfelejti, hogy a lényeg, hogy 100 dollár alatt. Ami tuti hogy nem lesz. Ahogy előttem írták, a 3G-nél sem jött be. Vagyis igen, csak meg lehet nézni, milyen előfizus kombókkal. Ami nem baj, én is előfizus vagyok, a baj ott kezdődik, hogy ki kell fizetned akkor is ha kihasználod/lebeszéled a benne foglalt opciókat, és akkor is ha nem.
-
ben11
őstag
Atyám,most tényleg azon vitáztok hogy elége-e 4 Gb vagy sem??
Szerintem mindenki döntse el maga..De komolyan..És ha azt írja hogy elég,akkor ne kezdjetek már vitázni vele,hogy márpedig nem elég..
Én a nokia e51-emhez 4Gb-os kártyát vettem, nekem elég lenne iphone-ból is ekkora..Mondom elég! -
Ulkesh
őstag
-
biker
nagyúr
továbbá azt kellene felfogni, hogy ne azt nézzük, milyen szar, mert csak 4gb, miközben nincs még egy ilyen színvonalú érintőképernyős teló ilyen áron
másrészt a 100dolláros kategóriába csak sd vagy m2 kártxa megy, sd hc normál telóba nem, így ott max 2gb tárad van.de sokan csak azt látják, mi miért rossz.
-
Viszont, ha egy teljesen új külsejű telefonnal előállnak, az már elég lesz ahhoz, hogy a mostani tulajokat meggyőzze, kell az új készülék.
Az Apple mindig is törekedett a dolgai design-ját úgy megcsinálni, hogy az emberekből egyből a "Nekem kell egy ilyen" hatást váltsa ki. Valljuk be, szokott sikerülni....
-
Integra
titán
"Ezzel nem értek egyet. Abba gondolj bele, hogy itt most nem a jelenlegi tulajokat kell megnyerni, hanem a potenciális új vásárlókat. Nekik meg GPS kellett, videófelvétel, AF, MMS, Copy&Paste, stb. Ezek nélkül is egy jó készülék volt az iPhone. Most hogy ezek is belekerültek, pláne."
szerintem ezt eddig is akarta mindenki, csak hát...
khm, szóval mindenki ismeri az apple-t... -
David75
őstag
-
törölt tag
válasz
#16820480 #50 üzenetére
pontosan. ráadásul én nem albumokban, hanem diszkográfiákban szoktam gondolkodni, ami meg még mp3-ban is 0,5-2 giga az általam hallgatott előadóknál. az tuti, h a mostani 4 gigás mp3-amnál csak nagyobbat veszek a jövőben.
amúgy jól látom h rádió még mindig nincs?mondjuk várható volt.
-
Ulkesh
őstag
"mind a 730mb-ot használod is, vagy "tök jó, letöltöm"?"
Nem, csak az van fent amit használok is (de csak PDF, doc és xls fájlokból több van fent mint 1 GB
).
Játékból sincs sok fent, de a Brain Challenge, Need for Speed, Lets Golf, Puzzle Quest, Midnight Pool és a Sims3 önmagában 500 MB helyet elfoglal. A többi felhasználói proggy meg lazán összehozza a maradék 250 MB-nyi foglalást. -
-
biker
nagyúr
mi a komolyabb játék? nem dűne kell rá
mind a 730mb-ot használod is, vagy "tök jó, letöltöm"?
a navi programra meg továbbra is áll, nem a full eu térképet kell feltolni, ha sosem hagyod el az országot kocsival.este ha az asszony hazaér, megnézem, de szerintem marhára nincs 100mb amit mi használunk, és 3 képernyőnyi cucc van fent.
-
törölt tag
szerintem erősen túlbecsült az a számítás a memóriafoglalásról, de ettől függetlenül 4GB tényelg nem túl sok. tegnap másoltam pont fel pár zenét a telefonom 1GB-os kártyájára, és 4 album után tele is lett. pedig 4 album nem olyan sok azért. és akkor még filmekről meg ilyesmiről nem is beszéltünk.
-
Ulkesh
őstag
"navinak 1,5GB? ész?"
Kint van az iDA EUROPE.
2 GB"milyen app-okat teszel fel 1GB méretben? ember... átlag a 10-30mb, felteszel 50-60 alkalmazást? fel se fér a springboardra"
3 és fél képernyőnyi app van a gépemen és 730 MB-nyi helyet foglalnak.
(Egy komolyabb játék ma már lazán 90-130 mega.) -
biker
nagyúr
navinak 1,5GB? ész?
felrakom a mygar térképet, meg max a környező országokat, ha átjárok, többit csak ha kell, és máris megúsztam 200Mb-ból.milyen app-okat teszel fel 1GB méretben? ember... átlag a 10-30mb, felteszel 50-60 alkalmazást? fel se fér a springboardra
bár konkrétan cydias app van a telon olyan 50mb, appstore-os meg van kb 10db, ez lefedi minden igényünket, kb 120mb terület
1GB -
biker
nagyúr
válasz
a 4gb 2,5+1,5 lesz.
nem is értem, a 16gb-os gépen 14,2GB free volt, pedig csak 500mb a root partició, a többi "egyéb" foglalás.mi is vettünk egy fehéret 62k-ért ikon 200-al, most ez a legjobb vétel, ha a teljes 2éves ciklust nézzük. alig 180k két év alatt, míg ikon 400-al ez kapásból 260k két év alatt
a telefon normális telefon célokra illetve portable dokumentum megtekintőnek kiváló.
mellesleg 4gb (2,5) bőven elég. miért kell 5-10gb zenét egyszerre tárolni a cuccon? nem elég 500 szám? kell 5000?
én egyből vennék.
(pl a v3xx-em 2gb ramja elég volt egy egyhetes kórházi kezelés alatt nézett 8 film és 15 cd lemez tárolására, bőven) -
Ulkesh
őstag
A 4 GB nem elég.
- 1 GB helyből kihúzva, mert a rendszernek kell ennyi
- ha navigálni is akarsz, akkor mivel már meglesz a lehetőség, 1-1,5 GB helyből ugrik a térképeknek
- az új API-k miatt jóval fejlettebb és méretesebb alkalmazások, átlag 1 GB
- marad kb. 512 MB filmeknek, képeknek, zenéknekNem véletlen, hogy már az első generációs készüléknél is pár hónap után kivonták a 4 GB-ost a forgalomból, mert felesleges volt. A 4 és 8 GB tárterület gyártásbeli árkülönbsége minimális, egyszerűen nem lehet olyan árkülönbséggel adni a két készüléket, hogy megérje.
Vagy a 4 GB-ost kell önköltségi áron, vagy az alatt árulni, vagy a 8 GB-ost és a nagyobbakat túlárazni. Egyik sem jó megoldás. -
David75
őstag
Nem azért kell nagyobb memória mert 90órát hallgat valaki zenét egy huzamba(amúgy is lemerülne) ha nem hogy mondjuk a gépemen lévő 20giga zenét egy az egybe rárakjam és már csak akkor keljen felrakni rá zenét ha valami újat letöltök.Nem keljen variálni hogy most ez meg ez van fönt.32gigáson fent lehetne minden zeném és már csak nagyon keveset kellene akkor youtube-on zenét halgatni...
-
Teo70
tag
egyetértek veled...
nekem a csóró Samsungomba 1 giga micro SD van.
van rajta zene, kép, kissebb videoklippek úgy hogy 200 mega szabad hely van ígyis.
igaz zenékből csak mindig az aktuális kedvencek de ebbe a rohanó világban nekem nincs időm arra hogy órákig zenét hallgassak telefonról.4 giga több mint elég.Biztos hogy nem lesz olcsó a magyar embernek hiába 99 dollár, az nem jelent semmit...
az én ismerettségi körömben többen azért nem vesznek telefont mert várják az uj iphone-t AF-s kamerával. Ha igazak a pletykák akkor a telefon (majdnem) tökéletes lesz.
részemről azt várom hogy lenyomja az árakat az uj készülék a használtpiacon és tudjak venni egy használt 3g-t vagy 2g-t mert engem nemérdekel a kamera, iránytű meg az ilyen hülyeségek...mostani telefonom segítségével 2 év alatt összvissz 147 képet csináltam.( igaz DSLR-el mellette több mint 5 ezret 1 év alatt, de ez már csak így megy...)
tudom sóher vagyok...
-
macikos
addikt
válasz
"erre alapozni egy marketing hadjáratot..."
Ezzel nem értek egyet. Abba gondolj bele, hogy itt most nem a jelenlegi tulajokat kell megnyerni, hanem a potenciális új vásárlókat. Nekik meg GPS kellett, videófelvétel, AF, MMS, Copy&Paste, stb. Ezek nélkül is egy jó készülék volt az iPhone. Most hogy ezek is belekerültek, pláne.
Plusz 802.11n, digitális iránytű (nekem például nagyobb újdonság, mint mondjuk az MMS), ha igazak a pletykák, akkor OLED kijelző, stb.
Szóval azért elég jó lesz.
4GB meg tényleg kevés. Ugye alapból lejön belőle 1 giga. A maradék 3 meg a mai világban nevetséges Azon legyen egy navigáció, ami mondjuk minimum 2GB a térképekkel. Aztán az alkalmazások (nálam 1,5GB program van a telefonon), zenék (minimum 2GB) és akkor a filmeket, videókat, képeket nem is mondtam. Képekből is nekem ~1200 van a telefonon. Szóval minimum 8GB. Szerintem.
-
joey04
titán
a videó állítólag nagyot javul majd. KATT
eljutott a szerkesztőségünkbe kettő darab MOV állomány, amiket az új hardver produkált.
Az egyik videó 640×480 bontású, a másik 480×360. Ez utóbbit közvetlenül 3G-n keresztül küldték, 3 mega hosszú, a nagyobb 10mb. Mindkettő videó meglepően jó minőségű, nem Cycorder framedrop-os szoftveres szemét, 30fps, ahogy kell, odarakták magukat az Apple fiúk. Lesz hozzá egy kis “trimmer” cucc, amivel a felvett anyagból max 60 másodperces részeket lehet majd egyszerűen kivágni. YouTube-re, .me-re, mailben azonnal posztolható a cucc, illetve MMS-ben (!) is küldhető az ottani szabványnak megfelelően.
Sajnos el kell szomorítanom mindenkit két dolog miatt: a videó felvételi lehetőséget csak az új telefonnal kapjuk meg. -
Polllen
félisten
válasz
Nem vagyunk egyformák, de szvsz a 4 giga több, mint elég...
1 giga zene még a legszuperebb mp3-ból is több, mint 7 óra zene...ha nem hallgatsz meg 1 számot kétszer, akkor is több napig hallgatható, hacsak nem alsóbögyörösvalagpusztáról jársz napi 3 órát...1 giga képeknek...na itt már lehet vitatkozni, de azért monitoron csak szebb, hiába a nagyon szép kijelző
1 giga film...jailbreak-kel lehet elkocog az avi, nem próbáltam, de átkonvertálva már nem foglal annyit helyet...
De nem vagyunk egyformák! (nekem a 8 gigáson jelenleg 5 giga üres hely van, igaz film nincs fent)
-
Malory
tag
Egyelőre én is úgy látom, hogy számomra a legnagyobb előnye az OLED kijelző lesz, -> akkumulátor idő
3,2 Mpix kamera? na anélkül megvoltam eddig is, persze nem rossz, hogy autófókusz, de azért... videó rögzítés. Hát néha az is jól jön... mondjuk kíváncsi leszek, hogy milyen felbontás és frame rate lesz hozzá. Iránytű? Hát nekem az, hogy nézelődhetek a streetview-ban nem túl nagy okosság. Kíváncsi lennék, mire lehet majd még használni.Szóval hardveresen nem nagyon dobják oda magukat apple-ék, amit azért sajnálok...
processzor: nem nagyobb, csak szoftveres szabályzásfém ház? hát igen ez a másik pont, ami miatt még elgondolkodok a vásárláson. a nagyobb memória engem nem vonz.
-
Atlantis
veterán
válasz
Jól mondod.
-
plus44
veterán
Ha 4 giga nem is de 8giga nagyjából elég lenne, majd meglátjuk mi mennyit kapunk ebből a nagy árcsökkenésből...
Alvin_ti4200: "Én nem érzem mellesleg, hogy nagy durranás lenne az iPhone "4G"-ben, a 3.0-ás szoftver után a 3G is pöpec lesz, az ilyen iránytű és egyéb baromságok szemfényvesztésnek ideálisak, de erre alapozni egy marketing hadjáratot..."
Nagyon igaz amit mondtál.
-
Alvin_ti4200
félisten
4 giga nem sokra elég, gyakorlatilag csak zenére és abból se sokra
Ráadásul ha úgy lesz 4 giga, mint a 8 nyolc, akkor számolhat a jónép 3+1-gyel nyugodtan. Magyarul lesz egy 3 gigás rész, ahova szabadon tehetünk alkalmazásokat, zenéket, képeket és videókat, a maradék 1 giga elkülönített rész pedig az egyéb dolgoké (mint pl. kamerával fotózott cuccok, rendszer szoftver, stb). Irigylem azokat, akik most ruháznak be 3G-re, ugyanis a fehér 16 gigás egy árban vihető el a 8 gigás feketével
Én nem érzem mellesleg, hogy nagy durranás lenne az iPhone "4G"-ben, a 3.0-ás szoftver után a 3G is pöpec lesz, az ilyen iránytű és egyéb baromságok szemfényvesztésnek ideálisak, de erre alapozni egy marketing hadjáratot...
-
-
-
Zirowe
nagyúr
Olaszországba Alkotmánybíróság elé mentek azzal, hogy mi az, hogy nem lehet függetlenül kapni a telót (kint majdnem minden teló függetlenül van árulva a szolgáltatók által) és csak egy szolgáltatónál..
Lett döntés és azóta lehet függetlenül és több szolgáltatónál is kapni.Mi a tanúság?
Forduljatok ti is az AB-hoz! -
én sokkal inkább azt szeretném, ha hivatalos megjelenéssel, több szolgáltató is forgalmazná nálunk is (voda,pannon)...na az lenne a nagy húzás!
-
Integra
titán
válasz
asadasad22 #8 üzenetére
az a durva, hogy ez a marketing parasztvakítás a mai napig működik...
hiába, ha az emberek hülyék és a fejüket a homokba dugják..
addig mindig is lesznek ilyen tarifák meg "akciók" -
Magnum_
nagyúr
válasz
Depression #23 üzenetére
ennyi. meg egy bambi
-
-
skajwa
senior tag
Ezzel csak az a gond hogy mindenki iphone-nal fog rohangálni...
-
oalex
senior tag
Palm Pre for president
-
hackeeeee
Jómunkásember
Jó azé ennyire hülye én sem vagyok.
Én sem bántásnak szántam.De ha már előfizuval odaadnák 30 körül az is baráti lenne, mondhatni, csahát, úgysem ennyi lesz.
@DarkByte: Az lehet, de viszont lehet nagyobb lenne a bevétel, mint így.
Mert mégtöbben vennének. Bár, mondjuk lehet attól veszteséges lenne, kíváncsi lennék, hogy 1 teló előállítási költsége mennyi.
-
hackeeeee
Jómunkásember
-
Zirowe
nagyúr
De egyébként meg, ha a 3g-s 8gb verzió került 199 dollárba, és az új 4gb-s verziója kerül 99dollárba,akkor az nem árcsökkenés, hiszen fele annyi a tárhely.
-
iknight
senior tag
Pont mint az 3g-nél, 100 dolcsi, nálunk csak 1000 forint, + előfizu, én nagy jövőt nem jósolok a 4gb-snek, mert az 1 genes iphoneból is volt, de hamar felejtésbe merült. Ha a tudása ugyan az lesz egyébként mint a 32 gb-snek pl, akkor sokkal olcsóbban úgysem fogják adni, mint pl a 8gb-set igy nagy piaca nem lesz, mert pár ezressel többet adnak majd érte. Mint pl az 1 genesból alig láttam 16gb-et, a 3g-sből pedig már jóval több van.
-
asadasad22
őstag
ez a cím csak blikk szinten szenzációhajhász végülis.. annyi köze van a teló árának a 100 dollárhoz, mint az előzőnek a 200-hoz: semmi. ennyi erővel naponta lehetne 5 cikket idenyomni, ugyanis a telefonok hármonegyedét szinte ingyen el lehet vinni olyan előfizetéssel, hogy odaláncolod magad a szolgáltatóhoz pár évre..
-
Zirowe
nagyúr
Nem is az árával van gond, hanem a hozzácsatolt előfizetéssel.
Ha szabadon lehetne választani a két év hűség mellé bmilyen előfizetést, máris jobb lenne.
-
P00By
nagyúr
A 8 giga nekem pont elég!
Kíváncsi vagyok! -
hackeeeee
Jómunkásember
Hát ha feltöltő kártyával adnák mittomén pl. 35-40k-ért, úgy elgondolkozna rajta az ember. Oké ez is sok, de jobb mint az eddigi árak.
-
hackeeeee
Jómunkásember
No, ez így már egész baráti ár lenne, nekem bőven elég lenne a 4gb is.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tőzsde és gazdaság
- Hardcore café
- Teljes külső kijelzővel hódítana a Flip7, ami kapott egy kistestvért is
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- VR topik
- Napelem
- Nagyon érzékeny lett a játékok archiválására a Nintendo
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Elektromos autók - motorok
- Parfüm topik
- További aktív témák...
- Egyedi ékszerdobozka
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 6000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Bomba ár! HP ProBook 450 G6 - i7-8GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest