- Prohardver app (nem hivatalos)
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Honor Magic V2 - origami
- Magisk
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Az iPhone-t oktatja a Vivo X200 Ultra
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
Új hozzászólás Aktív témák
-
erdoke
titán
Aki netbook vagy notebook helyett "telót" vesz, az meg is érdemli... Hogy csak a két legfontosabb felhasználási módot említsem: Netezésnél és dokumentumok/ebook olvasásnál drasztikus a különbség, nem apró kompromisszumról van szó (10,1" vs. 3,5" 1024x600 vs. 800x480, full billentyűzet vs. taperolós kínlódás).
Akkor már inkább egy E51 (később E52) és egy netbook, árban kb. szifon független árnál vagyok...
Netbook vagy noti mellé hasznos lehet egy nagy kijelzős okostelefon, gyakran meg lehet spórolni előbbi kicsomagolását. -
erdoke
titán
Először leírod, hogy sorozatot nézel rajta, aztán meg hogy veszel egy iGO-s PNA-t, ha navigálni akarsz, nem kell az egy telefonba. Ugye érzed, mekkora bakot lőttél? Szerintem a bolhamozi sokkal nagyobb gáz 3,5"-on mint a navigáció.
Egy multifunkcionális eszköznél igenis törekedni kell arra, hogy minél jobban kiváltható legyen vele minél több céleszköz. Nyilván vannak jobb zenelejátszók, de mára sok (okos)telefon megközelítette őket. Vannak jobb navik is (5" kijelző, állat GPS vevő, stb), de már egy 2,8"-os PDA-val is egészen jól el lehet boldogulni.
Persze hogy jobb képet csinál egy átlag digit kamera, jobb videót egy célszerszám, de azért nem lenne az olyan rossz, ha a mostaninál lényegesen jobban menne ez is a szifonnak. Már csak azért is, mert a versenytársak többségének jobban megy...Amíg az iPhone még a ma már alapnak tartott telefonos funkciók közül is nélkülöz néhányat (BT fájl- és kontakt küldés, bővíthető memória, stb), nehéz teljes értékű akárminek elfogadni.
-
erdoke
titán
Az enyém is tipikusan 3-4e között mozgott eddig. Gondolkodtam valami egyszerűbb neten + egy 25-ös SMS csomagon, de a 80-as net Trénél 1990 (!) Ft, és így az 5500-6500 Ft-os sávba csúsztunk volna havi számlánként. Átrakattam MédiaMánia S-re, és 100 helyett van 180-185 perce, 50 SMS-e, 500 MB netje és még 10 óra mobiltévéje is 4990-ért. Még ha nem is tudja mindet kihasználni (egyéb otthoni lebeszélhetőségekkel a ~250 perc is sok neki), még mindig olcsóbban kijövünk, mintha pluszban hozzácsapom a netet.
Szóval csak alátámasztani tudom, hogy ha olyanok, vagy úgy vááltoznak a felhazsnálói szokások, ezek a kombi csomagok lehetnek még olcsóbbak is, és akkor a készülék kifejezetten jutányos áron van. Aki meg nem netezik, és nem beszél/SMS-ezik sokat, annak nem szánták a szifont (se). Iagzából nem is értem, minek egy havi 3-4 ezres számlás embernek HSDPA-s, óriás kijelzős drágafon, de majd biztosan jönnek, és elmondják... -
erdoke
titán
válasz
Alvin_ti4200 #35 üzenetére
Raksz bele egy 32 gigás microSD-t, osztjóvan.
Vagy mégse?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- TCL LCD és LED TV-k
- Kerékpárosok, bringások ide!
- OLED TV topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Több mint 500 millió dollárt spórolt az AI a Microsoftnak
- EA Sports WRC '23
- E-roller topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- HDD probléma (nem adatmentés)
- Drón topik
- További aktív témák...
- Eladó Xiaomi 14 12GB RAM / 512GB tárhely Jádezöld !!! Szállítás alatt!!!!
- iPhone X Silver 64Gb Kártyafüggetlen - FaceID OFF, vadonat új akksi, Lcd kijelző
- Új Honor 400 pro + 66 wattos töltőfej
- Xiaomi 13T 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X395 - AMD Ryzen PRO 5 I 8GB I 512GB SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Eladó szép állapotban levő Apple iPhone 12 Pro Max 128GB / 12 hó jótállás
- Dell Latitude 5495 Full HD IPS Ryzen 5 pro 2500u Radeon Vega Mobile Gfx i5-8350u verő Bp MPL Foxpost
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490s - i7-8GEN I 16GB I 256SSD I 14" WQHD HDR I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest