- Realme GT 2 Pro - papírforma
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Szinte csak formaság: bemutatkozott a Pixel 6 és Pixel 6 Pro
- Mobil flották
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- One mobilszolgáltatások
- Megjött a Honor szuperakkumulátoros mobilja
- Milyen okostelefont vegyek?
- Telekom mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ijk
nagyúr
Levédetés még csak-csak menne, de a gyártás már aligha
Egyébként mondok jobbat. Iphone-hoz wifis spdif adapter. Egy miniatűr kis kütyü, ami wifin kapja az anyagot, és bármilyen külső DAC ráköthető. Így a készülék nemcsak háttértárként, hanem távirányítóként is szolgálna. Bár azt hiszem ehhez hasonló van az applenek, valami horror áron.
Megtaláltam és az ára sem olyan vészes. De azért az optikai kimenet és 80GB kellene az iphone-ra -
Ulkesh
őstag
"de a 4gb-os modell a 2G volt. ha 3G modellben lene ilyen, nem biztos, hogy nem kellene senkinek."
Illogikus.
Ha az első generációs készülékben kevésnek tartották a 4 GB-ot, amikor még nem voltak alkalmazások és csak zenét, képet és videót lehetett rátölteni, akkor a 3G-nél és az új rendszerű iPhone-oknál miért ne lenne kevés? -
törölt tag
el lehet akármivel lenni offline
én egy blackberry-t használok offline (illetve wifin, amikor van), és teljesen megfelel így is. mindjárt jönnek majd a megbotránkozó hsz-ek, hogy az sem arra való. lehet, de erre is tökéletesen jó, mert egy zseniális rendszere van, ergonómikus, és ezzel már önmagában többet ad a konkurenciánál.
amúgy az új szifon szoftverrel nem jön majd az igo is már? vagy valmai ilyesmiről volt szó, bár nem követem az eseményeket annyira.3G-s voip nem rossz ötlet, de az a helyzet, hogy magyar mobilszámokat bármiről hívval drága. például voipbusterrel néztem, nagyjából 50ft/perc magyar mobilt hívni. a mostani tarifáimmal mobilról 40ft-ért megtehetem voip nélkül. persze vezetékesbe olcsóbb, meg külföldre pláne, de ezebe az irányokba nem folytatok olyan gyakran hívásokat, hogy megérje ezért 3G-t meg voipot fizetni.
-
törölt tag
igen, pont erről van szó, hogy neki így érte meg, mert nem fontos neki a net. nem értem ezzel mit kell vitábaszállni, vannak olyan emberek, akiknek nem fontos- nekem sem az. le is van tiltva minden gprs jellegű kapcsolat, hogy véletlen se fogyassza a pénzem, elég drága így is telefonálni.
erdoke: mondjuk azért jó, mert lehet rajta ebook-ot olvasni, játszani, filmet nézni, zenét hallgatni, képeket nézegetni, lehet vele fotózni, videót felvenni, telefonálni, sms-t és mms-t küldeni, navigálni... és még ezekkel még egyetlen bájt adatforgalmat sem generált az ember adott esetben. az, hogy egy-egy hotspoton még netezni is tud, csak egy lehetőség a sok közül.
-
erdoke
titán
Az enyém is tipikusan 3-4e között mozgott eddig. Gondolkodtam valami egyszerűbb neten + egy 25-ös SMS csomagon, de a 80-as net Trénél 1990 (!) Ft, és így az 5500-6500 Ft-os sávba csúsztunk volna havi számlánként. Átrakattam MédiaMánia S-re, és 100 helyett van 180-185 perce, 50 SMS-e, 500 MB netje és még 10 óra mobiltévéje is 4990-ért. Még ha nem is tudja mindet kihasználni (egyéb otthoni lebeszélhetőségekkel a ~250 perc is sok neki), még mindig olcsóbban kijövünk, mintha pluszban hozzácsapom a netet.
Szóval csak alátámasztani tudom, hogy ha olyanok, vagy úgy vááltoznak a felhazsnálói szokások, ezek a kombi csomagok lehetnek még olcsóbbak is, és akkor a készülék kifejezetten jutányos áron van. Aki meg nem netezik, és nem beszél/SMS-ezik sokat, annak nem szánták a szifont (se). Iagzából nem is értem, minek egy havi 3-4 ezres számlás embernek HSDPA-s, óriás kijelzős drágafon, de majd biztosan jönnek, és elmondják... -
Ahogy nézem (mivel mikor vettem, nem volt ikon 200), ikon 400-al ugyanott vagyok...
256 vs. 268, ez majdnem ugyanannyi.
Nem korlátozom magam, mert azért annyira nem vagyok kocka, hogy villamosra várva, meg ilyen helyeken elkezdjek netezni, vagy valami.Szóval maximum ugyanúgy jövök ki, ráfizetés nem nagyon.
Viszont ikon 200-al már megéri átmenni (ha csak engem érintene a dolog), ez tény.
sheratan: Teljesen igazad van. Pont ezért nem váltottam/váltok, mert akkor ugrik ez a lehetőség is.
-
törölt tag
ezzel a számolással az a baj, hogy lehagytad, hogy mennyit beszél (ingyen) a családban. mert az még hozzájön. illetve, nem közvetlenül, de akkor is számít, hogy mennyivel többet fizetnek a családtagok, ha már nem tudják őt ingyen hívni. ezzel még simán rá lehet számolni egy 100-ast a T-s kiadások mellé.
arról nem is beszélve, hogy ga mondjuk 2 évnél hamarabb túl akar adni a telefonon valamilyen okból, akkor így több visszajön az árából (független készülék), illetve nem is ragad a nyakán az előfizetés. -
Nem akarok T-s lenni, leírtam miért (családban mindenki más szolgáltatós, flottaszerű simekkel és előfizetésekkel, nem fogok kiszállni ebből a T kedvéért. Bírom, hogy szinte lebasztok azért, mert egyben kifizettem a telefont, és használom olyan szolgáltatóval, amilyennel akarom, ne érezzem már szarul magam, amiért nem a T-s előfizetéssel vettem, 1-2 év hűségre. Dolgozom keményen, mint mindenki, ennyi luxusom legyen már (ez a kurva telefon).
Munkahelyen, itthon van Wifi, útközben meg nem nyomkodom, mint a gép. Ha valami mégis kell, leszedhetem, és akkor kifizetem, de nem minden hónapban fizetem, ha használom, ha nem.
Ez azonban már rég nem a 100 dolláros iphone-ról szól, hanem a hülye kis vitánk arról, én barom vagyok, mindenki más meg okos.
-
-
Ulkesh
őstag
-
Ulkesh
őstag
"mind a 730mb-ot használod is, vagy "tök jó, letöltöm"?"
Nem, csak az van fent amit használok is (de csak PDF, doc és xls fájlokból több van fent mint 1 GB
).
Játékból sincs sok fent, de a Brain Challenge, Need for Speed, Lets Golf, Puzzle Quest, Midnight Pool és a Sims3 önmagában 500 MB helyet elfoglal. A többi felhasználói proggy meg lazán összehozza a maradék 250 MB-nyi foglalást. -
-
törölt tag
szerintem erősen túlbecsült az a számítás a memóriafoglalásról, de ettől függetlenül 4GB tényelg nem túl sok. tegnap másoltam pont fel pár zenét a telefonom 1GB-os kártyájára, és 4 album után tele is lett. pedig 4 album nem olyan sok azért. és akkor még filmekről meg ilyesmiről nem is beszéltünk.
-
Ulkesh
őstag
"navinak 1,5GB? ész?"
Kint van az iDA EUROPE.
2 GB"milyen app-okat teszel fel 1GB méretben? ember... átlag a 10-30mb, felteszel 50-60 alkalmazást? fel se fér a springboardra"
3 és fél képernyőnyi app van a gépemen és 730 MB-nyi helyet foglalnak.
(Egy komolyabb játék ma már lazán 90-130 mega.)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Xiaomi Redmi Note 12s 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Dell Precision 5820 XL Tower PC - Xeon W-2123 112GB RAM 512GB SSD 1TB RX 580 8GB Win 11
- LG 45GS95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Bomba ár! Dell Latitude E7250 - i7-5GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Apple iPhone 7 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával l
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest