- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Mobil flották
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Ne legyetek bátorak, ha ezt a rollert választjátok - OOTD T10
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Apple Watch
- Google Pixel topik
- Honor 200 Pro - mobilportré
Új hozzászólás Aktív témák
-
biker
nagyúr
ha havi 4k a számla, akkor 2 év alatt:
160k a telo
96k a díj
256.000Ftikon200: 62 a telo+120000 a díj= 182.000
ikon400: 28 a telo +240000 a díj=268.000és nem kell korlátozd magad, hogy jajj, majd otthon megnézem, pedig csak azt néznéd meg a neten, miért nem jön a villamos 10 perce
értem, hogy családi flotta, meg egyebek, ez egy érv. és jó. de a gazdaságos nem igazán
-
Ulkesh
őstag
"Bírom, hogy szinte lebasztok azért, mert egyben kifizettem a telefont, és használom olyan szolgáltatóval, amilyennel akarom, ne érezzem már szarul magam, amiért nem a T-s előfizetéssel vettem"
Szíved joga, hogy mit választasz és miért fizetsz.
Ami miatt ilyen sok hozzászólást kaptál az amiatt van, hogy ezt mint jó és gazdaságos megoldást adtad elő, pedig óriási ráfizetés. -
biker
nagyúr
nem kötöszködöm, de továbbra sem értem.
ha olyan díjcsomagod van, ami 100% lebeszélhető, ingyenes lehetőséggel és 30sms-el, az min. 3k havonta, + a túlforgalom. nem írtad még le, milyen csomag, így csak tippelek. persze az ingyenes hívások opciója is általában extra havi díj, ált. +3-500Ft
nincs internet csomagod, így legalább olcsóbb, bár vettél 160-ért egy mobilt, és az alkalmazások jó részét csak otthon tudod használni wifin, út közben nem (mail, safari, maps, időjárás és sorolhatnám)
bajod az, hogy előre fizetsz, és ha nem beszéled le, cumi, ellenben a most kifizetett havi díjad is lehet, hogy nem beszéled le.
most akkor végül is kizárólag annyi a bajod, hogy nem akarsz T-nél előfizetést venni?
ikon200: 4.990 Ft, 200perc, 100sms, 1GB net benne van.
most mennyit fizetsz havonta?
-
Ulkesh
őstag
"Ez az előfizum van vagy 6-8 éve, most hosszabbítottam meg újabb 2 évre a télen, mert ennél jobb nincs sehol. "
Gyakorlatilag fizeted a másik szolgáltatónak a havidíjait, a plusz beszélgetési és internethasználati díjakat és még kifizetted a teljes készülékárat ami 180 eFt.Ennél tényleg nincs jobb
Én értem, hogy próbálod igazolni, hogy óriási ráfizetéssel jutottál a készülékedhez...
"Kifizettem egyben a telefont, nem kell görcsölnöm a részleteken, amit fizetnem kell, ha lebeszélem, ha nem, stb..."
Az előfizetés nem részletfizetés.
De ha te annak veszed, akkor gyakorlatilag duplán fizetsz a készülékért, mert ha használni akarod mint telefont akkor így-is úgy-is fizetned kell
Ha hozzáadod a jelenleg kedvezőnek tartott előfizetésedhez a készülék plusz költségét, akkor kiderül, hogy ha nem is használod ki az Ikon csomagot, akkor is jobban jártál volna azzal (még akkor is, ha megtöröd a hűségszerződést és kifizeted a 30 rugós kilépési díjat).
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AKCIÓ! ASUS STRIX B650E-E R7 7700 64GB DDR5 1TB SSD RTX 3080 10GB Thermaltake Ceres 500 850W
- ÁRCSÖKKENTÉS TP-Link Archer C1200 Router eladó (1200 Mb/s Wi-Fi)
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy Note 10+/Samsung Galaxy Note 20/Samsung Galaxy Note 20 Ultra
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490s - i7-8GEN I 16GB I 256SSD I 14" WQHD HDR I Cam I W11 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! HP Elitebook 840 G11 üzleti notebook - Intel Core Ultra 5 135U 16GB DDR5 RAM 256GB W11
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest