Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• HyP3b0y

senior tag

válasz biker #116 üzenetére

Egy GPS és egy 3G miatt 4gb, mint 80gb... :F szoftver mind2-re ugyanúgy van/lesz/volt :)

• HyP3b0y

senior tag

válasz #16820480 #50 üzenetére

Én még megvettem a 2G 16GB-t(a "Nagy ritkaságot" :DDD).
    Őszintén szólva, ha karban tartanám a memóriáját és csak a szükségeset tárolnám rajta még 8gb-on is bőven elférnék, de nekem kell a 72órás ASOT+pár album(:D) meg a 24 részek amiket útra bekonvertáltam és az elmaradhatatlan játékok, vezérlő progik(távirányító :DDD).
    Ha most nekiálnék lesikálni nagyon nem lenne elég a 4gb, vagy akkor drasztikus sikálás lenne és elég nagy hiány érzetem lenne mikor pont azt a számot hallgatnám...

Az új iPhone-al kapcsolatban pedig annyit, hogy számomra és a már most iphone tulajok számára sem érdemes beújítani...3.0s szoftvert mind1ik régebbi verzió is megkapja testre szabva. GPS sose hiányzott(ha kell akkor veszek egy iGo-s gps-t...), 3G se(mobilnet csak úgy alapból letiltva...T-mobilenál) és akkor a legújabb featurek, hogy digitális iránytű. Nem tudom egyedül vagyoke, de én tudom merre van észak és ha 90°-t fordulok akkoris...nem erre vágyom. 3.2mp-s kamera...én még mindíg azon vagyok, hogyha vki minőségben akar fényképezni az nem telefont fog venni(tudom, hogy több mint 2mp, de egy telefonba ez is elég, szintén csak parasztot vakítani jó..)

Összegezve az iPhone új tulajdonságai az elődökhöz képest szvsz. = 0
    Ezek mind szép és jó tulajdonságok, de erre már tényleg nincs szükség a mindennapokban. Nem is értem, miért van iPhone-m??:DD Eladó! :Y

Elnyomtam, nem sheratan hsz.re válaszoltam.

Új hozzászólás Aktív témák