- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- iPhone topik
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Mobil flották
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
HyP3b0y
senior tag
válasz
#16820480 #50 üzenetére
Én még megvettem a 2G 16GB-t(a "Nagy ritkaságot"
).
Őszintén szólva, ha karban tartanám a memóriáját és csak a szükségeset tárolnám rajta még 8gb-on is bőven elférnék, de nekem kell a 72órás ASOT+pár album() meg a 24 részek amiket útra bekonvertáltam és az elmaradhatatlan játékok, vezérlő progik(távirányító
).
Ha most nekiálnék lesikálni nagyon nem lenne elég a 4gb, vagy akkor drasztikus sikálás lenne és elég nagy hiány érzetem lenne mikor pont azt a számot hallgatnám...Az új iPhone-al kapcsolatban pedig annyit, hogy számomra és a már most iphone tulajok számára sem érdemes beújítani...3.0s szoftvert mind1ik régebbi verzió is megkapja testre szabva. GPS sose hiányzott(ha kell akkor veszek egy iGo-s gps-t...), 3G se(mobilnet csak úgy alapból letiltva...T-mobilenál) és akkor a legújabb featurek, hogy digitális iránytű. Nem tudom egyedül vagyoke, de én tudom merre van észak és ha 90°-t fordulok akkoris...nem erre vágyom. 3.2mp-s kamera...én még mindíg azon vagyok, hogyha vki minőségben akar fényképezni az nem telefont fog venni(tudom, hogy több mint 2mp, de egy telefonba ez is elég, szintén csak parasztot vakítani jó..)
Összegezve az iPhone új tulajdonságai az elődökhöz képest szvsz. = 0
Ezek mind szép és jó tulajdonságok, de erre már tényleg nincs szükség a mindennapokban. Nem is értem, miért van iPhone-m??Eladó!
Elnyomtam, nem sheratan hsz.re válaszoltam.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen TV-t vegyek?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Milyen autót vegyek?
- Milyen légkondit a lakásba?
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Úgy tér vissza a Commodore 64, ahogy titkon mindenki várja
- Borotva, szakállnyíró, szakállvágó topic
- Call of Duty: Black Ops 6
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- További aktív témák...
- Xiaomi 13T 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 Pro Max / 128GB / Kártyafüggetlen
- Samsung Galaxy S24 Ultra / Kártyafüggetlen / 12/1024GB
- BESZÁMÍTÁS! Apple iPhone 13 mini 5G 128GB okostelefon garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Gigabyte B760M i5 14600KF 64GB DDR4 512GB SSD RTX 3080 10GB Corsair 4000D Airflow 1000W
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 16 M4 Pro - M4 Pro 24GB 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- LG 39GS95UE - 39" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest