- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Légies iPhone halvány színei
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Google Pixel topik
- VoLTE/VoWiFi
- Mobil flották
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
Új hozzászólás Aktív témák
-
erdoke
titán
válasz
Alvin_ti4200 #35 üzenetére
Raksz bele egy 32 gigás microSD-t, osztjóvan.
Vagy mégse? -
biker
nagyúr
válasz
a 4gb 2,5+1,5 lesz.
nem is értem, a 16gb-os gépen 14,2GB free volt, pedig csak 500mb a root partició, a többi "egyéb" foglalás.mi is vettünk egy fehéret 62k-ért ikon 200-al, most ez a legjobb vétel, ha a teljes 2éves ciklust nézzük. alig 180k két év alatt, míg ikon 400-al ez kapásból 260k két év alatt
a telefon normális telefon célokra illetve portable dokumentum megtekintőnek kiváló.
mellesleg 4gb (2,5) bőven elég. miért kell 5-10gb zenét egyszerre tárolni a cuccon? nem elég 500 szám? kell 5000?
én egyből vennék.
(pl a v3xx-em 2gb ramja elég volt egy egyhetes kórházi kezelés alatt nézett 8 film és 15 cd lemez tárolására, bőven) -
macikos
addikt
válasz
"erre alapozni egy marketing hadjáratot..."
Ezzel nem értek egyet. Abba gondolj bele, hogy itt most nem a jelenlegi tulajokat kell megnyerni, hanem a potenciális új vásárlókat. Nekik meg GPS kellett, videófelvétel, AF, MMS, Copy&Paste, stb. Ezek nélkül is egy jó készülék volt az iPhone. Most hogy ezek is belekerültek, pláne.
Plusz 802.11n, digitális iránytű (nekem például nagyobb újdonság, mint mondjuk az MMS), ha igazak a pletykák, akkor OLED kijelző, stb.
Szóval azért elég jó lesz.
4GB meg tényleg kevés. Ugye alapból lejön belőle 1 giga. A maradék 3 meg a mai világban nevetséges Azon legyen egy navigáció, ami mondjuk minimum 2GB a térképekkel. Aztán az alkalmazások (nálam 1,5GB program van a telefonon), zenék (minimum 2GB) és akkor a filmeket, videókat, képeket nem is mondtam. Képekből is nekem ~1200 van a telefonon. Szóval minimum 8GB. Szerintem.
-
Polllen
félisten
válasz
Nem vagyunk egyformák, de szvsz a 4 giga több, mint elég...
1 giga zene még a legszuperebb mp3-ból is több, mint 7 óra zene...ha nem hallgatsz meg 1 számot kétszer, akkor is több napig hallgatható, hacsak nem alsóbögyörösvalagpusztáról jársz napi 3 órát...1 giga képeknek...na itt már lehet vitatkozni, de azért monitoron csak szebb, hiába a nagyon szép kijelző
1 giga film...jailbreak-kel lehet elkocog az avi, nem próbáltam, de átkonvertálva már nem foglal annyit helyet...
De nem vagyunk egyformák! (nekem a 8 gigáson jelenleg 5 giga üres hely van, igaz film nincs fent)
-
Atlantis
veterán
válasz
Jól mondod.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Everest / AIDA64 topik
- Nyaralás topik
- BestBuy topik
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 3***(X) "Zen 2" (AM4)
- Futás, futópályák
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- További aktív témák...
- Nvidia Quadro M2000/ M4000/ P2000/ P2200/ P4000/ P5000/ RTX 4000/ RTX A2000 / RTX A4000
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R 5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Corsair 650W
- Fedezd fel az NVIDIA világát! Kamatmentes rèszletre is!
- Huawei Nova Y90 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HPE ProLiant DL380 Gen9 12LFF 2U rack szerver, 2x E5-2680v3, 64GB RAM,10G, ÁFA-s számla, garancia
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest